Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Felicia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tijdje terug naar HOD gereden. Daar aangekomen was er keuze volop (bijna alles was erg lekker die dag) maar ik koos voor Felicia. Op de kamer aangekomen vroeg ze waarom mijn keuze op haar was gevallen. Ik antwoorde har dat ik haar lieve gezichtje wel erg aantrekkelijk vondt. Nauw dat heb ik geweten :-) ze vertelde mij dat ze soms ook soft sm doet met klanten en dat ze dominant kon zijn. Nu ben zelf niet van rollenspellen maar wat hierna volgte vondt ik toch wel erg geil. Ze zorgde er eerst voor dat mijn lul goed hard was door mij ondeugende aan te kijken terwijl ze mij aftrok. Ook tijdens het pijpen bleef ze mij ondeugend aankijken. Daarna mocht ik er in misionaris neuken. Terwijl ik neukte blijf ze maar geil tegen mij praten over dat ik haar strakke kutje maar moes neuken. En dat ik snel klaar moest komen. Dat was dan ook zo gebeurt :-).
    Daarna heeft ze me nog afgetrokken waarbij ze net stopte voordat ik klaar kwam. Deze "marteling" van aftrekken, net niet klaar mogen komen omdat ze stopte duurde in mijn herinnering best lang. UIteindelijk beval ze mij bijna om klaar te komen. Iets wat ik dan ook kreunend deed.
    Ik denk dat ik nog wel een keertje bij Felicia (klaar) kom.

    Comment


    • heb weer een heerlijke date gehad . was weer een tijdje geleden dat ik Felicia heb bezocht haar GFE is perfect .

      Comment


      • Voor het eerst een recensie: Op een mooie zonnige dag naar Utrecht getogen om naar La Cloche te gaan. In een advertentie op de site stond vermeld dat er ook sexles zou worden gegeven. Nu ben ik niet helemaal onervaren maar weet ook wanneer ik wel wat onderwijs kan gebruiken. En dankzij de andere berichten op dit forum vond ik Felicia goed klinken en had de avond ervoor al telefonisch een afspraak gemaakt voor de volgende dag.

        Met een kwartiertje lopen vanuit centraal had ik mijn zenuwen wat onder de duim. Kan nog terug… dacht ik toen ik voor het pand stond maar toch aangebeld en gelijk stond ik in het voorpoortaal. Mijn ogen moesten even wennen aan het gedimde licht. De volgende deur ging open en werd vriendelijk verwelkomd door de gastvrouw. Na het financiële gedeelte afgehandeld te hebben met de gastvrouw even gewacht en na een aantal minuten kwam Felicia de kamer binnen en stelde we ons aan elkaar voor.
        Ze vroeg wat mijn wensen waren en ík legde uit dat ik meer ervaring wou opdoen met oa beffen. Ook was ik nog steeds zenuwachtig maar werd snel op mijn gemak gesteld door haar rustige houding, zo van: alles komt goed.
        Hierna haar extra pakket afgenomen en mijn eerste les begon… Eerst een praatje over vanalles. Ik had de indruk dat ze oprecht interesse had in mij en zo langzamerhand ging het over in zoenen. Op een gegeven moment vond ze het tijd dat ik haar ging likken. Kreeg aanwijzing van wat wel goed ging en ook wat beter kon. Daarvoor was ik hier! Afwisselend pijpte ze mij ook en op een gegeven moment zat zij bovenop mij in de 69 positie. Hier een tijd mee doorgegaan al had ik eigenlijk geen besef meer van tijd.
        Nu stelde ze voor om intiem te gaan en ging bovenop mij zitten. Na een geweldige rit begon de tijd wat te knijpen en voelde ik tijdsdruk maar dat zat meer in mijn hoofd, Felicia bracht mij op het eind nog naar een fijn hoogtepunt.

        Felicia is een no nonsense vrouw die zich prima heeft aangepast aan mijn wensen. Heb ervan genoten en kijk uit naar les twee!

        Comment


        • Felicia is mijn absolute favoriet! Wat kan ze mij iedere keer weer verrassen, zo leuk! Heb al vaker over haar geschreven, en kan nu ook weer een lang verhaal over haar opschrijven, maar de ervaring van deze week hou ik lekker voor mezelf. Het enige dat ik zeg is dat Felicia een gfe is geworden die moeilijk te overtreffen is.

