Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ruby, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ruby, Amsterdam

    Naam: Ruby
    Leeftijd: 25-30
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D of E
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    Echt een lekker wijf, grote siliconen. In haar advertentie staat dat het een D-Cup is maar volgens mij eerder een E-Cup. Ze heeft een knap gezicht, lekkere billen en mooi slank. Ze vraagt 150 euro voor een uur, maar initiatief moet vooral van jezelf komen. Maar dat geeft ook niet dat neem ik graag! Pijpen was wat plichtmatig, maar neuken ging heel lekker. Was wel na 45 minuten al buiten, maar dat komt ook door mij zelf. Als ik eenmaal ben klaargekomen hoef ik niet de tijd nog op te vullen.
    So you think fairy tales aren't real? Looking forward to meeting your little princess! Sensual, passionate, intriguing, seductive, sexy, sophisticated and elegant. A...

  • #2
    Jongens ik ben op verkenning geweest. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, Ruby is de Dame van de foto's.

    Soms zijn foto's gewoon té mooi. Dat kan niet waar zijn denk je dan. Er was hier al een discussie gaande over Ruby zelfs. De huidige foto's zijn wel een beetje gefilterd maar ze geven de werkelijkheid goed weer. Meteen een cliché dan maar, haar gezicht is echt veel leuker dan de foto's weergeven. Gewoon een leuke frisse jonge vrouw. Wat de rest van haar lichaam betreft: "signed all over" ze is het echt. Communicatie gaat in uitstekend Engels.

    Ontvangst bleek niet ver bij mij vandaan en op mijn vraag waar ongeveer kreeg ik netjes antwoord. Het vertrouwen was er wel. Voor de volgende middag afgesproken. De locatie is onopvallend en netjes. Ik was in Zwanenburg, nu staat er Amsterdam in haar ad. Per telefoon werd ik naar het juiste nummer geloodst.

    Haar borsten hebben wat hulp gehad, zijn prachtig, voelen zacht en soepel aan en Ruby weet de tweeling te gebruiken! Lekker over je heen strelen. Meteen op de slaapkamer aangekomen hield ik het niet meer en legde mijn hand even op haar borsten, wat meteen beantwoord werd met even in mijn kruis voelen. Lekker brutaal, daar hou ik wel van. 69 werd er voorgesteld en zo kwam ik tot mijn hoogtepunt. Eerlijk waar, ik heb niet gevoeld dat ze er een condoom omgefriemeld heeft. Intiem wegens tijdgebrek niet meer aan toegekomen. Nog even wat gekletst, iets wat ik wel kan waarderen.

    Comment


    • #3
      ‘Sexy brunette Real 100%’ staat boven haar adje
      Wow… nou dat is ze zekers… wat een vrouw!

      Kan vorige reviews beamen, life vele malen mooier en de E-borsten haar ogen en glimlach stralen je uitnodigend tegemoet bij binnenkomst…

      Vandaag een heerlijke date gehad met deze sexy beauty… Contact leggen ging vrij vlot en de date stond eigenlijk voor gister gepland, maar dat lukte voor mij niet… vandaag dus wel.

      Een bijzonder geil en leuk uurtje met haar gehad wat trouwens snel voorbij ging. Aan de extra’s niet toegekomen… Ze is een vlotte, open, warme en gezellige dame met een hoog sexy / pornolijfje… ze houdt wel het heft in eigen hand… mijn favoriet: beffen kan ik lang - en Ruby ook - van genieten zo aan haar lichaamstaal en geluiden te horen… in ‘69’ bleef ik hangen en uiteindelijk heftig in CD klaargekomen…

      Er was nog tijd voor massage en een leuk en prettig small talk. Ook in het Nederlands wat ze een heel klein beetje beheerst. Hygiëne - voor en na douchen - is met haar onderkomen meer dan dan top.

      Voor mij een meer dan heerlijke date met een werkelijk real sexy beauty!


      Dit is wel mijn ervaring met Ruby
      Ruby thank’s en tot gauw
      Last edited by Hanzeboy; 09-09-2021, 21:14.

      Comment


      • #4
        Hoe is de ontvangstlocatie?

        Comment


        • #5
          frankkinky :”Hygiëne - voor en na douchen - is met haar onderkomen (ontvangstruimte) meer dan dan top”!

          Comment


          • #6
            ik bedoelde meer de ruimte, appartement, huis, kamer, sfeer, buurt, etc.

            Comment


            • #7
              Deze lekkere Ruby weer bezocht en ze was nu leuker dan de eerste keer, wat minder plichtmatig. Misschien omdat ik al eens eerder was geweest ik weet het niet. Wat een heerlijke tieten zeg, met die tepelpiercings erin echt een mooi gezicht.

              In haar advertentie staat nu dat het een DD-Cup is dat ze heeft, dat klinkt al meer in de richting. Ik heb zachtjes aan haar tepels gelikt en ze duwde haar tieten in mijn gezicht, hmm heerlijk. Hoewel er siliconen in zitten voelt het toch nog best zacht aan. Ze begon mij lekker zonder condoom te pijpen en keek me af en toe geil aan. Ik ging met mijn handen naar haar billen en zocht naar haar kutje om overheen te wrijven. Niet iedere dame vind dat lekker om gevingerd te worden, maar ze zag het als een aanmoediging en ze ging in 69 boven op mij zitten. Met mijn tong ging ik aan de slag en ze bewoog lekker mee. Af en toe stopte ze met pijpen en ging ze op mn gezicht zitten en bewoog ze over mn tong. Heerlijkkkk

              Ik was knettergeil en ze ging in cowgirl op me rijden en holde haar rug zodat haar tieten mijn borstkast raakte tijdens het rijden. Ik kwam al bijna klaar en vroeg haar om even te stoppen want de tijd was nog lang niet voorbij. Ze deed het condoom af en ging met haar handen zachtjes over mn pik heen en bood haar tepels weer aan om te likken. Na een kleine pauze ging ik eerst even tussen haar tieten en daarna het condoom er weer om en neukte ik haar. Na een paar minuten kwam ik tot een knallende explosie en grommend vanuit mijn tenen kwam ik klaar.

              Comment

              Working...
              X