Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Felicia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Felicia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Felicia
    Leeftijd: 25 - 30
    Lengte: 1.65 - 1.75
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Ja

  • #2
    Ik heb onlangs een hele fijne girlfriend experience gehad met Felicia. Leuke nuchtere meid met ook inhoudelijk wat te melden, en geen poespas aan haar als persoon of lichaam. Tedere sex, knuffelend, voorspel in jacuzzi. En later wat meer stomende hetere akties, na een sensuele opbouw. Fijne energie heeft Felicia. Voelde vertrouwd als of ik een jas aandeed. Vrijpartij was lekker en heerlijk met zoenen, strelen en lippen die mijn lichaam verkende. Ik kan het zeker mannen aanraden die van een leuke twintiger houden die zo bij je in de buurt zou kunnen wonen.

    Comment


    • #3
      Mooie meid die bijzonder goed voelt en ziet wat je wel en niet lekker vindt en daar heerlijk mee speelt. Was dan ook een heerlijk half uurtje. Helaas wel wat uitgeschoten met het glijmiddel, dus maar met de hand afgemaakt, ging 'r prima af. Gaat me absoluut vaker zien!
      (was overigens bij la cloche in Utrecht, veel dames wisselen hod en la cloche af)
      Last edited by Jan227; 11-04-2019, 00:23.

      Comment


      • #4
        Felicia is een leuke slanke twintiger. Met veel aandacht en goede girlfriend experience service zoals tongzoenen, vrijen, genieten. Ik wilde meerdere standjes maar ik vond het zo lekker dat ik al bij het eerste standje klaar kwam lol. Daarna tijd volgemaakt met een lekkere massage en handjob waarbij ik zoweer klaar kwam, dat had ik zo gemakkelijk niet gedacht. Dankjewel Felicia!

        Comment


        • #5
          Felicia mag ik eindelijk bijschrijven op mijn lijstje. Op de een of andere manier lukte het niet om haar te ontmoeten maar eindelijk is het gelukt. Mooie meid, lekker slank lijf, mooie borsten. We hebben het lekker rustig aan gedaan. Ze heeft mij zalig gepijpt en daarna kwam ze bovenop mij zitten. Heerlijk, maar dit hield ik niet lang vol en snel verschoot ik mijn zaad. Daarna lekkere massage. Geweldig.

          Comment


          • #6
            Met deze slanke Nederlandse Felicia is het lekker vrijen. Ze is echt een girl next door, lekker fris en leuk in omgang. Met een natuurlijke body en goede service, inclusief tongzoenen. Op een mooie kamer eerst even kunnen douchen en daarna goede seks gehad, met speels zoenen als voorspel en strelen, en daarna het betere orale werk en daarna het lekkere neukwerk, wat best stevig werd op het eind, en daar had Felicia geen moeite mee gelukkig

            Comment


            • #7
              Het was onlangs bij La Cloche mijn 2e x dat ik met Felicia ging. Moest even wacht vanwege drukte met aanbellende klanten zodat de gang vrij was en toen verscheen ze daar. Weer even de hygiene gefikst en toen direct begonnen, we kenden elkaar nu immers beter en zo was het gewoon direct genieten. Beetje speels aftastend en licht pestend beginnen maar al snel vonden onze lippen elkaar en liep dat geheel vloeiend door in een lekkere vrijpartij en weer steviger neukwerk. Gewoon lekker en niets op aan te merken qua sex, en ook op Felicia niet, leuke Hollandse meid met inhoud!

              Comment


              • #8
                Heb ff lekker geneukt met de Nederlandse Felicia. Was helemaal niks mis mee. Ze is aardig en deed lekker geil mee. En zoenen was ook niet verkeerd met Felicia. Lekkere billen en ze ziet bij hallo zeggen er onschuldiger eruit dan ze in bed is hoor

                Comment


                • #9
                  Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Felicia.

