Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mimi, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mimi, Amsterdam

    Naam: Mimi
    Leeftijd: 20-25
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Mollig
    Cupmaat: H
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Een echte Cup H... Dat spreekt Pietertje wel aan Haar foto's zagen er fraai uit en ook het filmpje waarin ze doggy wordt genomen is verleidelijk lekker. Ze ontving mij in een klein appartementje in Amsterdam. Geen gezicht van een supermodel maar leuke meid verder wel. En wel een echt lekker mollig lijf. Grote borsten, grote billen, mooie taille. Heel lekker.

    Ik ben 45 minuten gebleven, waarbij ze mij slobberend gepijpt heeft. Echt beetje porno achtig, en vond het behoorlijk opwindend. Met het spuug ook nog even tussen haar tieten gegaan, heerlijk zacht! Ze is daarna bovenop mij geklommen en heeft mij in cowgirl lekker bereden, die grote billen die naar beneden vielen elke keer, hmmm. Lekker aan haar tepels gelikt en haar grote borsten vastgehouden. Gefinisht in doggystyle en heerlijk klaargekomen.

    Douchen na afloop zat er niet in, dat is wel balen. Maar wel een beetje kunnen schoonmaken zodat ik wel weer proper de deur uit kon.
    Wat geil dat je naar me kijkt schat..Mijn Zuid-Amerikaanse temperament, laat herinneringen achter!Volle rondingen waar je u tegen zegt, alles is echt niks is nep.Zoa...

  • #2
    Ik heb weer een bezoekje gebracht aan Mimi, man man man wat een borsten. Het zien en voelen van echt grote borsten, dat kan ik niet missen, dus ook niet tijdens de lockdowns Het was een fijne vrijpartij, lekker tongzoenend. En dat typische Latina geleuter (ai papi ) moet je een beetje doorheen kijken.

    De finish was met wat olie tussen haar borsten, die ze goed stevig tegen elkaar aanduwde om m'n pik heen en ik kwam flink klaar over haar borsten. Heerlijk!

    Nu was douchen wel mogelijk. Moest nog haasten om voor de avondklok thuis te zijn, met 3 minuten over stond ik weer thuis met een glimlach!

    Comment

    Working...
    X