Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jeanina, Den Haag, Hunsestraat 51 kamer 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jeanina, Den Haag, Hunsestraat 51 kamer 4

    Naam jeanina 26 jaar uiterlijk vriendelijk. lekkere kont cupmaat c . haarkleur donker bruin haar . Siliconen nee. Piercing nee. tatoeage op haar recht arm

    Toen ik voor de eerste keer daar kwam en ik was zo een beetje aan het kijken om me heen en ik zag een meisje zo mooi en ik keek naar haar en ze was zo mooi toen ik naar haar keek zag ik een witte gloed om haar heen toen ging ik naar haar toe .en ik kwam in een groote kamer met een bubbelbad en een groot bed en allemaal kinky dingen aan de muur .en toen ben ik voor de 2de keer geweest en toen kwam een vriendin van haar en ook bij Nicole en ze was zo mooi ze is een engel allebij en ze nemen de tijd voor je en ze kunnen goed pijpen en neuken allebij .het was echt top 👍 sindsdien ga ik altijd naar hun

    Toen ik daar voor de 2de keer kwam ..was ik samen met jeanina en Nicole die kamer die ze heb is zo relaxed je kom daar echt tot rust want omdat ze een groot bed heb en een bubbelbad .het was echt super super goed 👍toppie top
    Last edited by Webmaster2; 30-11-2020, 20:11.

  • #2
    Toen ik gisteravond in de Geleenstraat was het zo koud en toen ik naar binnen ging hadden jeanina en Nicole mij zo lekker warm gemaakt met hun lichaam dat was echt een heel fijn en goed gevoel .dat was echt heel apart maar dan gebeurt er iets binnen in je lichaam .wat je blij maakt en vrolijk .🤗😊dat zijn momenten die je koestert

    Comment


    • #3
      Werkt zij ook overdag? Dubbele shifts?

      Comment


      • #4
        ik dacht het wel

        Comment


        • #5
          Geanina, ik kom al sinds haar start een aantal jaren geleden bij haar.
          Gisteren was ik weer bij haar sinds de Lockdown. Voor mij is zij de mooiste van de Geleen/Hunsestraat. Als ik in haar ogen kijk ben ik altijd helemaal verkocht. 1.67 m groot, mooi figuur, zeker nu ze regelmatig fitnesst, mooie natuurlijke borsten niet te groot, een mooi gezicht met betoverende ondeugende ogen en een sensuele uitstraling. Bovendien is ze superaardig en heeft nooit haast.
          Ook nu weer geile kinkygames samen gedaan, ze krijgt er steeds meer ervaring in. 1 Van de weinigen waarbij ik een uur lang een keiharde blijf houden, geweldig. Kinkykleding heeft zij steeds meer en neemt de tijd om je fantasieën waar te maken. Facesitting en lekker likken is heerlijk bij haar als zij het toelaat, maar ook straffen kan zij heel goed heb ik weer ondervonden 1 woord geweldig!! Ga ik weer gauw terug, zeker weten.

          Comment


          • #6
            Ik ben deze week voor het eerst bij haar geweest. Deze dame trok gelijk mijn aandacht, het is iets met haar uitstraling. Zonder enige voorkennis de gok gewaagd en naar binnen gegaan. Ze is een heel vriendelijke dame die me gelijk op het gemak stelde door haar karakter en de sfeer die er hing. Tijdens het uitkleden liet ze mij haar poesje zien en gaf ze me complimenten over mijn lichaam. Over de tijd binnen kan ik niets anders zeggen dan dat ik me er op verheug om snel weer terug te gaan! Ik vind haar een topper.


            Originally posted by roberto

            Mag ik U erop wijzen dat je op nr 51 beneden wel degen lijk een grootte kamer met bubbelbad hebt hij zit rechts voor de ingang van de keuken vlakbij de trap naar boven en dat is momenteel
            de kamer van geania beter genoemd gia .
            roberto
            Ik wil dit graag bevestigen, ze heeft een mooie grote kamer met veel spiegels, tv met actie erop, bubbelbad etc, etc. Aan het einde van de gang.

            Comment


            • #7
              Mijn eerste ervaring met Jeanine was echt heel bijzonder ! Het was in 1 woord fantastisch en super relaxed en ga daar zeker terug komen ! Ze nam overal de tijd voor en ze was echt ook super mooi met een geweldig lichaam en super mooie ogen ! Kortom de beste ervaring ooit

              Comment


              • #8
                Ik ben gister langs geweest en het was een topervaring! Vanaf het moment van binnenkomen was alles meteen sexy. Wat een heerlijk lichaam en leuk koppie. Pijpen was heerlijk met een speciaal techniekje. Ze kijkt je ook verlangend aan tijdens het pijpen: megapluspunt! Neuken was ook top, heel actief. Er stond een pornootje op de achtergrond maar door de vele spiegels was dit helemaal niet nodig. Van alle kanten zicht op dat heerlijke lichaam op je lul. Tijdens het neuken veel dirtytalk maar niet op een irritante manier. Daarnaast spuugde ze me ook in mijn mond... heerlijk.

                helaas maar een half uurtje geboekt. Volgende x zeker een uur. Ik verwacht dat ik me prima ga vermaken!