                  Ik was op de bonnefooi naar HoD gereden omdat mijn vaste dame op vakantie was. Felicia werd als eerste voorgesteld en reageerde zo leuk en spontaan op mijn vraag dat ik mijn keuze eigenlijk meteen al had gemaakt. Pro forma de andere zes dames nog even een handje geschud (het was blijkbaar erg rustig) en aangegeven dat Felicia het was geworden.
                  Met een drankje in de hand naar een klein, maar verder prima kamertje met douche. Lange heren moeten hier wel een beetje oppassen aangezien het plafond erg laag is... Gelukkig spendeer je de meeste tijd in bed en heb je daar verder geen last van.

                  Eerst een korte babbel ter kennismaking en daarna zijn we rustig aan begonnen (ik had 45 minuten..). Na een lekkere opbouw, waarbij Felicia het helemaal niet erg vindt om ook lekker mee te genieten, was er natuurlijk genoeg tijd voor de betere actie. Afsluitend weer een rustig einde en waren we (bijna) op tijd klaar. De gastvrouw hoefde maar 1 keer op de deur te kloppen ;-)

                  Tenslotte hebben we nog even gesproken over de vele mogelijkheden die Felicia biedt. Misschien ga ik er daar in de toekomst wel een paar van uitproberen!

                  Comment


                  • #10
                    Ik reed op de A1 en bedacht me, laat ik maar eens naar House of Dreams gaan.
                    Dit keer had ik het genoegen om met Felicia te kunnen vertoeven.
                    Felicia is een leuke mooie spontane meid met lekkere borsten die je vanaf het begin probeert te behagen.
                    Tijdens de stoeipartij praatte ze lekker geil en af en toe was zij ook een beetje plagerig.
                    Verschillende standjes gedaan, waar ik na het hard klaar komen even moest bijkomen
                    Wederom was het ontvangst bij House Of Dreams door zowel gastvrouw als dame in kwestie zeer prettig en zal ik zeker weer eens daar (aan)wippen.



                    Comment


                    • #11
                      Felicia is een bijzondere vrouw. Ze kan indringend kijken en schept er duidelijk plezier in om het spel naar haar hand proberen te zetten. Initiatief tonen vind ik altijd een pluspunt. Dat doe ik zelf ook graag. Het werd een fysieke en mentale interactie. En dat was best een aparte ervaring. Haar orale vaardigheden zijn prima. En het doornemen van diverse standjes was geen enkel probleem. Ze geeft duidelijk aan wat ze wel en niet prettig vindt. Ik vond haar in het begin een beetje zakelijk overkomen, en het is natuurlijk altijd even aftasten als je elkaar voor het eerst ontmoet. Naarmate de date vorderde werd ie eigenlijk steeds leuker, waarbij ook wat meer serieuze zaken aan bod kwamen. Dank Felicia voor je inzet!

                      Comment


                      • #12
                        Pas weer een bezoekje gebracht aan House of Dreams in Amersfoort en van te voren even gekeken wie er beschikbaar was. Felicia was aanwezig en haar foto's maakten mij zeer nieuwsgierig. Ik ben een echte borstenfan en Felicia is gezegend met een schitterend paar Ze is een roker, maar desondanks toch voor het tongzoenen gekozen en zeker geen spijt van gehad, je merkt er nauwelijks iets van!

                        Ze is een echte Hollandse meid die niet op haar mondje is gevallen. Ze schept bij binnenkomst direct duidelijkheid en neemt de leiding, iets wat ik totaal niet erg vind. Voor ik het wist lagen we op het bed en begon ze een uitstekende pijpbeurt. Felicia heeft mooie blauwe ogen en ze kijkt je voortdurend geil aan hiermee terwijl ze het tempo langzaam opvoert. Hierna door in missionaris waarin ze me nog een paar tips gaf om het tempo rustig op te bouwen, waardoor ik steeds geiler werd terwijl ze me flink aanmoedigde. Ondertussen duwde ze haar tong naar binnen en zag ik haar borsten vlak voor me dansen Hierna kwam ze er nog even bovenop zitten om vervolgens nog even te kunnen genieten voor haar orale/trek kunsten. Voor ik het wist zat ik boven haar en eindigde dit halfuurtje op haar mooie borsten!

