Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Victoria, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Victoria, SM Studio Nederland, Almere

    Naam: Meesteres Victoria
    Leeftijd: 34
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Rood
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    Meesteres Victoria zoog mij (figuurlijk ) haar wereld in. Ik weet eigenlijk niet waarom ik van een artikeltje over haar doorklikte naar haar website en daar zo ongeveer alles doorlas wat ze had geschreven. Een intrigerende vrouw. Haar plezier in SM straalt van het scherm en boezemt mij ook angst in. Want als je haar looks, uitstraling en tekst ziet dan krijg je een indruk van een echt harde Meesteres. Meestal iets wat niet op mijn lijf is geschreven, maar wel nieuwsgierig naar geworden.

    Ik heb contact met haar opgenomen en mijn twijfels geuit of ik haar harde speelstijl wel prettig zou vinden. Ze stelde me gerust. Ja, haar sessies zijn anders dan vele andere Meesteressen en ze doet dingen waar zij plezier in heeft, maar softere sessies passen daar prima in.

    De afspraak gemaakt en een paar dagen later in Almere aangekomen. Wow wat is ze lang, dat heb ik me niet zo beseft. Zonder hakken is ze al 1.80m blijkbaar. Dus met haar laarzen met hoge hakken torende ze boven mij uit. Vooraf even de hygiënische plichtplegingen en toen aan de slag. Ze heeft duidelijk veel vaardigheden met touwen, want ze had mij in no-time strak vastgebonden, touwen over mijn benen, armen, borst. Daarna nog met een kleiner touw mijn pik en ballen vastgebonden. En stukje bij beetje werd dat laatste strakker getrokken, met een lach keek ze in m'n ogen om te zien hoe ver ze zou kunnen gaan. Ik wilde grenzen opzoeken, dus ik deed mijn best maar kon uiteindelijk mijn kermende geluiden niet onderdrukken. 'Gaat het?' Ik zei ja, dus trok ze het nog een stukje strakker haha.

    De hele sessie beschrijven wordt misschien iets te lang, maar ik ben door de inzet van Meesteres Victoria een stap verder gegaan. Met name de spanking met paddle was een bijzondere ervaring, ik kwam echt even 'in the zone' terecht. Is het subspace geweest? Ik weet het niet, maar bijzonder was het. Haar vaardigheden met de strap-on waren heerlijk, ze neukte mij flink door.

    Het was een bijzondere ervaring die mijn ogen weer geopend heeft dat bepaalde hardere elementen mij ook kunnen plezieren in een SM sessie!
    Een warm welkom aan alle onderdanigen. Ik ben Meesteres Victoria DeVil en ben een professionele BDSM Meesteres. Ik kan intens en overweldigend overkomen...

  • #2
    van haar tot nu niet bekend of ze nog werkt en zo ja waar, ze heeft zich nog niet gemeld bij SM Studio Almere in ieder geval

    Comment


    • #3
      Nog steeds niet terug in Almere. Werkt ze uberhauot nog wel?

      Comment


      • #4
        Ze is zwanger: https://twitter.com/_MrsVictoria_/st...86708167184384

        Ze is sinds eind december weer heel actief op Twitter en met haar Onlyfans. Heb ergens een tweet voorbij zien komen dat ze na de geboorte volgens mij dit jaar ook weer echte sessies wil gaan doen, maar kan dat zo snel niet terugvinden.

        Comment


        • #5
          Nog iets duidelijk over deze Mrs of ze weer gaat werken?

          Comment


          • #6
            Ik zie op Twitter dat ze wel weer wat actiever is, maar dan vooral met Onlyfans-achtige dingen. Zou wel weer leuk zijn als ze ook gaat ontvangen.

            Comment


            • #7
              Volgens mij is ze niet meer actief. Nergens online te vinden

              Comment


              • #8
                Nog steeds niet

                Comment

                Working...
                X