Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Renate, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Renate, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    Naam: Renate
    Leeftijd: 30 - 40
    Lengte: 1.65 - 1.75
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Hoi! Ik ben Renate. Je kent mij misschien van House of Dreams (Amersfoort), maar nu ontvang ik in Almere. Bij mij zitten al mijn mogelijkheden standaard in mijn prijs, dus geen extra kosten achteraf. Tijdens ons samen zijn alleen maar spetterende sex zoals het hoort!  Vele recensies van mij zijn ook te vinden op Citygirl.nl!  -X- ... Read more...

  • #2
    Omdat ik toch in de buurt was afgelopen weekend, maar weer eens bij House of Dreams langsgegaan. Had vooraf even gebeld of ik afspraak kon maken met Renate en dat lukte direct.



    De deur ging open en er verscheen een super gezellige, spontane Renate in de kamer. Na even kennis gemaakt en wat dingen doorgenomen te hebben, kon de pret met haar beginnen. Wat een super dame is het. Heerlijk zoenen en teasen op de bank, al staande en op het bed. Jemig, wat een feestje is het om met deze lady aan de gang te zijn. We hebben elkaar (naar mijn gevoel) wederzijds volledig verwend. Jammer dat ik maar 1 uur had afgesproken, want ik had nog wel een tijdje langer met haar willen doorbrengen. Na het uurtje op de kamer afscheid van elkaar genomen en uitgeleide gedaan door Renate.

    Herhalingsgevaar met Renate is zeer hoog; eigenlijk moet ik zeggen dat ze verslavend is.

    Comment


    • #3
      Deze week bij Renate langs geweest. Op de verschillende sites veel positieve berichten over haar gelezen dus mijn interesse was gewekt.

      Eerlijk is eerlijk, al deze berichten kloppen.

      Heerlijke vrouw. Slank, mooie blonde krullen en goed verzorgd. Het was een heerlijk uurtje. Tongzoenen was geweldig, pijpen was erg lekker en ook de sex was fantastisch. Wat wil een man nog meer.

      Dit bezoekje krijgt een vervolg.

      Comment


      • #4
        Op basis van de goede berichten van de week bij Renate langs geweest.. En ik moet zeggen men heeft niet gelogen.. Wat een topper.. gezellig, ondeugend en weet hoe ze mij overheerlijk kan laten genieten.. Jammer had ik maar een uurtje afgesproken want de tijd vloog om.. Kom snel weer een keer langs....

        Comment


        • #5
          Heb de stoute schoenen aangetrokken en ben naar HOD geweest. Dit was de eerste keer in een privehuis en was erg benieuwd. HOD bleek een goede keus, nette ontvangst door een aardige dame. Had de website en dit forum bekeken, Renate moest het worden. Volgens de site was ze aanwezig en gelukkig was ze vrij.
          Wat een ervaring! Geweldige vrouw, ziet er super uit, is gezellig en zeer verzorgd. Had een half uur afgesproken, dit was achteraf veel te kort. Goede reden om nog een keer te gaan.
          Heb een heerlijk half uur gehad en ontzettend genoten. Renate bedankt!

          Comment


          • #6
            Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Renate ben geweest. Helaas is ze niet heel vaak aanwezig en als ze aanwezig is lukt het mij vaak niet om naar Amersfoort af te reizen.

            Renate is een mooie en spontane vrouw die zomaar je buurvrouw had kunnen zijn. Je kunt met Renate niet alleen goede seks hebben maar ook een goed gesprek.
            Ze weet wat ze doet, ze geniet ervan en doet er alles aan om je een fantastisch uurtje te bezorgen.
            Deze dame is een mooie verschijning en een van mijn favorieten. Ik hoop dat onze agenda's snel weer eens matchen..

            Comment


            • #7
              Weer een keer bij HOD geweest en een afspraak gehad met Renate... Dat was de vorige keer goed bevallen vandaar dat ik nu ook een heerlijk uurtje heb genomen. en Renate heeft me niet teleurgesteld... De seks is overheerlijk maar ze gaat een goed gesprek ook niet uit de weg.... tot snel

              Comment


              • #8
                Gisteren vrijdag even op pad geweest ondanks de codes oranje geel en weet ik veel welke kleuren allemaal door het KNMI en ANWB werde afgegeven. Mijn auto trotseerde de windvlagen met gemak. En op de Soesterweg aangekomen kon ik zo naast het huis parkeren. Dus snel naar binnen gewipt en daar laten voorstellen aan de beschikbare dames van House of Dreams. Daarbij viel mijn oog op de joviale rijpere lady Renate. En die naam deden mij wat klokken luiden in positieve zin. En dat waren de hier voorgaande lovende recensies van enkele heren die het genoegen hadden om met haar het bed te delen. Ik dacht waarom ook niet, wat rijper maar ook vol enthousiasme een dame die van wanten schijnt te weten.

