Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Renate, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Beetje beidehande tante die een willetje heeft, maar ze is bloedgeil en daar gaat het om! Niet lukken maar sexen! En dat kan Renate als een beest zeg! Ik moest ff alle zeilen bijzetten maar kreeg ook iets van me, van dit gaat jou niet lukken tante, om mij er onder te krijgen, dus het oer sexbeest kwam in mij los! Jaja, en dat heeft Renate geweten, althans ze ging er vrolijk ook vol genot in mee, dus... Voor Renate moeten jullie fit zijn jongens!

    Comment


    • #27
      Beter dan dit wordt het niet als je van supergeile sex houdt. Het is een onvergetelijk bezoekje aan House of Dreams geworden. Prachtige slanke, verzorgde vrouw met een waanzinnige sex drive.
      Ik moest na mijn bezoekje aan Renate nog een uur rijden en al die tijd bleef er een grote glimlach op mijn gezicht.
      Hopelijk ben ik heel snel weer in de buurt.

      Comment


      • #28
        Ik ben eerlijk gezegd iemand die nog niet veel (zelfs heeeeel weinig) ervaring heeft met het bezoeken van privehuizen / dames. Ik kwam na wat zoeken op de site van House of Dreams in Amersfoort terecht en de uitstraling van de site kwam op mij goed over. Maar ja, eenmaal daar beland begon het zoeken naar een voor mij aantrekkelijke beschrijving en foto's. Renate sprak mij erg aan en ik belde of zij die avond (dinsdag 27 oktober) om 18.00 uur nog een half uurtje vrij voor mij had. Dit bleek zo te zijn, lucky me!
        Na wat wegdromen over de aanstaande vrijpartij toch nog maar opnieuw gebeld of het wat langer kon.....en ja dat kon gelukkig nog!

        Met een fijne spanning in mijn lijf belde ik aan en werd ik door een vriendelijke dame naar een ruimte gebracht waar ik afrekenden voor 45 minuten en ze aangaf dat Renate eraan zou komen. Het was lekker warm op de kamer en na een paar minuten werd er op de deur geklopt. Een leuke, herstel....zeer leuke blonde dame stapte binnen en ze zei: "jij bent toch Joost?"
        Volgens mij was er direct een leuke klik! Ze gaf aan wat haar 'extra pakket' was en dat klonk mij zeer goed 😋

        Vervolgens begon ze me lekker te zoenen en te strelen en langzaam uit te kleden....al snel stond ik in mijn onderbroek en ging ze (na een lekkere/warme sensuele wasbeurt) op haar knieën zitten om me te pijpen zc....in 1 woord: SUPERLEKKER

        Likken, zuigen, ballen meenemen met.....heel erg geil allemaal en inmiddels was ze zelf ook lekker naakt. Wat is Renate een mooie slanke vrouw! Ik heb haar even gebeft en gevingerd en daarna pakte ze olie om mijn penis, buik en borst lekker te masseren....wat ze uiteindelijk met haar hele lijf deed.
        Inmiddels had ze (zoals ik een recensie hierboven ook al las) vrijwel ongemerkt met haar mond een condoom omgedaan en liet ze me naar binnen glijden....strak en lekker! Verschillende standjes gedaan waarbij Renate haar lijf, handen en mond continu lekker liet werken.

        Uiteindelijk aan haar gevraagd of ze het 'af wilde maken' met een massage en ze bracht me met haar mond en handen naar een lekker hoogtepunt.

        Even gezellig gekletst tijdens het douchen en met een erg fijn gevoel weer weg!

        Ik kom zeker nog een keer terug bij deze leuke dame in dit nette huis.

        Comment


        • #29
          Zoals beloofd aan Renate, hierbij eindelijk mijn eerste recentie, dan uiteraard ook over haar.

          Vorige week voor intussen de 5e(?) keer bij Renate geweest en naar ik mij pas recent besefte ongeveer nu een jaar na de eerste keer bij haar, wat tevens voor mij ook mijn eerste wandelervaring was. Een hoop water onder de brug, intussen, en daarmee wat meer vergelijkingsmateriaal, maar vooral ook de waardering hoe bijzonder deze dame is!

          Toen ik een jaar geleden na de nodige reserves de stoute schoenen aantrok om een afspraak in HoD met destijds Laura te maken, was dat uitgelezen de dag dat zij ziek naar huis ging en daarna niet meer terug gekomen is. Erg spijtig, ook voor haar andere fans. Omdat ik al een keer tevergeefs bij HoD op een druk moment was langs geweest, was het daardoor voor mij al wel minder spannend en werd mijn eerste echte bezoek een super ervaring.

