Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Femke, Utrecht Prive, Utrecht, Vleutenseweg 247

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Femke, Utrecht Prive, Utrecht, Vleutenseweg 247

    Naam: Femke
    Leeftijd: 20-25 jaar
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: F
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Weet niet

    Het is enige tijd geleden dat ik Femke bezocht heb. Zonder twijfel heeft zij de mooiste naturel borsten die ik ooit heb gezien. Een grote volle F-Cup, die vier omhoog staan. Een wonder der natuur.

    Het is een knap meisje, geen supermodel maar meer een girl nextdoor. Ze was heel relaxed en ik had een fijne vrijpartij met haar in een net appartement (een keer in Arnhem en een keer in Nijmegen). Lekker tongzoenen, ze pijpte mij heerlijk, haar borsten tussen door een paar keer over mn pik heen en ik heb haar frisse kutje gebeft.

    Neuken was heel fijn, waarbij de finish met haar bovenop was met heerlijk zicht op haar prachtige borsten en geile ogen.
    Femke - uit Nijmegen - doet aan: Anaal, Pijpen, Beffen

  • #2
    Je schrijft lekker tongzoenen? Doet ze dat dan inmiddels?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Coedirtil View Post
      Je schrijft lekker tongzoenen? Doet ze dat dan inmiddels?
      Mijn bezoek is al van een tijd geleden, het afgelopen jaar ben ik niet meer bij haar geweest. Dus ik weet niet of ze dat 'inmiddels' doet. En weet ook niet of ze dat altijd heeft gedaan en dat doet met iedere klant, daar schijnt ook nog wel eens verschil in te zitten.

      Maar bij mij deed ze dat in ieder geval toen

      Comment


      • #4
        Ik zag dat Maandag Femke opeens als nieuwe dame was toegevoegd door UP ze zou er van 18.00 - 0.00 uur komen werken. Doordat ze fraaie grote F-cuppers heeft maar eens gebeld en ik kon er een uurtje mee afspreken, het is dan altijd een beetje een gok omdat er nog weinig over bekend is. Maar een leuke knappe meid met een vlotte babbel, mooi slank en dan van die grote borsten, prachtig om te zien. Ze begon met een heerlijke massage en gleed ook wat met die kanjers over me heen, toen lekker gepijpt en na 3 standjes hield ik het al niet meer dus kruit verschoten. Daarna vroeg ze of ze me nog verder mocht masseren, natuurlijk, en dat heeft ze wel een minuut of 20 gedaan, dat doet ze erg lekker. Ook leuk met haar gepraat over van alles en nog wat en over de clubs waar ze had gewerkt en de weinige die er hier in de regio Utrecht zijn. Nee het is erg goed bevallen en als ze er weer eens komt - er staat nu op de site weer op Maandag - zal ik zeker nog eens een afspraak proberen te maken.

        Comment


        • #5
          Ze staat er met een eigen tel nr. Is het de bedoeling dat je dat belt of loopt alles toch via die brombeer daar? Heb het idee dat Femke zelf de regie wil voeren. Lijkt me een goed plan. Ik ga snel langs.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Bospad View Post
            Ze staat er met een eigen tel nr. Is het de bedoeling dat je dat belt of loopt alles toch via die brombeer daar? Heb het idee dat Femke zelf de regie wil voeren. Lijkt me een goed plan. Ik ga snel langs.
            Ik zag tot mijn verbazing ook dat ze haar eigen telnr op de site van UP erbij heeft vermeld, toen ik een uur met haar op de kamer was ging een paar keer haar telefoon over, die nam ze toen niet op en zette hem even later in de uit stand, ik heb het nog niet eerder meegemaakt dat dames in een privé huis zelf hun eigen nummer erbij vermelden, stel dat ze nu zelf ook afspraken gaat maken voor in UP en vergeet dat aan de gastvrouw/heer door te geven, dan ga je vervelende misverstanden krijgen. Ik heb het nog nooit gehad dat een afspraak die ik bij UP maakte niet door ging door een misverstand of wat dan ook. Gisteren zou Femke er vanaf 13.00 uur zijn maar toen ik om 15.00 uur belde was ze er nog niet, later is ze dan toch nog binnen komen lopen. Voor volgende week Maandag staat ze er weer vanaf 13.00 uur op, mocht je willen bellen voor een afspraak vraag dan eerst maar of ze al binnen is want dat wil nog weleens uitlopen bij haar wat jammer is. Zo kun je nooit van tevoren een afspraak met haar maken omdat je er niet op kunt bouwen dat ze er op de afgesproken tijd is.