                Dus gekozen en werd later opgehaald. Renate is niet op haar mondje gevallen en zo gingen we naar de kamer toen de gang vrij was van andere gasten, want het was er behoorlijk druk, de deurbel bleef gaan. Nou op de kamer aangekomen nog snel het tongzoenen erbij genomen en afgerekend en Renate wond er geen doekjes om waarvoor wij samen daar waren. Ze zoende mij vol op de mond terwijl ze met haar handen over mijn lichaam ging en mij hielp tijdens het lekkere tongzoenen mij te ontdoen van mijn kleding. Daarna ontstond er een wilde intense vrij- en sexpartij waarbij Renate de indruk wekte als of ze een jaar op een onbewoond eiland had gezeten en ik daarna aanspoelde. Want ze ging los en had een tomeloze energie waar menig atlete nog jaloers op zou zijn. En die energie bracht ze op mij over, want ik wilde mij als man niet laten kennen en probeerde haar vraag om lust, aktie en geilheid te beantwoorden. Ik neukte of mijn leven er van af hing, ik zoende als of de duivel mij op de hielen zat en ik ging er net als Renate, helemaal in op.

                En na dat supergeile intermezzo, deed Renate alsof het allemaal de gewoonste vak van de wereld was. Nou moest in de auto op weg naar huis onderweg bij de benzinepomp nu wel een energiedrankje halen en nuttigen om weer een beetje bij zinnen te komen. Wat een beest van een wijf zeg, in de goede zin des woord natuurlijk

                Comment


                • #9

                  Dacht dit x eve voor een wat oudere dame gaan! Nou moet je zeggen het was Fantastisch met Miss Renate!!! Super mooie vrouw met een magazijn aan seks ervaring! Heb super genoten thanks Renate en tot snel.

                  Comment


                  • #10
                    Afgelopen week weer eens afgesproken met Renate. Deze keer een extra lange 90 minuten. Eerlijk gezegd dacht ik niet dat het mogelijk was, maar doordat we elkaar ondertussen een beetje hebben leren kennen is de ervaring zelfs nog beter geworden!!

                    Na even bijgekletst te hebben begon het heerlijke voorspel totdat we beide klaar waren voor meer. Gelukkig was het bed niet ver. Deze keer heb ik haar extra lang kunnen verwennen, misschien zelfs een beetje te lang... Na een korte break om weer op adem te komen, was er gelukkig nog ruim voldoende tijd voor haar om mij te 'belonen' voor het harde werk ;-)
                    Afsluitend nog even lekker samen gedoucht om het zweet weg te spoelen en toen zat het er helaas al weer op.

                    Wat betreft het House of Dreams:
                    De extra tijd was zeker de moeite waard (90 ipv 60 min), maar ik denk dat ik het niet zou hebben gedaan als ik geen wincode had gehad. De kosten voor een derde half uur zijn volgens mij namelijk behoorlijk exorbitant vergeleken met het eerste en tweede half uur. Marketing technisch is het huidige prijsbeleid niet echt slim en is er ruimte om het wat logischer te maken. (Bijv: niet 70/50/70/?? maar 70/50/40/40/40/etc.)

                    Comment


                    • #11
                      het uur is juist goedkoop, maar als je onderste uit de kan wil hebben kan je klagen dat dan 3e half uur duur is, ja zo ken ik er ook nog een paar, ze hadden ook half uur op 70 kunnen zetten , uur op 140 en 1,5 uur 210, bij ramen betaal je 100, 200 300..

                      Comment


                      • Ojag_Ike
                        Ojag_Ike commented
                        Editing a comment
                        Je hebt helemaal gelijk: Het kan altijd duurder en ergens anders zal het ongetwijfeld nog duurder zijn.

                        Dit verandert niets aan mijn gevoel dat de huidige prijzen op een ogenschijnlijk ad hoc wijze zijn bepaald en later uitgebreid. Ik geef toe dat mijn suggestie waarschijnlijk niet realistisch is wanneer je de overige tarieven en kosten meeneemt, maar een beetje meer structuur of strategie zou waarschijnlijk geen kwaad kunnen.

