Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alice, Den Haag, Geleenstraat 45 kamer 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alice, Den Haag, Geleenstraat 45 kamer 1

    Alice
    Moldavische
    25-28 jaar
    1.70m
    Brunette
    B-cup (echt)
    Piercings: ja
    Tattoos: nee
    slank/normaal postuur

    Kenners kennen deze beauty (type hockey girl) nog wel uit de Schippersstraat (redlight Antwerpen) en ze heeft in Den Haag in het 1e raam links van Geleenstraat 23k11 haar raam met zwart naambordje met Alice.

    Alice is een zeer knappe verschijning, beetje studente classy achtige uitstraling, slank maar wel met juiste vrouwelijke accenten op haar bovenbenen, heupen, billen. Alles puur natuur, geen tattoos en een echte B-cup. Lang steil donkerblond haar, zeer knap gezicht met aparte ogen, prachtige lach die ze meestal laat zien als je binnen komt, mooi zon gebruind, en bij het raam kan ze soms wat licht arrogante uitstraling hebben, maar dat vind ik juist aantrekkelijk, dat maakt een vrouw qua uitstraling sterker, en aangezien ze vaak wat aandacht en lastige doorvragen Noord-Afrikaanse mannen aan haar raam heeft, kan ik wel voorstellen dat ze soms wat licht nors kijkt.

    Echter bij binnenkomst is ze allervriendelijkst, deze 23 jarige Moldavische beauty.

    Alice heeft een prachtig figuur, zachte huid en ik raak al opgewonden alleen van haar verschijning, met of zonder sexy setje, ze zou ideaal zijn voor fetish spel als ze dat zou kunnen , want je kan uren naar haar kijken, aanraken en voor haar masturberen etc. Alice is niet echt kinky of zo, ze gaf aan dat 98% van haar klanten voor pijpen en neuken kwamen.

    Nu ik heb haar wat tepelspelgeleerd, en dat pakte ze prima op, ook haar tong en tanden wisten mijn tepels te vinden, haar lichaam op mij te voelen en te zien was zeer opwindend, en haar heerlijke kutje te proeven en te mogen verwennen terwijl ze op bed bovenop mijn mond hing terwijl ze met mijn tepels speelde met haar vingers/nagels, daarbij was mijn uitzicht naar boven adembenemend

    Haar orale kwaliteiten zijn zeer goed, ze speelde plagerig met haar tong tijdens het pijpen en toen ik mijzelf klaar masturbeerde voor haar terwijl ze op haar hoge hakken voor mijn uitdagend heen en weer wiegde onderwijl mij strelend of mijn tepels te prikkelen, was heerlijk. Ik vond het door haar looks voor de regular erotiek voor een 1e keer toch iets magisch hebben. Wel een meisje met respect te behandelen, ze is niet dom, en houdt van een goede hygiene bij mannen.

    Ik ga zeker voor haar terug komen!

  • #2
    Mooie vriendelijke meid, heeft wel een aparte hogere stem, maar mooie body en tophygiene. Vertelde dat ze in Belgie had gewerkt maar haar niet zo beviel qua soort klanten. Ik kreeg een goede service, haar beffen was lekker, en verder standjes neuken en lekker uitdagend en geil door haar gepijpt en afgetrokken. Heeft een zwart naambordje in haar raam, dat hebben ze allemaal daar in dat pand.

    Comment


    • #3
      Ik heb deze dame verschillende keren bezocht, jaren geleden in Antwerpen en later in Den Haag. In totaal denk ik zo’n 5 keer. Ik kan met zekerheid zeggen dat ze ouder is dan 23, ik denk eerder 26-28 jaar. Anders moet ze minderjarig geweest zijn terwijl ik op haar lag in Antwerpen... ;-)

      altijd een haat-liefde verhouding gehad met deze dame. Inderdaad een onwijs geil uiterlijk, en de ene keer was ze poeslief, maar de andere keer een echte feeks.
      Toen ik in Antwerpen was en mijn keuze een keer op een andere dame viel, weigerde ze me de volgende keer naar binnen te laten. Was op haar denkbeeldige pik getrapt ofzo.

      De keer daarna mocht ik wel naar binnen maar was een heel raar bezoek; liep ze steeds te zeiken dat ik al klaar moest komen.

      in Den Haag heb ik ik haar ook nog 1 of 2 keer gedaan omdat ik haar toch moeilijk te weerstaan vindt, maar er zijn echt andere dames die liever en bekwamer zijn dan deze.

      Comment


      • #4
        Toch een rectificatie van mijn bovenstaande bericht. Ik dacht: bij gebrek aan beter (mijn ideale dame Theresa van de doublet is nergens meer te vinden volgens mij...?) toch nog maar een kans geven aan Alice.

        en dat heb ik geweten. Ze ziet er nog immer op en top uit. Ontvangt in Den Haag vlakbij de geleen... Ze heeft me een kwartier lang werkelijk fantastisch liggen pijpen en daarna heb ik haar in allerlei standjes van mijn staaf laten genieten. Achteraf nog gezellig bijgekletst.
        ik heb haar 100 euro betaald, dus mogelijk doet dat ook iets positiefs met haar gemoedstoestand maar ik sluit niet uit dat ik nog een keertje op haar ga liggen de komende periode. Alice is weer teruggekeerd op mijn lijstje... ;-)

        Comment


        • #5
          Io bezoek haar ook weer regelmatig. Mijn laatste bezoekje was vooralsnog de beste. Zij ging lekker op dr knietjes om mij staand te pijpen.. deepthroaten alles. Heerlijk om haar te neuken: om in missio te zien hoe die tieten heerlijk meedeinen met iedere stoot die ik geef.
          ze heeft me fantastisch klaar gepijpt (mc uiteraard). Niks mis mee!

