Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anna, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anna, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    • 30 lentes
    • 1.80m
    • Brunette haar
    • C-cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    https://www.privehuisalmere.nl/anna-2/


    Vreemd en ik sta er van te kijken dat ik de eerste ben die een recentie gaat plaatsen over deze geweldige dame, schijnbaar is Anna, want zo heet zij nog niet zo bekend onder de wandeelaars.
    Ik ga er vanuit dat na het lezen van deze recentie de clientele dusdanig druk gaat worden dat zij voor mij geen tijd vrij meer heeft.

    Laat ik beginnen dat de advertentie en foto's van Anna mij opvielen nadat ik op kinky.nl haar had gevonden. Hierin beschrijft zij uitgebreid wie zij is en hoe zij er uitziet.


    Beste wandelaars, hier is niets van gelogen. Ook de bijgeplaatste foto's doen haar recht aan. Ik heb de stoute pantoffels aangetrokken en haar een appje gestuurd, zoals zij duidelijk vermeld in haar advertentie voor het maken van een afspraak. Dit ging zeer vlotjes want zij was op de mijn gevraagde tijd en dag beschikbaar. Omdat ik een aantal dagen tevoren met haar afgesproken had, op de dag nogmaals een app gestuurd voor het adres en het bleek dat zij die dag aanwezig was bij privehuis Almere. Toen ik aankwam op de locatie werd ik alleraardigst ontvangen door de gastvrouw die mij naar mijn date Anna bracht. In eerste instantie was ik , ondanks dat ik al heel wat dames bezocht heb, enigzins uit het veld geslagen door de verschijning van Anna, wat een plaatje om te zien. Zoals al eerder gemeld de beschrijving doet haar zeker recht aan. Eenmaal met haar alleen ging de deur op slot voor de nodige privacy en kon het genieten, na natuurlijk de financiele afwikkeling, lekker gaan beginnen. Eerlijkheidhalve moet ik wel vermelden dat zoenen er nu niet in zat vanwege de huidige situatie. Zeer begrijpelijk en wel zo veilig want is het vandaag de dag al heel wat dat er op dit vlak weer actie genomen kan en mag worden. Heren wandelaars respecteer dat dan ook, je krijgt er bij Anna zeker meer voor terug. Anna nodigde mij uit om op bed te gaan liggen waarna zij haar zeer kundige mond en handen over mij kleine "scharrel" liet gaan waarna deze al snel in de gewenste positie kwam te staan. Omdat het voor mij ook al enige tijd geleden was nam Anna op tijd gas terug en kwam zij schrijlings bij mij liggen waardoor ik haar met gemak met mijn vingers kon bespelen en tegelijk met haar prachtige borsten kon spelen. Door het iets zwaarder ademen bemerkte ik dat zij dit lekker vond, wat resulteerde dat zij haar handen en later mond om mijn scharrel legde en hem lekker bespeelde om zodoende de vervolgstap te nemen. Beide al enigzins klaar om de "daad" te gaan vervullen werd er bij de kleine scharrel op vakkundige wijze een jasje geplaatst en konden wij ons verlangen gaan uitvoeren. In dit geval op de "doggy" wijze. Ik had hierdoor een prachtig uitzicht op haar mooie billen en kon tegelijkertijd met haar borsten spelen. Het duurde dan ook niet lang voordat de brandweer zijn spuit leegde en kleine scharrel terug kroop. Wij hebben de resterende tijd wij nog lekker met elkaar gekroeld en gebabbeld. Wat mij betreft tot een volgende keer Anna. Ik heb er in ieder geval erg van genoten.

  • #2
    Een echte vrouw. Niets ten nadele van de velen oost Europese twintigers met hun opgespoten lippen, borsten, getekende wenkies en Botox, maar mijn voorkeur ligt toch echt bij een echte naturel vrouw. En dat is Anna pur sang.

    Mijn review is gebaseerd op een ervaring waarbij er een enorme klik was tussen beiden. Ik heb het idee dat dat wel nodig is bij haar om een vergelijkbare ervaring te ervaren. Want ik heb op en top genoten van haar. Veruit de beste GFE die ik heb gehad (niet dat ik zo ervaren ben overigens, dus deze opmerking moet je met een korrel zout nemen). De details van de vrijpartij laat ik achterwege, anders wordt het zo’n sleazy pornverhaaltje en dat doet de ervaring geen recht. En is eigenlijk ook zinloos. Geen vrijpartij is hetzelfde en de chemie tussen man en vrouw is vaak ook anders.

    Haar Kinky ad is vandaag offline, geen idee waarom. Wel is zij nog te vinden op de link naar privehuis Almere (niet een heel sexy locatie op een typische goedkope industrieterrein vlakbij de randweg en rand van woonwijk. Maar binnen is alles gezellig en erg okay. Er hangt een prima sfeer.).

    Zij doet alles wat in haar ad staat (check dan Anna Muiderberg op Kinky, als deze weer online is). Haar lijf is heerlijk, niet super skinny, maar gewoon een normaal lijf. Met goeie benen, borsten en een erg aantrekkelijk hoofd. Wat mij betreft was het helemaal raak.

    Herhaling? 100%!

    Comment


    • #3
      Link weer online
      https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...-anna#overview

      Comment


      • #4
        Ik heb Anna ook een bezoekje gebracht, Helaas bleek ze een stuk ouder dan 30jr te zijn, ik zag nu in der nieuwe kinky advertentie ook 41jr staan. Verder is ze wel super aardig maar voor mij geen herhaling.

        Comment


        • #5
          Ook afspraak gemaakt met Anna Muiderberg maar afgesproken adres was in Almere josefine bakerstraat.daar aangekomen en juiste adres vroeg ging de afspraak niet meer door😈
          Toen maar bezoek gebracht aan 2e handswinkel.