          Tijdens de wandeling door de gang naar de wachtruimte was daar al de mooie lange blonde verschijning met een leuke lach en een grap, en ik kreeg daardoor al bijna twijfel of mijn keuze voor Laura wel de beste was, maar ik besloot dat dat dan alvast een goed idee voor een vervolg zou kunnen zijn. Echter, na 5 minuten kwam eerst Laura zich verontschuldigen dat ze ziek naar huis zou gaan (alle begrip en beterschap uiteraard), en daarna de gastvrouw of ik misschien wilde kennismaken met Renate.
          Bij het binnenkomen, kon ik mijn geluk niet op, want dit was de blondine van zojuist.

          Lang verhaal kort, alle recenties hiervoor loven haar al vanwege haar ontembare lust, plezier en enthousiasme.
          Ik kan daar alleen aan toevoegen dat dat steeds beter geworden is.

          Met mijn laatste bezoek had ik in de loop van de week al gezien dat zij op de avonden al een paar keer geweest was, en niet ingepland stond voor het weekend.
          Toen ik vrijdagmiddag om 4 toevallig nog eens keek en haar voor de avond zag staan, heb ik meteen gebeld voor een nieuwe afspraak rond 6en.

          Verrast trof ze mij rond die tijd, want ze had zich pas net aangemeld bij HoD voor die avond, want 'ja, een beetje met een wijntje op de bank zitten, of gewoon lekker lol hebben en er voor betaald krijgen is natuurlijk snel gekozen'. Dat geeft precies aan hoe zij er in staat.

          Kortom iedere keer weer een groot feest.
          Dank je Renate en tot snel weer!

          Comment


          • #30
            Lange tijd weer in locatie Amersfoort. Niks veranderd alleen mij conditie vergelijken met Renate! Gr Rachid

            Comment


            • #31
              Vanmiddag weer een geile wip en date gehad met deze slanke rijpe Hollandse MILF. Renate had er weer duidelijk zin in en heeft me geweldig verwend en ik haar (hoop ik ) en zo was mijn saaie zondag toch nog een klein feestje vanwege de geile en lekkere sex die ik met haar kon hebben

              Comment


              • #32
                Na het lezen van de recensies over Renate, en het zien van haar aanwezigheid in de agenda van HOD gebeld en er was nog een plek vrij, afspraak gemaakt en een paar uur later richting Amersfoort.
                Bij aankomst werd ik direct in een kamer geparkeerd door de gastvrouw welke overigens erg warrig overkwam. 3x kwam ze vragen wat ik wou drinken, waarop ik 3x had geantwoord water. Vervolgens komt Renate naar de kamer met een cola, gezien ik dit ook lust maar gelaten voor een water.

                Renate is een wat oudere dame maar zeker een dame die er zin in heeft dit is iets wat Renate echt duidelijk laat merken, ik had het totale extra pakket afgenomen waarbij Renate wel aan de dure kant is in vergelijking met sommige andere dames.

                Het was voor mij een ander bezoek dan alle andere. Renate kwam namelijk bovenop zitten op de bank en al zoenend werd ik ontdaan van mijn kleding (mijn ervaring tot nu toe was eerst uitkleden en wassen en dan pas beginnen.) waarna we even snel werden gewassen en het avontuur verder ging.

                Ik heb weer veel mogen leren en het belangrijkste leerpunt deze keer was dat ik zelf gewoon moet doen wat ik wil en niet te afwachten op de dame moet zijn. Dank voor deze les Renate. Ik heb een top uurtje gehad met Renate net na het douchen klopte de gastvrouw al op de deur dat het tijd was.

                Comment


                • #33
                  Nog net voor de lock down nog even kunnen genieten van de wonderschone Renate. Nog voor je een woord kan zeggen, duikt ze al vol op je, haha. En ze houd het nog een uur vol ook. Een echte genieter, net als ik.
                  Geen extreme dingen, maar gewoon lekkere sex. Dat is waar ik voor kom en dan ben je bij Renate zeker aan het goede adres.
                  Superjammer dat we voorlopig niet meer terecht kunnen bij House of Dreams. Geduld dan maar en uitzien naar het nieuwe jaar!

