Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maylin, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maylin, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Maylin
    Leeftijd: 30 - 40
    Lengte: 1.40 - 1.65
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Ja

  • #2
    Vorig jaar eens plezier gehad met Thaise Maylin. Ze is 45jaar, al oma, maar ziet er goed en strak uit.
    Ze houdt echt van seks. Pijpen zonder, tongzoenen , sliden, neuken, allemaal uitgebreid en ze vindt het fijn als jij zegt wat ze moet doen.

    Comment


    • #3
      Afgelopen dinsdag (27-8) voor werk in Amersfoort, en gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om nu dan toch eindelijk eens met Maylin af te spreken!
      Door de gastvrouw naar de kamer te zijn gebracht, kwam even later Maylin vrolijk de kamer binnengestapt. Na de kennismaking kwebbelde ze meteen gezellig honderduit, en ook al kon ik haar soms niet helemaal volgen...ik houdt er wel als een dame zo vrolijk en enthousiast is!

      Na het douchen op bed plaatsgenomen, waar ik een mooi uitzicht had op Maylin die zich aan het opfrissen was. De foto's komen overeen, Maylin is een mooie rijpere Thaise dame die nog lekker strak in haar velletje zit, met een vrolijk maar ook zeer ondeugend koppie.
      Nadat ze was opgefrist kwam ze uitdagend naast me liggen, en begon deze Thaise dame langzaam plagend aan haar heerlijk verleidelijk spel waar ze zo te merken wel veel zin in had!
      Over wat wij verder samen gedaan hebben laat ik tussen Maylin en mij, maar met haar enthousiasme en vaardigheden heeft zij mij echt een heerlijk uurtje bezorgd en de orgasme echt vanuit mijn tenen gezogen

      Zelden zo'n relaxte en vrolijke dame meegemaakt, een heerlijke Thaise dame die precies weet wat ze doet om je een op je gemak te stellen, je vervolgens enthousiast mee te nemen op een geweldige erotische ervaring!
      Ga ik nog eens bij Maylin langs....oh zeker wel, maar wat graag!!!

      Maylin, bedankt voor het heerlijk uurtje samenzijn, en hopelijk tot gauw weer!!

      Comment


      • #4
        Vandaag bij House of Dreams eens gekozen voor Maylin. Een rijpere, Thaise schone, met een mooi, slank lichaam. Maylin is een grappige vrouw en heeft best lol op de kamer. Gekozen voor 1 uur met pzc, tongzoenen en beffen. Tarieven bij Maylin zijn echt redelijk. We hebben er een heel gezellig uurtje van gemaakt en Maylin weet precies hoe ze je moet pleasen. We waren zeker 5 minuten later van de kamer, maar daar doen ze gelukkig ook niet moeilijk over bij House of Dreams. Als je van Aziatische dames houdt, is Maylin echt een aanrader!

        Comment


        • #5
          Begin deze maand gebeld met HOD en gevraagd of Maylin beschikbaar was. Direct een afspraak gemaakt met deze (voor mij nieuwe) dame bij HOD. Jammer genoeg was echter maar een half uurtje mogelijk, want ze had daarna al weer een andere afspraak staan. Bij aankomst even in een andere ruimte moeten wachten tot Maylin klaar was voor ontvangst. Toen Maylin zich bij mij meldde, gaf dat direct een goed gevoel. Samen naar boven en daar hebben we ons -in die korte tijd die we hadden- heerlijk vermaakt. Ik was al wel bekend met de uitermate goede service van de dames bij HOD, maar Maylin komt met stip bij mij binnen op de topperslijst. Wat een gezellige en lieve dame is dit. Jammer dat we maar zo'n korte tijd hadden, maar het herhalingsgevaar voor een nieuwe afspraak is zeker aanwezig. Alleen dan wil ik wel zeker een uur met haar op de kamer en moet ik op maandag, dinsdag of woensdag in de buurt van Amersfoort zijn.

          Comment


          • #6
            Maylin had ik nog niet eerder ontmoet, maar blijkt een bijzonder prettige verschijning te zijn. Heerlijk ontspannen met alles er op en er aan. Ze maakt het echt naar je zin. Ik heb heerlijk met haar kunnen tongzoenen, dat hoort er voor mij echt bij, en Maylin was daar zeer bedreven in. Daarna in verschillende posities alle vormen van sex gehad. Het uur vloog voorbij voordat ik het in de gaten had.
            Ik blijf het naar mijn zin hebben bij HOD, ze bieden een goede service en gaan respectvol met de meiden en de klanten om.

            Comment


            • #7
              Omdat ik weer toe was aan een verzetje ben ik gaan kijken op de site van HOD. Als ik de site open voel ik mij altijd een klein jongetje in een grote snoepwinkel. Bij HOD is er altijd ruime keuze uit, in mijn ogen, goed uitziende dames. Daarnaast altijd betrouwbaar met het maken van afspraken.

              Deze keer is de keuze op Maylin gevallen. Had haar nog niet eerder bezocht dus er ontwikkelde zich een gezonde spanning.

