Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Eva, Tilburg

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Eva, Tilburg

    Carla
    Oost-Europees
    Donkerbruin haar
    C-cup
    Atletisch
    23 jaar
    1.67m
    Engels sprekend

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...867-eva#photos

    Hier kunnen de recensies van Eva komen er waren 1 of 2 leden bij haar geweest begreep ik uit ander topic?
    Last edited by Citygirl.nl; 05-05-2021, 09:21. Reason: Naam veranderd van Eva naar Carla

  • #2
    Ik ben zojuist bij Eva geweest en heb een geweldige tijd met haar gehad.

    Wellicht had ik al eerder moeten gaan, want er is niks op aan te melden.
    Behalve misschien haar inventaris aan dildo's en strapons, maar ik had mijn eigen strapon meegenomen dus dat maakte uiteindelijk niet uit.

    Ze was spraakzaam en open en gaf mij complimentjes, dus we hadden wel een klik.

    De kamer was schoon en ruim en ze is intelligent genoeg om in te spelen op het BDSM-spel.



    Comment


    • #3
      Ja de locatie is echt top, een huis met 3 verdiepingen en de slaapkamer was op de bovenste verdieping, dus een prettig privé gevoel.

      Ze had een latex topje aan, maar die paste niet helemaal, dus had beter haar lingerie aan kunnen doen.
      Maar ze is mooi genoeg om in alles er goed uit te zien.

      Spel elementen blijven tussen haar en mij, dus dat moet je zelf dan maar beoordelen.

      Comment


      • #4
        top vrouw kom geregeld bij haar zelfs soms app contact zonder afspraak. Als je speciale wensen heb kan je natuurlijk altijd eerst vragen via de app en ja ze kan niet altijd gelijk reageren... hoe zou je het vinden als je bezig met haar ben aan ze ga zitten appen...

        Comment


        • #5
          Superslank kinky meisje die aparte mooie betoverende ogen heeft. Goede ontvangstplek, ok voor mij stukje rijden maar ik had het gecombineerd met zakelijk afspraak in de buurt. Ontvangt dus al langere tijd via thuisontvangst in Tilburg in nette rustige buurt. Douchen vooraf en achteraf mogelijk alles modern en netjes schoon ook haar speelkamer waar een moderne boxspring stond met diverse toys dildo's, zweepje, opblaasbare speeltjes etc. Ik heb geen hoge laklaarzen gezien, ook niet naar gevraagd vanwege het zomerweer en ik vond Eva er mooi uitzien in haar kinky setje, soort van lingerie met netpanties en hoge hakken.

          Miste wel even in begin zicht op haar body qua erotische energie maar wie weet geeft ze dat later meer als je haar beter kent of aangeeft, voor mij was dit een kennismakingssessie waarbij ze zeker erotiserend speelt met veel kinky prikkels op mijn tepels, ballen, pik en kontgaatje. Dus dit gaf mij wel een goed gevoel en genoeg aanknopingspunten om meer te ontdekken bij deze goed uitziende en vriendelijke professionele kinky meid. Ze nodigt volgens mij niet zo maar iedereen uit, dus ze selecteert wel op gevoel en wat je apt en of daarna de videocall zodat niet de verkeerde personen qua energie of type binnen komen bij haar. En daar heeft ze groot gelijk in. PS intiem (neuken) stond wel genoemd in haar advertentie maar denk dat, dat foutief wat aangekruisd? Mysterieuze kinky lady maar op een positieve manier, zo ervoer ik het althans, ik had wel iets met haar, genoeg om een 2e keer te ontdekken of ik meer qua spel en diepgang met haar kan krijgen.

          Comment


          • #6
            Eva leest denk ik mee Ze stuurde me een foto van haar hoge zwarte laklaarzen, zeer fraaie met hoge plateauzolen en punthak, zwart en met veters, daarvoor ga ik zeker terug en kijken of we nog meer in het spel kunnen gaan en me mee neemt op een reis vol kinky erotic adventures ze triggerde me direct met die foto haha, het vlees is zwak he heren.

