Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sta jij achter je sekswerker?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sta jij achter je sekswerker?

    Noodklok
    Hoe zou jij je vielen als je alleen in de kou staat. Als anderen om je heen wel hulp krijgen, maar jij niet? Ik probeer me voor te stellen hoe het zou zijn als ik maanden geen inkomen had. Ik moet er niet aan denken! Een eventueel spaarpotje is dan snel leeg. Hoe moet dat met mijn huis? Raak ik dat kwijt? En waar moet ik van keven? Helaas is dar voor veel sekswerkers de realiteit. Ik heb uit betrouwbare bron dat enkelen hun huis al zijn kwijtgeraakt. En ook eigenaren van privé huizen en andere seksexploitanten vragen zich wel af of ze straks nog bestaan.

    Overheid?
    Wat doet de overheid ? Niets!
    Niets? Nou ja, ze bieden een uitstap programma. Als je stopt als sekswerker dan kan er hulp worden geboden, maar anders sta je er echt alleen voor. Geen wonder dat veel meisjes/dames er dan maar noodgedwongen voor kiezen uit het vak te stappen. Daar waar de overheid geen thuis geeft rest het burgerinitiatief en daar komt deze oproep om de hoek kijken!

    Belang
    Wat gaat mij dit aan zul je jezelf misschien afvragen. Wat is mijn belang? Ik lees hier alleen maar enthousiaste recensies, deze meiden/dames brengen ons veel genot. En wat als je favoriete dame of privé huis of club of straks niet meer is? Willen we dat laten gebeuren?

    Wandelaars bieden hulp
    we kunnen allemaal iets doen om nu hulp te bieden om te laten weten dat we ook buiten het werk als mens om ze geven. Dat brengt misschien nu niet even die fysieke bevrediging, maar wel een geestelijke bevrediging te weten dat je iets ‘goeds’ gedaan hebt; ook dat kan he een fijn gevoel geven!

    Idee/voorstel
    Wat stel ik voor? Als je nu geld hebt waarmee je iemand wilde bezoeken, dan komt het er nu niet van. Dan zou je (een deel van) dat geld kunnen doneren aan een dame van je keuze om een klein beetje te helpen om deze moeilijke periode door te komen EN om te laten merken dat je aan haar denkt! Het is goed te weten dat je niet alleen staat. Dus kom op wandelaars laat de meisjes niet in de steek nu ze het zo moeilijk hebben.

    Vraag exploitanten
    Wie bereid is hieraan mee te werken, geeft dat hieronder aan. Wij, wandelaars kunnen dan geld sturen (naar het huisadres) en jij zorgt dat het bij de betreffende dame terecht komt. Omdat je zelf ook doorlopende kosten hebt en miet leven lijkt het redelijk als je een percentage wilt inhouden, geef dat dan aan.

    Wandelaars
    Laat hieronder een commentaar achter. Is dit een goed idee? Doe jij mee? Hoeveel wil jij toezeggen aan wie met eventueel een toelichting. Als de exploitant wil meewerken en het geld aan de meisjes wil geven dan kan je het toegezegde bedrag in een enveloppe stoppen en adresseren met T.a.v. + naam meisje voorkeur en posten of zelf natuurlijk in de bus gooien. Ik zal zelf het goede voorbeeld geven.

    Voorbeeld
    Ik wil € 25,- toezeggen aan Jaimy van House of dreams in Amersfoort. Ik ken haar nog niet, maar dit is een dame die ik voordat dit alles begon wilde bezoeken. Het is mijn manier om te zeggen dat ik aan haar denk en ze niet alleen staat. En zodra het mogelijk is ga ik alsnog kennis maken.

    Ik wens overigens alle meiden heel veel sterkte in deze moeilijke tijden en hoop alleen dat exploitanten mee willen werken en veel wandelaars hier gehoor aan geven.

    Jos



  • #2
    dat soort ideeen zijn al vaker opgestart maar werkt niet echt en meeste dames overleven wel door relatie, of andere baan die ze al hadden of nieuwe tijdelijke baan, als het om de Nederlandse gaat, de oost Europese zitten in hun eigen land waar het leven 5x zo goedkoop is en vaak heeft men vrienden of familie die voor ze zorgen mochten ze geen spaargeld meer hebben. Klant zijn is een gescheiden wereld dat van de andere kant de seksbranche zijnde.

    Comment


    • #3
      Vind het wel een sympathiek idee, Josleip . Bij dames waarvan ik zelf de contactgegevens heb, heb ik dat soort dingen ook wel gedaan.

      Comment


      • #4
        Klinkt leuk maar dat werkt denk niet echt, uiteindelijk is daar maar een enkeling die daarop reageert, dan moet je al die exploitanten daarin betrekken die vaak ook niet de echte adressen van die dames hebben (zijn vaak adressen waar ze in geschreven zijn), en dit forum is niet zo groot met veel actieve leden, zeker niet nu in lockdown tijd dus je haalt van alles overhoop voor paar klanten die wat geld gaan overmaken? En dan is dat weer inkomsten vd exploitant die hij moet uitleggen aan de belastingdienst etc. Mensen overleven uiteindelijk wel en met name de privehuisdames wel. Vorige keer werkten die ook overal in fabrieken en supermarkten of orderpicking bij webwinkelbedrijven. Of leefden ze van hun man of vriends inkomen en reken maar dat een aantal nu ook illegaal ontvangen met vaste klanten of via kinky.nl. Mensen in nood zijn creatief.

        Comment

        Working...
        X