Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Biden of Trump?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    ja we hebben een slapende regering, je zou verwachten dat met name de christelijke partijen in onze regering en D'66 hiervoor moeten knokken, niets dus

    Comment


    • #77
      https://www.telegraaf.nl/nieuws/5796...gestoorde-sh-t

      Opnieuw staat ’de zoon van’ er slecht op
      Naaktvideo van Hunter met Russische prostituee brengt president Joe Biden in verlegenheid: ’Totaal gestoorde sh*t’

      AMSTERDAM - Een video waarop te zien is hoe een naakte Hunter Biden en een Russische prostituee op bed liggen, is uitgelekt via de Daily Mail. De zoon van de Amerikaanse president vertelt op de beelden hoe een computer met opnames waarin hij in ’crazy’ seksuele escapades te zien is, is gestolen, mogelijk voor chantage.

      Slecht nieuws voor zowel Hunter als Joe, want die andere laptop moet dus nog uitkomen.

      Het tafereel in het uitgelekte fragment vond plaats in januari 2019, op het moment dat Hunter Biden en de vrouw – identiteit onbekend – naakt op bed lagen na seks te hebben gehad. „Ze hebben de video’s waarin ik f**king rare [piep] seks [piep]”, zo is Hunter te horen.

      De video duurt in totaal 3 minuten en 40 seconden. „Wanneer is dat gebeurd?”, vraagt de vrouw. „Afgelopen zomer”, zegt Biden.

      Biden, die met verschillende verslavingen worstelt, was op dat moment op een 18-daagse trip door Las Vegas, zo herinnert hij zich, waarin hij en zijn gezelschap ’van penthouse naar penthouse gingen’. Op het moment van de diefstal zou hij buiten bewustzijn zijn geweest, mogelijk ’met mijn hoofd naar beneden in het zwembad’.



      Russische brunette


      „Dus ik zat daar. Dat is het laatste wat ik me herinner. Ik val nooit flauw, nooit”, zegt Biden op de beelden. „Dus ik word wakker. En de enige mensen zijn die Miguel, die gast liep rond en maakte wat schoon, en Pierce, die gast, die vriend”, zegt een ietwat brabbelende Biden.

      Volgens Biden zelf zouden er mogelijk Russen achter de diefstal zitten. „Waarom zouden de beelden niet allang zijn opgedoken?”, vraagt de net als Biden poedelnaakte Russische vrouw. „Dat zou toch allang uitkomen?” Nee, zegt Biden. „Want [iets onverstaanbaars] wil president worden.”

      Daarmee doelde hij uiteraard op vader Joe Biden, die in 2020 liet weten een gooi te doen naar het presidentschap en die campagne succesvol zou afsluiten.



      Chantage


      De nieuwe beelden waarin Hunter en de vrouw naakt op bed liggen, komen van de ’oude’ laptop, dezelfde die bij een reparatiewinkel in Delaware werd achtergelaten, waar ook de New York Post veelvuldig over berichtte en bestanden van publiceerde, zoals een video waarin Biden drugs gebruikt en seks heeft met een andere vrouw.

      De laptop die óók gestolen is, mogelijk door een Russische groep, is dus nog steeds niet boven water. Dat is slecht nieuws voor Biden junior, maar ook voor senior. Mogelijk worden de video’s als chantagemateriaal achter de hand gehouden.

      Inmiddels heeft Biden naar eigen zeggen zijn leven gebeterd. Hij is schilder geworden en hoopt zo’n half miljoen per schilderij op te halen bij de eerste veiling. De kopers blijven anoniem. Daarover ontstond ophef, want zelfs de belangrijkste adviseurs onder George W. Bush en Barack Obama omtrent integriteitsvraagstukken zetten de nodige vraagtekens bij de verkoop van schilderijen. Kunst is ’een industrie die befaamd is voor witwassen. Deze sector kent geen standaarden’, zei Walter Shaub, die directeur was van het Office of Government Ethics onder Barack Obama. Het is in potentie ’een perfect mechanisme om steekpenningen naar de president door te sluizen’.


