Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Felicia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Lekkere wip met deze Hollandse twintiger gedaan, en ze was jarig vandaag, dat is altijd extra leuk. Ze zag er wat kinky gekleed uit, ik begreep i.v.m. een fotoshoot voor de website etc. Maar ik ben een regular sex klant en dat was geen enkel probleem. Zoenen, pijpen, neuken en wat teasen en strelen en dat was allemaal van prima niveau, niks te klagen

    Comment


    • #27
      Na een mooie avontuur met Lieve heb ik dit keer voor Felicia gekozen. En dat was dus geen slechte keuze. Ik heb er goed van genoten en denk dat ik verslaafd aan het worden ben aan dit privehuis. dankjewel voor de mooie ervaring Felicia Zeker een aanrader

      Comment


      • #28
        Dinsdagmiddag, vlak voor de persconferentie bedacht ik me om lekker op bezoek te gaan bij HOD. Niet wetende dat vanavond wederom een gedeeltelijke lockdown zou komen. Gelukkig treft het deze branche gelukkig (nog) niet! Ik belde voor Felicia en ze was nog beschikbaar.
        Eenmaal aangekomen kon ik direct door naar de kamer en afrekenen. Een paar minuten later kwam ze binnen. Ze ging op bed zitten en vroeg meteen wat ik lekker vond. Een mooie dame die heel goed inspeelt op de behoeftes van de klant. Na onze wasbeurt gingen we op bed liggen en begon ze met strelen en daarna heerlijk pijpen. Pijpen met veel afwisseling. Mijn handen voelden haar heerlijke natuurlijke borsten aan en daarna kwam ze als cowgirl op me zitten. Toen missionaris en tot slot doggy-style. Wat heb ik weer genoten. Thanks bella!

        Comment


        • #29
          Een schat van een dame werkelijk, prachtige twintiger met een knap gezicht.
          Ze heeft me heerlijk gepijpt en daarna heb ik haar geneukt!
          Helemaal niks mee! Top Ervaring!

          Comment


          • #30
            Leuke Hollandse dame, you see is what you gett. kan gewoon zo bij jou in de straat wonen. Ik heb een prima uurtje met haar doorgebracht met zoenen, neuken, pijpen en afwisselend en ook met leuk gesprekje tussendoor. Is geen domme dame deze Felicia

            Comment


            • #31
              Vlak voor de “tweede lockdown” koos ik nog even snel voor Felicia. Een half uurtje waarin ze eerst vroeg wat ik lekker vond. Zij is een natuurlijke, nuchtere dame die inspeelt op de behoeftes van de klant en dat vind ik zo mooi aan haar.
              Pijpen doet ze goed en afwisselend. Als ze eenmaal bovenop zit, dan is ze niet meer te houden. Een stille genieter en aanrader voor iedere man!

              Comment


              • #32
                Felicia een fijn Nederlands meisje met een leuke snoet en een puur naturel meisje. Lief maar ook met de nodige ondeugendheid tijdens het vrijen. Ook knuffelachtig en met het nodige geduld ik heb het erg fijn met haar gehad.

                Comment


                • #33
                  Rond 1 uur vanmiddag liep ik House of Dreams binnen.
                  Waar ik voor kwam was wederom Felicia.
                  Heb haar al meerdere keren bezocht, de vorige keer was kort voor de lockdown, en altijd erg fijne, tedere en lekkere sex met haar gehad.
                  Bijkomend voordeel is dat ik met haar een zeer goede klik schijn te hebben. We liggen elkaar wel en dat komt de sex alleen maar ten goede.
                  Deze keer gekozen voor een wat langere sessie à 45min. met wat extraatjes en dat is me wederom prima bevallen.
                  Felicia weet echt de juiste snaar bij mij te raken waardoor ik zeer opgewonden raak. Dat lukt lang niet iedere dvp.
                  Gekozen als extraatje voor tongzoenen en beffen. Dat tongzoenen doet ze vol overgave en haar te beffen is alsof je in de hemel bent beland. Zo een lekker fris en fruitig poesje heb ik nog niet vaak mogen likken. En Felicia genoot er met volle teugen van. Haar lichaam begon te schokken ten teken dat ze klaar aan het komen was en ik proefde haar heerlijke geilheid in mijn mond.
                  Felicia is en blijft voor mij de topper van House of Dreams!
                  Ik zal haar snel weer komen bezoeken!

