Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ginger, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99a

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ginger, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99a

    Naam: Ginger
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Duitse
    Kleur haar: Zwart haar
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Nee

    Wanneer ik in Rotterdam ben en even de tijd heb, is Karin's Home eigenlijk mijn favo adresje. Gewoon een fijn huis. Op mn telefoon gekeken voor ik naar mijn afspraak reed om te zien wie er waren. Deze Ginger viel mij positief op. Een lekker curvy lichaam met volle borsten en billen en mooi lang krullend haar. Ik wist niet hoe lang mijn afspraak zou gaan duren, dus kon ik geen afspraak met haar inplannen. Na mijn meeting dus met goede hoop naar binnen gegaan. En mn hart maakte een sprongetje toen zij zich ook voorstelde. Haar lichaam is nog mooier dan je op de foto's ziet en ze heeft een lief gezicht.

    Het is een leuke meid en ik voelde me bij haar op mijn gemak. We hebben een beetje met elkaar gevreeen liggend op bed, haar lichaam is zo lekker zacht. Ik kon mijn handen niet van haar afhouden. Het was echt een fijne vrijpartij, lekker zoenen ook. Geen pornosex, maar lief en met aandacht en erotisch. Ik was zeer voldaan na een half uur met Ginger!

  • #2
    Ik heb Ginger nog een keer bezocht, man man ze liet een hele kant van haarzelf zien deze keer! Ze reed lekker tegen me aan, zoenen, voelen. Echt heet. Als een echte nymfo ging ze tekeer, liet mn pik tussen haar borsten glijden, echt heerlijk. Ze pijpte zo overheerlijk dat ik mijn kruit niet meer binnen kon houden! Dat is mij ook niet vaak overkomen en ze was zelf ook verrast en leek zelfs trots dat ze met pijpen alleen mij zo snel al had klaar gekregen.

    Gelukkig had ik een uur met haar afgesproken, dus kon ik nog even op adem komen voor ronde 2. Weer lekker vrijen, kort pijpen deze keer en daarna meerdere standjes gedaan. Ze ging echt volgas in cowgirl wat fantastisch was. Uiteindelijk heb ik het in doggy afgemaakt en kwam ik voor een 2e keer heerlijk klaar.

    Daarna opgefrist en hartelijk gedag zeg waarbij ze haarzelf nog even flink tegen mijn lijf aanduwde. Als mn zakken wat dieper waren, zou ik zomaar nog gekozen hebben voor nog een uur om ronde 3 proberen uit te spelen :-)

    Comment


    • #3
      Last edited by Zonneschorpioen; 28-12-2019, 10:31.

      Comment


      • #4
        Toch blij dat ik Karin's Home als privehuisadresje erbij gevonden heb. Kom daar ook nog weleens in de regio, en een x nieuwe omgeving en leuke sexy meisjes is dan ook weer spannend. Prima verzorgd huis en had nu snel een parkeerplekje te pakken. Ginger trof ik en die sprak mij aan. Ondeugende uitstraling en best mooi sexy meisje. Ik heb een geweldige sex ervaring gehad want Ginger houdt wel van aktie. Lekker vol tongzoenen, en een uitstekende en geile pijpbeurt. Standjes en ook nog haar beffen en ze was lekker fris, waste ze zich ook netjes vooraf. Ik vind Ginger voor wat ik nu met haar heb meegemaakt zeker een toppertje en een meisje om voor terug te komen

        Comment


        • #5
          Wat ik vooral mooi vind aan Ginger is haar prachtige haar. Op een warme dag ben ik een uur bij haar geweest (130 Euro) en ondanks de warmte heeft ze geen moment stil gezeten. Deze dame geniet er toch echt wel van! Ze leefde zich behoorlijk op me uit, op sommige momenten mocht het wel iets gevoeliger! Maar wat een geile ervaring als zo'n jonge dame zich laat gaan. Elk initiatief van mijn kant werd al snel overruled door Gingers enthousiasme, waardoor ik het grootste deel van de tijd op mijn rug heb gelegen en alles heb 'ondergaan'. Een onvergetelijke belevenis.

          Comment


          • #6
            Duur van bezoek 1 uur, prijs € 130.

            Hele tijd terug bij Ginger van Karin’sHome in Rotterdam geweest. Hele leuke en vriendelijke gastvrouw daar trouwens. Eerst op hun site gekeken om een beetje een indruk van haar te krijgen. Ze zat al een tijdje in mijn hoofd om een afspraakje mee te maken omdat zij wel mijn type is, en net even anders. Beetje voller, niet dik, mooie natuurlijke volle borsten(alles zeer puur natuur, voor mij heel belangrijk), mooie billen en verder alles mooi in verhouding. In levende lijve nog veel aantrekkelijker dan op de site, waar ze toch nog wat molliger en kleiner overkomt dan ze is. Mooi, open en vriendelijk gezicht en Gingeris ook echt heel lief. Ze neemt ook zelf initiatief, wat toch wel bijdraagt aan het genot. Ze spreekt geen Nederlands, maar ik vind dat geen probleem, en bovendien is ze heel makkelijk om mee te praten. Ze is heerlijk(-zacht) om overal aan te raken, wordt goed vochtig, kan prima pijpen (met en zonder)en is onder lekker strak, geen gapende grot. Het ‘klokkijken’ blijft in deze huizen toch altijd een sfeerbreker. Jammer dat je niet elke dag een afspraak kunt maken(‘bekostigen’) want dan zou Ginger beslist aan mij een vaste klant hebben.
            Last edited by Rotta; 06-09-2020, 22:24.
            "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

