Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nikky, Dianes Secret, Den Haag, Laan van NOI 200a

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nikky, Dianes Secret, Den Haag, Laan van NOI 200a

    Naam: Nikky
    Leeftijd: 25 - 30
    Lengte: 1.65 - 1.75
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tatoeages: Ja
    Dianes secret luxe privéhuis van Den Haag en omstreken. De droom van elke man, die heerlijk wil relaxen in erotische sfeer.DS klantenkaart sparen voor korting op sex.

  • #2
    Recent ben ik voor het eerst bij Nikky geweest. En dat beviel goed! Ze ziet er leuk, een knap gezicht en een sexy slank figuur. Ze is een lekker chill type.

    We hebben lekker relaxt gezoend met elkaar, en we hebben een heerlijk lang voorspel gehad. Ze heeft mij rustig maar heel fijn gepijpt en ik heb haar fraaie kutje gelikt. Ook in standje 69 op een gegeven moment. Neuken ging ook in meerdere standjes, in good-old missionair standje ben ik klaargekomen terwijl ze haar benen zeer lenig om mijn lichaam had gevormd. Heerlijk!

    Comment


    • #3
      Dit is een hele leuke dame waarmee je ook leuke gesprekken mee kunt hebben! De seks was geweldig en het zoenen ook! Kortom aanrader!

      Comment


      • #4
        Paar weken terug ben ik weer eens bij Nikky geweest. Dat doe ik al jaren af en toe. Niet heel vaak, misschien een of hooguit twee keer per jaar. Maar altijd als ik bij haar ben, voelt het meteen weer vertrouwd. Ze is een ontzettend prettig mens en een vakvrouw. Ze doet dit werk part time naast een andere baan en omdat ze niet zoveel werkt houdt ze er plezier in. Als klant merk je dat. De service is altijd goed en haar mood ook. Hoewel ze inmiddels ergens achterin de dertig zal zijn, is haar lichaam nog net zo mooi als ruim tien jaar terug. Ze heeft een zachte huid, kleine zachte borsten en fijne billen. Oraal is ze heel goed en met neuken past ze zich aan aan hoe de klant het wil: langzaam en relaxed of juist even knallen: allebei kan.
        Het klinkt als een jubelverhaal, maar dat is ook wel logisch als ik al jarenlang af en toe terug blijf gaan bij haar. Ik vind haar gewoon echt heel erg fijn. Mooie, lekkere vrouw, die meebeweegt met wat de klant wil en er met een goede inzet voor gaat. Nou, meer heb ik niet nodig hoor

        Comment

        Working...
        X