                        Het was even wennen met Felicia omdat ze lekker direct is en direct het voortouw pakt, maar daardoor verloopt de afspraak erg fijntjes! Al met al een heerlijke date gehad met deze Hollandse topper!

                        Comment


                        • #13
                          Weer zo'n topper van House of Dreams. Felicia met haar geile borsten. Ze heeft praatjes maar het is gezellig. Uiteraard kwam ik niet alleen voor de gezelligheid. Het is een geil half uur geworden. Tongzoenen, pijpen ondertussen genietend van hij mooie lichaam en heerlijke borsten. Daarna afgemaakt met 2 geile standjes. Ook deze dame is top en krijgt zeker nog een 2de bezoek.

                          Comment


                          • #14
                            Het is alweer een tijdje geleden, maar ongeveer twee weken geleden alweer mijn vierde afspraakje gehad met Felicia...
                            Wanneer je elkaar leert kennen wordt het nog beter dan dat ik voor mogelijk zou hebben gehouden.
                            Intieme gesprekken wisselen elkaar af met ontspannen erotische actie. Persoonlijk ben ik meer van de rust dan de kinky,
                            maar daar heeft Felicia geen moeite mee. Zij lijkt ook te genieten van zo af en toe en ontspannen uurtje, of twee, of drie...

                            Tot snel!

                            Comment


                            • #15
                              Laatst voor de tweede keer bij Felicia langsgeweest. Ondanks dat het al weer even geleden was dat ik haar gezien had herkende zij mij nog. Nadat ik mezelf gewassen had op bed gaan liggen. Felicia strategisch zo dat ik met haar lekkere borsten kon spelen. na wat handwerk en een heerlijke pijp sessie afgemaakt in doggy style. Hierna het half uur afgemaakt met dat strelen en een goed gesprek.
                              Felicia je bent een topper.

                              Comment


                              • #16
                                Perfecte club met ontspannen sfeer en leuke.mooie dames. Felicia al regelmatig bezocht is een erg leuke mooie vrouw die je op je gemak stelt en heel goed weet waar ze mee bezig is. Echte aanrader.

                                Comment


                                • #17
                                  Ben 3 weken geleden weer eens naar HOD gegaan om even te ontspannen. Voorafgaand hoopte ik al dat Felicia zou komen en ik had geluk, ze was nog vrij. Zij doet alles met zo veel passie, het is gewoon niet meer normaal. Zij is echt zeker een van mijn favorieten.

                                  Ik ga zeker nog een keertje terug komen!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Vandaag bij deze enorme lieve kanjer geweest. Wat een ervaring, zij is mooi, lief en zeer begripvol. Het was echt genieten en ik kom zeker bij deze lieverd terug.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vanmiddag op Black Friday nog even langs HOD gegaan. Dit keer zonder afspraak om te te laten verrassen door een leuke dame. En dat is waanzinnig gelukt!
                                      Felicia was de laatste die zich voorstelde en maakte de keus voor mij gemakkelijk. Wat een uitstraling heeft Felicia!
                                      Het klikte goed en het werd dan ook een zeer ontspannen half uurtje met veel zoenen en variatie in standjes. Een echte GFE zoals ik nog niet eerder had meegemaakt. Felicia, als je dit leest, superbedankt en, als mijn nieuwe baan het toelaat, tot heel snel!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ben laatst bij deze mooie liefe lekkere dame voor het eerst geweest wat een aanrader mij gaat ze vaker zien een hele mooie goede verzorgde privehuis wat ik dus heb ontdekt 5/5 ster van mij. Ga zo door! ??

