Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ruby, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ruby, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Ruby
    • Nederlandse
    • 25 lentes
    • 1.69m
    • Rood haar
    • Groen/blauwe ogen
    • B-cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Wel piercings/wel tattoo’s
    • Roken? Ja
    https://www.privehuislacloche.nl/ruby/

    Ik was weer ff in Utrecht dus ff bij La Cloche binnen gegaan, en waren er leuke meiden beschikbaar. En daar zag ik deze Ruby, nieuw en vandaag begonnen bij La Cloche zo ver ik het begreep. Leuke sexy slanke twintiger met alles puur natuur echte volle B cup neigend naar een C, leuk gezicht en best lange meid en mooie body. Lekker extra tongzoenen in het pakket, en de sex wat meer dan de moeite waard en ik heb van Ruby zeker genoten en vond het een lekkere geile 45 minuten, want zo lang had ik genomen voor deze Hollandse Ruby.

  • #2
    Dit is een toppertje , Ruby is Nederlandse, alles naturel, met kleine C cup, prachtige benen, sportief en vrouwelijk gebouwd, prachtige ogen en knap gezicht. En erg relaxt en sympathiek. Ze begon mij heerlijk te verwennen, strelen en zoenen, teasen en zo langzaam meer gek makend van genot, totdat ze met haar tong afdaalde naar mijn pik en daar begon ze mij heerlijk te verwennen met een geweldige blowjob. Ruby heeft een lekkere techniek en wist hem binnen no time keihard te krijgen, zodat ik daarna vrij snel tot aktie kon overgaan qua het betere neukwerk. En dat ging ook lekker geil en ongeremd met veel afwisseling in tempo en standjes. Ruby als je dit leest, thx, je bent een prachtige geweldige meid en ik heb van je genoten!

    Comment


    • #3
      Vanmiddag moest ik in Zeist zijn en besloot daarna een bezoekje te brengen aan La Cloche. Er was op dat moment één meisje vrij en dat was Ruby. Ik viel met mijn neus in de boter, want wát een mooie meid is ze. Prachtig koppie, mooi lang en vol haar en een superlekker lichaam. Ik had het gevoel met een perfekte vrouw de kamer te mogen delen. Ruby is een vrolijk meisje dat graag en veel lacht waardoor haar mooie gebit opvalt. We hebben er een heerlijk uur van gemaakt. Helaas was de tijd snel om, wat echter wel aangeeft hoe fijn het was. Ruby voelt feilloos aan wat je lekker vindt en heeft aan een half woord genoeg. La Cloche slaagt er steeds weer in om nieuwe mooie meiden te presenteren. Van mij mag Ruby nog heel lang blijven....

