Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Angela, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Angela, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Angela
    Leeftijd: 30 - 40
    Lengte: 1.40 - 1.65
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Mollig
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee

  • #2
    Vandaag voor het eerst in house of dreams ..dat was een heel fijn uurtje ..erg geil en Angela is erg lief .
    kom zeker een x terug

    Comment


    • #3
      Vandaag weer eens naar House of Dreams getogen. Er was maar 1 dame vrij, dus redelijk druk. Angela stelde zich voor, niet direkt een type waar ik op val, maar ze had zo'n lieve uitstraling dat ik dacht, wat maakt het uit. Zeker geen spijt van gehad! Ik kreeg een heerlijke pijpbeurt (zc) van haar (deepthroat), is ze echt goed in, daarna heb ik haar in verschillende standjes genomen en uiteindelijk het condoom volgespoten. Omdat de tijd nog niet om was kreeg ik van haar nog een waanzinnige massage. Wat een lieve dame!

      Comment


      • #4
        Laatst ook even een bezoekje aan Angela gebracht. Moet zeggen dat ze in eerste instantie ook niet mijn type is, maar ze is best wel sexy en heeft lieve ogen. Erg leuk om te zien hoeveel ze er zelf van kan genieten om mannen te pleasen. Ze lijkt van nature ook erg ontspannen te zijn. Een gezellige dame dus die eigenlijk van alle markten thuis is, zeker voor de liefhebber.

        Comment


        • #5
          Vandaag Angela bezocht. Na het kennismaken en mijn wensen besproken te hebben ging het speel uurtje in. Ik had aangegeven een Tantra massage met P en N te willen.
          De massage heeft Angela zeer goed uitgevoerd en in combinatie met met pijpen, wat ze erg goed kan, wist ze mij tot meerdere bijna hoogtepunten te brengen die ze steeds weer liefdevol uitstelde.
          Aan het eind van het uur liet ze mij even bij komen zodat we nog goed samen tot het hoogtepunt konden komen.
          Angela is een lieve volslanke vrouw waar ik zeker nog een bezoekje breng

          Comment


          • #6
            Vorige week gezellig bij Angela langs geweest. Ze was een van de twee dames die zich aan me voor kwamen stellen en ik voelde me in een exotische bui, zodoende:-). Ze is een rustige en lieve dame met heerlijke grote borsten, de sex voelde natuurlijk, ze voelde me heel goed aan. Ik vond vooral haar mondelinge kwaliteiten erg prettig;-). Bedankt Angela, ik kom zeker nog eens terug!

            Comment


            • #7
              Omdat de vorige keer goed bevallen was, ben ik pas weer bij Angela geweest. Ze is een fijne dame om mee samen te zijn, ze weet de goede plekjes ook nu weer prima te vinden. Ik blijf erg genieten van haar, en vind met name haar borsten geweldig mooi! Tot snel weer

              Comment


              • #8
                Vandaag maar weer eens naar House of Dreams gegaan. Deze keer voor Angela gekozen we kregen een klein maar fijn kamertje toegewezen. Gelukkig deed de airco het daar prima want het was me het temperatuurtje wel. De date viel eerlijk gezegd een beetje tegen misschien had ik ook iets te hoge verwachtingen van wat er op de site staat. misschien was het dat hele corona gedoe maar tongzoenen was er bijvoorbeeld niet bij. Angela leek ook een beetje afwezig maar wat ze verder deed was wel prima bijv. pijpen. Gelukkig kan ze de mooie voorgevel euh voordelen natuurlijk niet verbergen dus bleef genoeg om van te genieten. Dus voor mij is het herhalingsgevaar niet zo groot maar denk dat het ander verhaal is als de omstandigheden net wat anders waren.

                Comment


                • #9
                  Ging naar HOD voor Anouk, maar die was verhinderd. Angela was wel beschikbaar. Zij kende mij wel en wist ook bij welke meisjes ik was geweest.
                  Het is een hele lieve Surinaamse vrouw. Zij heeft de dingen gedaan die ik prettig vond en na afloop een heerlijke massage.

                  Comment


                  • #10
                    Gisteren bij Angela geweest, hindoestaanse bij house of dreams. Heerlijke, mooie, lieve vrouw met een zachte huid, ze kan goed pijpen vooral deep troth. Kan ook heel goed masseren. Mooie natuurlijke borsten en een heerlijk lijf om beet te pakken! Ik kom zeker nog eens terug om van haar te genieten! Jammer dat ze niet van zoenen houd.

                    Comment


                    • #11
                      Zaterdag nog eens bij Angela geweest; pijpen en prostaat massage met een dildo was erg goed. Lekker kunnen genieten. Daarna nog een goede massage. Ik kom nog eens terug bij haar.

                      Comment


                      • #12
                        Was in de omgeving dus ik dacht waarom niet naar HOD. Dus ik pakte de taxi naar deze prachtige privehuis. Dames van afstand voorgesteld en gekozen voor deze prachtige dame. Heb gekozen voor een volle uur man o man wat pijpt ze lekker. Ook zo diep. Daarna lekker gevreen afgesloten met een lekkere massage en met een blije gezicht HOD verlaten tot de volgende keer damess

                        Comment


                        • #13
                          Ook afgelopen zaterdag weer bij Angela geweest ze is erg lief. Echt een feest hoor, ze weet mij goed te verwennen. We beginnen elkaar een beetje te leren kennen. Pijpen tot ik klaar kom en daarna een heerlijke massage. Dankjewel weer Angela!

                          Comment


                          • #14
                            Afgelopen week op goed geluk bij hod langs geweest. Er waren enkele meiden vrij en de keuze viel op Angela. Het was ff wennen maar voelde al snel goed. Na een massage zijn we elkaar gaan verkennen en begon ze mij oraalnte verwennen. Dat was een groot genot.ik moest me beheersen wat deed ze dat goed. Daarna met diverse standjes gedaan en heerlijk genoten.

