Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jenna, Salon 261, Alphen aan den Rijn, Eikenlaan 261

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jenna, Salon 261, Alphen aan den Rijn, Eikenlaan 261

    Jenna
    Nederlandse
    Blondine
    Cup B echt
    25-30 jaar

    https://www.salon261.nl/alphen/info.php?id=Jenna

    Ik ben voor de verandering in Amsterdam deze zondag geweest, wilde ook even van de stad genieten nu het daar door de coronacrisis rustiger is en gelukkig niet zoveel toeristen zijn. Dus ook eens bij Privehuis Park 118 binnen gewipt. Leuk dat Amsterdamse sfeertje, Amsterdams herenhuis met hoge plafonds en ook nog deels vertrouwd want in de gang zat daar precies dezelfde behang op de muur als Privehuis La Cloche in Utrecht. Ik werd vriendelijk naar de voorstelkamer geleid en toen kwamen een aantal leuke sexy dames zich voorstellen. Jenna was voor mij gelijk een eyecatcher, wat een mooie meid zeg. Dus de 3 kwartier die ik wilde betaald en toen kwam ze mij ophalen. De trap op naar boven een mooie grote kamer met jacuzzi waarin mij even kon opfrissen en toen het grote bed op met deze mooie dame. Ook leuk in omgang en small talk. Lekker geteads en goed geil gepijpt door haar en toen heerlijk kunnen neuken in 2 standjes.

    Dit is zeker niet mijn laatste keer bij Park 118
    Last edited by Citygirl.nl; 23-07-2021, 11:54. Reason: Locatie aangepast van Park 118 naar Salon261

  • #2
    Wat een lekker wijf is dit zeg, of beter gezegd een lekkere knappe slanke blonde meid, en ook prima gebekt. En nog belangrijke, goede sex, met inzet en enig plezier bij haar te merken en dat vind ik ook belangrijk en prettig. Lekker standjes geneukt en zalig gepijpt door Jenna. En op een mooie grote kamer boven met een groot stevig bed, ook belangrijk!

    Comment


    • #3
      Ik vrees dat nadat La Cloche hun topspits Olivia kwijt is geraakt, Park 118 hun topper Jenna kwijt is omdat ze gestopt is. Zie haar niet meer op de site staan. Ik ga haar en haar heerlijke kontje missen..

      Comment


      • #4
        Niet getreurd Jenna is niet gestopt!! Ze ontvangt nu in Alphen aan den Rijn bij Salon 261. Ik heb morgen middag voor het eerst een date met Jenna en ik hoop dat het klopt dat ze een mooie billenpartij heeft, want ik ben een echte billen liefhebber.

        https://www.salon261.nl/alphen/info.php?id=Jenna

        Comment


        • #5
          en, en, en… hoe was het en wat is haar half/ uur tarief?

          Comment


          • #6
            Hoe weten we zo zeker dat dit inderdaad dezelfde Jenna is als van Park 118? Zou kunnen hoor maar de advertentie overtuigt mij niet.

            Comment


            • #7
              van iemand die Jenna kent van Park 118 denk ik dan? of haar sms of app sturen want ze heeft haar nr op de website staan van dat kamerverhuurbedrijf. Denk dat meiden ook meer overhouden bij een kamerverhuurbedrijf? Maar daar zijn er niet zoveel van? Salon 261 ken ik dan en Privehuis Almere en er komt er 1 in Amersfoort in oude pand van Huize Monique, maar vaak dan ook dames duurder voor klanten dan bij zo'n belanstingtechnisch geregeld privehuis, dat heet toch opting in of zoiets?

              Comment


              • #8
                Niet discreet gelegen dit pand in Alphen aan de Rijn op kantoor/bedrijfspand met vele uren en smalle straatjes, maar binnen in orde en netjes en schoon. Jenna is een knappe blondine. Ze tongzoende lekker en by the way tussendoor is ook nog een goed gesprek op niveau te voeren met haar, en dat is wel een verademing in de wereld van prostitutie hoor tegenwoordig. En dat vind ik wel een extra iets hebben meer spanning.

                Ik vind het ook extra spannend als dame beetje bewust is van haar body en ook met bewegen en poses aannemen zoals met haar benen het ook wat sexier maakt en dat deed ze. Ze heeft een goede sensuele uitstraling en doet haar diensten goed, ok lichte afstand, maar dat kan ook persoonlijke klik van haar naar mij geweest zijn, maar perfectie is nu eenmaal niet zo vaak te vinden en ik vond het niet storend, daarvoor was de rest gewoon te goed etc. Dus voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

                Comment


                • #9
                  dan zal die Dina haar wel ingelicht hebben waarmee je was geweest en een slechte recensie had geschreven, kan geen toeval zijn

                  Comment


                  • #10
                    Jenna is inderdaad de jenna die ik bij park 118 heb leren kennen. Een beeldschone blonde van midden 20 met een geweldig lichaam en fysiek in topconditie(pffff die hou ik niet meer bij😛)

                    helaas voor mij dat ze nu een stukje verder weg zit maar probeer nog steeds wekelijks van haar te genieten. Ze zoent vol overgave en is een echte pleaser. Haar orale kwaliteiten zijn de beste die ik ken en intiem kan van pure porno tot gfe.

                    jenna, ik kijk uit naar de volgende keer.