      Comment


      • #4
        Als sinds een jaar gelukkig(e) gescheiden man vraag ik mezelf weleens af waarom ik ooit getrouwd ben. Tja, toen ik trouwde was mijn ex nog jong en mooi, en ik ook trouwens wel. Op sexueel gebied was het de eerste paar jaren vlammend, de jaren ertussen plichtmatig en de laatste 10 jaar niets meer. Toch was de sex in de eerste jaren ook niet zo spannend en lekker als bij een leuke en mooie dvp. Het is compleet anders, dingen die ik met een dvp doe deed ik nooit met mijn ex. Beffen was er bv niet bij. Tientallen jaren geleden hadden de meeste vrouwen nog een grote bos haar in hun kruis, dus dat leek me niet zo aanlokkelijk. De meeste dvp’s hadden dat toen ook al niet meer trouwens, maar dat had ook te maken met de angst voor schaamluis. En nu, waarom zou ik een 50+ vrouw gaan likken als ik dat ook bij een knappe twintigster kan doen? Daarom o.a was ik dinsdag weer bij Ruby. Toen de deur open ging en ze binnen kwam lopen was ik weer diep onder de indruk van haar schoonheid, terwijl ik haar al een paar keer had bezocht. Dit keer dus donkerblond haar, wat haar erg goed stond. Maar elke haarkleur zal Ruby goed staan, deze meid heeft zo’n sex-appeal dat de kleur van haar haar of lingeriesetje er helemaal niet toe doet. Haar prachtige gezicht, haar sexy stem en haar strakke lichaam met haar heerlijke kont en benen betoveren mij elke keer weer.
        ik voelde mezelf heel bevoorrecht dat ik weer een uur met deze prachtige meid mocht doorbrengen. Natuurlijk mag dat vanwege de onkostenvergoeding die ik altijd meeneem, en niet omdat Ruby mij nou zo’n prachtige en geweldige vent vindt. Dat soort dingen kunnen we soms allemaal wel denken, maar we weten zelf ook wel dat dit onzin is. Toch beleeft Ruby zelf ook plezier aan hetgeen ze doet in dat uur. Niet in het minst omdat ze ervan houdt om goed te worden gelikt. En ik ga hier ook niet vertellen dat ik een geweldige beffer ben, want we zijn hier allemaal geneigd te denken dat we daarin de beste zijn omdat de dames hierdoor geregeld in extase raken. Maar wie weet is haar volgende gast óók weer net zo’n geweldige likker en raakt ze wéér in extase. Alleen de dames zelf weten dit en zullen ons steeds in de waan laten, slim als ze zijn. Niettemin genoot Ruby er zeker van. Maar daarnaast is een sessie met haar ook heel gezellig, ze heeft veel gevoel voor humor en heeft een open karakter. Dit gecombineerd met het lichaamscontact en de geweldige service van Ruby maakt een uur met haar helemaal compleet. Toen ze direkt bovenop me ging zitten met haar heerlijke warme en prachtige kontje voelde ik me al helemaal gelukkig. Nu kan ik hier gaan schrijven dat het zoenen, pijpen, neuken, etc geweldig was, maar dat is bij Ruby vanzelfsprekend. Het fijne is wel dat ik me een dag voordat ik naar La Cloche ga al erg kan verheugen op mijn bezoek, terwijl ik er ook nog een paar dagen van kan nagenieten. Zo krijg je zeker waar voor je geld.
        Ik hoop niet dat deze recensie ertoe bijdraagt dat Ruby het zo druk gaat krijgen dat het voor mij moeilijk wordt om haar te kunnen boeken. Maar natuurlijk zijn er in La Cloche ook nog andere meisjes die meer dan de moeite waard zijn, en dan vind ik met name Gaia en Sophie ook twee hemelse dames. Nu ken ik ze niet allemaal, want als je 10 dames als “ vriendin” hebt weet je op een gegeven moment niet meer wie je moet gaan bezoeken. Maar er zijn er vast meer.
        Dank voor het fijne uur, Ruby, Ruby, Ruby, do ya, do ya, do ya, do ya...........

        Comment


        • #5
          Ik was ruim een week geleden weer eens bij La Cloche. En ditmaal voor de sexy Ruby gekozen. Ze heeft inmiddels donkerbruin haar, ja die meiden doen nog wel eens wat met hun haren he. Leuke spontante meid met vrolijke kwebbel. En gelukkig kan ze ook goed sexen. Tongzoenen erbij genomen en dat deed Ruby lekker en speels. Het wond mij echt op in de combi met haar strelingen. Ik mocht ook haar lekker verwennen met mijn tong en voelde haar tepels hard worden, waarna ze mij een lekkere pijpbeurt gaf, waarna we in diverse standjes lekker hebben geneukt, afwisselend van zacht tot stevig. Ik vind Ruby zeker een goed en ook aantrekkelijk meisje met een goede inzet en prettig als mens.

