Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Citygirl.nl offline?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Citygirl.nl offline?

    Bijna een week offline geweest, wat is er aan de hand?

  • #2
    Citygirl.nl en nog wat andere sites (blogs) zijn verkocht aan nieuwe partij in de adult entertainment. De verhuizing en sleutelen aan de techniek van dit forum nam helaas 6 dagen in beslag. De blogs worden binnenkort ook verhuisd en technisch aangepast en daarna zullen waar men het nodig acht visuele zaken veranderen en ook het advertentiebeleid bekeken worden.

    Comment


    • #3
      En gaan er dingen veranderen hier nu met nieuwe eigenaar? Is dat dan een groot bedrijf of bekende? Wordt het forum hier beter van?

      Comment


      • #4
        Ik zie nu wel dat https adres een slotje heeft, dat betekent dat citygirl.nl nu beveiligd is.

        Als ik mij niet vergis,vis dat dus een vooruitgang.

        Comment


        • #5
          Ah gelukkig jullie zijn er weer, ja beveiligd en ik zie wat andere commerciele uitingen. Nieuwe partij is vermoedelijk het bedrijf Siteways? Want daar zie ik reclame van verschijnen en op blogs als SMDome en Privehuizenblog.

          Comment


          • #6
            Oh dat had ik niet eens gemerkt, dat slotje lijkt me wel een pluspunt ja. Hoop vooral dat we gewoon kunnen blijven schrijven allemaal zoals het nu gaat.

            Comment


            • #7
              28 maart werd die overname al o.a. hier https://www.smdome.com/overname-smdo...-en-inzichten/ genoemd, nu schijnbaar bezig met overzetten en aanpassen van al die sites?

              Comment


              • #8
                Als het beter wordt of drukker is het goed, die lockdown helpt natuurlijk niet echt nu

                Comment


                • #9
                  Het gerucht was dus waar, Hookers.nl gaat offline 8 juli volgens bericht van Midhold BV via de email aan hun adverteerders die ze vandaag ontvingen, nu ook in dat bericht te zien dat Redlights.be en .nl dus ook inmiddels bij hun was ondergebracht wat ontkend werd door enkele moderatoren op Hookers.nl ​

                  De email:

                  Beste adverteerder,

                  De afgelopen periode heeft er zich op de achtergrond een hoop afgespeeld omtrent Hookers.nl en de AVG. Na het datalek in 2019, het onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de aanpassingen op het forum hebben wij recent het onderzoeksrapport van de AP ontvangen.

                  De uitkomsten van het rapport zijn niet goed en hoewel hierover het laatste woord nog niet is gezegd, heeft Midhold met pijn in het hart moeten besluiten om Hookers voor nu gefaseerd offline te halen. Grootste pijnpunt nu is dat reviews met een link naar een advertentie volgens de AP niet voldoen aan de AVG-richtlijnen, omdat er informatie wordt gegeven die niet in de advertentie staat en waarvoor de sekswerker geen expliciete toestemming heeft gegeven. Hiermee vervalt in onze ogen het bestaansrecht van Hookers. We zijn nog inhoudelijk in gesprek met de AP en als hier meer over duidelijk is zullen we jullie nader informeren.

                  Concreet betekent dit dat per 8-7-2021 alle gebruikers en berichten zullen worden verwijderd van Hookers. Alleen zullen tijdelijk nog de linkjes naar de advertenties op Kinky, Sexjobs en Redlights actief blijven. Op deze manier kunnen bezoekers toch nog de advertenties vinden van de sekswerkers die besproken zijn.

                  Wij willen hetzelfde bericht aanstaande maandag op het forum plaatsen en mailen aan alle leden.

                  Wij vinden het echt heel jammer dat wij tot het sluiten van Hookers.nl moeten overgaan maar zien voor nu geen andere keuze. Zodra er meer duidelijk is zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen. Wij hopen op jullie begrip.

                  Groeten,
                  Midhold B.V.

                  Comment


                  • #10
                    Kreeg die mail ook als ex lid. Je zou het spam kunnen noemen. Ik vind dat niet zo geweldig. Straks zit je hier met die mods: Transmod, Alexander,Big Lebowski etc . Wie zit op de lui te wachten?