                  Comment


                  • #34
                    Zo vlak voor de lockdown mijzelf nog even getrakteerd op een trio met twee dames van House of Dreams: Renate en Jaimy. Boy o boy, wat was dat fijn. Ik begreep dat ze nog niet eerder met elkaar een trio hadden gedaan, maar dat was niet te merken, ze vulde elkaar goed aan. En het is zo heerlijk als de een je lekker pijpt terwijl de ander je vol aan het tongzoenen is. Renate vol met energie en dirty talk, en de zachte Jaimy met haar mooie volle borsten en haar orale skills. Het zijn allebei geilde donders die gek zijn op sex en dat laten ze merken ook. Je merkt bij deze twee dames dat ze het leuk vinden om je goed te verwennen, en dat deden ze. Ik heb beide dames ook apart ervaren en dat was al top, maar het pakketje met hen samen ... SUPER!

                    Nu maar wachten tot deze lockdown weer opgeheven wordt.

                    Comment


                    • #35
                      Eindelijk mag het weer. En dan ook nog het geluk hebben dat Renate beschikbaar is. Wat een heerlijke vrouw. Leuk, gezellig, mooi, verzorgd en bovenal SUPER geil.
                      Kom binnenkort zeker terug. Laten we allemaal Renate of een andere dame van HOD een keertje vaker bezoeken. Het is een lastige tijd geweest en het is een goed huis met fantastische dames. Tijd voor de dames om weer wat te verdienen.

                      Comment


                      • #36
                        Ik kon me de date met haar nog herrineren die was geil en intens. Alsof ik even een sexuele tornado had doorstaan, en ach ik dacht vandaag waarom niet, dus gastvrouw gebeld voor afspraak met Rante en om zeker te zijn van dat ze niet bezet zou zijn want het kan daar wel vaak druk zijn in het Huis der Dromen in Amersfoort

                        Nou het was weer een hele geile happening waarbij ik lucht te kort kwam. Renate verobertje je gewoon dat is het verhaal en daar is op zijn tijd niks mis mee als je als man die energie aan kan en zelf ook hebt want Renate eist wel aktie van je als man. Het was lekker geil en ongeremd, zoenen, neuken, beffen en alles wat daar tussen zit!

                        Comment


                        • #37
                          Renate was er gisteren, ook vandaag zag ik net, maar wat een geil beest. Ervaren slanke Nederlandse die gewoon direct erop af vliegt en geen praatjes, maar daadjes verwacht. Nou dan laat ik mij graag uitdagen en zal ik ff mijn sexuele skilss en mannelijkheid tonen dus dat werd een kamer voor hete dampen van de hitte van onze sex, de spiegels waren beslagen, maar mij heeft ze niet klein gekregen, ik Renate overiges ook niet! haha, wat een geile tijgerin dit!

                          Comment


                          • #38
                            Is al weer even terug dat ik bij Renate ben geweest (eind mei) wordt wel weer eens tijd voor een herhaling.
                            Ik had wat bondage middelen meegenomen, daar was ze wel voor in de stemming, ze maakte me vast op het bed zodat ik geen kant op kon.
                            Heerlijk om je zo te laten gebruiken door een mooie dame, en als je graag los wilt is het nee nee dat doen we nog niet en ze plaagt nog even verder.



                            Comment


                            • #39
                              Werkt Renate niet meer bij HOD?

                              Comment


                              • #40
                                Renate bekend van House of Dreams in Amersfoort, gaat voortaan op afspraak ontvangen bij ons www.privehuisalmere.nl

                                Contact voor info en maken afspraak kan met Renate zelf per e-mail via hod-renateprive@hotmail.com

                                Zie meer info via https://www.privehuisalmere.nl/renate/
                                Privehuis Almere | www.privehuisalmere.nl | Josephine Bakerstraat 29, Almere

                                Comment


                                • #41
                                  De recensies hierboven zijn waar. Je moet energie hebben om deze dame aan te kunnen qua sex. Want ze jaagt je met haar wensen en energie over grenzen van je kunnen haha. Wel een uitdaging! Vol tongzoenen, vrijen en ze wil ook dat je haar goed verwent en geeft ook nog graag uitleg hoe ze het wil hebben, haha. Opwindende vrouw die Renate!!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Nou deze tijgerin in de sex heb ik weer gezien, in Almere inderdaad waar ze zo nu en dan ontvangt, deze week ook 2x dacht ik op de online agenda gezien te hebben van www.privehuisalmere.nl

                                    Vol tongzoenen, voelen, geilen, en haar oraal goed en lang verwend totdat ze echt nat werd en daarna plat gezegd wilde neuken. Nee geen doekjes erom heen winden is inderdaad haar motto. En ook niet door vermoeidheid opgeven, want Renate spoort je aan tot meer als vent, en dat is ook best geil en slopend! lol