            Comment


            • #7
              Hey beste mensen

              Ik kom morgen van me paar dagen vakantie met het gezin en vrienden. En zie Ginger al een tijdje niet meer bij Karin op de agenda staan iemand toevallig die weet wanneer deze mooie dame weer is terug komt of wanneer aanwezig is. Want wil morgen denk weer even naar Karin dus ben benieuwd of iemand meer weet er van.

              Comment


              • #8
                Originally posted by Dwarfjes View Post
                Hey beste mensen

                Ik kom morgen van me paar dagen vakantie met het gezin en vrienden. En zie Ginger al een tijdje niet meer bij Karin op de agenda staan iemand toevallig die weet wanneer deze mooie dame weer is terug komt of wanneer aanwezig is. Want wil morgen denk weer even naar Karin dus ben benieuwd of iemand meer weet er van.
                Ginger werk alleen op zaterdag.

                Aankomende week is zij op vakantie

                https://www.karins-home.nl/weekagenda/

                Comment


                • #9
                  Een vraagje aan Karin's home : klopt het dat Ginger ondertussen kort haar heeft?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Zonneschorpioen View Post
                    Een vraagje aan Karin's home : klopt het dat Ginger ondertussen kort haar heeft?
                    Dat klopt, Ginger heeft kort haar tegenwoordig.

                    Comment


                    • #11
                      Na het voorstel rondje gekozen voor Ginger. Eenmaal op de kamer en na het was ritueel gekozen om te starten met een pijpbeurt zonder rubbertje. Man o man, geen spijt van gekregen. Ze pijpt heerlijk en neemt hem over de hele lengte. Heerlijke sex, verschillende standjes en na afloop nog een fatsoenlijk gesprek.

                      Inmiddels heb ik haar een paar keer bezocht en iedere keer is het een groot feest. Voor mij is Ginger een dikke GFE met het enthousiasme van de dame.

                      Comment


                      • #12
                        Lekker ding en weet ook te sexen. Iniatief, inzet en ook lekker ondeugend met een geile twist. Ik vind Ginger een sexy dame om meerdere malen voor terug te komen als mijn portemonnee het toelaat. Dus dat zegt wel iets.

                        Comment


                        • #13
                          Een tijdje terug naar Rotterdam gereden voor een bezoek aan Karins home. Mijn eerste keer in dit huis. Vooraf op de site gekeken en er waren een paar leuke meiden.
                          Ik stond een paar minuten voor opening al voor de deur, toen ik een dame met casual kleding en kort haar naar binnen zag lopen.

                          Vervolgens toen ze open waren ging ik naar binnen en er stelde 4 dames zich voor... waaronder deze leuke dame met kort haar.

                          Ginger bleek ze te heten. Op de website stonden foto's met heel mooi lang haar, dezelfde dame!
                          Ze kwam leuk en spontaan over, we praatte Engels en ze gaf aan uit Duitsland te komen en in Nederland te studeren en enkel 1x per week er te werken.

                          Lekker tongzoenen, ze had me lekker gepijpt (bood wel aan om PZC te doen maar ik had ervoor gekozen om het met te doen).
                          Daarna verschillende standjes gedaan. Tussendoor nog lekker in bad geweest en weer wat standjes.

                          Het korte haar staat haar erg goed! Persoonlijk hou ik meer van lang haar, zoals op de foto's... maar als date maakt dat helemaal niks uit.

                          Lijkt me leuk om nog een keer bij haar langs te gaan, helaas de laatste paar weken haar niet meer op de site zien staan.

                          Comment


                          • #14
                            Ik ben afgelopen woensdag nog bij haar geweest. Het is en blijft een Toppertje.

                            Een echte GFE en inderdaad zonde dat ze haar haar nu kort heeft, maar aan de inzet is verder niets veranderd.

                            Comment


                            • #15
                              Heb mij eens vermaakt in Rotterdam in het gezellige privehuis van Karin aan de Rochussenstraat. Ginger koos ik uit de voorstelronde en daar heb ik geen spijt van gehad. Een goede en lekkere girlfriend experience gehad met vol tongzoenen, teasen en een lekkere pijpbeurt met variatie en natuurlijk intiem (neuken) in missionaris en hondjes, en helemaal lekker alles bij elkaar. Ik vind Ginger een toppertje zoals ze dat wel noemen dan

                              Comment

                              Working...
                              X