Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Alesia, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Gisteren de stoute schoenen aangetrokken en voor het eerst een sm kamer bezocht bij HOD. Voor een sessie met Kinkygirl Alesia. In 1 woord: Waanzinnig!
    Ze had de door mij gevraagde kinky outfit aan, latex, laarzen, high heels. Begroet met 3 zoenen, ze zag er echt geweldig uit. Na even opgefrist te hebben, bind ze me vast en begon ze met teasen. Daarna op mijn knieën om haar laarzen en latex te likken. Op het bed beland een blinddoek om en toen begon het feest pas echt goed. Ze maakte me volledig wild met haar speeltjes en het duurde dan ook helaas niet lang voordat ik explosief klaarkwam. Nooit zo'n ontlading meegemaakt. Het was een korte maar zeer heftige sessie met een prachtvrouw die ook nog eens erg aardig is. Ik neig er naar heel snel weer met haar af te spreken, maar dan voor een langere sessie, waarbij ik het klaarkomen zo lang mogelijk uit ga stellen.
    Bedankt Alesia, je bent echt waanzinnig!

    Comment


    • #77
      Tijd geleden al geweest en sindsdien nog een paar keer.

      Leuke kinky meid en goed uitziend. Opwindend teasingspel en ik vroeg nog voor deel trio met bekende Mrs. Vernice er naast, maar die was zoals zo vaak al volgeboekt. Maar dat mocht de pret niet drukken. Goed fetishspel met o a. Haar hoge laklaarzen, tepelspel en anaansoel met opblaasbare buttplug en strap on dildo.

      Meesteres Vernice nu ook weer 2 weken aanwezig maar Alesia gaat op vakantie vanaf de 19e januari las ik.

      Comment


      • #78
        Sorry guys, I have a little flue, so I wait when I can fly to Holland and which date this week I will start with my kinky sessions

        XX

        Comment


        • #79
          Lekker op zondag een erotische kinky sessie gehad met Alesia vanmiddag in Amersfoort🙃.

          Ze had prachtige lange hoge 10 inch rode laklaarzen aan, wow wat een uitstraling. En dan met die prachtige slanke lange benen er in en die mooie sexy body. Ze had mij snel in haar macht en gebruikte mij lekker als een lustslaafje met geile fisting op het einde.

          Comment


          • #80
            Hoi ik ben nieuw op dit forum, maar ga al een tijdje naar dames van lichte zeden. Het was al een tijd geleden dat ik naar een meesteres was geweest, en was best nerveus. Om deze reden had ik wat genomen zodat ik mezelf meer op mijn gemak zou voelen.

            Haar verschijning is met 1 woord geweldig. Daar kun je niks over zeggen. Mooie ogen, mooi figuur.

            Ik kleed me uit en begon erg geil te worden, al zag je dat niet helemaal aan me omdat ik wat op had. Toen begon het. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me een beetje teleurgesteld voel omdat ik een beetje de connectie miste. Ik had het gevoel dat ze op een gegeven moment haar handelingen afwerkte en ik klaarkwam. Daarna was het over. Misschien is dit mijn ding met sommige oost Europese dames.

            Misschien heb ik te vaak naar devine bitches zitten kijken, die dames zitten zo mooi in hun rol als meesteres. en was mijn verwachting niet helemaal terecht, en moet ik volgende keer beter doorvragen en dergelijke om uit te zoeken of er een klik is.

            Ik wil hierbij niks afdoen aan de professionaliteit van Alessia. Ik denk met de juiste klik, kun je het vast geweldig hebben met haar.

            Comment


            • #81
              Ik ben niet van de SM maar op zijn tijd wel heel soft erotisch kinky games met een mooie slanke meid, en zo heb ik gisteren met Alesia een opwindend uur gehad met wat tepelspel, heel licht anaal en body whoreshipping en ze teasde me heel lekker🙃

              Comment


              • #82
                https://www.smdome.com/alesia-kinkyg...gs-to-die-for/

                Alesia weer terug!

