Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kathy, Huize Sandra, Speelhuislaan 60, Breda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kathy, Huize Sandra, Speelhuislaan 60, Breda

    Naam: Kathy
    Leeftijd: 30 - 40
    Lengte: 1.75 - 1.80
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee
    Hoi Lieve mannen,   Ik ben Kathy 32 jaar jong, een heerlijke Roemeense lekkernij met een strak en mooi lichaam en cup C. Ik hou van spanning en van een speels geil avontuur en ik geef je een echte GFE en wil je zo verwennen dat je me nooit meer vergeet. Ik heb geen tatoeages …

  • #2
    Kathy is verhuisd naar Eindhoven Prive: http://eindhovenprive.nl/kathy/

    Comment


    • #3
      Originally posted by Zonneschorpioen View Post
      Kathy is verhuisd naar Eindhoven Prive: http://eindhovenprive.nl/kathy/
      Bedankt voor de tip.

      Comment


      • #4
        Vanmiddag deze dame bezocht. Ze is van Roemeense komaf. Dame die goed weet wat ze wil en er helemaal voor gaat. Wel een prater, daar moet je van houden, voor mij hoeven die gesprekken niet zo. Maar pijpen, aftrekken, vingeren, tongzoenen, intiem, allemaal dikke prima!

        Het huis is wat mij betreft ook een aanrader: vriendelijke gastvrouw en een parking achter een hek. Echt een heel mooie kamer bovenin het huis. Ze hadden een actie waardoor de kamerhuur maar E50 was voor anderhalf uur. Daar komt dan nog de dame bij, alles bij elkaar E180 voor anderhalf uur.

        Comment


        • #5
          Sinds maart jl. wederom werkzaam bij Huize Sandra, Speelhuislaan 60 te Breda.

          Comment


          • #6
            Kathy is een heerlijke Roemeense vrouw waar alles bij kan en mag. Helaas doet ze nu niet meer aan tongzoenen ivm Corona. Voorheen deed ze (als enigste bij Huize Sandra) dat wel. Ben al vaak bij haar geweest. Heerlijk als ze boven op mijn gezicht zat met die lekkere poes. En dan lekker draaien en dweilen. Vingeren staat ze ook toe. Ben er niet zo van alleen als de dame het graag wil. Hard style kan ze ook goed aan. Tijdens missionaris trok ze mij aan mijn billen nog dieper in haar. Doggy style ging nog niet hard genoeg en ik verzocht haar om terug te beuken. Kortom geef em maar van jetje. Gaat het even wat minder dan doet ze er alles aan om junior weer in het gareel te krijgen. Zijwaarts is heel lekker bij haar, de laatste keer geprobeerd en over haar borstjes klaargekomen.

            Comment


            • #7
              Wow, wow, wow! Kathy is een fantastische vrouw. Zelfs zonder de seks zou ik haar de rest van mijn leven, in haar ogen willen kijken. Ik kijk terug op een heel fijn, gezellig, maar veel te kort samenzijn. Hopelijk tot snel weer, al gaf ze aan, eind van de week naar Roemenië te gaan. Ik kan niet wachten tot ze terug is (zou bijna achter haar aan reizen). Tot snel weer Kathy!

              Comment

              Working...
              X