Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Felicia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Felicia heeft heel goede recensies, en ik heb mijn geluk ook bij haar beproefd. Ze wist op een handige manier haar extra's aan de man te brengen, en dat had ze zelf ook in de gaten, haha. Ik heb genoten van haar diensten maar ik voelde niet een dusdanige klik om opnieuw een date met haar te plannen. Niets ten nadele van Felicia, want ze deed echt haar best. Maar soms is er gewoon te weinig chemie, en dat laat zich niet afdwingen: it takes two to tango!

    Comment


    • #52
      Vorige week de stoute schoenen weer aangetrokken en naar utrecht getogen. Bij het voorstelrondje meteen als een blok gevallen voor de glimlach van felicia. Geweldige meid, heerlijke gfe en twee keer heetlijk klaargekomen. Dank je lieve felicia. Tot gauw.

      Comment


      • #53
        Tijdje terug lekker half uurtje gehad met deze leuke maar ook stoute meid. Bij het voorstelrondje had ik eerst iemand anders in gedachten die ik wilde kiezen maar als laatste kwam Felicia zich voorstellen en haar spontane maar ook stoute uitstraling deed me toch voor haar kiezen😊 nou hier heb ik zeker geen spijt van gehad!
        Felicia kan goed teasen en de spanning opbouwen en stopt soms tussendoor om mij extra te pesten haha. Ze liet zich ook ook beetje van haar kinky kant zien wat ik wel kon waarderen. Ze is dominant en weet precies wat een man lekker vind, en wat niet haha!🤣
        Was een lekker en geil half uurtje en deze dame gaat mij nog wel vaker zien! Bedankt toppertje xx

        Comment


        • #54
          felicia lekkere meid altijd leuke date met haar gehad maakt het je naar het gemak heerlijke sex

          Comment


          • #55
            Weer eens een keertje bij House of Dreams langs geweest. En een afspraak gemaakt met Felicia.

            Mooie meid, lekker spontaan, wel jammer van de tatoeages maar die zie je tegenwoordig helaas teveel.

            Felicia heeft een vlotte babbel en stelt je snel op je gemak. In het uurtje dat we samen hadden heeft ze haar orale vaardigheden goed laten gedemonstreerd.
            Verder de andere intieme zaken, die waren heel bevredigend, zeker toen we flink bezig waren zag je dat Felicia er ook flink van aan het genieten was.

            Kortom een fijne date gehad!

            Comment


            • #56
              Dit is een echte girlfriend experience meid, en ook lekker Hollands en nuchter karakter. Felicia babbelt leuk maar weet ook wanneer ze over moet gaan tot het verleidings- en voorspel, met zoenen, en aanraken en dan voel je al snel dat het goed zit. De manier waarop ze werkt geeft een fijn en erotisch vertrouwd gevoel, een dame die bij mij op mijn lijstje blijft staan voor meerdere bezoeken.

              Comment


              • #57
                Afgelopen week een afspraak gehad met Felicia. Het was even aftasten, maar ze is heel duidelijk en stelde me snel op mijn gemak. Pzc was een extra waar ik geen spijt van kreeg. Daarna wat standjes gedaan en heerlijk in het rubbertje klaargekomen. Ik zal zeker nog eens bij haar terugkomen. Er blijft wel het gevoel dat ik in een soort toneelstukje met haar zat, maar dat is ook wel logisch. We zijn immers passanten en de dames moeten daar dagelijks mee dealen. Op naar de volgende keer, misschien helpt het om elkaar wat beter te leren kennen.

                Comment


                • #58
                  Begin deze maand bij Felcia geweest. Oprecht de beste date die ik tot nu toe heb gehad. Ze heeft een vlotte babbel en stelt je erg op je gemak. Ik kom graag nog een keertje bij haar langs.

                  Mensen van de House of Dreams: She is a keeper!

                  Comment


                  • #59
                    recent ook weer eens een bezoek aan felicia gebracht, dit keer wat meer de tijd genomen en wat extra's bij geboekt. Werkelijk waar een heerlijk vol uur met haar liggen stoeien echt een top inzet!, bedankt Felicia

                    Comment


                    • #60
                      Omdat Kim een keer niet beschikbaar was en ik echt op springen van geilheid stond uitgeweken naar Felica. Dit was zeker geen teleurstelling ik heb heerlijk knuffelsex met haar mogen ervaren en kwam zeer ontspannen en niet uitgeput de kamer uit, zo kan het dus ook!, ik ga hier ook een gewoonte van maken om Felicia te bezoeken.

