Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maan, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maan, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

    • Maan
    • Nederlandse
    • 27 lentes
    • 1.76m
    • Blond haar
    • Groen/blauwe ogen
    • E-cup Borsten (echt)
    • Volslank postuur
    • Geen piercings/wel tattoo’s
    • Roken? Nee
    https://www.privehuislacloche.nl/maan/

    Het is momenteel niet bij te houden zoveel nieuwe meiden bij La Cloche of House of Dreams, of meiden veranderen van naam om bepaalde redenen, dat is ook nog wel eens een x verwarrend. Ik ben nu bij de blonde Maan geweest. Hollandse blondine en een lekker geil ding met grote borsten. Ik had maar een half uurtje dus ff stoom afgeblazen met neuken in standjes en pijpen etc. Gewoon ongeremd en lekker geil. Daar is Maan zeker wel voor te vinden dus, was mijn ervaring.

  • #2
    inderdaad Maan is een lekker en geile blondine die zeker wel zin in heeft, en je heerlijk verwend, en ook verwend wil worden, ben benieuwd wanneer ze er weer is, ga ik zeker weer terug naar haar

    Comment


    • #3
      Vanmiddag Maan bezocht een mooie Hollandse blondine bij La Cloche. Zie er nu steeds meer (nieuwe) dames en je merkt ook dat het er best druk is, dus een goed teken. Ik heb goede sex met Maan gehad en genoten van haar lichaam en goed verwend met mijn vingers en tong. Maar ook Maan wist mij goed op te geilen en te verwennen zowel met pijpen en neuken was het lekker en geil en ik wil haar nog wel een x doen.

      Comment


      • #4
        Deze Maan is ook een lekkere geile meid. Holland en blond en lekkere grote tieten en qua sex lust Maan er wel pap van. Ik had even moeite om haar energie bij te houden. Alsof ze weken geen sex had gehad. Maar dat vond Donald helemaal niet erg natuurlijk. Lekker geil gepijpt, diverse standjes neuken. Helemaal mijn ding die Maan!

        Comment


        • #5
          Vanavond voor de verandering een keer een bezoek gebracht aan La Cloche waar ik een blind date met Maan had.
          Ik was iets aan de vroege kant dus even geparkeerd in het ontvangstkamertje direct achter de deur, een erg gehorige kamer.
          Iets na de afgesproken tijd ging de deur open en kwam Maan mij ophalen. Waar we naar een mooie kamer gingen in vergelijken met HOD.

          Wat nog veel mooier was om te zien was Maan.
          Even de extra's besproken, wassen en vervolgens heerlijk liggen zoenen.
          Hierna heeft Maan eerst mij verwend waarna ik haar ben gaan verwennen. Leuk om te doen en Maan vond het ook heerlijk.

          Vervolgens diverse standjes geprobeerd waaronder een nieuw standje (geen idee hoe die heet) maar dit was een leuk en heerlijk intiem standje.
          Op mijn verzoek afgesloten met een cursusje hoe je goed moet vingeren.

          Maan is helaas niet veel aanwezig, maar ik ga zeker nog een keer terug.
          Maan mocht je dit lezen, bedankt voor de gezelligheid en uitleg.

          Comment


          • #6
            Vanmorgen op de radio onderweg naar werk, hoorde ik dat de lockdown er waarschijnlijk toch wel gaat komen. Gezien ik laatst bij Maan op bezoek was geweest en dat mij zo bij was gebleven snel op de website gekeken waar ik zag dat Maan vanavond aanwezig was. Werk zo geregeld dat ik vanavond bij Maan op bezoek kom en dus vanmorgen gelijk gebeld om een afspraak te maken met Maan voor een uurtje. Bij aankomst afgerekend voor een uurtje maar toen Maan binnenkwam gaf ze aan maximaal 3 kwartier te kunnen, dit financieel netjes opgelost. Jammer van het kwartiertje want Maan is echt geweldig.