                Comment


                • #83
                  Ja sindsdien 1x geweest en weer goed, ze had zeer sexy geile kinky porn outfit aan en maakte mij gek met haar lichaam waarna ze mij gebruikte....

                  Comment


                  • #84
                    Heb Alesia er voor half uur bij gevraagd in mijn sessie met Black Angel, dat was supergeil en kinky, beide met hoge laklaarzen aan, met boothworeshipping, neuken tussen hun laarzen en tepelspel van soft tot hard. Ook door beide om de beurt genomen met strapon die ik eerst geil moest afzuigen voor ze. Die 2 zijn echt een geile combi!

                    Comment


                    • #85
                      Alesia vandaag laatste half uurtje erbij gehaald in mijn topsessie vandaag met Meesteres Vernice. Alesia zag er weer prachtig opwindend uit in haar superhoge rode laklaarzen en kinky setje. Ze deed goed mee met Vernice dus een explosie van een spetterend orgasme als resultaat😃

                      Comment


                      • #86
                        Vandaag weer eens fijne sessie gespeeld met deze knapperd. Ze zag er weer fantastisch uit in haar outfit en hoge laklaarzen

                        Ze was goed op dreef, strap on, nipleplay, teasing en fisting. Heb intens genoten, ze werkte met Pasen gewoon door. In Roemenie vieren ze hun Pasen begin mei.

                        Comment


                        • #87
                          Eens moet de eerste keer zijn. En ik heb er absoluut geen spijt van gehad. Nou ja, achteraf wel spijt dat ik niet voor een uur heb gekozen maar slechts voor een half uur. Wat een prachtige dame!

                          Na een hartelijke ontvangst vroeg ze wat ik graag wilde meemaken. Gelukkig had ik daar van tevoren over nagedacht. Poedelnaakt werd ik naakt vastgebonden aan het andreaskruis. Alesia kwam heel dicht bij me staan en begon me heel erg te teasen. Ik kon geen kant op en werd helemaal wild.

                          Ze nam rustig de tijd om mijn ballen strak vast te binden. En zorgde dat mijn tepels weinig rust hadden. Terwijl ik vastgebonden aan het kruis continu werd geteased kon ik niet wachten om het prachtige lichaam vaan Alesia te aanbidden.

                          Gelukkig werd ik niet veel later vrijgelaten en mocht ik op mijn knieën plaatsnemen om de prachtige benen en billen van Alesia te kussen. Daarna moest ik op het bed gaan liggen en werden mijn handen en voeten vastgebonden. Ik kreeg een blinddoek om, en Alesia plaatste tepelklemmen diie onder stroom stonden. Een voor mij nieuwe ervaring. Maar ik kan niet zeggen dat ik het vervelend vond. Het touw om mijn ballen werd intussen nog iets strakker getrokken en heel langzaam werd er een vibrator tegen mijn jongeheer aan gehouden en tegelijk heel teasend haar vinger aan mijn achterkant ("als je volgende keer langer de tijd neemt dan kunnen we dat beter doen").

                          Terwijl ik vastgebonden en geblinddoekt op dat bed lag ging ze met haar latex broekje op mijn hoofd zitten en ontnam ze mijn adem. Eerst 5 seconden, toen 10, en steeds langer. Met de hele tijd de vibrator op mijn jongeheer.... Het duurde niet heel lang voordat ik het niet meer kon houden. Wat een fantastisch half uur was dit met deze bloedmooie kinky dame! Ik kom zeker terug, en dan niet voor een half uurtje.....

                          Comment


                          • #88
                            Gisteren weer leuke goede soft sm erotische kinky sessie met Alesia gehad met spannend nipleplayspel, strap on, fistingen teasing en body en bootwhoreshipping. Ze wordt ook nog steeds beter in haar spel🙃

                            Comment


                            • #89
                              Thank you all for the nice reviews!

                              Kinky kisses,

                              Alesia
                              https://www.kinkyladyalesia.nl/

                              Comment


                              • #90
                                This Monday I will be back!

                                Alesia
                                https://www.kinkyladyalesia.nl/

                                Comment

                                Working...
                                X