          Comment


          • #6
            Ze is inderdaad absoluut geen 30 meer. Ik schat haar eerlijk gezegd ca 50. Was voor mij een flink afknapper.

            Comment


            • #7
              Ik ben ook bij Anna geweest, nee ze is geen 30 inderdaad. Een mooie vrouw van rond de 40 jaar. Knap gezicht, lange benen en lekkere billen. Daar heb ik het meeste van genoten. Ze laat echt veel toe, wat een geil ding. Lekker zoenen, elkaar likken, waarbij ik haar ook goed gerimd heb tussen die lekkere billen. In meerdere standjes geneukt waarbij ik ook nog anaal bij haar ben gegaan. Eerst rustig aan maar na een tijdje zat het ritme er lekker in en pakte ik haar kont lekker stevig beet. Ik wilde eigenlijk over haar heen spuiten zoals we vooraf hadden afgesproken, maar dit voelde zo lekker dat ik het condoom voor mijn gevoel tot aan de rand gevuld heb terwijl ik haar van achter nam.


              En ze ontvangt inderdaad niet in Muiderberg zoals in de advertentie staat, maar zo'n 10 kilometer verderop in Almere. Prima plek verder, maakte voor mij niet zoveel uit dat ik een stukje verder moest rijden dan in de advertentie stond.

              Als je een jong popje zoekt voor standaard pijpen + neuken, dan moet je niet bij Anna zijn. Zij is echt meer die geile MILF die je alle hoeken van het bed laat zien (of jij haar) als je dat goed met haar afspreekt. Voor mij was het dus zeker geen afknapper!

              Comment


              • #8
                Wat kan een mens toch genieten van goede seks. Dat heb ik ervaren bij een heerlijk uur met deze prachtige vrouw. Vriendelijk, gezellig en vooral heel heel erg geil. Ze ontvangt in het plezierige discrete privehuis Almere. De afspraak maken ging via de Whatsapp heel gemakkelijk. Er kon op een prettige manier een tijd gepland worden. Op naar Almere en naar het huis op het industrieterrein. Ik werd door de gastvrouw vriendelijk naar boven gestuurd waar Anna op me wachtte. Ik kende alleen wat foto’s op Knky en een geile beschrijving van haar op SJ, maar haar in het echt zien was nieuw voor me. De eerste blik was meteen overweldigend. Wat een prachtvrouw. Groot, lekker vol, maar niet dik. Gewoon een echt lekker wijf. Ik werd zeer vriendelijk begroet. Meteen even de financiële zaken afhandelen, daar wil je snel van af. Lekker uitkleden en even opfrissen. En dan…. Op bed en het genieten gaat beginnen. Eerst even wat kletsen en de spanning opbouwen, genieten van at heerlijke lichaam, dat langzaam werd uitgepakt. Toen het broekje uitging kon ik genieten van die heerlijke volle billen, die ik even uit elkaar haalde en haar anale ingang even kon likken. Goddelijk. Bij het omdraaien zag ik voor het eerst haar prachtige geweldige en super kleine kutje. Heerlijk glad en uitnodigend. Voor ik me liet pijpen ben ik eerst lekker gaan beffen en vingeren. Wat smaakt ze heerlijk. Daarna volgde geweldige seks. Met alles erop en eraan. Wat heb ik genoten zeg. Stevige seks met vol genieten van alles wat deze prachtige en ervaren vrouw te bieden heeft. Alles is lekker aan haar. Heb haar stevig in doggy geneukt waarbij ik heerlijk van haar billen kon genieten en daar lekker wat tikken op kon geven. Maar het beffen was voor mij bij deze vrouw wel het hoogtepunt, wat was dat gruwelijk zalig en wat kwam ze heerlijk klaar. Ook ik ben natuurlijk lekker klaar gekomen, in haar mond. Ze liet het sperma lekker aan me zien, waarna ze het doorslikte. Wat een geilheid. Wat een top genot. Ik ga haar zeker vaker zin.

                Comment


                • #9
                  Na jaren het verlangen te hebben gehad een DVP (zo noemen ze de dames heb ik begrepen) heb ik eindelijk de stap gewaagd. Gezien mijn leeftijd van bijna 60 jaar geef ik de voorkeur aan vrouwen van boven de 40. Op de website van privéhuis Almere gekeken en daar een dame gevonden van 46 jaar met de naam Anna. Haar advertentie sprak mij erg aan, dus afspraak gemaakt en vol zenuwen naar Almere gereden. Anna is een mooie verschijning met prachtige benen.
                  Na een korte kennismaking waarbij Anna mij heeft uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat heeft ze mijn jongeheer deskundig gewassen. Deze wasbeurt was al een feest op zich, maar bleek nog maar het begin van het avontuur. Na de wasbeurt namen we plaats op het bed en hebben we elkaar heerlijk gestreeld en geknuffeld. Op een gegeven moment lagen we heerlijk te zoenen en was mijn spanning zo goed als verdwenen. Ik zal de intieme momenten niet tot in detail beschrijven, maar Anna heeft prachtige borsten waar ik heerlijk mee heb gespeeld terwijl zij mij ondertussen ook verwende. Ze heeft me nog geleerd hoe ik moet beffen (had ik nog nooit gedaan) en we hebben daar samen van genoten. Het fijnste vond ik echter het feit dat ik in haar mond mocht klaarkomen en dat ze mijn zaad doorslikte terwijl ze me met een super geile blik aan bleef kijken. In één woord GEWELDIG. Het was mijn eerste ervaring met een DVP, maar zeker niet de laatste. Ook ben ik zeker van plan om Anna nog een keer te bezoeken om het nog eens dunnetjes over te doen. Anna, bedankt voor deze ervaring.

                  Comment

                  Working...
                  X