            Comment


            • #7
              Ze is nu op vakantie begreep ik, ze staat op mijn to do list

              Comment


              • #8
                nou Subbie, goed nieuws! Kijk maar eens hier: https://www.smdome.com/kinkygirl-eva...r-beschikbaar/

                Comment


                • #9
                  Nou ben er geweest, schoenen moeste uit in de hal, dus dame die op hygiene let, klein van stuk maar zeker sexy en vriendelijk. En nette schone slaapkamer met sfeerlicht en speeltjes. Werd eerst geblinddoekt en ze geilde me op met haar vingers en speeltjes wat ik voelde. Later ging blinddoek af en bouwde ze de sessie verder op, ook met anaal spel bij mij, en mijn tepels kregen de nodige aandacht en mocht haar aanraken, alleen jammer miste ik net ff wat erotiek als beffen, of haar borsten zien en ze deed ook niet met haar lippen of tong mijn tepels wat ik altijd opwindend vindt, en dat vind ik altijd wel standaard er bij horen, ik hoef niet perse pijpen of neuken, maar dat dat andere wel minimaal.

                  Ik zou er nog wel een keer heen willen maar als die erotische dingen achterwege blijven, dan ben ik toch geneigd snel naar andere top kinkygirls te gaan die dat wel aanbieden. Maar Eva is wel leuk en goed verder dat moet ik wel positief zeggen hoor!

                  Comment


                  • #10
                    Schijnt dit jaar niet meer te ontvangen, ergens in januari misschien weer.

                    Comment


                    • #11
                      Ja begin janusri weer terug.

                      Comment


                      • #12
                        ziet er wel appetijtelijk uit, maar geen erotiek mogelijk als beffen, pijpen? En thuisplek waar ze werkt is wel sfeervol en ok?

                        Comment


                        • #13
                          Zie haar advertentie nu online op kinky.nl en via whats app bereikbaar

                          Comment


                          • #14
                            Weer eens geweest, nu geile sessie van een uur met neukmachine, teasing, nippleplay, fisting, strap on en soft dirty talke, ze had mooie lange zwarte laklaarzen aan en onder dwang van poppers werd ik goed gebruikt door deze superslanke knappe kinky girl! En lekker kunnen douchen. Ja wel een toppertje :0

                            Comment


                            • #15
                              Zag deze foto's hier https://www.smdome.com/hi-there-im-e...e-to-meet-you/ dat maakt mij vrolijk, nog meer kinky SM ervaringen bij haar? Wat is haar grens precies met betrekking tot erotiek?

                              Comment


                              • #16
                                Goeduitziende midden twintiger, die via videocall je ff checkt. Professioneel en correct, ik was schijnbaar goedgekeurd en ben eens dus naar Tilburg gereden, voor mij een uurtje rijden, maar ik rij ook gerust naar Antwerpen en dat is 1 uur en 15 min voor mij.

                                Ontvangstplek is prive, schoon en netjes. Eva klein van stuk, aparte mooie ogen en een zeer sexy en vrouwelijk figuur. Goedopgebouwd spel met teasing en blindfold. Ook neukmachine op mij uitgetest. Verder nippleplay en fisting.

                                Goed opwindend kinkyspel, miste hooguit wat erotische sexuele mogelijkheden, om haar vaker te bezoeken. Maar ben positief en kan haar zeker aanraden. Ook in bezjt van hoge zwarte veterlaarzen.😊

                                Comment


                                • #17
                                  Zeer correcte kinky dame met lekkere body en schone prive ontvangstplek, met voldoende parkeerruimte. Ze weet goed een sfeer op te bouwen en weet van wanten als ze doorheeft dat je meer kan hebben, ook leuk zo'n neukmachine in het spel, en die laarzen zijn geil!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Leuke kinky meid met humor en ook kinky en lieve uitstraling tegelijk, maar ze is niet voor de poes. Mijn tepels en kontgaatje voel ik nog steeds, ook geil gepakt door haar neukmachine😃

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik heb het genoegen mogen hebben om met Eva een uur te spenderen. Na de plichtplegingen om tot een afspraak te komen reed ik met gezonde spanning richting Tilburg. Hoewel ik liever sessies doe in SM Studio's, kon ik haar looks echt niet weerstaan.

                                      Ze is iets kleiner dan ik had gedacht maar wat een uitstraling. Krachtig, mooi, mysterieus. Ze heeft hele bijzondere ogen en fraaie lippen. Haar slanke lichaam gehuld in stijlvolle lingerie bracht mij al snel in volle opwinding.