                    M

                    Comment


                    • #11
                      Door de positieve recensies hier op Citygirl ook eens deze knappe dame bezocht en is inderdaad een knappe en vriendelijke dame. En ook geil om sex mee te hebben. Ook goed bereikbaar dit adres wat verder netjes in orde is. En ook de kamer was netjes en prima. Met Jenna lekker genoten, eerste even relaxt kennis gemaakt met kort praatje, en toen de financiele verplichtingen en de nodige hygiene handelingen om daarna lekker te kunnen beginnen.

                      Staand voelend, strelend, zoenend en zo naar het bed gegaan en verder gegaan waarbij Jenna mij met haar lippen ook lekker over mijn lichaam verwende en mijn al hard geworden pik opzocht om die een speciale orale geile behandeling te gaan geven. En dat was zo goed dat ik moest oppassen niet te snel klaar te komen, maar dat had Jenna in de gaten en stopte op tijd om zo de tijd die ik had verder te vullen met haar heerlijke verwennerij om daarna over te gaan op intiem en lekker neuken wat we in 2 standjes lekker geil hebben gedaan. Ja ik heb een big smile hier aan terug denkend kan ik jullie zeggen

                      Comment


                      • #12
                        Mooie meid en goede service en ook hygiene tip top in orde zowel de dame zelf als het privehuis wat vrij gemakkelijk te bereiken is. Is volgens mij een kamerverhuurd formule waar de dames zelfstandig ontvangen.

                        Comment


                        • #13
                          Door de recensies haar gevonden en getriggerd geraakt en ook deze Salon bezocht. Inderdaad mooie dame, prima service, vriendelijk en zeer goede hygiene. Ik heb plezier gehad met haar en denk voor nog een x in de toekomst Ga ook eens die andere dames daar bekijken op de website en hier of er recensies van zijn. Altijd leuk nieuwe adresjes en dames

                          Comment


                          • #14
                            Ik haar ook gevonden door de recensies hier op Citygirl en las meer positieve dingen over deze zaak hier, dus ook eens afspraak gemaakt. En zeker mooie meid en vriendelijk en goede hygiene, ik was zeker tevreden. Qua sex en handelingen ook een gfe gehad misschien niet volledig qua gevoel omdat Jenna wel een bepaalde reserve heeft als persoon, maar dat snap ik ook en kan ook nog per klant en klik anders zijn, we zijn immers mensen en ik heb in ieder geval genoten en hoop haar nog eens te bezoeken als ik welkom bij haar ben, dat zal ik dan merken als ik haar benader voor een volgende keer, maar denk dat dat wel goed zit. Ja Jenna is aantrekkelijk en een goede sekswerkster qua service

                            Comment


                            • #15
                              Mag ik vragen of Jenna in is voor erotisch sensueel spel met soft kinky zoals nipleplay en assplay bij mij en bv fetish als classy lingerie en nylons en hoge hakken? Want de recensies hier en haar foto's triggeren mij.

                              Comment


                              • #16
                                Jenna was even op vakantie, maar nu dus weer terug en inderdaad mooie meid en vriendelijk. En ook lekkere sex, ik heb kunnen genieten van haar body, skills en fijne persoonlijkheid, ik had denk zeker een prima klik met haar en dat maakt het dan lekker en goed

                                Comment


                                • #17
                                  Mijn 2e ervaring met haar was ook goed en lekker. Heerlijke slimme meid met goede inzet en ik kwam weer met een smile buiten na een geweldig lekker uurtje met haar. Dat smaakt zeker naar mee, al hou ik wel van afwisseling ook voor de extra spanning

                                  Comment


                                  • #18
                                    Originally posted by fetishsex View Post
                                    Mag ik vragen of Jenna in is voor erotisch sensueel spel met soft kinky zoals nipleplay en assplay bij mij en bv fetish als classy lingerie en nylons en hoge hakken? Want de recensies hier en haar foto's triggeren mij.
                                    Iemand die dat weet?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vraag het haar zelf. Ze is telefonisch bereikbaar.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Originally posted by hansjansen View Post
                                        Ik vrees dat nadat La Cloche hun topspits Olivia kwijt is geraakt, Park 118 hun topper Jenna kwijt is omdat ze gestopt is. Zie haar niet meer op de site staan. Ik ga haar en haar heerlijke kontje missen..
                                        nou Jenna is dus gewoon nu hier in Alphen ad Rijn actief en Olivia is vervangen door een minstens net zo goed en of knappere Coco bij La Cloche zie https://www.citygirl.nl/node/51705

                                        Comment


                                        • #21
                                          Een lekker plezier uurtje gehad met Jenna, wat een knapperd zeg! Het woord bloedmooi is zeker aan haar besteed, knap koppie, heerlijk lijf en dat alles in een heeeel sexy lingerie-setje. Ik wist niet of ik die van haar af wilde scheuren of juist aan wilde laten omdat het er zo geil uit zag.

                                          Pijpen deed ze opwindend en vond het ook lekker om haar te beffen. En welk standje we ook deden, het voelde allemaal lekker met een geweldig uitzicht op al haar moois. In missionaris terwijl ik haar mooie groene ogen in keek was het moment waarop ik mijn kruit schoot.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Jenna stond op mijn to do list, maar is tijdelijk gestopt las ik

                                            Comment


                                            • #23
                                              Mis haar wel, maar denk niet dat ze definitief gestopt is.

                                              Comment

                                              Working...
                                              X