Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Myleena, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Ook ik heb in de laatste week dat Myleena nog werkte een uurtje van haar genoten. Heerlijke massage over en weer. En haar orale kwaliteiten zijn echt heel goed! Ze wist de gevoelige plekjes met haar tong goed te vinden en het kostte mij moeite om niet gelijk mijn kruit te verschieten. Dat is gelukt. Heb langdurig van haar kunnen genieten. Jammer dat ze stopt, en ik wens haar alle goeds!

    Comment


    • #27
      Leuke meid, sexy snoetje en lieve meid en lekker knuffelig en sensueel tijdends de vrijpartij die ik vanmiddag met haar had in La Cloche. Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft

      Comment


      • #28
        Ik heb altijd een zwak gehad voor de (licht) getinte dames bij de privehuizen. Bella, een heerlijke petit, de prachtige exotische June, en nu kennis mogen maken met Myleena. Wat een heerlijke verschijning is dat zeg. Ze zeggen weleens dat Z-Amerikaanse dames er pap van lusten, en dat was bij Myleena niet anders. Pijpt echt verrukkelijk, en haar ook nog eens in meerdere standjes mogen nemen. Na afloop nog een beetje gekletst en beloofd dat ik de volgende keer wat langer zou langskomen.

        Comment


        • #29
          Vorige week was ik helaas te laat om een afspraak met Lynx te kunnen maken, maar Myleena kon wel. Haar foto's en vroegere recensies spraken mij erg aan. Eenmaal op de kamer kwam er een Surinaams-Hindoestaanse jongedame binnen in een kimono. Met kleren aan zou je niet meteen denken dat het de vrouw op de foto's is, maar met kleren uit wel! Hoewel haar foto's denk ik al een jaar of vier jaar oud zijn, lijkt ze niks te zijn veranderd. Haar borsten zijn haast perfect, heerlijk om vast te houden. Ook voor tussen de borsten (op z'n Russisch) zijn ze prima te gebruiken. Myleena vind hygiëne heel belangrijk en biedt bv. geen zoenen en pzc aan. Ze is erg vriendelijk, rustig en dienstbaar om het naar je zin te maken. Deepthroat is haar specialiteit en daar vraagt ze wat extra voor, maar dat kan ze hoor! Gewoon een hele prettige en mooie meid, zeker als je iets exotisch zoekt.

          Comment


          • #30
            Ik zag op de website van HOD/La Cloche dat Myleena weer terug is. Ik ben een keer bij haar geweest bij HOD. Maar wat een mooie meid. Dus ik ga haar zeker boeken. Prachtige borsten.

            Comment


            • #31
              Vorige week heb ik afgesproken met Myleena bij la cloche. Ik had een afspraak gemaakt voor 45 min. Ik besloot wat extra bij te leggen om haar kitje te beffen. Dit doe ik graag wanneer het poesje er naar is, maar op basis van de foto's was ik al verlangend om haar te proeven.

              Myleena kwam in een prachtig setje binnen. Ze was een beetje verlegen en moet even opwarmen. Maar die je sociaal naar haar dan is ze ook sociaal terug. Myleena is een heerlijke, slanke meid met een prachtig gezichtje en mooie bruine ogen. Mooie gladde benen, met een prachtig figuur en een lekkere gladde huid. Na de nodige voorbereiding na ze het voortouw en pakte staand al mijn staaf vast. Ik was snel in volle paraatheid en zij pakte hem gelijk stevig beet en begon speels te likken. Hierbij bleef ze mij ondeugend aankijken. Vervolgens was het mijn beurt om haar te te beffen. Haar lippen waren prachtig in proportie en haar sap waren als heerlijke nectar. Myleena is of een fantastische actrice of genoot zelf ook met volle teugen.

              Missionaris ging ik in haar en zij verstrengelde haar hele lichaam om mij heen en kreunde heerlijk. Niet overdreven en niet te weinig, maar precies waar je om hoopt. Ik voelde het einde al naderen en vroeg haar om bovenop te zitten, hopende hier iets tijd mee te winnen. Maar bovenop, in al haar pracht, ging ze los. Met vloeiende bewegingen en al haar flexibiliteit bouwde ze mij tot een prachtig hoogtepunt. Ze haasten niet en bleef nog even tegen me aan liggen en zij speels: Dat was lekker!

              Zeker een positieve ervaring!
              Het gebouw/ de kamer: 8/10
              Uitstraling/persoonlijkheid: 8/10
              Lichaam: 9/10
              Oraal: 8/10
              Intiem 8/10

              Comment


              • #32
                Wat een lekker schatje is dit. Kom er net vandaan en denk er met genoegen terug. Myleena is aardig en lief en erg sexy.