                  Comment


                  • #34
                    Felicia... Wat een superleuk mens! Niet alleen de sex was fantastisch, maar ze heeft ook oprechte aandacht voor je. En dat geeft net dat beetje extra's om een relaxed uurtje te hebben waarbij je absoluut met een voldaan gevoel weer naar huis kan. Bedankt Felicia en hopelijk tot snel!

                    Comment


                    • #35

                      Vanmiddag heb ik nog even snel voor de waarschijnlijke lockdown een bezoek gebracht aan Felicia.
                      HOD was telefonisch niet echt bereikbaar dus kon geen afspraak maken en op goedgeluk maar richting Amersfoort gegaan. Eenmaal aangekomen vroeg de altijd vriendelijke gastvrouw of ik een afspraak had.

                      Toen ik aangaf van niet omdat de telefoon niet werkte, kwam zij er achter dat die uit stond, hierna werd er direct al gebeld. Helaas voor mij was Felicia al bezet en moest ik later terug komen, Gezien ik al wat langer met Felicia wou afspreken aangegeven dat het geen probleem was en mij een uurtje later opnieuw gemeld.

                      Bij binnenkomst moest ik eerst even in een soort buitenruimte even wachten, want de schoonmaker was bezig. Daarna werd ik opgehaald en naar de kamer gebracht waarin voor mijn bezoek duidelijk erg veel was gerookt het stond er nog aardig blauw.

                      Op de kamer nog even op Felicia moeten wachten. Toen ze binnenkwam wist ik heel even niet meer wat ik moest zeggen wat een verschijning in Felicia. Felicia was verder erg direct wat ik kan waarderen. Even de extra’s besproken en het financieel gedeelte geregeld. Vervolgens wassen en op bed gaan liggen. Ik vond het erg fijn om tussendoor gezellig met Felicia te kletsen dit zorgde er voor dat ik mijzelf beter kon ontspannen. Iets wat Felicia ook duidelijk aan mij merkte. De verder details blijven tussen Felicia en mij.

                      Ik kijk nu al uit naar een volgende keer dat Felicia aanwezig is binnen tijden waarop ik ook kan, Felicia doet namelijk super haar best om mij te laten ontspannen en het mij naar mijn plezier te maken. Felicia nogmaals hartstikke bedankt voor jouw inzet en het gezellige uurtje.

                      Comment


                      • #36
                        Gisteren was Felicia in Privehuis La Cloche aanwezig, overigens vandaag zaterdag ook las ik, een leuke slanke Hollandse nuchtere twintiger met wie je naast de sex ook een prima gesprek kan voeren. Geen fratsen aan haar lichaam, maar mooi natuur en ze had leuke spannende lingerie aan. Het was een lekkere vrijpartij waarbij Felicia sensueel mijn lichaam opgeilde en teasde en het zo via een goede blowjob naar de sexuele interactie ging dus standjes neuken. Ik had alleen een half uurtje maar ik had langer willen blijven bij haar maar dat liet mijn agenda weer niet toe, dus ik ga zeker een x terug op herhaling met haar.