                                    Comment


                                    • #43
                                      Renate is SEX, SEX en SEX! en dat heb ik in deze barre tijden met corona crisis en andere shit in de maatschappij echt nodig om even te ontspannen en het hoofd leeg te maken. Nu is sex met Renate geen vorm van ontspannen zoals een deel van mijn voorgangers ook al aangaven, je zal als man aan de bak moeten om haar te bevredigen en dat is gewoon er geil. Sex zoals sex moet zijn, ongeremd, geil en geen slap gedoe! Ik ga snel naar haar terug in Almere dus

                                      Comment


                                      • #44
                                        Wat een passie wat een uithoudingsvermogen en wat een fantastisch figuur. Renate tot snel 😘
                                        Last edited by De Professor; 18-11-2021, 22:36.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Het was een troosteloze dag ergens op de grens van oktober en november. Een gure dag, waar ik op zoek was naar warmte. Het lot bracht me, of all places in Almere, bij Renate die me onthaalde met een fijne omhelsing en een zoen. Een betere introductie kon ik me niet voorstellen, de toon was gezet. Renate met haar mooie bos krullen en atletisch lichaam, ging verder op onderzoek uit. Ondertussen probeerde ik me uit te kleden maar kreeg daar weinig kans voor. Op een gegeven moment zat ze bovenop me in de stoel, met mijn broek half open en één schoen uit. Hebben we een klik vroeg ik, ja die hebben we, knikte ze. Het was alsof er een startsein werd gegeven voor een ongeëvenaarde sexpartij, de kleren waren uiteindelijk uit en ook alle remmingen. Het ging van pijpen, naar beffen, missionaris, doggy en achterstevoren weer terug. Als een ware sommelier wist ze precies welke wijn bij welk gerecht hoort. Opgeilen, Orgasmes, zoenen, we voelden elkaar haarfijn aan. En zonder enig besef van tijd ging opeens haar alarm. Terwijl ze mijn ballen likte kwam ik keihard over haar borsten en buik klaar. Bezweet en vermoeid strompelde ik een paar passen naar achteren. Liggend op bed hapte Renate naar adem, slechts één woord verliet haar mond, “porno”. Mijn glimlach verraadde mijn gevoel van genot en bewondering voor deze vrouw. Met moeite kleden we ons weer aan. Terug naar de realiteit van een gure herfst. Het is inmiddels donker geworden en tijdens de rit terug draait “Sex on fire” van de Kings of Leon op de radio. Hebben we een klik? Zeker.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Renate is nr 11 bij verkiezing beste privehuisdame van Nederland hier: https://www.privehuizenblog.nl/favor...uis-en-waarom/

                                            Comment


                                            • #47
                                              Vandaag mijn eerste en zeker niet laatste kenmismaking met Renate. Afspreken mat haar gaat eenvoudig en een verzoek om iets later te komen was voor mij geen probleem. Vanaf het eerste tot het laatste moment genoten van de hartstochtelijke date met deze prachtvrouw. Het was een heerlijk samenzijn met een geweldig einde voor beide. Na afloop nog even heerlijk samen gedoucht en afscheid genomen. Alles wat hier boven staat is waar, ze Renate gaat er vol voor en ze geniet intens. Renate tot snel x John

                                              Comment


                                              • #48
                                                Ik had zin in een spetterende sexdate 💥 en dan kom je al snel uit bij Renate. Bij binnenkomst gelijk heerlijk zoenen, de spanning droop ervan af. Renate was al heerlijk in de mood dit bracht mij nog meer in extase. We hebben heerlijk allerlei standjes gedaan en in doggy style afgemaakt. Nog even heerlijk gezoend en nagepraat. Het was weer een geslaagde sessie. Renate je hebt mijn dag weer een boost gegeven 😘

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Voor mij de eerste keer dat ik met een dame heb afgesproken. Enthousiast stelde ze zichzelf voor aan me, daarna heeft ze rustig alles uitgelegd. Eenmaal begonnen was ze niet meer te stoppen, met overgave tongde en bereed ze me, en gaf ze me zelfs complimenten. Het was uiteindelijk een goede workout voor me geworden 😄. Ze was zeker geen klokkijker, omdat we daarna rustig napraatte. Topper!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Heerlijke date met Renate gehad ik was de eerste van de dag. Dit heb ik geweten 😁 het was een heerlijke natte bende 😜. Op aanwijzingen van Renate was het een waterval die maar door bleef gaan. Renate kwam bovenop zitten en voerde het tempo op. Ongelooflijk wat wat een energie pfff het was niet bij te benen. Na heerlijk te zijn klaargekomen uitgeput nog lekker nagepraat. Bedankt Renate tot de volgende date 😘

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X