Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hellena, Den Bosch

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hellena, Den Bosch

    Naam: Hellena
    Leeftijd: 35
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...llena#overview

    Deze Hellena bezocht in Amsterdam, ze wisselt nog wel eens van werkplaats, een klein uur mee geweest voor E180.

    Met deze dame kon ik vrij vlot afspreken. Ik had net een afspraak af laten weten en ik 'moest' even een alternatief vinden. Hellena was bereid mij te ontvangen, ik kon nog net een klein uur bij haar terecht. Van het uur bleef uiteindelijk 50 minuten over, maar daar was ik mee accoord gegaan.

    Ik betwijfel of de Hellena die voor mij de deur open deed dezelfde is als de Hellena van de foto's, zo ja, dan zijn die foto's van een flink aantal jaar geleden. Los daarvan best een mooie vrouw om te zien, dat was het probleem niet.
    Na een douchebeurt kreeg ik eerst een massage waarbij ik op mn buik lag: 10 minuten de rug, 15 minuten het linkerbeen, 10 minuten het rechterbeen, een nogal uitgebreid voorspel voor een 'horny girl'. Voor de rest van het feest was dan ook erg weinig tijd over. Bij een poging tot intiem vertrok haar gezicht ondanks een zo voorzichtig mogelijke benadering mijnerzijds, dus dat maar afgebroken. Uiteindelijk heeft ze het met de hand afgemaakt. Van knuffelen geen sprake om over zoenen maar te zwijgen. Communicatie verliep erg moeizaam en ze was druk bezig met haar telefoon 'tussen de bedrijven door'.

    Geen succes dus!
Working...
X