            Comment


            • #7
              Vandaag een tweede date gehad met Femke, dit keer was ze wel vanaf 13.00 uur er aanwezig zoals het op de agenda stond. Dit keer hadden we helaas één van de kamers op de benedenverdieping waar geen airco is, en dat was helaas wel te merken, Femke deed weer erg haar best en die massages van haar zijn van grote klasse, erna diverse standjes gedaan maar mede door de hoge temperatuur lukte het me niet tot de gewenste explosie te komen. Maar dat lag aan mij en niet aan de inzet van Femke, het is een erg gezellige leuke kwebbelaar mag ik wel zeggen, leuk accent heeft ze ook. Prachtig slank lichaam met dan die mooie grote borsten erbij. Het zal de vraag zijn hoe lang ze hier nog in Utrecht blijft komen omdat ze bezig is met het zoeken naar een plekje bij een locatie van de Oosterburen. Maar zolang ze nog in Utrecht komt: grijp je kans collega's, het is zeker de moeite waard.

              Comment


              • #8
                Lucky you, want Femke is zo te zien alweer weg bij Utrecht Privé. Zullen we naar het oosten moeten voor die mooie tieten van haar.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Bospad View Post
                  Lucky you, want Femke is zo te zien alweer weg bij Utrecht Privé. Zullen we naar het oosten moeten voor die mooie tieten van haar.
                  Ja ik zag ook dat ze in eerste instantie voor vandaag op de agenda stond maar er vanaf is gehaald, ze vertelde nogal veel aan me want het is een gezellige kwebbelaar, en de eigenaren van Utrecht Privé hebben ook een huis in Duitsland net over de grens zei ze, en omdat ze in de regio Nijmegen woont wilde ze daar graag naartoe gaan, dat is wel te begrijpen, maar jammer want één van de mooiste jongere meiden met grote borsten die ze ooit hier in Utrecht hebben gehad. Al met al is ze maar 3 keer hier in Utrecht geweest maar 2 keer ervan haar kunnen daten.

                  Comment


                  • #10
                    Dan kan ik je Chantal van www.privehuislacloche.nl adviseren, knap, Nederlandse, slank, grote borsten, en goede service😉

                    Comment


                    • #11
                      dat is inderdaad een goed advies Ed!

                      Comment


                      • #12
                        Waar werkt Femke nu?

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Webmaster2 View Post
                          Waar werkt Femke nu?
                          Ze heeft tegen mij bij mijn tweede bezoek gezegd dat de eigenaren van Utrecht Privé Vleutenseweg ook een club hebben in Duitsland net over de grens en dat ze daar naartoe wilde gaan.

                          Comment


                          • #14
                            Ze adverteert weer met privé-ontvangst in Arnhem, zoals ze al jaren doet. Wel maar een paar dagen in de week, dus die club doet ze er misschien naast. Ben wel benieuwd waar dat is.

                            Comment


                            • #15
                              zie topictitel hier maar schijnbaar weg daar, dus vandaar de vraag waar ze nu weer werkt maar dat is dus prive ontvangst begrijp ik dus

                              Comment


                              • #16
                                Ik ben bijna zeker dat de club in kwestie deze is https://casarossa.nl/

                                Comment


                                • #17
                                  Ah, zelfde eigenaar

                                  Comment


                                  • #18
                                    Originally posted by Trevor Horny View Post
                                    Ah, zelfde eigenaar
                                    Waar zie je dat aan?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Dame waar nu werkzaam?

                                      Comment

                                      Working...
                                      X