                                        Comment


                                        • #21
                                          Dit blijft een frisse vrolijke op en top leuke Nederlandse meid, die correct en sensueel in omgang is. Sympathiek en ook inhoud dat kan je merken als je met haar start qua voorspel wat ik dan graag doe in het warme water van een jacuzzi. Felicia verstaat haar vak goed, en heeft een mooi naturel lichaam met volle (echte) borsten ik schat een C-cup toen ik ze mocht voelen en teder met mijn tong mocht verwennen van haar. Ze weet ook met haar tong en lippen en ook haar vingers de weg goed te vinden over Yankee's van opwinding heet geworden lichaam. Ik glimlach nu nog van oor tot oor als ik daar aan terug denk.

                                          Zoenen verkennend startend en daarna voller en heftiger, speelser en afwisselend op een lekkere manier. En ook haar actieve orale kwaliteit zijn van een gewenst hoog niveau kan ik zeggen. Felicia is afwisselend in Privehuis La Cloche in Utrecht en House of Dreams in Amersfoort te vinden

                                          Comment


                                          • #22
                                            Gisteren het slechte nieuws ontvangen dat Felicia er binnenkort mee gaat stoppen!
                                            Na bijna drie jaar houdt ze het voor gezien en gaat ze wat anders doen...
                                            Mensen die nog een keer afscheid willen nemen van deze fantastische dame zullen dus moeten opschieten!!!
                                            Eeuwig jammer en ik denk dat ik zelf nog even een extra bezoekje plan, zolang dat nog kan...

                                            Comment


                                            • #23
                                              Woensdagmiddag 22 januari bij HOD geweest en een afspraak met Felicia. Kregen een mooi grote kamer met bad. Misschien de volgende keer het bad een keer laten vol lopen...
                                              Felicia is een echt mooie, lekkere en lieve meid. Zij heeft een schitterende body. Mooie borsten (echt super) strake buik en mooie billen. Kortom helemaal top om te zien. Zij nam alle tijd om even kennis te maken. Ze wilde graag dat ik het naar mijn zin zou hebben en heeft daar ook echt voor gezorgd. Het zoenen was echt heel fijn, dat maakte het vrijen compleet. Eerst haar uitgebreid gestreeld en bekeken en ondertussen gezoend. Daarna verschillende standjes geneukt. Toen zij op mij zat had ik een prachtig uitzicht op haar buik, borsten en lieve koppie. Echt top. Felicia was echt met mij bezig om het mij naar de zxin te maken. Echt super! Het was een fijne time out. Ik heb nog uren na genoten met een big smile op mijn gezicht, met dank aan Felicia!! Echt een aanrader, maar wacht niet te lang want ze gaat stoppen.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Op een doordeweekse dag in de middag wandelde ik HOD binnen. Ik was in de buurt die dag en had opeens erg veel zin in gezelschap . Nu was het maar de vraag of er een mooie dame met top service aanwezig was die me een leuk uurtje kon bezorgen.

                                                Na plaats te nemen in een kamertje werden beschikbare dames aan me voorgesteld. Felicia was de eerste die binnen kwam lopen en ik was dan ook direct verkocht. Er kwamen nog andere prachtige dames voorbij, maar ik had al besloten dat het een sessie met deze mooie Nederlandse dame.

                                                Felicia en ik bespraken mijn wensen om vervolgens de transactie te laten plaats vinden en er een gezellig uurtje van te maken.

                                                Felicia en ik hebben er een rustig, maar passievol uurtje van gemaakt. Dit was een GFE van jaelwelste, waarbij ik bijna vlinders krijg als ik eraan denk.

                                                Felicia is mooi, lief en weet hoe ze een man moet Pleasen die opzoek is naar sessie met een beetje romantiek!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Felicia heeft mij vandaag aangenaam verrast. De foto's zagen er goed uit maar in het echt is het nog veel beter. Mooie, frisse, jonge meid met een slanke lichaam en een paar mooie borsten. Mooie koppie. Klets makkelijk zodat het ijs snel was gebroken. Op de website geeft ze aan dat GFE haar specialiteit is en dat is inderdaad perfect. Lekker strelen, zoenen en vervolgens langzaam over naar het echte werk. Ook het echte werk was heerlijk. Kortom, een heerlijke date met haar gehad en terug in de auto nog lang nagenoten.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X