                    Comment


                    • #11
                      Wie zegt dat die hier zomaar mogen komen? Tot nu toe heb ik amper gekke dingen gezien hier, en zijn ze vrij nuchter van Citygirl

                      Comment


                      • #12
                        Onder een andere naam. Die mods daar hebben meerdere accounts. Staat in hun regels.

                        Comment


                        • #13
                          Oh je bedoelt als schrijvers dat ze hier naar toe komen? Nou ja prima toch? Zolang ze niet op de dubbele stoel komen te zitten van schrijver en moderator, moet dat kunnen. Hoe meer zielen...

                          Comment


                          • #14
                            Nou liever niet. Geen zin om met die gasten op alweer een forum te gaan zitten. Uiteraard bepaal ik niet wie hier wel of niet mag komen. Zou ik ook niet willen. Alleen voor mezelf bepaal ik dat. Als ik die gasten maar enigzins ruik ben ik weg.
                            Daarom had het voor mij niet weggehoeven.

                            Comment


                            • #15
                              Maar hoe moet ze hier hier weten als een nieuw lid zich aanmeldt of het een ex moderator is van daar? en als ze alleen schrijven en geen moderator zijn dan is er geen invloed of last van. Er kunnen ook leden zijn die anderen weer niet mogen, dat is altijd een persoonlijk iets. Dat hou je toch op een openbaar forum? Gewoon negeren de mensen die je niet mag, wie het ook zijn.

                              Comment


                              • #16
                                Denk ook niet dat je dat kan voorkomen, het is een kleine wereld en goede fora op dit gebied zijn schaars... Uiteindelijk wil iedereen toch weer zijn hobby uitvoeren en er ook over schrijven, dus dan kom je elkaar toch weer tegen.

                                Comment


                                • #17
                                  Er zullen er zat zijn die helemaal niks schrijven over hun hobby en niet eens op dit soort sites komen. Meer dan die er wel over schrijven.
                                  Maar goed het moet wel leuk blijven. Ik ben daar niet voor niks weggegaan. Tot nu toe gaat het hier prima maar er is al door anderen hier al aangegeven dat ze blij waren dat hier bepaalde leden van hookers niet zaten. Werden met naam en toenaam genoemd. Nu dat hookers dicht gaat heb je kans dat je ze wel hier gaat zien wat uiteraard niet verboden is. Dan denk ik dat het beste voor mij is dat ik hier ook weer wegga. Waarom zou ik me ergeren? Dat is nooit goed.

                                  Comment


                                  • #18
                                    ieder heeft andere mening dus een perfect forum kan niet, want jij hebt weer andere voorkeuren dan bv ik, dus negeer wat je niet leuk vindt, en wordt wat vrolijker in je leven, je reageert wel veel zuur zeg, kijk eens wat leuker naar dingen en negeer de vervelende dingen, dan leef je veel plezieriger

                                    Comment


                                    • #19
                                      Nee ik reageer realistisch. Kijk daar ga je alweer. Omdat ik niet reageer zoals jij dat graag zie heb ik geen plezier in mijn leven. Nogal een bewering aangezien je me niet kent. Vervolgens ga je me ook nog een keer adviezen geven. Iedereen weet wel dat er geen perfekte fora zijn maar mijn mening is dat het niet goed voor hier zou zijn als hookers sluit wat dus gebeurd. Voordat je het weet heb je hier hetzelfde als daar. Ga je echt niet voorkomen.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vrolijkheid kent geen tijd. Ik leef mijn leven zoals ik dat wil zing ik tegenwoordig. Vroeger volgde ik alles , nu in de lockdown afgeleerd, als je 20 jaar het nieuws niet had gevolgd dan had je nergens zorgen om of hoofdpijn van wat er allemaal in de wereld gebeurt, en het draait allemaal door en bereikt vaak niet je persoonlijke leven. Ik heb meer rust daardoor gekregen, kijk geen journaal meer, en heb genoed aan mijn eigen dingen.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Sorry Piet, have fun dan en geniet van het leven, je hebt gelijk ieder doet dat op zijn eigen manier. Respect

                                          Comment

                                          Working...
                                          X