                            Comment


                            • #15
                              Afgelopen weekend een afspraak gemaakt met Nikki, maar die was die dag helaas ziek. Angela was beschikbaar dus met haar een uur doorgebracht. Het is een lieve en vriendelijke dame en ik heb een erg fijne tijd gehad met haar. Zeker een aanrader.

                              Comment


                              • #16
                                Ook een date met Angela gehad, een wat oudere dame (39 lijkt me wel wat jaartjes geleden). Maar ondanks dat ze niet echt mijn type is (dat lees ik hier wel meer) wel een lieve vrouw die echt aandacht waard is. Ze geeft veel warmte en liefde, heeft uitstekende orale kwaliteiten. Dus voor een half uurtje een prima keuze. Ze werkt veel, er is dus vaak kans haar te treffen!

                                Comment


                                • #17
                                  Het was voor mij de eerste keer bij een dvp, en ik had eigenlijk voor een andere dame gebeld waar ik mijn oog op had laten vallen. Die was helaas niet beschikbaar, maar de gastvrouw verzekerde mij dat Angela bij uitstek geschikt was. Dus heb ik mij laten overhalen een afspraak met haar te maken.

                                  Helaas, hoewel Angela een heel lieve vrouw is en ze mij goed op mijn gemak deed voelen, voelde ik mij lichamelijk niet tot haar aangetrokken. Ik had gedacht dat ik het mijn eerste keer niet lang vol zou houden; in plaats daarvan was het bereiken van een hoogtepunt een heel karwei dat het volle uur in beslag nam. Maar dat was zeker niet te wijten aan een gebrek aan inzet van Angela's kant. Afijn, een ervaring rijker, maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

                                  (Ik had trouwens niet gekozen voor tongzoenen als extra, maar dit deed ze toch uit zichzelf. Dat vond ik dan wel weer grappig. Doet ze dat altijd?)

                                  Overigens was het maken van een afspraak voor mij als slechthorende een behoorlijk stressvolle ervaring. Ik kon de gastvrouw, die toch al met een accent spreekt, door een echo en achtergrondlawaai haast niet verstaan. (Wel een vriendelijke vrouw, hoor. Op de ontvangst niets aan te merken.)

                                  Comment


                                  • #18
                                    Net voor de lockdown afgelopen vrijdag een date gehad met Angela.
                                    Zij was als enige vrij. Vond ik wel jammer omdat ik gehoopt had een aantal onbekende dames te zien en daaruit een keuze te maken
                                    Laat nog maar eens zien dat House of Dreams een goed huis is met mooie dames en goede service! Anders is het niet zo druk.

                                    De date met Angela was prima. Zij is niet echt m'n type, maar met de naderende lockdown een goede keuze!
                                    Aardige lieve vrouw die een hele goede deepthroath in huis heeft!
                                    ​​​

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vorige week voor het eerst bij hod geweest. Gekozen voor een uur met Angela in de jacuzzi. Dat is een aanrader in combinatie met pzc! Ze is een lieve dame en wist me iedere keer tegen een hoogtepunt aan te krijgen. Daarna verder gegaan op het bed. Na mijn hoogtepunt heb ik nog een heerlijke massage gekregen. Tijdens het masseren was ze speels en daarvoor zou ik de volgende keer weer voor haar kiezen. Ze keek ook niet op 5 minuten langer. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Inmiddels al meerdere keren bij Angela geweest. Ik heb nog nooit zo'n lekkere blowjob meegemaakt, mijn god wat kan ze dat goed. Ze beleefd er veel plezier aan om het je naar de zin te maken, maar geniet er ook hoorbaar van als je haar wat aandacht geeft. Heerlijke volle vrouw met mooie rondingen. Ik kom zeker weer langs!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Laatst een trio gehad met Angela en Nikki. De dames hebben heerlijk om de beurt met mij zitten spelen terwijl ik met de andere dame aan het spelen was. Achteraf nog even lekker gemasseerd door de dames. Angela kan onwijs lekker masseren.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Bij afwezigheid van Kelly voor Angela gekozen. Ik hou nou eenmaal van rondborstige exotische dames. Nou Angela is zeker geen verkeerde keuze. Ze heeft met verwend met een heerlijke blowjob en massage. Top!!!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Met het mooie weer voor de paasdagen in zicht nog even snel een bezoekje aan Angela gebracht. De deepthroat van laatst had diepe in druk op mij gemaakt. Wat een heerlijke vrouw om mee te vrijen en te kroelen. Angela het was top!

                                              Comment


                                              • #24
                                                Vrijdag 6 mei 2022 was mijn Virgine afspraak met Angela. Wat een geweldige ervaring was dit. Eindelijk had ik de drempel genomen om een afspraak te maken met een DVP. De uren voor de afspraak kwamen de zenuwen. De ontvangst door de gastvrouw bij HOD was geweldig en de zenuwen verdwenen een beetje. Op de kamer moest ik even wachten op Angela maar zij is absoluut het wachten meer dan waard. Angela heeft het in zich om je snel op je gemak te stellen en je een geweldige eerste keer te laten beleven. Angela heeft veel geduld en wat ze doet, doet ze met veel liefde en plezier. Ik heb een uur lang genoten van ons samen zijn en er zal zeker een vervolg komen. Hopelijk zijn de zenuwen dan wat minder.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Vandaag weer even een bezoekje gebracht aan deze godin van de sex Wat een heerlijkheid van top tot teen. Met wat extra’s geil zoenen, pijpen, beffen, afgerond met een lekker orgasme! Angela je bent een toppertje

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X