          Comment


          • Van de week een uurtje met Felicia afgesproken. Ik werd hartelijk ontvangen door deze lieve dame.
            We zijn begonnen met een fijne kennismaking wat vervolgens over ging in misschien wel mijn fijnste ervaring bij HOD tot nu toe.
            Felicia wist mij goed op mijn gemak te stellen en hierbij mijn wensen ongemerkt te geven.
            Nu ik er over schrijf krijg ik het gevoel weer van een fijne ontmoetingen. Deze zal zeker een vervolg gaan krijgen

            Comment


            • Zag dat felicia ook wat nieuwe fotos op de site had en het mocht laatst zo uitkomen dat ik wat tijd over had dus snel maar naast d’r gaan liggen. Wat begon met een beetje frunniken en plagen monde al snel uit in een lekkere harde vrijpartij. Half uurtje was snel voorbij maar ik ging zeer voldaan weer naar buiten, kan niet anders zeggen , top meid!

              Comment


              • Leuke meid, goede sex en de nodige aandacht. Ook sociaal in omgang had een soort van GFE gevoel bij Felicia🙃

                Comment


                • zeer goede GFE gehad en ze kan lekker sensueel te werk gaan. Ik voelde me snel op mijn gemak en ik had het idee dat ze goed naar mijn wensen luisterde.
                  Ik kom zeker nog een keer terug bij deze mooie getalenteerde dame!

                  Comment


                  • Vorige week vrijdagochtend voor het eerst bij Felicia geweest voor 1,5 uur. Doet niet moeilijk en doet er alles aan om samen een fijne respectvolle tijd te hebben.
                    super lieve meid waar ik een heerlijke tijd mee heb beleeft in bad en op bed.
                    ze is goed in verleiden op een speelse manier en combineert dit met gezellig kletsen. Voor mij draait het niet om keiharde sex maar vooral om tederheid en beleving.
                    leuk die woordspelingen en soms ook dominant uitdagend.
                    Ik kijk uit naar de volgende ontmoeting. Dankjewel voor de fijne 1,5 uur.

                    Comment


                    • Wat is het toch een schat. Vorige week heb ik haar bezocht, heb het extra pakket genomen, dat is zeker aan te bevelen. We hebben eerst heerlijk getongd, toen heeft ze me zc gepijpt en moets haar afremmen omdat ik anders al was klaar gekomen.Toen heerlijk geneukt in missio en vervolgens heeft ze het condoom afgedaan en heeft ze me heerlijk afgetrokken waar door ik zalig klaarkgekomen ben over haar buikje. Dank je wel lieve felicia, tot gauw.
                      Last edited by trilplaat; 17-03-2023, 10:40.

                      Comment


                      • Toen ik Felicia zag kreeg ik gelijk een erg goed gevoel. Felicia had veel interesse in mij en dat voelde fijn. Wij hadden een leuk gesprek voor wij begonnen met het voorspel. Tongzoenen met Felicia was prettig en Felicia vond het lekker om door mij gebeft te worden. Wij hadden seks gehad in 2 standjes waarin ik haar mooie billen goed kon bekijken en voelen. Felicia heeft een geweldig karakter en daarom ga ik in de toekomst zeker nog 1 keer naar haar toe.

                        Comment


                        • Laatst in de buurt van Utrecht, en op de bonnefooi naar LC gegaan. Tot mijn genoegen was Felicia vrij, ze stelde zich als eerste voor en ik zei, zeg maar tegen de rest dat ik eruit ben. Ik wil met jou. Weet je het zeker? vroeg ze, ja antwooerdde ik. Na de financieen afgehandeld te hebben elkaar rustig uitgekleed, even de gereedschappen gewassen en op bed beland. Na een heerlijke pijpbeurt (MC) een paar standjes met haar doorgenomen. Vervolgens het CD afgedaan en handmatig door haar klaargetrokken en mijn DNA op haar buikje geloosd. Heerlijk. Tot gauw, lieve Felicia. Dank je wel.

                          Comment


                          • Op de foto's afgaande en de lekkere recensies moet dit een heerlijke dame zijn. Eens kijken of ik komende week een gaatje vrij kan maken voor haar en zij voor mij ;-). Doet ze ook PZC heren?

                            Comment


                            • Felicia ziet er zeer goed uit. Mooie jonge meid, lekkere billen en borsten. Het was dus genieten van begin tot het einde. Ze is lekker passioneel en gaat er helemaal voor. Ze zorgt dat je het naar je zin hebt. Het is helemaal geweldig om met zo'n mooie meid sex te hebben. Zoenen, pijpen, neuken, het was allemaal top! Ik kan niet wachten om haar weer te zien. Dat gaat dan ook zeker gebeuren. Een echte GFE topper!!!

                              Comment


                              • Zojuist op 2e Paasdag mijn paaseieren laten verwennen bij La Cloche door Felicia. En dat is een feestje op zich. Erg kunnen genieten van deze Hollandse twintiger.

                                Comment


                                • Vorige week woensdag even bij Felicia langs geweest. Leuke, Hollandse dame met hele mooie borsten, tongt lekker rap en is makkelijk in de omgang. Ook fijn uitgesproken om misverstanden te voorkomen. Prima tijd gehad met haar en haar heerlijke lichaam.

