Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Haarlem, Klara

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Haarlem, Klara

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o.../6554749-klara

    Klara
    29-31 jaar
    Brunette
    slank
    B-cup
    1.75m
    Engels sprekend

    Toe ze tijdje geleden in Utrecht ontving reageerde ze niet op mijn app, nu had ik wel geluk schijnbaar, maar wel nu andere stad, het mooie Haarlem. Toch is dat een fijne en sfeervolle niet zo drukke stad. Klara is een ware prof op de positieve manier. Vol geilheid en energie ging ze met mij aan de gang. Tongen, standjes, deepthroat pijpen en ook een geile befsessie. En het is een leuke schone slanke meid om te zien met veel sex-appeal. Voor mij een leuke meid om te onthouden om eens voor terug te gaan. Aanradertje!

  • #2
    Ik heb Klara een half jaar geleden ontmoet. Ik was onder de indruk van haar schoonheid en niet veel later ook van haar geilheid, ze ging echt helemaal los. Vooral oraal: heel goede pijpbeurt, ballen en kontgaatje ook. Tweede ronde hoefde ik niet eens om te vragen, die bood ze zelf aan.

    Toen ik vorige maand haar advertentie zag (ze was weggeweest) berichtte ik haar, maar ik kreeg geen reactie. Na een tweede poging, een paar dagen later, weer niet. Dan houdt het voor mij op, het is graag of niet. Wel jammer dat dat zo ging, want nu ik weer aan haar denk... 😇

    Comment

    Working...
    X