                Comment


                • #9
                  Mijn eerste ervaring met de prachtige Roemeense Jeanine was echt heel bijzonder ! Het was een onvoorspelbare dominant girl friend experience sessie met teasing, mindfuck en bijpassende handelingen. Weer een nieuwe ervaring rijker en het smaakt naar meer 👍 leuke persoonlijkheid en knappe verschijning alle ingrediënten voor een volgende ontmoeting. Multumesc! Te pup dulce! La revedere!

                  Comment


                  • #10
                    Jeanina, Jeanina, Jeanina nooit gedacht dat z'n jonge prachtige jonge dame haar vak zo goed uitoefent. Vrolijk en opgewekt en aandacht voor haar klant en dat aftasten subliem. Om erna volledig in je hoofd te kruipen. Kortom een heerlijke fantasie sessie met haar gehad. Ik ga haar zeker veelvuldig bezoeken. Sven

                    Comment


                    • #11
                      Alweer flinke tijd terug bij deze schone geweest. Ze was verhuisd naar een andere kamer, meer aan de achterzijde tegenover de trap naar boven. Half uurtje kinky spel waarbij ze lekker op mijn rug kwam liggen terwijl ze me in mijn bips pakte met haar strapon, ondertussen geile taal in mijn oor fluisterend. Leuke, knappe, tikje mysterieuze dame. Geen GFE maar gewoon heerlijke sex. Nam ook gewoon de tijd, geen gehaast of ondertussen 40 keer haar phone checkend. In meerdere opzichten top!
                      Heb haar agv Corona tijd niet meer bezocht maar hoop haar zeker nog eens terug te zien.

                      Comment


                      • #12
                        Jeanina, wat moet ik zeggen! Pfff wat een heerlijke vrouw is ze! Rond de 1.70m heerlijke natuurlijke borsten, schitterend kontje en mooi geschoren schaamstreek! De eerste keer was het een beetje wennen, zo’n mooie vrouw die alles wil doen waar jij zin in hebt, Jeanina heeft een heerlijke grote kamer met veel spiegels en een bubbelbad, en als je wat langer blijft bied ze ook een drankje aan! Hospitality ten top!
                        veel eerste keren bij Jeanina gehad, zoals dominant over je heen laten plassen en prostaat massage terwijl ze je heerlijk onder handen neemt met haar heerlijke mond en volle lippen!
                        Al met al een heerlijke speelse dame die elke cent waard is! Voor geen goud een ander meer!

                        Comment


                        • #13
                          Naam:Jeanina/andrea
                          Leeftijd:28/26
                          Uiterlijk:european
                          Kleur haar:jeanina is a brunnette and andrea a blond
                          Lichaamsbouw:incredible best way to discribe
                          Cupmaat:jeanina a small C and andrea D
                          Siliconen:jeanina no and andrea yes
                          Piercing:both no
                          Tattoo's:jeanina got a tatoo on her right arm.

                          today i went to den haag and i saw 4 girls in 1 room but one whas just beter her booty is what got my attention,so when she went to her window i walked up and went inside.
                          her room is on the second floor and is alot bigger then the other girls have and this has a reason, she does some kinky shit .
                          we talked about her options and she told me that shes got a plan we duo with andrea but not from the start, first jeanine ties me up and i get a blindfold on my face,she starts to tickle my body and bite me,she spits in my face and bite my ears,she plays with my friend and my balls so exciting, and then after a while andrea walks in takes of her cloths and starts to play with my ass,she fuked me good shes a devil.
                          when we where done with my ass it whas time for theres and me friend, i eat both there small asses and there juicy pussies,while the kept teasing me and playing with me.
                          after a while they made me cum pretty damn good,it whas not what i went to do but jeanine makes you feel so relax very good girl try her when you got the time, if you want a really good time ask if andrea can join shes a blond devil that will make you smile.
                          cya next week jeanina

                          Comment


                          • #14
                            this Andrea? https://www.citygirl.nl/node/331

                            Comment


                            • #15
                              Yes! She’s back! En wat ben ik daar blij om! Zelfde mooie lichaam als toen, zelfde leuke lach en zelfde gekke gedachtes die je helemaal gek maken in je hoofd ! Om mee te starten bood ze me aan drankje aan, dan begint het al te voelen als thuis komen! Daarna op de kamer gaat ze van lieve vrouw naar een dame die je met fluwelen handschoenen moet behandelen, want zoals Jeanina zijn er niet veel! Ze doet echt alles wat je maar kan bedenken! Vandaag begonnen we klassiek en zijn daarna snel de jacuzzi in gegaan want ze moest nodig plassen! Heerlijk over me heen en kwam al gemakkelijk aan m’n eerste hoogtepunt! Na daarna even lekker te hebben gekletst! Jeanina voelt zeer vertrouwd ! Draaide het alweer snel om in de geiligheid! Maar moest haar pussy dit keer verdienen! Ze domineerde heerlijk en liet me een dildo pijpen , zette vibrerende tepelklemmen op me en pijpte me daarna heerlijk diep met wat vingers plots in m’n kont! Heerlijk! Daarna afgemaakt met doggy! Wat een vrouw! Fijn dat je weer terug bent!
                              Van maandag 27e nov tot 5 dec is ze afwezig en is ze in Roemenië !

