Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vanya, Penthouse Prive, Baan 17, Haarlem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vanya, Penthouse Prive, Baan 17, Haarlem

    Naam: Vanya
    Leeftijd: 25 - 30
    Lengte: 1.40 - 1.65
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Mollig
    Cupmaat: K
    Siliconen: Onbekend
    Piercing: Onbekend
    Tatoeages: Ja

  • #2
    Ik ben speciaal voor Vanya naar Haarlem gegaan, ik zag haar foto's en die K cup moest ik echt eens in het echt gaan voelen!! Ik ben niet teleurgesteld, die borsten van haar zijn fantastisch. Een dame met rondingen aan alle kanten, dus je krijgt er ook een buikje bij. Maar dat kan mij niet deren. Ze heeft behalve grote tieten ook veel passie. We hebben lekker getongt ook. Maar alles wel relaxt. Niet in hoog porno tempo. En ik kreeg echt het gevoel dat ze het zelf ook leuk vond. Misschien een goede actrice, maar ja prima, ik vond het opwindend en daar gaat het om. Russisch tussen haar borsten was fantastisch, zo zacht en het zag er zo geil uit. Uiteindelijk ben ik klaargekomen in missionaris, met mn hoofd begraven tussen haar immense voorgevel

    Haarlem is niet om de hoek, maar ik ga zeker vaker bij haar langs!

    Comment


    • #3
      Ik ben nog een keer bij Vanya geweest, en heb weer enorm genoten van deze prachtige curvy dame. Ondanks dat ik haar dus al eerder heb gezien was ik weer onder de indruk van haar immens grote borsten. Ze herkende me nog van de vorige keer en deze keer ging ook weer lekker relaxt. Een soort kleine body to body massage, waarbij ze mn pik tussen die immens grote borsten nam. Mn pik verdween er compleet tussen. Zo zacht, echt heerlijk. We hebben flink in het zweet gewerkt, met vele standjes. Na mn orgasme hebben we nog even gechilled. Echt een heerlijke date! Absolute aanrader.

      Comment


      • #4
        Vanya is echt een heerlijke vrouw, heb haar vroeger vaak bezocht en nu is ze ook weer terug gelukkig! Een hele lieve en leuke enthousiaste dame, pijpen doet ze overheerlijk en best lang ook. Zulke rondingen, zo heerlijk vrouwelijk!

        Het laatste bezoekje aan haar hebben we voor een gedeelte in het bubbelbad doorgebracht, zo lekker om te tongen terwijl zij boven op je met haar grote borsten tegen mij aan gedrukt! Echt een toppertje.

        Comment


        • #5
          Deze week Vanya bezocht ah einde van middag. Dame had duidelijk haast! Afwerken en wegwezen want ze was ah koken! (Tong)zoenen doet ze niet meer sinds Corona. 30 min betaald - 15 min binnen geweest

          Comment


          • #6
            Hopefully everyones OK with me writing this in english since I don't speak dutch.

            I'll visit Amsterdam in a few weeks and, being a lover of big natural boobs, just had to book a meeting with Vanja after seeing her pictures.

            I would love to hear more from people who've met her. No problem writing in dutch since I can use google translate.

            Thank you!

            Comment


            • #7
              Het was alweer veel te lang geleden dat ik Haarlem bezocht en ik heb een lekker uurtje beleefd met Vanya. Die Cup H van haar is toch wel echt geweldig, afwisselend trok ze mij af en liet ze mijn pik tussen haar tieten verdwijnen. Een heerlijke opwarmer, wat een uitzicht op die dikke borsten.

              Pijpen deed ze daarna prima, mocht voor mij wel iets langer, maar ik was dat al gauw vergeten toen ze boven op mij ging zitten en kleine Pietertje bij haar binnen ging. Haar grote borsten in mijn gezicht, haar grote billen in mijn handen. Lekker sensueel bereed ze m'n pik. Daarna omgewisseld naar doggystyle en uiteindelijk in missionaris afgemaakt.

              Comment


              • #8
                Ik heb hier op de valreep ook nog een goede ervaring gehad in Haarlem (mooie stad overigens) nadat ik ik in een leeg redlight gebied aldaar amper een dame aan het werk was, hoe ze dat rendabel houden daar is mij een raadsel.

                Penthouse Prive ligt mooi in een statig pand op de hoek en schuin naast een parkeergarage dus ideaal voor parkeren en tegen over een plantsoen, ingang is discreet. Vanya is een goed verzorgde mollige meid met een giga voorgevel waar je u tegen blijft zeggen. Goede sex met standjes en met haar giga borsten spelen en goede pijpbeurt maakte het voor mij een geslaagd bezoek. Want ze deed het goed en geen gehaast en ook op een geile manier en positieve inzet. Dit adres als geheel beviel mij ook, ik houd hun line up dames in de gaten als die lockdown weer opgeheven wordt.

                Comment

                Working...
                X