Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wanneer denken jullie dat er nieuwe lockdowns voor prostitutie komen?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • overheid wil geen lockdowns meer en we hebben vaccinaties als middel en dat wordt ook weer ingezet

    Comment


    • Die komen denk ik ook niet meer, ze willen geen volksopstand

      Comment


      • Denk dat dat ook wel zou meevallen qua volksopstand. De gemiddelde mens is niet zo boers

        Comment


        • Met die nieuwe coronavariant en het feit dat veel mensen niet willen inenten wordt het weer blllenknijpen

          Comment


          • Je hoort weinig over verwachte coronagolf of vaccinaties. Weinig a/d hand?

            Comment


            • Komen geen lockdowns meer. Ruim 70% heeft antistoffen. Corona wordt nu net als griep als een normale infectieziekte behandeld is vandaag bekend gemaakt. Ook geen andere coronamaatregelen meer nodig.

              Comment


              • WHO sprak in september al uit dat het einde van de pandemie in zicht is. Als de oudjes dan nog zo'n herhaalprik nemen, dan komt het wel goed lijkt me. Er wordt geen enkel woord meer gerept over lockdowns, mondkapjes of wat dan ook.

                Comment


                • https://www.ad.nl/binnenland/nieuwe-...aten~a10fac29/

                  Nieuwe fase in coronapandemie: ‘We kunnen alle regels loslaten’


                  DESKUNDIGENCorona kan net als andere infectieziekten worden behandeld, isolatie is niet meer nodig. Dat stellen deskundigen. Zij maken zich deze winter meer zorgen over een griepgolf.

                  Het RIVM waarschuwde begin oktober nog voor de start van een najaarsgolf van Covid-19, maar het aantal besmettingen loopt hard terug. In de ziekenhuizen liggen nu tussen de zes- en zevenhonderd coronapatiënten.

                  Een nieuwe fase is aangebroken, zeggen deskundigen. Door vaccinaties en doorgemaakte besmettingen zijn zoveel mensen beschermd dat geen enorme coronagolven meer worden verwacht. Uit de recentste cijfers van bloedbank Sanquin blijkt dat 77 procent van de Nederlanders antistoffen bij zich draagt door een doorgemaakte infectie.



                  Daarom vindt een deel van de experts op het gebied van infectieziekten dat corona als een van de vele wintervirussen kan worden beschouwd. ,,Het komt dicht bij andere luchtweginfecties, dus ik denk dat we er niet veel meer mee moeten’’, constateert arts-microbioloog Jean-Luc Murk. ,,Ik denk dat influenza deze winter de potentie heeft om grotere problemen te veroorzaken dan corona.’’

                  Relaxter


                  Nu nog geldt het advies om bij klachten een zelftest te doen en in isolatie te gaan. Volgens deskundigen houden weinig mensen zich daaraan. Wat hen betreft worden alle regels losgelaten. ,,We kunnen wel wat relaxter zijn over snottebellen. Ik ben optimistisch’’, zegt epidemioloog Frits Rosendaal. Hoewel virologen nog waarschuwen voor een ernstiger variant, gelooft hij daar niet in. ,,Er is best een ingewikkeld scenario nodig om het weer fout te laten gaan. Je kunt het niet helemaal uitsluiten, maar we moeten een keer kunnen juichen. Het ziet er gunstig uit.’’

                  Viroloog Bert Niesters vindt dat mensen met klachten vooral zelf zo verstandig moeten zijn om niet bij kwetsbare personen langs te gaan. ,,Wat mij betreft mogen de maatregelen worden losgelaten. De ziekenhuizen zijn nu niet overbelast. Voor andere verkoudheidsvirussen testten we ook nooit en bleven we ook nooit thuis.’’

                  Nog steeds een groep die ernstig ziek wordt


                  Minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) moet beslissen wanneer alle regels worden losgelaten. Hij stelt dat er nog steeds een groep is die ernstig ziek wordt en dat het daarom belangrijk is het aantal besmettingen laag te houden.

                  Ook het RIVM blijft voorzichtig. Momenteel verspreidt zich een nieuwe variant van omikron, BQ1.1. ,,Het is mogelijk dat deze of een andere nieuwe variant nog een golf veroorzaakt deze winter. We kunnen niet voorspellen hoe hoog die wordt’’, aldus epidemioloog Susan van den Hof.

                  Comment


                  • corona is nu wel klaar

                    Comment


                    • Hooguit sluitingen vanwege beleid overheid, of niet meer rendabel zijn ontvangplekken, terwijl we nooit weten of er ook nog nieuwe ziektes de wereld kunnen gaan tijsteren.

                      Comment


                      • Alle corona maatregelen zijn gisteren door het kabinet officieel nu ingetrokken

                        Comment

                        Working...
                        X