Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ilse, Diane's Secret, Den Haag, Laan van NOI 200a

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ilse, Diane's Secret, Den Haag, Laan van NOI 200a

  Naam: Ilse
  Leeftijd: 25 - 30
  Lengte: 1.75 - 1.80
  Uiterlijk: West Europees
  Kleur haar: Bruin
  Lichaamsbouw: Athletisch
  Cupmaat: D
  Siliconen: Ja
  Piercing: Nee
  Tatoeages: Nee
  Profiel dame persoonlijke webpagina's van privehuis dame met hun uiterlijk en foto's van de DS-Girl

 • #2
  Deze dame werkt nu bij Salon Leiden in Leiden: https://salonleiden.nl/dames/ilse/

  Comment


  • #3
   Ilse is weer terug op haar oude plek: Diane's Secret in Den Haag
   https://www.ds-girls.nl/dame/?girlName=Ilse

   Comment


   • #4
    Originally posted by Zonneschorpioen View Post
    Ilse is weer terug op haar oude plek: Diane's Secret in Den Haag
    https://www.ds-girls.nl/dame/?girlName=Ilse
    Aangepast, bedankt voor de tip.

    Comment


    • #5
     Grote indrukwekkende dame, opwindend lichaam. Ze is ook een Meid van Holland, maar daar loopt ze niet mee te koop. Deze dame heeft al heel veel gedaan en meegemaakt op seksueel gebied en dat merk je, in positieve zin, maar ook in iets minder positieve zin.

     Ik was speciaal naar haar toe gegaan om wat bij te leren (anderhalf uur, E230). Daarvoor heb je zeker een goed aan haar. Standjes oefenen, feedback bij het beffen, dat soort dingen kun je bij haar goed terecht. Andere kant is dat bij haar de magie er een beetje af is. Ze leeft bijna continu in Eva's kostuum, om het zo maar te zeggen, en het spannende is er voor haar duidelijk af. Begrijpelijk, maar wel een minpuntje.

     Comment


     • #6
      Ilse heb ik alweer vele jaren geleden bij mogen schrijven op mijn lijstje van DVP`s. Dat was kort na haar eerste filmpje, met Ger Holland in een ander privehuis in Den Haag. Daar werkte ze toen en daar heb ik haar ook mogen ontmoeten. Prachtige vrouw, botergeil en voor veel in. Een dame die geen DVP is, geen prostituee, maar met trots de term hoer vertegenwoordigt. Een woord waar niks mis mee is, maar wat door de christelijke rukkers tot een scheldwoord is gemaakt. Ilse biedt sex aan in ruil voor geld. En dat deed ze destijds voortreffelijk. Er was veel mogelijk, uiteraard voor een meerprijsje. Wat heb ik genoten van haar. Ze bouwde het heerlijk op en de ontlading was dan ook gigantisch. Een meid die er op kickt om je helemaal gek te maken.

      Inmiddels is haar leeftijd ruim in de 30. Ik heb haar ontmoet toen ze de 30 nog niet aangetikt had. Dus over het hedendaagse kan ik weinig zeggen, maar ik kan me niet voorstellen dat ze er niet meer verrukkelijk uitziet. Een schoonheid zoals Ilse doorstaat de tand des tijds.

      Hoe haar dienstverlening momenteel is, weet ik niet. Zoals Zonneschorpioen schrijft, heeft Ilse alles gezien, meegemaakt, gedaan. Gangbangs, anaal, triootjes met twee mannen of een stelletje, ze draait haar hand nergens voor om. En dat ook nog eens voor de camera.

      Ze was mijn eerste pornosterretje en staat nog altijd in mijn top vijf van heerlijkste meiden die om de lovemachine hebben gezeten.

      Comment


      • #7
       Bewaarde goede herinneringen aan Ilse vanuit haar tijden bij bij Maison Privé en Stout dus maar weer eens wezen buurten bij haar, mede op basis van de nog steeds goede recensies en bovendien werkend bij mijn favoriete huis. De afspraak was al een aantal dagen voor de date "genoteerd" zoals ze dat bij Monty noemen. Helaas werd het deze keer een onverwachte heuse afknapper.

       Vooropgesteld dat ik zelf zeker niet in topvorm was mag ik als schone frisse graag geziene klant hoe dan ook verwachten dat ze in ieder geval haar best doet om mij door haar dienstverlening in goede stemming te brengen en lekker ter verwennen, temeer daar ze dat voorheen ook gewoon gedaan had! Daar was nu voor een voor mij belangrijk deel geen sprake van.
       Ilse ziet er nog steeds heel goed en zeer verzorgd uit en ik vind haar gewoon een hartstikke leuke en interessante dame van plezier met wie het gezellig praten en vrijen is maar wat er deze (spreekwoordelijke ;-)) maandagochtend aan de hand was....geen chocola van te maken.

       Het begon eigenlijk meteen al afstandelijk: nadat ze het laken over het bed van kamer 1 gedaan had stonden we ieder aan een kant van het bed (zij bij het raam, ik uitnodigend bij de wastafel). En waar de vele toppers in dit huis dan veelal zonder daar woorden aan vuil te hoeven maken naar me toekomen voor een staande omhelzing, verkenning en/of tongzoenpartij bleef Ilse ijzerenheinig als bevroren op veilige afstand staan om de tijd te vullen met praten. Er kon duidelijk geen lachje vanaf. Na een paar minuten gaf ze me aan dat ik me mocht uitkleden.
       Maar ook op bed bleef ze afstandelijk, domper nummer 2. Er werd niet gezoend laat staan getongzoend. Wat gortdroge 'halve seconde' kusjes met gesloten lippen zoals je die als kind weleens van een tante of oma gekregen had, daar bleef het bij...
       De teleurstelling was bij mij inmiddels compleet en dus de date onherstelbaar mislukt zoals snel zou blijken.
       Eerlijk is eerlijk, Ilse stond me nog wel een korte goed smakende 69 toe en probeerde door over mijn lichaam te kronkelen en handmatig de mast in top te krijgen het tij te keren maar nee helaas....too little too late.
       En er was nog een 3e aanfluiting: toen we op bed onze date bespraken en ik aangaf dat ik graag zou willen tongzoenen zoals we immers altijd gewend waren te doen gaf ze niet thuis door net te doen alsof ze noch wist noch begreep wat tongzoenen inhield (...)

       Dat ik deze maandagmorgen zelf niet in optimale conditie was reken ik Ilse uiteraard niet aan, hand in eigen boezem wat dat betreft. Dit speelt dan ook geen rol in mijn oordeel in deze recensie.
       Maar dat ze door haar afstandelijkheid, haar slechte zin, haar passiviteit en haar plichtmatige instelling onze date voor een aanzienlijk deel om zeep heeft geholpen was een teleurstelling en grote verrassing voor mij.
       Bovendien was dit in groot contrast met 1. hoe ze me zelf voorheen wel lekker verwende alsook met 2. haar collega's bij Monty waarvan ik er moeiteloos 5 zou kunnen noemen die alles bwvs 100 x beter doen dan 'vergane glorie' Ilse.

       Kortom, ik zal de werkelijk onherkenbare Ilse na deze sof in het vervolg links laten liggen.

       Comment

       Working...
       X