      Comment


      • #78
        Vliegverkeer Kabul ligt plat, wanhopige mensen probeerden zich vast te klampen aan opstijgende vliegtuigen. Heeft iedereen zo onderschat hoe snel de Talibanstrijders het land terug veroverden? Want vele landen zitten daar nog met hun bondgenoten, helpers of landgenoten. Denk dat die hun leven niet zeker zijn. En wat gaat Biden doen qua militair besluit?

        De gevangenissen zijn daar nu leeg, en ook IS strijders lopen nu weer vrij rond.

        Comment


        • #79
          Joe Biden is anders!. Hij heeft geen superheld syndroom zoals Donald..

          Hij zal niet opnieuw proberen de hele wereld te redden, maar eindelijk hij zal voor zijn eigen land zorgen en daar geld gaan investeren.

          Kijk bijvoorbeeld naar hun Amerikaanse infrastructuur.. en hun brakke bruggen en wegen. pffff..

          Jeetje.!. Nu weet ik waarom God Bless the USA daar zo populair is...

          Biden geeft niets om stomme Afghanistan en hun klote Islamitische heilige oorlog.. And who cares?..

          Ze waren daar meer dan 20! jaar bezig.. en hier kwamen na een paar dagen de Taliban toch weer aan de macht.

          Joe heeft een andere visie.. Gelukkig!.. Hij helpt nu het liefst Haïti.. Er lijkt ook wel een oorlogsgebied... Maar in Haïti 80% van de bevolking is katholiek.. Godzijdank..

          Als het om Afghanistan gaat, is de stekker er al uitgetrokken.. Ja, wat kan ik zeggen.. Just say hello to Allah.!.


          Comment


          • #80
            Donald deed dat juist, overal legers terug trekken om kosten te besparen, onder Trump was er geen oorlog meer en stopte hij dat in de Amerikaanse economie omdat de USA door alle oorlogen en de kosten daarvan zelf helemaal verwaarloosd was.

            Comment


            • #81
              Biden heeft het wel onderschat, leger liep massaal over of werden omgekocht, zoals zij het toen deden bij Talibanstrijders.

              Afghanistan kan je opgeven, en nu ons maar weer voorbereiden op aanslagen

              Comment


              • #82
                De Afghanen hebben het zelf opgegeven! Ze gaven het zonder slag of stoot op als een lafaard..

                Hoe wil jij een land redden als ze zelf niet willen vechten voor hun rechten en vrijheid ???

                Biden begon deze hele oorlog niet.. En je moet er meer moed hebben om deze oorlog na 20 jaar te beëindigen dan om de oorlog te beginnen...

                Comment


                • #83
                  dat is niet het probleem voor ons in het westen, we zijn er nooit heen gegaan om dat land op te bouwen , wel om terroristen te vangen en uit te schakelen ivm aanslagen, en dat komt nu weer terug

                  Comment


                  • #84
                    Dat is ongeveer de enige constante factor in de Amerikaanse politiek: vooral veel drukte maken over vrije seks en drugsgebruik. Je kunt de halve wereld naar de kloten bombarderen, maar een wipje of een blowjob met een bimbo is kennelijk vele malen erger. 'Leader of the free world', tuurlijk joh.

                    Comment


                    • #85
                      snap de connectie niet... wij zijn samen met de geallieerden Afghanistan ingetrokken om Bin Laden etc aan te pakken zodat wij hier in het vrije westen minder last van aanslagen hebben. Waarom daar andere vreemde vergelijken moeten worden getrokken ontgaat mij volkomen, en ook waarom je dat alleen op de Amerikanen betrekt. Alsof wij er niet waren en of wij geen verschillende normen en waarden hebben in onze eigen politiek

                      Comment


                      • #86
                        Originally posted by Johan Geluk View Post
                        Afghanistan kan je opgeven, en nu ons maar weer voorbereiden op aanslagen

                        Jij hoeft met je Geluk niet bang te zijn voor de Taliban, Johan.. !

                        Trouwens, de Taliban zouden een klein land als Nederland niet op de kaart kunnen vinden, ze zouden denken dat het gewoon een ander attractiepark in Duitsland is..