          Comment


          • #6
            Leuke bijdehandte meid, lekkere half uur wip gedaan met strelen, geilen, pijpen en 2 standjes wippen. Vond haar mooi lichaam hebben en ook geil leuk koppie. En Ruby is een Nederlandse twintiger

            Comment


            • #7
              Bij deze meid nog voor de lockdown geweest, ziet er goed uit, slanke en lekkere benen en kont. Gewoon standaard sex met standjes en neuken, en dat was wel ok en lekker. Ze rook ook fris en ziet er lekker uit, en ze heeft wel een willetje. Begreep dat de recensie aktie doorloopt dus

              Comment


              • #8
                Ik had eigenlijk met Sandra afgesproken bij House of Dreams in Amersfoort die wer terug was, maar die was plots zelf daar de deur uitgelopen, en daar was de bezetting minder door mooie weer denk ik en veel dames bezet dus alsnog even langs Privehuis La Cloche gegaan en daar was zo waar Ruby vrij die ook een wispelturige week achter de rug had met wel en niet aanwezig zijn. Je zou zeggen dat die meiden na 5 maanden lockdown wel wat centjes en dus werk kunnen gebruiken, of leven ze altijd meer bij de dag?

                Afijn Ruby blijft een een lekker ding en ondeugend schatje waarmee het lekker sexen is. En daar heeft ze qua inzet en kwaliteit in die maanden ook niet op ingeboet. Zoenen, sex, pijpen alles weer in orde en als vanouds!

                Comment


                • #9
                  Vandaag ff tussendoor naar binnengewipt bij Cloche op de Amsterdamsestraatweg en daar was Ruby, die herkende ik nog, leuke frisse mooie meid, en ff half uurtje lekker gesekst, pijpen, neuken, en opgeilen en teasen zoals ze dat noemen? Dat lees ik elders in recensie tegenwoordig vaak. Was weer prettig en lekkere ontlading. Ruby thx!

                  Comment


                  • #10
                    Vandaag vrijdag ook deze Ruby mogen ontmoeten en daar heb ik geen spijt van. Leuke vrolijke spring in het veld, en zag er ook leuk en sexy uit, beetje een sexy girl next door op een positieve manier. Ook de erotiek en sex vond ik prettig met Ruby, het zoenen, strelen, teasen en verdere actieve sekswerk als pijpen, neuken in standjes waren lekker met haar, ze heeft overigens mooie slanke sexy benen, vrouwelijk en ook een ondeugende oogopslag en dat in combi met die leuke vrolijke energie maakt Ruby tot een leuke sexy bedpartner

                    Comment


                    • #11
                      Ruby kwam ik tegen op de gang nadat ik bij een andere dame de deur uitging.
                      Slechts een kleine handdoek had ze omgeslagen en het uitzicht op haar mooie billen was prachtig.
                      De dame waar ik bij was vertelde mij haar naam en zag dat ik onder de indruk was van haar.
                      Misschien een trio in de toekomst 😉

                      Vorige week 2 keer bij Ruby geweest en dat was zeer aangenaam, goede klik met deze mooie dame en het werd een geil sex feest met verschillende strandjes en opties.


                      Complimenten aan La cloche dat ze de dames vrij laten in hun keuzes, daardoor heerst er een ongedwongen sfeer en zijn de dames op hun gemak.

                      Comment


                      • #12
                        Normaal gesproken ben ik niet zo van het afspraken maken. Ik mag graag langs gaan en dan op voorkomen en uitstraling kiezen. Maar de afgelopen tijd had ik hierdoor wat achter het net gevist omdat veel meiden bezet waren op de momenten dat ik er was. Op basis van recensies en de foto's toch maar een keer een gok gewaagd en afgelopen vrijdag telefonisch gereserveerd voor iemand die ik nog nooit eerder ontmoet had: Ruby. Achteraf een prima keuze :-) Bij binnenkomst netjes gevraagd of ik al eens eerder geweest was en de do's en don'ts uitgelegd. Hierna opgefrist en op bed een leuk half uurtje gehad samen. Mooie jonge vrouw, prettig in de omgang. Mij gaat ze zeker nog eens zien.