                    • #12
                      Vandaag weer eens naar de fantastische Renate geweest.
                      Het was niet de eerste keer en zal zeker ook niet de laatste keer zijn! Ze zeggen dat
                      het verstandig is om af en toe wat anders te proberen, maar waarom zou ik dat doen
                      wanneer ik het beste al heb gevonden??
                      Met Renate is het gegarandeerd een feestje en ze heeft mij ook nog nooit teleurgesteld...

                      Maak een date met haar op je eigen risico: voordat je het weet ben je net zo verslaafd!!

                      Comment


                      • #13
                        Renate had ik nog niet beschreven, was denk 2 weken terug. En dat is me er eentje in positieve geile zin dan he... Rijpere slanke Nederlandse nymphoniac, net als Nena wat dan een jonge leuke meid is, maar Renate heeft ook zeker wat, volgens mij is de combinatie ervaring, echte zin van haar wat die geilheid en energie aan haar geeft. Want ik het was een intense geile sexpartij met alles erop en er aan in de goede manier van het woord dan. Volle tongzoenster, goede sex standjes en orale verwennerij aan elkaar, en tussendoor ook massage en ff babbelen. Topdametje!

                        Comment


                        • #14
                          Laatst weer eens een afspraak met Renate gemaakt...

                          Deze keer een dubbel lange date met bad.

                          Terwijl we even rustig bijkletsen onder genot van een lekker gebakje (het was namelijk feest!) liep het enorme bad langzaam vol (kamer 5 is een aanrader als je wilt genieten met een zeer riant bad). Wanneer we vervolgens in het warme water gingen liggen hebben we het langdurig erg 'gezellig' gehad ;-)

                          Helaas is het water na een tijd weer koud en hebben we elkaar lekker afgedroogd en zijn we snel het bed ingedoken! Ook hier hebben we elkaar weer heerlijk verwend en leek de tijd voorbij te vliegen. Natuurlijk was er ook tijd voor een goed gesprek en af en toe een lach.

                          Helaas was ook deze date weer veel te snel voorbij en werd ik weer vriendelijk naar de deur begeleid waar ik nog snel een laatste, lekkere, volle zoen van haar kreeg ;-)

                          Comment


                          • #15
                            Superleuke, gezellige, mooie slanke vrouw die je een porno-ervaring geeft. Beter dan dit wordt het niet.
                            Het lukt mij bijna niet om een afspraak met haar te maken maar dit keer had ik geluk. Bij binnenkomst was er meteen een goede klik, leuke babbel en mooie glimlach. Een pretpakketje met haar afgesproken en toen begon het feest. Niet normaal, wat een geile ervaring. Tongen terwijl ze heerlijk aan je pik zit te trekken, een waanzinnige pijpbeurt waar ook de ballen de nodige aandacht krijgen en tenslotte heftige stomende sex.
                            Dit is pure porno!! Maar wel met een ontzettend leuke dame. Het waren 30 waanzinnige minuten. De volgende keer moet het een uurtje worden al vraag ik mij wel af of ik dat overleef met deze dame...
                            Renate bedankt!!

                            Comment


                            • #16
                              Maandagavond bij House of Dreams me zeer aangenaam laten verrassen door Renate. Wat een geile griet! Die lust er echt wel pap van. Een vrolijke, gezellige meid die echt plezier heeft in wat ze doet. Wel zakelijk, maar dat snap ik ook wel. Ze heeft ook de gave om een condoom bij je om te doen, zonder dat je er erg in hebt. Ik dacht dat ze me zonder condoom aan het neuken was, schrok me rot, maar toen liet ze vol trots en met een grote glimlach zien dat ie er echt omheen zat. Ik heb een heerlijk uurtje met haar doorgebracht. Herhalingsgevaar is zeer groot.

                              Comment


                              • #17
                                Wat moet ik nog toevoegen aan de vorige schrijvers? Renate is een mooie vrouw, niet piepjong meer, maar een dertiger, met een uitstekend figuur, kleine parmantige borsten, blond krullend haar. Het zou zomaar je lekkere buurvrouw kunnen zijn. Renate heeft ervaring en dat kun je merken tijdens de date, alles gaat vanzelf. Tijdens ons kennismakingsgesprekje ontdekte ik dat Renate een echte liefhebster is. Vanaf het begin tot het einde maakt ze het naar je zin. Absoluut een aanrader.