                        En ze durven niet knoeien met een sterke bit*ch als Merkel omdat de Taliban klootzakken zijn die bang zijn voor vrouwen!.. daarom haten ze zo ..en daarom smoren ze in hun eigen land..


                        Comment


                        • #87
                          je vergeet even IS en Bin Laden die vanuit landen als Afghanistan aanslagen in o.a. Europa wisten te plegen... en ik leef liever onder een Nederlandse regering met anti prostitutie wetten en of die meehelpen terroristen elders te bevechten zodat wij hier relatief in vrijheid en veiligheid kunnen leven of onder een Amerikaanse president dan onder een moslimregime wat moordt, verkracht of vrouwen alles ontzegt.

                          Comment


                          • #88
                            Zowel Trump als Biden haalden troepen weg en de gehele internationale gemeenschap is overvallen door de snelheid. Nu maar hopen dat iedereen hun personeel daar nog weg krijgt.

                            Comment


                            • #89
                              Ik heb er alleen medelijden met die onschuldige kinderen en vrouwen die in zo'n stom land zijn geboren..

                              Maar Afghanistan is ook een eenvoudig voorbeeld van wat er gebeurt in zo'n klote land waar alleen mannen regeren! hahahahaha .. Een grote mislukking en dramaaaa!

                              Gelukkig zijn we in Nederland en hier is altijd meer feminisme dan talibanisme

                              Comment


                              • #90
                                een land is een land,een regering bepaalt het beleid en er zijn vele landen waar het niet prettig wonen is, ongeacht of je man, vrouw of kind bent.

                                Comment


                                • #91
                                  Als dit allemaal zich in het Trump tijdperk had afgespeeld dan was de hele wereldwijde pers niet meer te houden geweest. Maar nu linkse vriend Biden er zit is er wel wat kritiek uit de pers maar geen moord en brand, toch maar weer mooi om te zien hoe dat spelletje in elkaar zit

                                  Comment


                                  • #92
                                    allemaal niet zo belangrijk.... gaat al jaren zo, alles zijn dezelfde zetten in grote lijnen, gewoon minder druk om maken, we hebben er toch geen invloed op.

                                    Comment


                                    • #93
                                      https://www.telegraaf.nl/nieuws/1985...-kritiek-weten

                                      Woorden president in schril contrast situatie Kabul
                                      Biden wil nog altijd niets van kritiek weten

                                      WASHINGTON - President Biden belooft dat elke Amerikaan die dat wil, uit Afghanistan gehaald zal worden. Biden zei dat alle mogelijke middelen worden ingezet in de evacuatie. Dat deed hij in een persconferentie in het Witte Huis. Biden deed die belofte terwijl de situatie in Kabul nog altijd zeer chaotisch is. Biden ligt sinds de val van Kabul zwaar onder vuur, zowel op links als rechts.

                                      „Elke Amerikaan die naar huis wil komen, brengen we thuis”, zei Biden tegen Amerikanen die in Afghanistan vastzitten. Maar hij voegde daar meteen aan toe: „Ik kan niet beloven wat het uiteindelijke resultaat zal zijn, of dat het zonder risico zal zijn.”



                                      Biden noemde de chaotisch verlopen evacuatie „een van de grootste en moeilijkste reddingsoperaties in de geschiedenis.” Maar de president verzekerde ook: „Het enige land dat dit kan is Amerika.” Alle middelen worden daarvoor ingezet, verzekerde hij. Opnieuw toonde Biden geen spijt over het besluit tot terugtrekking. „Er is nog veel tijd voor kritiek als deze operatie voorbij is.”

                                      Biden gaf toe dat de afgelopen week „hartverscheurend” was geweest. Hij zei geraakt te zijn door de beelden van chaos uit Kabul. „Ik denk niet dat iemand die beelden kan zien en geen pijn daarbij kan voelen.” Maar voor nu telt maar een ding, zo zei hij. „Ik richt me volledig op het klaren van deze klus.”

                                      Realiteit


                                      Maar de situatie op de grond in Kabul staat in schril contrast met de mooie woorden van Biden. Voor zijn toespraak waren er al acht uur geen vliegtuigen vertrokken van het vliegveld van Kabul. Qatar wilde namelijk geen vluchtelingen meer opnemen. Bovendien kunnen mensen niet naar het vliegveld komen doordat ze door Taliban worden tegengehouden. Volgens Biden krijgen Amerikanen met hun paspoort vrije doorgang, maar ooggetuigen ter plekke melden dat dit in de praktijk niet zo is.