          Comment


          • #6
            Bij deze mooie en vriendelijke meid ben ik in de avond wel eens binnen geweest. Goede hygiene, mooi lichaam en alles van modertje natur, ook mooie ogen, vriendelijke oostblokbabe. Heb haar lekker gebeft, en geneukt en ook heeft ze me lekker gepijpt en aan mijn tepels gezogen. Heeft een zwart naambordje onderin het raam staan.

            Comment


            • #7
              frankkinky staat ze open voor sm spel denk je???

              Comment


              • #8
                Nee, alice doet geen kinky/sm etc.

                Comment


                • #9
                  Alice doet hooguit fisting en nipleplay

                  Comment


                  • #10
                    en kan ze dat goed of is ze nog wat terughoudend?

                    Comment


                    • #11
                      Was denk 2 jaar geleden, dus toen nog verkennend en beginnend, hoe het nu is geen idee. En de topdames qua fisting is niet alleen die handeling maar ook de interactie ermee.

                      Comment


                      • #12
                        Vanavond bezocht, lekker meisje, mooi lichaam, knap gezicht, alles puur natuur, vriendelijk en schoon. Alleen haar stem klinkt wat zeurderig dus wat minder aantrekkelijk. Nou verder prima sex gehad met pijpen, neuken en beffen. Zeker de moeite waard vond ik.

                        Comment


                        • #13
                          Blijft een lekkere meid, mooie body en gezicht, en vriendelijk. Stemmetje vind ik wel apart maar daar let ik niet te veel op, wel lekkere befmeid en ook pijpt ze lekker, en dan zo'n mooie meid neuken is altijd lekker natuurlijk

                          Comment


                          • #14
                            Lekkere wip gemaakt afgelopen avond met deze knappel Moldavische

                            Comment


                            • #15
                              Ja ik vanavond deze lekkere meid weer eens gedaan. Blijft een lekker ding met positieve werkhouding, on top bereed ze mij als een volleerde anazone

                              Comment


                              • #16
                                Liep van de week door de geleenstraat en zag Alice zeer mooie meid met lekker lichaam.
                                Ze glimlachte naar mij leuke meid, alleen naar binnen gaan als je je mans genoeg voelt is de Suzuki Hayabusa van de geleenstraat je moet wel ervaring hebben om haar te kunnen berijden dus ik had geen gebruikershandleiding nodig.
                                Vind het altijd leuk hoe ze wacht op je tot je uitgekleed bent ze is relaxed.
                                Na uitkleden nodigde ze mij uit om op het bed te komen liggen dan gaat ze altijd bij mij teminste op het randje naast mij zitten telkens denk ik op een dag valt ze van het randje.
                                Daarna begint ze lekker een massage te geven en met mijn gashendel te spelen.
                                Ik vind het fijn om dan haar gleufje te strelen en tieten te zuigen alles lekker binnen handbereik.
                                Heel belangrijk Alice doet het condoom er pas om als mijn motor goed is opgewarmd.
                                Dan krijg je bij mij al 5 sterren anders kan je ook geen Suzuki Hayabusa zijn.
                                En ze pijpt echt heel lekker standje 69 daarna lekker missionaris waarbij zij haar benen gestrekt in de lucht lekker wijd spreid heerlijk.
                                Groot plus punt bij Alice geen rare handjes die ertussen komen dat het hele bezoek verziekt en je zo snel mogelijk wil vertrekken.
                                Ze is ook aardig en ze weet hoe je een gesprek moet aangaan.
                                Elke standje dat ik vraag wordt met de zwarteband uitgevoerd en als laatste lekker doggy genomen die lekker kont van haar.
                                Hygiene is zeer goed bij Alice, zeer verzorgde meid.

                                Comment


                                • #17
                                  Gisterenavond voldoende keuze veel dames vrij , dus met deze beauty goede sexwip gehad😊

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik vanavond geweest en me ook zeker vermaakt, mooie meid en vriendelijk, lekker natuurlijk lichaam, beffen, intiem, pijpen half uur voor 100 en was allemaal lekkker kan ik zeggen.

                                    Comment


                                    • #19
                                      In de middag naar geleenstraat geweest sinds lange tijd.
                                      Ik zag Alice opgewekt positive energie en vrolijk.
                                      Binnen zoals altijd aardig en goede dienstverlening
                                      ze pijpt echt lekker en twee standjes bezoek van een halfuurtje.
                                      Vooraf en achteraf nog even bijgepraat was een tijdje geleden
                                      dat ik in de straat was ze is afgevallen sinds ik haar voor
                                      het laatst zag ik zei het nog tegen haar.
                                      Ze zei ik ben op dieet en sport gegaan is goed te zien aan haar lichaam
                                      heeft haar goed gedaan ze zag er heel goed uit.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Na verlies van ADO ff geile wip als troost gedaan met deze mooie chick, dat maakrw mij dag een beetje weer goed.

                                        Comment

                                        Working...
                                        X