                      Comment


                      • #61
                        ja het lijkt er op dat Felicia 2 topics met recensies heeft, samenvoegen moderator?

                        Comment


                        • #62
                          Originally posted by Jonny Jon View Post
                          ja het lijkt er op dat Felicia 2 topics met recensies heeft, samenvoegen moderator?
                          Bij deze samengevoegd.

                          Comment


                          • #63
                            Felicia, wat een kanjer. Al vaker een afspraak mee gemaakt! De laatste keer was weer helemaal top! Iedere keer voel ik mij zo op mijn gemak bij haar. Een uurtje is eigenlijk veel te kort!
                            ze heeft een leuke babbel, maar de sex is onbeschrijfelijk!

                            ik kom je snel weer een keer opzoeken!

                            Comment


                            • #64
                              Ik las goede reviews over Felicia en keek naar de prachtige foto's en werd nieuwsgierig. Ik was van plan om twee uur te boeken maar Felicia vertelde dat zij niet langer deed dan één uur. Zij gaf aan dat het meer dan genoeg was. Ik was inderdaad binnen een uur klaar. Dankzij haar had ik geld bespaard. We hadden ook gezellig gekletst. Ik had het gevoel alsof ik echt begrepen werd. Ik merk dat zij zich uiterste best deed om mij een goede uurtje te bezorgen en dat is gelukt.

                              Comment


                              • #65
                                Vandaag een uur geboekt met deze dame op hand van de foto's en goede recenties.
                                Beetje zenuwachtig dus aangezien eerste keer met d'r. Wie/wat komt re door de deur.
                                Falicia mooie jonge verschijning, zeer aardig dus binnen paar minuten was het al alsof ik ik al voor de 10e keer kwam.
                                Even besproken hoe en wat en opfrissen... Lekker met elkaar genoten. (had er zoenen en beffen bij genomen)
                                Daarna nog even gezellig liggen kletsen over wat interesses tot het helaas al weer tijd was om te gaan.

                                1e keer met Felicia dus, maar zeker niet de laatste keer.

                                Comment


                                • #66
                                  Begin van de middag had ik tijd over en ben ik bij La Cloche binnen gelopen. Er waren 2 dames bijna vrij: Lola (tenzij haar afspraak wél kwam opdagen) en Felicia. Lola heb ik eerder bezocht en had voor mij geen herhalingsgevaar dus wachtte ik op Felicia. Ze kwam zich voorstellen en wat mij opviel is dat ze iets voller van postuur is dan op haar foto's op de website. Ze vroeg of wij elkaar al eerder gezien hadden. Ik meldde van niet want dit was pas mijn 2e bezoek aan La Cloche (en niet de laatste, kan ik u vast verklappen). Op de kamer waren we beiden snel in ons blootje.
                                  Zelden was ik zo snel op mijn gemak als bij Felicia. Ze vroeg waar ik van hield en vertelde welke extra's mogelijk waren. Ik zei dat ik net een klein kind ben, ik wil overal aanzitten en steek alles in mijn mond. En hoppa, meteen kreeg ik een lekkere tiet voor mijn neus, ga je gang. Ik had een goede keuze gemaakt voor PZC, wat doet ze dat goed, zeg. Ook beffen gekozen, wederom geen slechte keuze, Felicia waardeerde mijn inzet.
                                  Standje zus en standje zo, allemaal mogelijk en ondertussen heb je het erg gezellig met haar. Of je elkaar al jaren kent.
                                  Nu was het loeiheet op de kamer, wat het voor mij moeilijker maakte om tot een hoogtepunt te komen, maar dankzij Felicia is het prima gelukt.
                                  Felicia, dank je wel.

                                  Comment


                                  • #67
                                    Gisteren Felicia een uur gehad.