                                      Biden hintte dat er ruim honderdzestig Amerikanen van buiten het vliegveld waren opgehaald door Amerikaanse troepen. Het Witte Huis kreeg eerder kritiek omdat Britse en Franse militairen al eerder landgenoten ophaalden om naar het vliegveld van Kabul te brengen, terwijl de Amerikanen dit niet deden. Het Pentagon zei eerder hier niet de mankracht voor te hebben. Het is niet duidelijk of er meer van dit soort ophaalacties gepland zijn.

                                      Opvallend was dat Biden niet aan kon geven hoeveel Amerikanen er precies in Afghanistan zijn op dit moment. Dat maakt het ook onmogelijk om goed te bepalen wanneer ’alle’ Amerikanen dan opgehaald zijn. Biden zegt nog altijd voor 31 augustus weg te willen zijn.

                                      Andere NAVO-landen vroegen Biden eerder al om het vliegveld langer open te houden, maar daar gaf Biden geen duidelijkheid over. Biden zei wel dat hij in overleg met de Britse premier Johnson en Duitse bondskanselier Merkel heeft besloten dat de G7 volgende week samen zal komen om te praten over Afghanistan.

                                      Biden beloofde voor het eerst duidelijk dat Amerika ook alle Afghanen die hen hebben geholpen willen evacueren. Eerder was hij hier ontwijkend over. Biden zei eerder dat het om vijftigduizend tot vijfenzestigduizend Afghanen gaat.

                                      Comment


                                      • #94
                                        en Trump die nu natuurlijk kritiek gaat geven op Biden, terwijl Trump met de Taliban ging onderhandelen, het is allemaal een farce

                                        Comment


                                        • #95
                                          https://www.telegraaf.nl/nieuws/1157...-gaan-in-kabul sleepy Joe is ook wakker geworden

                                          maar het is triest zat. dat land is net als Libanon al ruim 40 jaar naar de klote geholpen door steeds andere regimes. En binnenkort weer toevluchtsoord van terroristen als IS en wie weet is die zoon van Osama Bin Laden ook nog bezig met een wraak actie., daar zou toen sprake van zijn. En zodra het weer te link wordt voor ons in het westen moeten we er weer soldaten heen sturen met alle gevolgen vandien.

                                          Comment


                                          • #96
                                            Het is inderdaad iets van alle tijden, overal zijn er oorlogen in de loop van tijd, en dus slachtoffers die dan deels weer op de vlucht slaan. Of dictaturen die hun bevolking onderdrukken of terroristische organisaties die moorden en van uit een bepaalde basis werken en geholpen of beschermd worden.

                                            En dan zullen landen als de VS met westerse landen achter hun of Rusland etc. maatregelen nemen economisch of militaire acties als ze zich bedreigd voelen of er belangrijk economisch belang bij hebben. Dat was al een eeuw zo en dat zal altijd zo blijven.

                                            En daar gaan we ons dan (terecht) weer druk om maken, maar het is niets nieuws en onderdeel van het bestaan van de mensheid.

                                            Comment


                                            • #97
                                              we maken ons altijd maar druk om van alles in de wereld, daar ben ik al mee gestopt, heeft weinig invloed op mijn persoonlijke leven en shit is van alle tijden

                                              Comment


                                              • #98
                                                mmm, dat klopt wel, maar om onderschat de invloed niet

                                                Comment


                                                • #99
                                                  Buitenlandbeleid v Trump wordt momenteel zoals Biden toegezegd had gewoon onder hem doorgezet. Alleen gaat dat zonder dat domme macho gelul en toespraken.

                                                  Comment


                                                  • Russen zijn in afwachting van Duitse verkiezingen en vooral wie daar de Minister van Buitenlandse zaken wordt. Dit i.v.m de gasleiding die straks vanuit Rusland gebruikt moet gaan worden waarmee Rusland een machtsmiddel krijgt over Europa.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X