                        Comment


                        • #37
                          Na de lock down heb ik kennis mogen maken met Felicia.
                          Bij het reserveren bleek dat er veel belangstelling is voor de DVP van HOD.
                          Gelukkig was Felicia voor een uurtje beschikbaar op het moment dat ik kon. Van dit uur heb ik geen spijt gehad. Felicia wist goed het bed spel te spelen en wist mijn hoofd helemaal op hol te maken. Mijn verlangen naar meer wist ze goed te gebruiken zodat er een spetterend hoogtepunt kwam. Het laatste deel van het uur hebben we nog nagenoten op bed met strelen en een leuk gesprek.
                          Hopelijk tot snel

                          Comment


                          • #38
                            Felicia is zo waanzinnig leuk! Ze maakt er echt een feestje van, vraagt voortdurend wat je wil en is zeer spontaan in haar omgang. Een uurtje was eigenlijk nog veel te kort, maar goed, het was warm, dus daarna lekker bijgekomen op het terras. Bedankt Felicia en tot snel!

                            Comment


                            • #39
                              Bij Felicia geweest in Utrecht. Wat een super aardige meid. Weet je goed op je gemak te stellen. Heeft een super lekker lijf. Mooie borsen, en billen, ik was helemaal verkocht. Ik heb genoten alles was boven verwachting. Ik ga zeker nog een keer met haar afspreken. Echt een aanrader! Bedankt Felicia!

                              Comment


                              • #40
                                Na mij spectaculaire ervaringen met Kim en Valentina kon ik mij niet weerhouden van een 3de bezoek. Deze heb ik bij Felicia gehad. Ik werd erg opgewonden van het idee het met een mooie slanke jonge meid te doen. Toen ze me kwam ophalen werd dat beeld ook helemaal bevestigd. Een mooie slanke jonge dame, knap en ook nog eens een mooi setje echte borsten. Ze had zich erg sexy aangekleed en dat deed mij goed. Ik was erg nerveus en merkte dat ze daar goed op kon inspelen, want dat wist ze snel om te zetten in een heerlijke hemelse vrijpartij waarbij we elkaar werkelijk tot een hoog genot gehalte konden brengen.
                                Verder blijkt ze ook nog eens intelligent en hebben we na afloop een boeiend gesprek gehad. Drie keer scheeprecht om maar zo te zeggen ik denk dat ik langzaam aan een vaste bezoeker ga worden van deze huizen, en sowieso bij Felicia.

                                Comment


                                • #41
                                  Ik ben een tijdje geleden naar Felicia gegaan. Toen ik er naar toe ging was ik wel een beetje zenuwachtig. Ik was blij dat jullie weer open waren. Ik belde aan, de gastvrouw deed open. Dat is aardige vrouw die je al goed op je gemak stelt. Ik moest ongeveer 5 minuten wachten tot de gast vrouw me mee nam naar de kamer waar Felicia was. Ze vroeg wat ik wilde doen en ik vertelde wat ik wilde doen en ik had een kamer met jacuzzi. Ze stelt je op je gemak en ze doet alles rustig aan. We hebben eerst me wensen gedaan en daarna zijn we in de jacuzzi gaan liggen. Daarin hebben we lekker gezellig gekletst. Voor we het wisten was de tijd om. Felicia is echt aan te raden! Ik ga er binnenkort nog eens langs. Ze is een natuurlijke, gezellige, lieve vrouw. Ze heeft al me wensen laten uitkomen

                                  Comment


                                  • #42
                                    Een keer per maand een bezoek aan Felicia mag niet ontbreken. Ze is leuk, spontaan, geil en wild!
                                    Daarnaast kun je ook een diepgaand gesprek met haar voeren.
                                    Door drukte moest ik even buiten wachten. En daar kwam ze hoor, even een sigaretje roken voordat ik weer verder moet…zei ze.
                                    Niet wetende dat ik haar volgende klant zou zijn :-).
                                    Het was weer een fantastisch met je beauty, tot gauw!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Afgelopen week mijzelf laten verleiden om weer een date met Felicia te hebben. Het bleef maar in mijn hoofd spoken hoe heerlijk de eerste keer met haar was. Ze is puur natuur en je kan echt bij een goede klik heerlijke knuffelsex met haar hebben, ik heb er wederom van genoten om het zo'n schone jonge dame te mogen genieten!