                Comment


                • #33
                  Mooie koffiebruin getinte zachte huid, zwoele blik en een heerlijke minnares is bed deze Myleena die naar meer smaakt!🙃

                  Comment


                  • #34
                    goede mooie meid e n ;lief en ze is een beetje apart maar dat maakt het weer anders,. oraal is ze top met haar tong en dan die dromerige ogen

                    Comment


                    • #35
                      Ik heb het erg leuk met haar gehad, dus heb gelijk weer een afspraak met haar gemaakt voor morgen donderdag😀

                      Comment


                      • #36
                        Blij dat deze meid terug is, nu bij La Cloche. Ik kende haar nog van haar tijd bij House of Dreams. Heerlijke rustige mooie getinte meid met een hoog knuffelgehalte. Ik heb daar veel plezier aan😃

                        Comment


                        • #37
                          Ze werkt maar 1 of soms 2 korte daagjes bij La Cloche nu, maar ik vond het de moeite waard en heb genoten van haar aanrakingen en zachte manier van vrijen. Ook oraal is ze zeer behept en weet ze met gevoel te doen. Ik vond het lekker en zal zeker nog een keer terug gaan voor Myleena

                          Comment


                          • #38
                            Iedere dinsdag is Myleena er, ik was er vorige week dinsdag, zalig getint meisje met dromerige ogen waarin ik verdronk. Verder een relaxte tijd met relaxte soepele vrijpartij, toppie

                            Comment


                            • #39
                              Getinte dame waar een heerlijke GFE mogelijk is met als toetje een massage. Bij Myleena neem je met een voldaan gevoel afscheid en kun je er de rest van de dag tegen aan.

                              Comment


                              • #40
                                Eindelijk weer myleena dinsdag kunnen bezoeken. Blijft altijd een toppertje. Oud vertrouwd is soms ook heerlijk al blijft t altijd spannend om haar te ontmoeten.

                                Comment


                                • #41
                                  Het is wel een lekkertje hoor, 1x geweest en waa een genot om met haar te sexen

                                  Comment


                                  • #42
                                    Wat een prachtig exotisch snoepje is Myleena. Had haar een paar jaar geleden in Amersfoort al eens bezocht en nu dus opnieuw. Prachtig lichaam, mooi gezicht en super sex met haar gehad!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Inmiddels twee keer bij Myleena geweest en dat is prima bevallen. Myleena is een leuke, vriendelijke sexy meid. Klein van stuk met mooie lange donkere haren en prachtige borsten. Ze komt wat rustig over maar vergis je niet. Ze geeft een relaxte massage, kan heerlijk diep pijpen en als ze bovenop zit weet ze heerlijk met haar billen te bewegen. Verschillende standjes gedaan, maar doggy is toch het gevaarlijkste met uitzicht op haar mooie billen. Als extra op haar borsten gekomen, heerlijk. We hebben nog erg gelachen toen we ontdekten dat de tissues net op waren. Herhalingsgevaar is er zeker, bedankt en tot de volgende keer Myleena.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ik heb me lekker laten pijpen en volop van de cup D borsten genoten. Het was een lekker 1/2 uurtje met deze schoonheid

                                        Comment


                                        • #45
                                          Myleena is door een ringetje te halen. Mooi postuur, heerlijke borsten, ik geloof cup. Ik vond het behoorlijk spannend om met zo’n mooi meid op bed te gaan waardoor ik best verlegen was in het begin. Heb daar wel rekening mee gehouden want dit keer langer dan een half uurtje gekozen. Ze stelde mij gerust en vertelde wat ze lekker vond en wat niet kan. Of je moest een extra pakket bestellen. Dat dit keer niet gedaan maar een volgende keer vast wel! Sex was intens heerlijk. Dus vol op genoten van deze heerlijke meid! Tot ziens! Zonnige groetjes van mij!

                                          Comment


                                          • #46
                                            Vandaag ff tussendoor lekker half uurtje gehad met deze knuffel Myleena, ze was er weer eens

                                            Comment


                                            • #47
                                              Beetje doorsnee meid en sex. Vond het tegenvallen want ze hebben daar wel aantal toppers qua looks, inzet etc. Maar daar behoort Myleena echt niet bij.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Meestal ga ik voor de gouwe ouwe dames die hier werken. Myleena is er 1 van. Blijft een schatje en leuke spijker korte broekje en heerlijk lichaam. Dinsdag eve een half uurtje met myleena en toen ik thuis kwam terug gereden om maar nog een half uur met de mooie Italiaanse Sara. Daarna heerlijk ma gaan slape

                                                Comment


                                                • #49
                                                  De vorige date met Myleena was al weer een tijdje geleden en toen ik door de week in Utrecht moest zijn en Myleena een gaatje had in haar agenda heb ik niet getwijfeld. En het uur was zo om. Ze heeft een prachtig figuur en ik was content met haar inzet. Dat er een klik was heeft daar zeker aan bijgedragen. Dank Myleena voor de fijne date.
                                                  Last edited by maarten dondersteen; 28-01-2024, 08:58.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Een half uurtje met Myleena mogen seksen. Ze is klein van stuk, leuk lief meisje.
                                                    Zelf was ik erg gespannen, en ik merkte dat zij daar wat moeite mee had.
                                                    Na het wassen het bed op geklommen, en hebben we het standaard riedeltje afgewerkt.
                                                    Ik heb een prima half uur gehad, ondanks ik redelijk nerveus was.
                                                    Ik denk wel dat ik nog eens naar haar toe ga, hopelijk dan met minder zenuwen zodat ik er meer van kan genieten.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X