              Maylin zorgt ervoor dat je direct op je gemak bent en ze heeft een erg dienstverlenend karakter en dat was tijdens de date goed te merken. Op de site staat dat zij 40 is, ik denk iets ouder maar dat komt haar ervaring alleen maar ten goede want zij weet hoe je de kleine generaal moet behandelen. Van begin tot en met klaarkomen was één groot feest. Af en toe wilde ik wat langer wachten om met het volgende standje aan de slag te gaan maar dan had Maylin de kleine generaal alweer te pakken. Nee, uitrusten was er niet bij.

              Dit was weer een geslaagde date bij HOD. Ik heb de site alweer een paar keer bezocht en weet nog niet met wie ik de volgende keer ga afspreken, maar een volgende keer komt er zeker.

              Comment


              • #8
                Vlak voor de lockdown besloot ik heel willekeurig om naar HOD te gaan, dus er waren er 2 vrij. Ik koos Maylin. Ik kon haar niet goed verstaan en moest veel vragen wat ze nou zei. En dat bracht voor mij de sfeer niet omhoog, Ze deed wel echt haar best en is er ook goed in! Maar de klik miste voor mij hierdoor, qua handelingen voorspel en intiem deed ze het heelgoed dus als die klik er is zou je met haar top ervaringen hebben

                Comment


                • #9
                  Voor de lockdown ging ik vol verwachting en geiligheid naar HOD voor een afspraak met Lucia. Helaas was Lucia er niet. Als je dan met een lichte opwinding toch al binnen staat... ok, wie zijn er nog meer dan? Een kleine voorstelronde met Angela (niet mijn type), Maylin (leuk nog in gewone kleren) en Layla (niet mijn type). Maylin dus gekozen, een uurtje. Ze kwam hijgend me ophalen, nu in een kanten body. Die stond haar leuk, je ziet dan al iets meer. Toen ik achter haar aan liep zag ik al wel dat haar billen klein zijn...

                  Vol goede moed begonnen maar het liep niet. Ze bleef maar druk over het feit dat ze eigenlijk nog niet helemaal klaar was. Ondanks dat ik meerdere keren aangaf niet veel om make-up te geven. Ik mag altijd graag eerst even de vrouw masseren enzo maar dat lukt bij haar niet. Steeds weer overeind, controleren of mijn pik wel hard bleef. Uiteindelijk maar gaan liggen. Eerlijk is eerlijk, ze kan wel lekker pijpen maar praat ook daar te veel bij. Ze klom boven op me maar dat bleek maar voor even. Doggy? Nee, liever dat je gaat liggen. Ze is lekker flexibel dus uiteindelijk met haar benen in mijn nek het condoom gevuld.

                  Daarna was de klik volledig weg en ben ik voor het eerst in mijn leven bij HOD eerder aan gaan kleden en liep na 45 minuten weer naar de deur. Jammer, ik had mijn geld beter voor de fantastische Lucia of Esmee kunnen bewaren. Maylin is voor mij een eenmalige ervaring!

                  Comment


                  • #10
                    Maylin rijpere Thaise vond ik voor de verandering ook wel eens wat anders om te doen standjes en pijpen gedaan en was in orde hoor. 😊

                    Comment


                    • #11
                      Maylin, een geweldige lieve vrouw met een hoge seksdrive. Een topper die het ook zelf lekker vindt als de klant wat initiatief neemt. Nog nooit meegemaakt maar ze lag achter mee en rukt me heerlijk af, toen ik plots ook een vinger mijn kontgaatje in voelde gaan. Na wat tegenstribbelen ging ze gewoon door. Beet zachtjes in m'n oor en fluisterde "maar het is toch lekker"? Ik kon niet anders dan dit toe te geven. Maylin dank je wel voor het heerlijke uur twee weken terug. xxx

                      Comment


                      • #12
                        Vorige week een uurtje doorgebracht met deze leuke thaise vrouw. Is wat ouder maar een heerlijk lichaam lekker zoenen en pijpen zonder. liet mij heerlijk klaarkomen 2 keer daarnaast kan ze ook heerlijk masseren een aanrader!

                        Comment


                        • #13
                          Ik snap niet dat er zo weinig reviews zijn geschreven over Maylin. Afgelopen dinsdag bij haar geweest op de lekker regenachtige dag kwam ik bij warm gezelschap terecht.
                          Leuke vrouw, van mij mogen er wel meer 'oudere' vrouwen werken bij HOD. Heb echt genoten van haar, lekker gezoend en na wat standjes afgemaakt in mijn favoriet doggy. Maylin gaat mij zeker nog een keer zien!

                          Comment


                          • #14
                            Afgelopen week weer langsgewipt bij house of dreams. Geen afspraak maar een hoop aantal leuke dames om uit te kiezen, wat altijd lastig is met al die toppers. Deze keer voor een bekende gegaan, de prachtige thaise milf Maylin. Ze klets gezellig de boel bij elkaar en laat je heerlijk genieten van tal van standjes. Na heerlijk te zijn klaargekomen nog nagenoten van een prettige massage. Ofwel ouderwets genieten.
                            Ik begreep dat ze op termijn terug gaat naar Thailand dus wacht niet te lang als je nog van deze heerlijke dame wil genieten.

                            Comment


                            • #15
                              Maylin is gestopt

                              Comment


                              • #16
                                Dame geemigreerd en dus geatopt

                                Comment

                                Working...
                                X