                                      Comment


                                      • #44
                                        Net bij La Cloche geweest in Utrecht. En voor Felicia gegaan die kende ik nog niet als bedpartner. Nou dat is mij prima bevallen. Leuke nuchtere Hollandse meid met inhoud. En ook de juiste sexuele vaardigheden in huis. Heb genoten van een lekkere vrij partij met haar een combi van GFE en daarna wat geilere sex. Standjes, zoenen, pijpen, teasen het zat er allemaal bij. Ik kan het weekend weer met een glimlach tegemoet!

                                        Comment


                                        • #45
                                          Ik heb Felicia al 2 keer mee mogen maken. Wat een ontzettend lieve en zeker leuke meid is dat zeg.

                                          stelt je goed op je gemak en voelt precies aan wat je lekker vind. Zeker voor herhaling vatbaar(daarom ook al 2 keer geweest😀)

                                          tot snel topper

                                          Comment


                                          • #46
                                            Was onlangs na de lange lockdown ook maar weer eens naar LaCloche getogen. Een halfuurtje met Felicia. Ik was stiknerveus, maar zij weer er goed mee om te gaan. Ze is erg naturel, gewoon oprecht. Verder mooie en erg aardig. Tsja, en de sex was gewoon heerlijk. Vond het allemaal al spannend genoeg, maar ze heeft me lekker gepijpt en vervolgens klaar gereden. Ala ik weer in de buurt ben ga ik zeker weer langs.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Felicia is een Topper. Bij binnenkomst voelde ik mij snel op mijn gemak. Een leuke vlotte spontane meid die lekker initiatief neemt om het je naar de zin te maken. Dat vond ik heel prettig. Duidelijk een wisselwerking en contact. Ze wilde dat ik het naar mijn zin zou hebben. Heeft plezier in het werk en maakt op een leuke en directe manier contact. De sex was hierdoor heel fijn. Ik kreeg door het ontspannen en spontane contact echt zin om met haar te sexen. Echt een GFE ervaring.! Ze heeft een heerlijk lichaam, ik heb genoten met haar. Zeker voor herhaling vatbaar.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Bij La Cloche geweest voor mijn afspraak met Felicia.
                                                Vanaf het eerste tot het laatste moment (dat ik de deur uitliep) had ik geen spijt van mijn keuze.
                                                Wat is Felicia een ontzettende leuke, vrolijke, spontane en vooral geduldige meid!
                                                Naast dit heeft zij mooie benen, billen, borsten en een leuk koppie. Alles klopt aan haar.
                                                Naast de dingen die wij gedaan hebben, kun je met Felicia ook een goed gesprek hebben.
                                                Ze heeft het mij echt naar de zin gemaakt tijdens ons uur (was wel te kort).
                                                Als groentje (zoals ik) kun je prima terecht bij Felicia! Echt een aanrader.
                                                Ik kom zeker nog een keer bij haar terug.


                                                Comment


                                                • #49
                                                  Wat heb ik genoten van deze topper! Ik heb niet veel ervaring, maar met Felicia voelde het gelijk vertrouwd. Ze is lief en vroeg wat ik fijn vond. Ik vond het ook fijn dat ze initiatief nam. Felicia is een knappe jonge meid met een heerlijk lichaam, mooie borsten en billen. Echt gaaf om met haar seks te hebben. Heerlijk om met zo'n knappe meid seks te hebben. TOP!
                                                  Ik ga zeker nog eens terugkomen bij haar.
                                                  Bedankt Felicia!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Zonder naar de foto's te kijken en dus op de gok Felicia bezocht bij Hod.
                                                    ​​​​
                                                    Spontane meid met lekkere vlotte babbel.
                                                    Lekker en goed half uurtje gehad.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X