                              Comment


                              • #16
                                is wel druk bezette dame, ben ik tijdje geleden geweest, goede service en ook mooie kamer en ze is best aardig. Ik heb het zeker naar mijn zin gehad met haar. Maar er was iets wat me niet aanstond, ik ben nog al gevoelig voor energieen van mensen, ik voel vaak iemand, kan dat niet zo goed uitleggen. En iets voelde voor mij tenminste, niet goed bij haar. Dus ik zal er niet weer heen gaan ondanks de goede service.

                                Comment


                                • #17
                                  I love her! Everything around here is just great! Great at sucking! Good vibes with the music, and all of it feels just natural! It all goes with a smile!
                                  this time it started just normal but soon enough I was sitting on My knees with a collar around My neck! Jeanina is definitly becoming more and more kinky! After the first time i came we chilled a bit and chitchatted, after that the more kinky it was becoming! She hang me and sucked me after I deserved it after al the whipping! I love the peeing stuff , and she’s in for it too. She took my phone and filmed some great memories with My phone while peeing on My body while I was cumming!
                                  love being around her and Miss her lips on My cock and body already! Getting hard thinking again about what happend!
                                  see you soon!

                                  Comment


                                  • #18
                                    I love here! Alles wat Jeanina doet is zo natuurlijk! Alles met een lach! Van moment van binnen komen 100% goede service! Begin is altijd lekker relaxed , heerlijk onderuit gezakt gepijpt worden met haar handen over je hele lichaam! Haar mooie borsten tegen je lichaam aan, en haar zwoele lippen tot in je nek en je oor! Word alweer geil bij de gedachte ! De seks is heerlijk , en Jeanina word steeds wat meer kinky! Dus al snel zat ik op m’n knieën met een halsband om, heerlijk geneukt en tot een 1e hoogtepunt gekomen, na wat relaxen en praten bond ze me vast met handboeien aan een koord aan het plafond, trok uitdagende latex aan pakte der zweepje en domineerde mij heerlijk! Als beloning pijpte ze me heerlijk diep! Het werd meer kinky toen ze ook m’n telefoon pakte en mooie memory filmpjes begon te maken! Hierna moest ik op de grond liggen en Plaste ze over m’n hele lichaam filmpje dit ook en liet me voor de tweede keer klaarkomen! Mocht gelukkig wel haar heerlijke kutje schoonmaken met m’n mond! Love it! Snel de tijd verlengd voor nog een derde ronde! Jeanina is een heerlijke vrouw , en zeker druk bezet! Krijg je de kans pak m! Ze is 1 uit een miljoen!
                                    see You soon! Top service !

                                    Comment


                                    • #19
                                      Gisteren haar voor het eerst ontmoet. Zij kwam langs toen ik bij kinkygirl Andrea was of we zin hadden om mee te spelen bij haar en haar slaaf. Dat hebben we vervolgens gedaan. En ik heb haar slaaf gepijpt onder aansporing van de beide dames. Op een gegeven moment stonden we voor het open raam en hadden we bekijks vanaf de straat. Het was een extraatje op een toch al geile middag.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Jeanina in my opinion is an authentic girl, more than ''only acting'', i was three weeks ago with her. Not ''low-priced'' but quality hás hits own pricing... I promised her to give an recension on this website, but i forgit it.. but here is it Yesterday 09-05-2023 was her namecard removed, in my opinion, unfortunately

                                        Comment


                                        • #21
                                          Jeanina was gisteren 6-6-23 weer terug van een welverdiende vakantie. Aan de plaatjes op haar telefoon te zien, was ze naar Parijs geweest. Superfijn event met Jeanina mogen beleven. Jeanina is invoelend en meelevend met alle mensen die een event met haar doen. Dankjewel Jeanina.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Momenteel op vakantie , Didi staat op haar raam

                                            Comment


                                            • #23
                                              Jeanina net bezocht. Zocht een andere meid, maar zag haar staan en liep maar even terug voor een kort babbeltje. Haar vriendelijke uitstraling liet me geen 2x denken. Gegaan voor een half uurtje.
                                              Ze pijpte me zo lekker dat ik vergat haar te vragen even gas terug te nemen en poef, condoom vol. Rustig de tijd volgemaakt met wat strelen en praten op het bed. Heerlijke meid.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ik deel niet alle positieve reacties hier. Het was ok, maar niet geweldig, vond het wat standaard en haar beetje acting.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ja ik ben er ook geweest, mooie kamer, en ik kan er niet zo lovend over zijn. Beetje nep en professioneel en ze mist een bepaalde warmte of energie. Was wel voldoende maar ik zal niet terugkeren bij haar dan zijn er voor mij betere in Den Haag.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X