Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Claudia, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Claudia, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271


  • #2
    Kennis gemaakt met Claudia.. Wat een topper... secy.. gezellig en lief... Een prettige date gehad met een echte GFE ervaring.. tot snel

    Comment


    • #3
      Op mijn vrije dag net ff voor een snellere wip gegaan. Waren op het vroege uur 3 meiden aanwezig. Voor de getinte Latina Claudia gegaan. Lekkere grote echt D-cup tieten waar ik lekker mee kon spelen en aan mocht zuigen en ook lekker tongen. Gepijpt geil en daarna erop lekker geneukt. Ook in doggie tegen die lekkere grote volle billen van haar

      Comment


      • #4
        Een tijdje geleden een afspraak gehad met Claudia. Op zich niets mis mee en een hele aardige meid, maar op de een of andere manier miste die klik die ik zoek ... Blijkbaar is ze niet het type waarmee ik me het best kan vermaken.
        Verder is zij een aanrader voor een ieder die van een temperamentvolle Latina houdt die heel goed weet waar ze mee bezig is ;-)

        Comment


        • #5
          Ik heb Claudia vandaag ontmoet, ze was La Cloche vandaag. Ik zou eerst naar iemand anders gaan, maar gekozen voor Claudia.


          Eerst in de voorstelkamer een praatje gemaakt met de gastvrouw, want die had ik een tijdje niet gezien. Gevraagd of ik Claudia ook meteen even kon zien, zodat ik dan kon kijken hoe lang ik met haar wilde doorbrengen. Even later kwam Claudia de kamer in en toen dacht ik alleen maar "Zooooo heeee". Ja, hier houd ik wel van.

          Claudia is een prachtige volslanke Zuid Amerikaanse dame en heeft prachtige mooie borsten. En voor de klanten die hiervan houden, ze het had hele mooie rode high heels aan, volgens mij degene waar ze mee op de foto staat op de site van House of Dreams. Deze stonden haar erg mooi.

          Claudia ging eerst netjes even opfrissen, omdat ik ervoor gekozen had haar te beffen, wat erg fijn was om te doen. Haar aanraken was ook heerlijk en zij weet jou ook goed op te winden.
          Daarna haar geneukt met mijn strap on uiteraard.

          Kortom Claudia een is prachtige dame, ik heb genoten.
          Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

          Comment

          Working...
          X