Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Tot 22 uur open zelfs, ik was er vandaag, gewelidige date met de prachtige Chantal gehad😃

    Comment


    • #77
      La Cloche heeft inhaalslag gemaakt en is soms een dag drukker qua klanten en dames dan House of Dreams, de bezetting hebben ze op meerdere dagen zowel qua kwantiteit als kwaliteit dames op een goed niveau gekregen

      Comment


      • #78
        dat klopt inderdaad, heeft ook een paar Nederlandse blonde toppers er bij en ook een mooie mix met Nederlandse licht getinte (dus van origine andere roots) dames erbij en dan aangevuld met dagen dames vanuit hun andere privehuis House of Dreams, zoals de blonde porngirl Kim, de Filipijnse Tikie en Felicia en Tasha zitten nu vrijwel vast in Utrecht bij La Cloche.

        Comment


        • #79
          Vind het altijd prettig om bij La Cloche te komen. Ik ben nu 2 verschillende gastvrouwen tegen gekomen en die zijn vriendelijk en hulpvaardig niet op hun mondje gevallen maar op een leuke manier. Kamers zijn netjes. Ik bel nu ook vaker van tevoren om te reserveren, op sommige dagen zijn er niet superveel dames maar er zitten er dan alsnog een paar tussen waar ik graag mee afspreek.

          Comment


          • #80
            Om te beginnen heb ik goede ervaringen met de dames bij La Cloche en ook de gastvrouwen zijn altijd vriendelijk. Ook ik heb weleens meegemaakt dat een dame niet kwam opdagen en dat is jammer maar daar kan La Cloche ook niet veel aan doen, alleen heb ik de laatste 2 keer wel vervelende ervaringen met afspraak maken. mandag een afspraak gemaakt voor vandaag voor een uur, en bij aankomst ook voor een uur betaald, maar de dame gaf aan dat ze een half uur had door gekregen van de gastvrouw, dus nog even nagevraagd en bleek mijn afspraak als half uur in de agenda te staan.
            Dus dan maar een half uur want er was een afspraak al voor erna gepland.
            Vorige keer afgesproken om 11:30 en op de agenda stond dat de dame om 11;00 begon, aangekomen werd me verteld dat de dame pas om 12:00 begint, dus dan maar wachten.
            Het houdt mij niet tegen om te blijven komen want verder is het er erg fijn om te komen.

            Comment


            • #81
              Ze hebben nu aantal knappe toppers die je vaak ook tijdig moet reserveren, dames zoals Claire, Emma, Jasmine, Seda, Chantal, Romy, Felicia, Rose zijn populair bij de klanten en dus vaak bezet. Maar de keuze wordt steeds breder dus er is altijd wel iets lekkers te vinden in Privehuis La Cloche😃

              Comment


              • #82
                Het is wel jammer dat ze weinig dames in de avond hebben werken, is daar zo moeilijk aan te komen?

                Comment


                • #83
                  zie ook hier waarom niet: https://www.privehuislacloche.nl/nie...-visserij-etc/

                  Comment


                  • #84
                    Door alle mooie verhalen over Felicia afspraak gemaakt met haar voor donderdag 18 augustus om 13.00 uur bij La cloche. Ik wilde graag kamer met jacuzzi maar ik kreeg te horen dat het de vraag was of Felicia dat wel wilde. Het was mijn eerste keer bij La Cloche en ook bij Felicia. Om 5 minuten voor 13.00 uur belde ik aan en hoorde dat Felicia er nog niet was. Ik kreeg te horen dat ze niet met jacuzzi wilden en ik mocht wachten in en kleine kamer met bed en wastafel. Kamer enorm outdated met gat in plafond en half kapotte verlichting en het was er bloedje heet, geen airco. Maar goed, Felicia zal alles wel goed maken.
                    Nee dus. Om 13.00 uur geen Felicia en ook 5 minuten later geen Felicia. Ik stapte de bloedhete kamer uit en hoorde dat Felicia er nog niet was. Daarmee had ik het wel gehad met La Cloche en Felicia en ben de deur uit gestapt. Dat was mijn eerste en laatste bezoekje aan La Cloche.

                    Comment


                    • #85
                      Romy schijnt terug te komen!😃

                      Comment


                      • #86
                        Is dat zo? Ze staat nog niet in de agenda van La Cloche. Zou wel mooi zijn, want Romy is een perfecte meid. Waar heb je dit gehoord dat ze terug komt?

                        Comment


                        • #87
                          hij schreef 'schijnt' dus gewoon even afwachten of en zo ja wanneer het gebeurt, dat is nooit zeker met die dames uit het vak, gewoon de weekagenda in de gaten houden

                          Comment


                          • #88
                            Ja, oké, maar als hij zegt ‘ schijnt’, dan moet dat toch ergens op gebaseerd zijn, dus vandaar mijn vraag, En verder inderdaad maar afwachten of ze terug komt. Voorlopig ga ik er maar van uit dat ze niet meer komt, zo verloopt het meestal met dit soort geruchten.