                                Comment


                                • #18
                                  Zin in een feestje? Maak dan een afspraak met Renate!
                                  Wat een geweldige vrouw.
                                  Bij het voorstelrondje was ik meteen verkocht. Renate heeft een prachtige uitstraling, nam mij mee naar de kamer en bezorgde mij een fantastisch uurtje. Een pure girlfriend experience, die Ik niet snel ga vergeten. Ze beheerst alles wat sex leuk maakt.
                                  Lieve Renate, tot snel, dan vervolgen we waar we mee bezig waren?!

                                  Comment


                                  • #19
                                    Een sexbeest pur sang. Pracht lijf, athletisch met mooie vormen. Op en top sex, neigend naar pure porno. Had een half uur genomen met Renate, de tijd vloog voorbij. Aan de ene kant denk ik dat het de volgende keer een uur moet zijn maar ik ben ook bang dat een uur sex met deze wilde stoot niet te doen is. De overlevingskansen zijn klein. Wat een passie en actie!!!! Het kan gewoon niet beter. Komt ook nog eens bij dat het gewoon een hele gezellige meid is die voor en na de tijd een leuk praatje maakt.

                                    Comment


                                    • #20
                                      Begin deze maand bij Renate geweest. Bij het voorstellen slaakte ze een diepe zucht bij het binnenkomen, om vervolgens in lachen uit te barsten, omdat ze zelf in de gaten had
                                      hoe raar dit overkwam bij mij.

                                      Deze lach en haar reactie waren voor mij genoeg om haar te volgen naar de kamer en man, hier geen spijt van gehad.
                                      Alles wat hierboven geschreven is klopt.

                                      Ben gebleven voor een uurtje en heb een fantastische tijd met haar gehad.
                                      Ga haar zeker weer zien en weet nu al dat het weer genieten zal worden.

                                      Comment


                                      • #21
                                        Renate is toch wel mijn standaard keuze als ze bij het voorstellen voorbij komt. Ik ben inmiddels 3x eerder bij haar geweest en ze is echt een topper!

                                        Ik raad ook iedereen aan om het totaal pakket te nemen, het is misschien aan de dure kant, maar je krijgt er wel echt een onvergetelijke ervaring voor terug. Het pijpen btw is zo goed dat je ook echt je best moet doen om niet dan al klaar te komen ;-)

                                        Naast dat ze echt geweldig is in bed, is het ook daarna nog erg gezellig. Het is een dame met veel inhoud die over alles mee kan praten.

                                        Lieve ik hoop je snel weer te bezoeken! Tot snel!

                                        Comment


                                        • #22
                                          Bij Renate geweest na haar heel vaak te hebben misgelopen. al met al heerlijk. Op de kamer gelijk uitkleden en eerst even geklest. even het regenjasje om en ze pijpt als een godin. Hierna overgegaan naar doggy en het hierin ook afgemaakt.

                                          Comment


                                          • #23
                                            Dacht eve maandag avond een rustig plekje te zoeken tegen de storm. Had Renate voor een uurtje geboekt nou k denk dat t buiten nog rustiger aan toe ging als op de kamer. Je raakt er idd aan verslaafd!

                                            Comment


                                            • #24
                                              Gisteravond weer naar House of Dreams gegaan. Het was best druk want er was op dat moment 1 meisje beschikbaar, maar Renate zou met 10 minuten vrijkomen. Nou, daar wilde ik wel op wachten. Na verloop van tijd kwam geile Renate me ophalen. Ze herkende me nog van de vorige keer en ze kletste er weer lekker op los. Het is echt net of je haar in de kroeg hebt ontmoet en je met haar mee naar huis bent gegaan. Deze dame houdt er echt van en geniet ook echt op de kamer. Wat een heerlijke, supergeile ervaring weer en ze doet je echt vergeten dat je zojuist geld hebt betaald voor deze date.

                                              Comment


                                              • #25
                                                Renate, de parel van House of Dreams!! De recensies over haar waren veelbelovend dus het werd tijd om dit zelfs een te controleren. Ik kan je vertellen dat alles klopt. Wat een ervaring.
                                                Prachtige slanke, goed verzorgde verschijning met een mooie glimlach. Eigenlijk was het ijs direct gebroken. Voor een beetje extra krijg je de ultieme ervaring. Zoals ze zelf zegt " als of je iemand mee naar huis neemt uit de kroeg voor een wilde nacht". Wild is, wat een temperament en geilheid! Super opwindend, de aanrakingen, het kussen, het tongzoenen, pijpen en de sex. Het is geweldig. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Renate, bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel.

                                                Comment

                                                Working...
                                                X