Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dominatrix Elena, Ruysdaelkade 123 boven, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dominatrix Elena, Ruysdaelkade 123 boven, Amsterdam

    Naam: Dominatrix Elena
    Leeftijd: 32 jaar
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja


    Wat een verrassing! Ik liep een paar keer langs de ramen van de Ruysdaelkade afgelopen weekend rond lunchtijd. En bij mijn laatste wandeling heen en weer, ging een gordijn open op de 1e verdieping. De zon scheen in het raam, dus was wat lastig te zien... Maar ik was 90% zeker dat daar deze Elena stond. Ik ben ten tijd van het Zandpad een paar keer bij geweest. En het werd een mooi weerzien :-) Toen ik door haar werd binnen gelaten wist ik het 100% zeker, dat het haar is. Leuke vrouw, vriendelijk en goedgemutst. Ik ging niet voor een hele lange sessie (volgende keer meer geld meenemen :-) ), maar heb een half uur veel plezier gehad.

    Dominatrix Elena heeft mij een mooie cumcontrol sessie gegeven. Met zo'n magic wand vibrator heeft ze gezocht naar mn gevoelige plekjes. Binnen enkele minuten (en een paar snuifjes poppers her en der) had ze me al 'on edge'. Ik was geboeid aan het bed, zowel mijn handen als voeten. Het bed is wat smal, maar het was niet heel storend.. Ze wist mij goed aan te voelen, en liet het orgasme weer wegzakken en bouwde dan weer snel op. Ze heeft een aantal keren echt heel dicht het randje opgezocht. In een mooie wetlook legging heeft ze tussendoor ook een aantal keren mij een facesitting gegeven, ze heeft een heerlijke kont ervoor. Cumcontrol en de adem ontnomen, was een heftige combi!

    Het was nog geen tijd, maar na zo'n 20 minuten ging over het randje :-) Ik kwam hard klaar terwijl ze mij een een facesitting gaf. Happend naar adem had ik een heerlijk orgasme. Helemaal voldaan!

  • #2
    dame heeft inmiddels weer zwart haar en wisselt tussen Amsterdam ramen Ruysdaelkade en privehuis Dynamite in Nieuwegein, maar dat laatste niet zo vaak meer

    Comment


    • #3
      Vlak voor de lockdown bij Meesteres Elena geweest. Een mooie lieve vrouw, die echt met een lach haar kinky spelletjes uitvoert. Het was in Amsterdam aan de Ruysdaelkade waar ze blijkbaar steeds vaker weer was. De kamer is prima, alleen het bed is zo smal. Een iets groter bed in een SM-kamer vind ik wel echt een toevoeging, maar okay.

      Ik ben maar een half uurtje geweest, maar dat heeft ze ten volle benut om mij met een strap-on lekker aan te pakken en onder genot van wat poppers ben ik lekker klaargekomen.

      Comment


      • #4
        Ze staat nu weer week in Amsterdam

        Comment


        • #5
          Eind december heb ik een sessie gehad bij Dominatrix Elena in Nieuwegein. Voor mij de allereerste keer bij een dominatrix, ik was al een tijdje nieuwsgierig hoe dat zou zijn. Elena reageerde snel en vriendelijk per whatsapp en ik had haar mijn wensen voorgelegd en dat het ‘de eerste keer’ zou zijn.

          Dominatrix Elena ontving mij in de SM kamer in Nieuwegein, waar ik best even onder de indruk was van de inrichting en attributen. Wel een kleine kamer, veel zwart-rood en leer. Na de vriendelijke ontvangst en afstemmen van mijn wensen, veranderde haar toon en was zij duidelijk de baas. Ik moest mij helemaal uitkleden en werd vastgemaakt aan het andreaskruis. Ze ging voor me staan, gekleed in een geil leren outfit, bekeek mij van top tot teen met een glimlach en gleed met haar lijf tegen mij en mijn inmiddels harde lul aan. Ze deed mij een blinddoek voor en in mijn oor fluisterde dat ze zin had om mijn kutje te gebruiken en ik best mocht genieten als dat zou lukken. Ondertussen gleden haar handen over mijn lijf en verwende ze mijn lul af en toe ook.

          Ze maakte mij los en ik moest op bed gaan liggen, waarna zij bij mij kruis ging zitten en mijn kont met glijmiddel insmeerde. Ze noemde het haar lekker kutje en wilde er graag mee spelen. Ze keek me steeds aan met een geil lachje terwijl ze meer vingers in mijn kont duwde en heerlijk heen en weer masseerde met steeds meer druk. Haar ogen werden groter en met en lachje duwde ze haar vuist naar binnen. Ze bleef haar hand in mijn kont bewegen en ik moest even voelen of het wel echt was. Wat een geweldig gevoel, een heerlijke ervaring.

          Ze koos een opblaasbare buttplug en schoof die bij me naar binnen. Lekker goed opgepompt gaf een goed gevuld gevoel en toen ritste ze de onderkant van haar leren outfit los en ging met haar kont boven mij gezicht hangen. Of ik haar gaatje wilde likken, retorische vraag. Heerlijke kont en haar gaatje was fris en smaakte lekker. Terwijl ze op mijn gezicht zat, verwende ze mijn lul lekker met haar handen. Ik kreeg een dikke dildo in mijn mond en ze neukte mijn gezicht. Met mijn kont gevuld, haar knie op mij borst, mijn mond vol met haar lul en haar geile blik op mij gericht mocht ik mij aftrekken. Dat was hemels en toen ik bijna klaar was, wilde ze het overnemen en het laatste stukje voor me doen. Dat was nog geiler en ik kwam knallend klaar. Daarna werd dominatrix Elena weer de vriendelijkheid zelve en kletste we nog wat bij het schoonmaken en aankleden.

          Ik ben erg onder de indruk van deze kennismaking met haar en de heerlijke wijze waarop ze mij voor het eerst liet kennis maken met lichte bdsm en fisting. Ik kijk uit naar een volgende sessie, waar ik denk ik ook wil kennismaken met wat whipping en teasing/pleasing. Thanks, dominatrix Elena!

          Comment


          • #6
            nu weer in Amsterdam op de kade

            Comment


            • #7
              Kwam haar toevallig tegen toen ik op de kade liep. Ze heeft een uitstraling dat mij veel meer verwelkomt dan de andere niet zo geïnteresseerde dames die op dat moment aanwezig waren. Ik dacht me vaagjes te herinneren dat ze gestopt is met het aanbieden van intiem op hookers forum. Maar toen ik er naar vroeg bleek het tot mijn verrassing mogelijk. Misschien kijkt ze het per klant? Het was voor mij dus een sessie met tease en lekker veel erotiek ipv een SM sessie, precies zoals ik het wil. Teasen met een glanzende outfit blijft voor mij opwindend.

              Comment

              Working...
              X