                            Comment


                            • #89
                              Gastvrouw vertelde het mij ook dat Romy contact had gezoch en erover dacht terug te komen zodra ze daar klaar voor was, dus...

                              Comment


                              • #90
                                Ja dat zou lekker zijn, al zijn er nog genoeg andere knappe sexpareltjes daar. Ook betaalbaar en keuze in Nederlandse meiden😀

                                Comment


                                • #91
                                  Ik kan recensietopic van de geile pornblondine Kim niet vinden, en die heb ik vandaag bezocht bij La Cloche. Zeer geil en lekker, maar waar zijn de recensies gebleven?

                                  Comment


                                  • #92
                                    Eigenlijk wil ik ook maar eens een mooi compliment maken richting de gastvrouwen van La Cloche. Altijd super aardig bij ontvangst en aan de telefoon.

                                    Of als je ze belt of er nog ruimte is om je afspraak te verzetten, denken ze altijd mee en kijken naar wat er mogelijk is.

                                    La Cloche mag blij zijn met deze gastvrouwen. Toppers zijn het!!

                                    Comment


                                    • #93
                                      Je leest op de site dat naast wat er op
                                      site onder werkwijze staat , dat er voor de extra’s
                                      bijbetaald wordt bij de dames
                                      bepalen de dames dat zelf voor wat er dan voor tongzoenen en beffen en vingeren en of anaal betaald moet gaan worden ?
                                      of is er een richtlijn?

                                      Comment


                                      • #94
                                        de dames bepalen het zelf want er is prijsverschil tussen de dames in extra's. Bij La Cloche en House of Dreams laten ze de dames juist heel vrij terwijl er in vele andere privehuizen dingen als werktijden, of dat bijvoorbeeld zoenen of beffen in de standaardprijs zit, opgelegd. De exploitant mag ze ook niet opleggen wat de extra's zijn en dat geld vd extra's gaan ook direct naar de dame zelf.

                                        Comment


                                        • #95
                                          op 1 na dan die Utrechtse die jochie zegt en vaak vreemde antwoorden geeft die ik niet vertrouw, oudere blonde dame zonder bril

                                          Comment


                                          • #96
                                            Ik neem aan dat je reageert op het bericht van Koert. Ben het niet met je eens, hoor. Ik denk dat je het over Rebecca hebt, zij is toch echt een schatje.
                                            Last edited by Hazelnoot; 28-11-2022, 11:50.

                                            Comment


                                            • #97
                                              Ieder heeft zijn persoonlijke voorkeuren in het leven.

                                              Comment


                                              • #98
                                                Ik ben toch al blij dat ik in Utrecht geboren en getogen ben, maar er is nog een reden. We zijn rijk bedeelt waar het gaat om keuze van mooie privehuizen. La Cloche en House of Dreams zijn allemaal makkelijk te bereiken (met de auto, met het OV, en een daarvan voor mij zelfs te voet, als ik zin heb in een lange wandeling en het weer meewerkt). De ingang bij HOD is superdiskreet, maar ook bij LC is het prima te doen. De gastvrouwen zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam, de dames zijn meestal top (tenzij ze een mindere dag hebben, maar dat heb ik ook wel eens), en er is voor elk wat wils. Om met mede-Utregger wijlen Herman Berkien te spreken: Het kost wel een paar centen, maar daar hep je wel wat voor 😁

                                                Comment


                                                • #99
                                                  La Cloche heeft een uitstekende brandbrief op hun site zie www.privehuislacloche.nl/nieuws gezet gericht aan de overbeid inzake hun vreemde en onrealistische plannen voor legaliseren van o.a. thuisontvangst waarin de positie van sekswerkers wordt verslechterd.

                                                  Comment


                                                  • Ik heb de brief net gelezen en het is inderdaad een uitstekende brief, ik sta er volledig achter. Maar we moeten nog maar zien of het wat zal uithalen, de politiek heeft op dit gebied oogkleppen op. Ik verafschuw de tot mijn grote spijt onomkeerbare ontwikkeling van internetprostitutie en dan bedoel ik met name de zelfstandige thuisontvangsten via sites als Kinky en Sexjobs. Onbetrouwbaar, onhygiënisch, vieze kamers, (zeer) tegenvallende dames in uiterlijk en dienstverlening, en vaak veel te duur. Ik snap echt niet dat hier nu zo’n grote vraag naar is. Een dame bezoeken via een privéhuis of raambezoek is naar mijn eigen ruime ervaring vele malen beter. Wat ik wél een goede ontwikkeling vind is het concept van bijv. Salon261 en privéhuis Almere. Hier huren de dames een nette kamer en kunnen klanten rechtstreeks met de dame in contact treden en wat afspreken. Dat zou een welkome aanvulling zijn met de helaas steeds in aantal mindere privéhuizen. Ik ben benieuwd waar dit toe gaat lijden, ik hoop wel van harte dat LaCloche en HOD blijven bestaan!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X