Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mistress Arielle, Haarlem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mistress Arielle, Haarlem

    https://www.swedishmistress.com/

    Zweedse
    Blondine
    Blauwe ogen
    B-cup (echt)
    1.70m
    27-30 jaar
    Engels sprekend


    Deze slanke Zweedse blonde Meesteres heb ik nog voor de 3e keer bezocht. Een totaal andere manier van spelen, flow omdat zijn een vorm van tantra erin verwerkt. Nu op een mooie sfeervolle locatie, voorgesprekje en mogelijkheid tot douchen. Het zou mijn inziens de beste sessie van de 3 die ik met haar gespeeld heb worden.

    Een fijne teasing en overbrengen van energie door manier van sensualiteit, omarmen, aanrakingen was de start op het grote comfortabele matras. Poppers mocht ik nemen en langzaam ging Meesteres Arielle mij verder op teasen, geilen en werden o.a. mijn tepels, pik getest en mocht ik haar tepels zachtjes verwennen met mijn tong.

    Meesteres Arielle geniet zichtbaar van het spel en is gek op het gebruik van een mannelijke slet door zijn kontje goed te gebruiken met vingers, toys (ook grote), en fisting. En ook kregen mijn tepels het later goed te verduren met haar tanden, nagels en tepelklemmen. Het spel ging van sensueel naar stevig en geil en dan weer naar sensueel om de krachten en de energie zo te verdelen en zou op het eind een climax hebben.

    Tussendoor werd ik ook nog langdurig en heftig geneukt met een grotere strap on dildo, ze heeft dildo 's in alle maten!

    Daarna merkte ik ook dat mijn energie totaal anders was en kreeg ik ook rustig de tijd om even bij te komen op het matras. Fijne highclass intelligente lady, alles superschoon en sfeervol. Voor de kink en SM liefhebber die eens wat anders wil.

    Contact in het Engels: https://www.swedishmistress.com/contact

  • #2
    Klopt het dat je bij deze dame niet mag klaarkomen? Ik herinner me uit een kinky-advertentie van haar de tekst you will not be allowed to ejaculate.

    Comment


    • #3
      Ik zou het knap vinden als een vrouw mij kan tegen houden in het klaar komen

      Comment


      • #4
        Nou ja, als je vastgebonden staat of ligt heb je niet zoveel keus lijkt me Als ik haar website zo lees, bied ze naast 'gewone' SM ook een combinatie met tantra aan. Bij tantra ejaculeer je volgens mij niet? Misschien dat ze dat bedoelde in die advertentie die Hhh zich kan herinneren?
        Verder wordt er op de website ook genoeg gesproken over 'pleasure', dus lijkt me dat ook een 'gewoon' orgasme moet kunnen.

        Comment


        • #5
          Kwestie van overleggen met de dame via de email lijkt mij? En dan nog als ik masturbeer is het aan mij of ik klaar kom of niet, wat wil een dame daar tegen doen?

          Comment


          • #6
            Originally posted by Ramenloper View Post
            Kwestie van overleggen met de dame via de email lijkt mij? En dan nog als ik masturbeer is het aan mij of ik klaar kom of niet, wat wil een dame daar tegen doen?
            Precies, sowieso vooraf vragen wat binnen de mogelijkheden ligt. Dat is altijd aan te raden. Want als je vast zit in de bondage aan het einde van de sessie, hoe ga jij dan masturberen?

            Comment


            • #7
              De website geeft info en opties en heeft een contactformulier. Dus de vragen zijn te stellen aan de Mrs.

              Comment


              • #8
                Ik ben ook bij haar geweest, en ik vond het een interessante sessie met een ander energielevel dan gewoon. Arielle heeft iets aparts en mystieks en dat beviel wel en ik had een soort afterflow en energie toen ik bij haar geweest was, wellicht omdat ik niet mocht klaar komen, wat een soort geile roes geeft voor een paar dagen daarna. Ze heeft een fijne manier van contact zoeken met je en ook best intens, met een erotiserende manier van opwinden om vervolgens door haar gebruikt te worden.

                Mijn tepels en kontgaatje gloeien nog na!

                Comment


                • #9
                  Is ze nog actief?

                  Comment

                  Working...
                  X