Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Leida, Amsterdam, Molensteeg 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Leida, Amsterdam, Molensteeg 1

    Naam: Leida
    Stad: Amsterdam
    Straat: Molensteeg
    Kamer nummer: 7 (!)
    Leeftijd: 55 - 65
    Lengte: 1.60 - 175
    Uiterlijk: Caribisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Mollig
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee

    Leida werkt al jaren in de Molensteeg 7 (vanaf de gracht de 1e kamer links na de snackbar) en na een tip van een mede-wandelaar bezoek ik haar ook zo nu en dan. Leida is altijd vrolijk en zoent ook nog eens lekker. Na uitkleden en betalen van 50 euro begint de lekkere sex. Eerst ff aan haar lekkere tepels van haar grote borsten zuigen en tussendoor zoenen. Na een korte tijd moet ik gaan liggen en dan pijpt Leida me (zc) op een geweldige manier. Soms leunt ze dan ff naar voren, zodat mijn lul tussen haar borsten terecht komt. Daarna mag ik haar kale poesje likken en ook dat is geen straf. Leida geniet daar ook heel erg van. Dan over tot de sex en mijn favoriete standje is, dat zij op mijn lul komt zitten. Klaarkomen lukte niet snel, dus ging ze met haar kont naar mij toe op mijn lul zitten. Aangezien het nog steeds niet lukte om klaar te komen, pijpte Leida mijn lul weer een tijdje. Ik was dicht bij een orgasme en ik dacht 'ga maar door, dan'. Maar Leida had wat anders in haar gedachten en ging weer op mijn lul zitten. Na niet al te lange tijd kwam ik toen (zoals altijd) geweldig klaar! Was dus wéér geslaagde sex en zeker voor herhaling vatbaar!
    Last edited by Wallenbezoeker!; 24-05-2021, 14:51.

  • #2
    Ik ken Leida al heel wat jaartjes, ze werkt zolang ik haar ken in de Molensteeg op de wallen.
    Nu op nummer 7 naast een (avond) winkel. Ze is een donkere latina maar een aardige fanbase. Ze is mature 61 jaar en lekker vol maar niet dik.
    Sex met haar is fantastisch. Bij binnenkomst gelijk tongen, ik neem vaak een paar biertje mee en ze vind het ook geil om daar mee te tongen. Verder is ze ongeremd, pijpen, rimmen (vooral haar) uitgebreid beffen waarbij ze klaarkomt, ze knijpt dan je hoofd zowat plat. Neuken in allerlei standen en plassex is ook geen probleem. Bij mij dan. Doet ze geweldig. Ze gaat op je liggen en plast heel rustig in je mond. Echt zalig. Deze dame is de beste die er op dit moment zit naar mijn mening dan. Ze is altijd vrolijk echt op de klok kijken doet ze niet. Ik zal mijzelf wel in mijn voet schieten met deze recensie want dan zal ze het nog drukker krijgen. Het is al een paar keer voorgekomen dat ze bezet was en ik wel even moest wachten. Ze is zo zalig. Heb ook wel eens een hoteldate met haar gedaan maar jammer genoeg doet ze dat niet zo vaak. Dat moet je echt van te voren afspreken. Kan niet telefonisch dus je moet erheen. Dat zou dan het enige minpunt aan deze dame zijn hoewel je dat geen minpunt kan noemen.

    Comment

    Working...
    X