                                  Comment


                                  • Allereerst mijn complimenten voor de super aardige ontvangst door een dame die na enige tijd weer haar 1e werkdag had.

                                    Op 2e paasdag was het dan zover mijn 1e bezoek aan LC. Had afgesproken met Felicia en was best wel wat gespannen maar zij wist mij al snel op mijn gemak te stellen. Afgesproken voor een uur en na de gebruikelijke wasbeurt en de afhandeling van het pret pakket op bed beland waar Felicia mij eerst trakteerde op eenlekkere zoen en knuffel beurt. Daarna zakte ze al kussend af naar beneden waar ik 1 van de beste pijpbeurten van mijn leven heb gehad. Ook de rollen maar ff omgekeerd en haar lekkere fris gewassen kutje gebeft waardoor ze steeds natter werd en heerlijk klaar kwam. In 2 posities intiem met haar geweest waarbij ik al snel het condoomgebruik vulde nog ff lekker gekletst met haar en het uur was veel te snel voorbij.

                                    Felicia je hebt mij een top uur bezorgd wat ik zeker nog kom overdoen

                                    Comment


                                    • Is zij nog steeds slank of meer ronde figuur tegenwoordig? Ik vind persoonlijk slanke benen&geen buik belangrijk maar ze heeft zoveel foto's op de website dat ik in de war ben=) Zou fijn zijn om de laatste situatie te weten

                                      Comment


                                      • Leuke meid, en weet ook goed wat ze doet, nodige ervaring en dat merkte ik tijdens de drie kwartier die ik met haar had.

                                        Ze wachtte mij met een glimlach op het bed, toen ik uit de douche kwam waarna een intieme vrijpartij ontstond. Erg nice!

                                        Comment


                                        • Plus punten:
                                          • Grootste plus punt: Borsten! Mooie, ronde borsten en voelt echt super fijn om te raken.
                                          • Pijpen. Zij was echt goed aan t pijpen
                                          • redelijk mooi gezicht maar dit is persoonlijk smaak
                                          Min punten:
                                          • Grote min punt, zij heeft het niet naar zin! zij ligt daar gewoon, wachtend totdat je klaar komt. ik zou denken misschien ligt het aan mij maar ik heb genoeg andere dames gezien die er volledig voor gaan(ik heb zelf atletisch lichaam met goed hygiene als dat uitmaakt). Wat dan ook de reden is, als zij niet van de sex geniet, vind ik het ook minder leuk.
                                          • De foto's zijn niet meer up to date. Op de site staat dat zij slank is. Meer volle figuur heeft ze tegenwoordig
                                          Voor mij belangrijkste is dat de dame zelf ook moet genieten. en er zijn genoeg andere dames die plezier halen van hun werk dus ik ga voor een andere dame volgende keer.. als iemand borst fetish heeft, dan is het andere verhaal

                                          Comment


                                          • Nooit iets van gemerkt. Misschien heb je de pech gehad dat ze net een jonge god op bezoek had gehad die haar heeft uitgeput. En het is natuurlijk ook een momentopname. De dames hebben vaak uren achter elkaar bezoekers en je kunt niet verwachten dat ze elke keer liggen te smachten naar sex met jou. Uiteraard is dat ook bij elke dame verschillend, er zijn er ook die heel goed kunnen acteren dat ze na de 8e klant ook nog enorm van de 9e kunnen genieten. Ik denk wel dat het bij Felicia voorop staat dat vooral de klant geniet en waar voor zijn geld krijgt. En wat mij betreft, en ook gezien alle recensies over haar, slaagt ze daarin goed.

                                            Comment


                                            • Sekswerkers werken voor geld, genieten doen ze prive met eigen vriend, man of one nightstand

                                              Comment


                                              • Recensies zijn eigenlijk alleen voor degenen die haar bezocht hebben en hun persoonlijke ervaring
                                                Gezien het aantal bezoekers van de dameen de beperkte recensies schrijft dus lang niet iedereen een recensie zodat er zeker een groot aantal die een normale dan gewone ervaring hebben
                                                Maw niets bijzonders dus om naar huis te schrijven.
                                                mede door de prijzen die hier uitgedeeld worden zijn er maar weinig minder positieve recensies

                                                dus helaas is dat de realiteit 😉🧐

                                                Comment


                                                • Dit huis deelt ook prijzen uit aan kritische recensies, en er staat ook kritische recensies, alles is altijd een persoonlijke ervaring en een klik tussen 2 mensen en hun gemoedstoestand op dat moment

                                                  graag in recensietopics geen discussie, wel graag volwaardige recensies schijven, we vegen de rest weer weg

                                                  Comment




                                                  • de sex tussen twee mensen is wel persoonlijk, het kan verschillen per persoon
                                                    Last edited by verliefd; 02-05-2023, 15:47.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X