                                      Eenmaal op bed kreeg ik maar kort de tijd om haar te mogen zien, een mooie lach was het laatste wat ik zag toen het blinddoek werd om gedaan. Haar handen gleden langzaam over mijn lichaam, op zoek naar gevoelige plekjes. Mijn tepels kregen de meeste aandacht, van zacht tot venijnig met haar nagels erin. Haar handen geleden sensueel naar beneden en over mijn pik en ballen, waarbij ze een beetje in mijn ballen kneep. Gelukkig niet zo hard dat het echt pijnlijk werd, maar net genoeg om mij een beetje angstig te maken dat ze me daar echt pijn zou doen.

                                      Het blinddoek ging af en terwijl ze me aankeek deed ze haar BH langzaam uit. Wat een tease. Smachtend keek naar haar terwijl haar tepels zichtbaar werden. Met haar gezicht kwam ze dichterbij mijn gezicht. 'Open your mouth' zei ze en ik zag spuug van haar lippen afdruipen richting mijn mond. Gulzig nam ik het tot me en slikte het door. Wat zou ik haar graag zoenen, maar dat is niet mogelijk voor slaven. Dat weet ik dondersgoed, en dat ik er naar smacht is iets waar zij mee speelt. Nadat ik het spuug heb doorgeslikt grijpt ze me bij de keel en drukt zachtjes om mij de adem te ontnemen, terwijl ze me intens aankijkt.

                                      Ik moet opstaan en op de grond op mijn knieen, en haar billen kussen. Wat ik met plezier doe natuurlijk. Vervolgens moet ik haar hoge hakken kussen en likken.

                                      Terug naar het bed, ze komt tussen mijn benen in en trekt mij langzaam af. Ik ben keihard, en ze begint mijn pik en ballen af te binden waardoor ik nog harder wordt. Met haar hand gaat ze langs mijn kontgaatje en met wat glijmiddel gaat ze op onderzoek uit en glijd ze met 2 vingers soepel naar binnen terwijl ze mij met de andere hand aftrekt. Een derde en vierde vinger gaan er zowaar ook bij en het voelt heerlijk.

                                      Daarna pakt ze de neukmachine erbij, de dildo gaat bij me naar binnen en het tempo wordt stap voor stap opgevoerd. Haar handen vrij om mij te teasen, door haar lichaam en grote borsten aan mij te tonen en te strelen. De machine gaat in een steeds hoger tempo en ik kan mijn kreunen niet onderdrukken. Ze komt weer dicht bij mijn gezicht en beveelt mij om mijzelf af te trekken. Een druppel spuug komt weer van haar volle lippen en land op mijn lippen. De neukmachine 'beukt' door en het orgasme komt snel en terwijl we elkaar aankijken komt ik vanuit mijn tenen klaar en schokkend kreun ik het uit.

                                      Uitgeput en voldaan door Kinkygirl Eva!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ja zij is leuk en spannend en een goed kinky fetish adresje wat ik heel af en toe bezoek, als ik in het zuiden van Nederland ben. Ze is sexy en sympathiek en ik vindt haar borsten en ogen geil.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Eva doorgestegen naar nr 23 zie https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik vind haar zeer aantrekkelijk, doet ze geen erotiek?

                                            Comment


                                            • #23
                                              In het eerste bericht staat een link naar haar advertentie en daar staat bij wat ze aanbied. Is allemaal niet zo moeilijk toch

                                              Comment


                                              • #24
                                                Door de foto's en goede berichten eens contact gezocht met Eva. Dat ging goed in goed Engels via what's app en een videocall van haar om mij te checken. En daarna naar Tilburg gereden, was vrij gemakkelijk te vinden en nette buurt met voldoende parkeerruimte in de straat. Vriendelijke dame die wel kleiner is dan je op de foto denkt te zien, maar dat gaf niet, haar laarzan vind ik opwindend, haar spannende ogen ook, en later in het spel zag ik ook haar sexy body en borsten. Bij de deur trouwens de schoenen verplicht uit dus dame die van hygiene houdt en dat was duidelijk te zien ook in de goede doucheruimte en speelkamer die sfeervol waa verlicht en ook de nodige speeltjes aanwezig waren.

                                                Opwindend opgegeild door haar met teasen en aftasten, waarbij mijn tepels ook even werden getest. Anaal met speeltjes en neukmachine wat ook zeer apart en spannend is en fisting. En ook haar strap on pijpen, tepelklemmen en hakken van laarzen op mijn tepels. Zeker een goede sessie met een goede kinky goeduitziende en opwindende dame. Voor herhaling vatbaar? Ja zeker, mede omdat ze ook een normale prijs vraagt.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ze gaat volgende week op vakantie las ik

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X