                        Comment


                        • #13
                          Ben pas voor de tweede keer bij Ruby geweest wat een super leuke meid is dit zeg.
                          vriendelijk stelt je gerust en kan heerlijk vrijen en tongzoenen daar bij krijg je de kriebels in je buik zo lekker.
                          Ze neemt echt de tijd voor je en is heel vriendelijk in contact Het privé huis is trouwens ook een super mooi huis vriendelijk ontvangst door de gastvrouw.
                          Ik kom snel weer echt een aanrader

                          Comment


                          • #14
                            zo dat was een lekkere geile wip daarnet met de goed uitziende Ruby. Leuke meid, actief en mooi koppie en lichaam. Lekker halfuurtje met standjes wippen, strelen, pijpen en lekker aan haar tepels mogen zuigen en zij aan de mijne, ik vond het lekker, leuk en geil en vind Ruby een mooie en zeker sexy meid om sex mee te hebben.

                            Comment


                            • #15
                              bel je op vraag je naar ruby word er gelijk aan telefoon al wel moeilijk gedaan ja ze heeft druk, ben je al eens bij haar geweest want ja moeilijk moeilijk dus ik antwoord van nee nog niet weleens bij jullie niet bij haar. nou ja 45 min kan net dus ik meer als uur rijden, haal ik het net op tijd parkeren daar is verschrikkelijk. kom ik binnen vraagt ze heb je afspraak? ja met ruby uh uh jij bent nog niet bij haar geweest ik zo nee nou nou dat is moeilijk ruby heeft een vast groepje klanten. dit is me nog nooit overkomen ze heeft zich zelf wel netjes voor gesteld, ze wel wel mooi maar zonde dat ze onder tatoeages zit. maar had geen geen zin in slechte ervaring en snap ook dat sommige meisjes alleen naar kamer willen met klik met mannen maar zit dat dan op website of zeg het aan telefoon. de andere dames zijn nog wel voor gesteld maar hier had ik echt geen zin meer in zeker niet omdat gastvrouw door bleef drammen dat Cynthia
                              echt mijn type was niet dus.

                              dus goed opletten voor je hier heen rijd

                              Comment


                              • #16
                                ja die stadsbesturen die alles betaald parkeren maken zijn een ramp, maar op loopafstand kan je bij La Cloche gratis parkeren, in die woonwijkjes er om heen. Gelukkig heeft Utrecht niet de parkeertarieven van Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, daar is het echt niet leuk meer en is vrijwel alles betaald parkeren.

                                Comment


                                • #17
                                  Ruby is er gelukkig weer, en het blijft een leuke meid met goede service. Lekker ondeugend en speels en ook gepassioneerd. Of het nu tongzoenen, teasen, voorspel, of pijpen en neuken is. Ik heb altijd een leuke tijd met haar en nu ook weer. gehad als kon het maar een half uur omdat ze alweer een afspraak had. Wel damestekort bij La Cloche, maar dat is in meer privehuizen het probleem. En parkeren kan gratis in sommige zij straatjes of achter het pand in zijstraatjes. Kwestie van ff goed kijken waar betaald parkeren is en niet. Dat is nu eenmaal zo in deze tijd, overheid pakt overal geld van ons.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Originally posted by devil31 View Post
                                    bel je op vraag je naar ruby word er gelijk aan telefoon al wel moeilijk gedaan ja ze heeft druk, ben je al eens bij haar geweest want ja moeilijk moeilijk dus ik antwoord van nee nog niet weleens bij jullie niet bij haar. nou ja 45 min kan net dus ik meer als uur rijden, haal ik het net op tijd parkeren daar is verschrikkelijk. kom ik binnen vraagt ze heb je afspraak? ja met ruby uh uh jij bent nog niet bij haar geweest ik zo nee nou nou dat is moeilijk ruby heeft een vast groepje klanten. dit is me nog nooit overkomen ze heeft zich zelf wel netjes voor gesteld, ze wel wel mooi maar zonde dat ze onder tatoeages zit. maar had geen geen zin in slechte ervaring en snap ook dat sommige meisjes alleen naar kamer willen met klik met mannen maar zit dat dan op website of zeg het aan telefoon. de andere dames zijn nog wel voor gesteld maar hier had ik echt geen zin meer in zeker niet omdat gastvrouw door bleef drammen dat Cynthia
                                    echt mijn type was niet dus.