            Eigenlijk moet ik geen recensie schrijven want dat bemoeilijkt mijn kans alleen maar op met Maan af te spreken.
            Maan is een geweldige verschijning, zeer lief en doet er alles aan om het naar je zin te maken.
            Ik ben niet veeleisend en vind het ook bevredigend als Maan er ook van geniet. Na het wassen begonnen met zoenen en knuffelen ik werd er gewoon een beetje verlegen van.
            Hierna zijn we verder gegaan in 69, waarna we diverse standjes hebben gedaan, Maan bovenop en tussendoor zoenen vond ik toch wel het lekkerste.

            Als afsluiting heerlijk met elkaar liggen knuffelen/zoenen en tussendoor gezellig kletsen over van alles. Toen was het alweer tijd om te gaan, de 3 kwartier is echt te kort. Mochten de komende corona maatregelen het toelaten ga ik zeker nog een keer terug op bezoek bij Maan.

            Maan nog bedankt voor de gezellige 3 kwartier.

            Comment


            • #7
              Ik was ervan overtuigd dat ik al een recensie over haar had getikt, maar schijnbaar niet, het was al voor de laatste lockdown dat ik op een maandag bij Maan was. Wat een leuke mooie meid met geweldige borsten en ook dito service. Ik was echt ff van de wereld toen ik later buiten stond met zelfs zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd van de intense sex die ik met Maan had beleefd, wat een geweldige leuke meid is dit! Heerlijk vol tongzoenen, spelen, teasen, vrijen, alles erop en er aan en met afwisseling, ik besloot al binnen 15 minuten de vooraf genomen 45 minuten te verlengen naar een vol uur en dat heb ik geweten. Het was echt een genot om met Maan sex te mogen en kunnen hebben, ook het neuken, en pijpen was een geweldig feest

              Ik hoop Maan snel weer te zien en zag dat ze voor de verandering morgen op een woensdag aanwezig is, dus dan ga ik deze week dus 2x sexen na vandaag al met de nieuwe knappe Seda bij La Cloche geweest te zijn

              Wat ben ik blij dat voor nu de lockdown weer even afgelopen is. Dre Hazes zou zingen, Leef! alsof het je laatste dag is!!

              Comment


              • #8
                Leuke pure Hollandse dame! Mooie grote borsten en mooi lijf en belangrijkste top karakter! Verder details moet je zelf maar achterkomend Hhh gr Rachid

                Comment


                • #9
                  Maan is inderdaad een toppertje, geen foto s van de op de website maar een ontzettend lekker ding, Hollands blond en lekker en vol er tegen aan, als het je verliefde geile vriendin is die een maand zonder sex heeft gezeten. Past zo in het rijtje Gaia, Olivia, Seda, Sophie. Het is de laatste maanden wel feest qua klasse meiden qua uiterlijk en sexinspanning zeg. Maan ga als extra mogelijkheid tongzoenen en dat deed ze lekker geil en opwindend en vol overgaaf. Ook pijpen en standjes neuken en vrijen in algemeen gewoon van hoog niveau. Jammer dat ze vaak maar op 1 dag werkt wel toepasselijk met haar naam Maan, want ze werkt vooral de maandagen

                  Comment


                  • #10
                    Deze Maan komt terug deze week , en stond nog op mijn to do list

                    Comment


                    • #11
                      ja a.s. donderdag zie hier https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/

                      Ik zal er bij zijn want Maan is een lekkere topper!

                      Comment


                      • #12
                        Naar de maan en weer terug op aarde...

                        Ik was erg nieuwsgierig naar Maan en dus op naar Utrecht. En dat bleek een goed plan te zijn. Sterker nog, het was buitenaards. Heerlijke vrouw die mij behoorlijk gek wist te maken met haar plagerijen, haha. Het tripje naar Maan duurde natuurlijk veel te kort. Voor ik het wist stond ik met mijn benen weer terug op aarde. Maar wel met een fantastische ervaring rijker!

                        Comment


                        • #13
                          Maan schijnt voorlopig even gestopt zijn met dit werk

                          Comment

                          Working...
                          X