                                    Het viel mij ook wel op dat ze iets voller van postuur was dan op haar foto's. Ik denk dat dat simpelweg komt doordat het oude foto's zijn, en niet zo zeer om de boel te bedonderen. Het woord "slank" kan een hele hoop dingen betekenen in deze industrie. In de meeste gevallen kun je beter van te voren bedenken dat de dames "ongeveer" op de foto's lijken, dan zitten je verwachtingen op de juiste lijn

                                    Felicia was zeker wel heel leuk, ook een schattig koppie, daar smelte ik wel een beetje van! een super mooie dame, is ze zeker wel.
                                    Felicia zegt heel vaak te sporten, en dat was wel te merken, ze was dat hele uur wel aardig actief.

                                    Zelf is ze geen verlegen type, en ze kan snel inschatten hoe ze je zelf op je gemak stelt, waardoor je het snel gezellig hebt.

                                    Ik zou haar zeker aanraden.

                                    Comment


                                    • #68
                                      Ik ben recentelijk voor het eerst bij Felicia geweest en moet zeggen dat ik mijn ervaring heel anders is geweest dan de ervaringen die ik in dit forum heb gelezen….ten eerste kloppen de foto’s op de website niet..ik dacht dat het wel gecompenseerd zou worden door een goede inzet met GFE. Ook dat werd een teleurstelling…op een schaal van 1 tot 10 was de inzet een magere 5..al met al was het een van de minst erotische ervaringen die ik ooit heb gehad…

                                      Comment


                                      • #69
                                        Felicia is een leuke, spontane meid die voor veel in is. Ze stelt veel vragen aan een nieuwe klant, om zo te weten wat wel en niet de bedoeling is. Doordat ze een open en relaxte houding heeft, voelt dat niet aan als een interview (kan wat awkward zijn) maar gewoon als een praatje. Ik vond haar eigenlijk meteen aardig. In het uurtje dat volgde, was ze tegelijkertijd relaxed en pro-actief. Prima in orde dus.

                                        Ben het wel eens met de opmerkingen van de mannen hierboven dat de foto's een verkeerd beeld geven. Ik had geen afspraak, maar toen Felicia de kamer binnenkwam om voor te stellen, herkende ik haar pas toen ze haar naam zei, terwijl ik de foto's niet heel lang geleden nog had gezien. Iemand die op barbiepop-achtige slankheid valt, moet niet bij Felicia zijn. Iemand die gaat voor een gezond lichaam dat met enthousiasme wordt ingezet, wél.

                                        Comment


                                        • #70
                                          De lockdown en soms wat ouder worden heeft bij velen van ons wat meer vlees op de botten gegeven, maar Felicia is een zekerheidje qua goede sexbeleving en passie. Je krijgt wat je ziet en daar is niets mis mee durf ik te zeggen. Een olijke nuchtere Hollandse twintiger die weet wat ze doet en een goede service geeft. Ik mag haar graag en bezoek haar meestal in Utrecht in La Cloche waar het net ff wat sfeervoller en relaxter is dan in Amersfoort, maar dat is mijn persoonlijke mening natuurlijk

                                          Comment


                                          • #71
                                            Vorige week bij Felicia geweest. Was een topervaring. Zeer leuke meid en erg sociaal in de omgang. Stelt je snel op je gemak door de juiste vragen te stellen.

                                            Comment


                                            • #72
                                              felicia is een van mijn favoriete dames top date gehad weer

                                              Comment


                                              • #73
                                                Ook bij felicia geweest en wat een lekkere spontane meid. Vond haar service niet super maar dat komt misschien doordat ik wat te kies keurig ben.

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Het is al weer geleden dat ik bij felicia ben geweest het was voor mijn de eerste keer bij huizen of dreams en bij het voorstelronde komt deze beauty even binnen op van die hoge zwarte net over de knie stiletto laarzen en ze draagt een string dus als zij weg loopt en ziet je dat prachtige strakke kontje en jij weet gelijk wie je moet kiezen.
                                                  Zij is super aardig en heeft alles ingelegd hoe het werkt in HOD. De sex was geweldig pzc beffen alles er op en er aan en zij heeft een leuke babbel het was een geweldig uurtje je krijgt zeker geen spijt van als je haar kiest.

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Waarom ik al weer bij Felicia ben geweest!? Nou, omdat ze gewoonweg onweerstaanbaar is.
                                                    Ik kan wel weer een hele lange recensie gaan schrijven, maar dan val ik in herhaling. Het was gewoon weer top Felic! Thanks en tot snel!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X