                                    dus goed opletten voor je hier heen rijd
                                    Helaas had ik pas hetzelfde. ook via telefoon al afspraak gemaakt.
                                    Maar bij binnenkomst ging het feest helaas niet door.
                                    Van andere kant ergens wel goed dat dames altijd de keus hebben om klanten te weigeren.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Nou , als ik dat verhaal van devil31 en dexter_33 (op Hookers) lees dan word ik angstig om in La Cloche af te spreken ! Ik moet nogal van ver komen en heb alarm van diverse oudere dames onder beheer die ik dan aan een ander moet overgeven . Kom je daar en kan het feest niet doorgaan ! Ik ben nogal een gevoelig persoon en als dat dan zo afloopt treft het mij dubbel.

                                      Comment


                                      • #20
                                        ach ja als een dame kieskeurig is of bepaalde soorten klanten niet wil kan je ook denken beter dat ze vrij is te kiezen en niet gedwongen wordt en dat je dat beter telefonisch ff kan checken, en verder veel tevreden klanten en dexter22 en devil 31 is dezelfde persoon, knap op je te laten leiden door 1 of 2 negatieve ervaringen t.o.v. vele goede. Simpel kies je andere dame

                                        Comment


                                        • #21
                                          Of dexter22 en devil 31 dezelfde personen zijn of niet, ik (en ik ben niet dexter 22 of devil 31) heb min of meer hetzelfde meegemaakt met Ruby!
                                          Telefonisch had ik een afspraak gemaakt voor twee uurtjes. Eenmaal bij La Cloche moest ik wachten in een kamer en kwam Ruby binnen.
                                          Zij vertelde mij dat zij nooit twee uur met een onbekende klant gaat (logisch omdat zij bij klanten die een uur of korter blijven meer kan verdienen, niks mis mee)
                                          en het liefst ervaren mannen heeft (ik ben helaas nog een groentje). Naar haar "vaste klanten" gaat haar voorkeur uit.
                                          Toch had ik het geluk dat ik 45 minuten met Ruby door te brengen. Een mooie en leuke meid met een prima figuur en mooie ogen!
                                          Prima mee vermaakt.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Vorige week op de bonnefooi naar LC en gelukkig was Ruby vrij. Wat een leuke verschijning zeg! Haar mooie ogen, prachtige figuur sprong ervanaf!
                                            Ik koos voor een half uurtje aangezien ik daarna nog een andere afspraak had. Na het wassen belandden we op bed en wat was me dit toch een heet half uurtje. Dat vloog voorbij. Wat heb ik genoten en wat een ontlading!

                                            Comment


                                            • #23
                                              ja vanmiddag ook weer geweest bij dit toppertje, alleen wat onbetrouwbaar qua aanwezigheid, volgens mij leeft ze met de dag, en niet op veel klanten of het geld gefocust want ze gaat nog wel eens vroeger weg en is kritisch met klanten die ze wel of niet wil, lijkt me een cream voor de gastvrouw om daar mee om te gaan..

                                              maar goed ik douchte op de kamer, en toen weer lekker genoten van dit lekkere ding, strelen teasen zoenen, beffen en een goede pijpbeurt en toen 2 standjes neuken en mijn rubbertje volgespoten, Zeer voldaan vertrok ik

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ruby maakte een heel goede eerste indruk en dat was reden genoeg om wat tijd met haar door te brengen. Ik vond haar relaxed, en ze gaf veel energie tijdens de date. Ze wist goed te teasen en dat zorgde voor een lekkere spanning. Heerlijk om dan wat standjes door te nemen. Dank Ruby voor je inzet!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ruby blijft top.

                                                  Over 2 weken vakantie en dan hoop ik haar vaker te bezoeken overdag.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X