Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Danielle / Laura, Rendez Vous Prive, Witteweg 15, Made

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Danielle / Laura, Rendez Vous Prive, Witteweg 15, Made

    Naam: Danielle (voorheen Laura)
    Leeftijd: 30
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: D
    Siliconen: ?
    Tatoeages: Ja

    https://rendezvousprive.nl/nl/danielle/140532

    Er waren twee dames. Voor Laura gekozen en wel voor een uur. Leuk gekleed met goudkleurige pumps. Een heerlijk vrouwtje, niet al te groot met flinke borsten. Op bed nam ze al snel mijn penis met glijmiddel tussen haar borsten. Ik vroeg of ik haar mocht tongzoenen: ja natuurlijk was het antwoord. Heel lang gebeft waarbij ze begon te schokken. Pijpen doet ze goed alhoewel ik er weinig mee heb. Een aantal standjes gedaan. Op haar schouderblad heeft ze een tatoeage van Mickey. Ik kus erop en zeg: hoi Mickey. Ze moet lachen en kan veel hebben. Als ik haar vanachter neem merkt ze op: dat vindt jij lekker he. Ze stelt voor dat ik over haar borsten klaar mag komen. Helaas lukt dat niet. Jammer want ik had ze maar wat graag willen sausen.

  • #2
    Na lange tijd nog eens bij Laura geweest. De grote vriend nam ze met wat glijmiddel tussen haar borsten waarna ze hem wel even wilde voelen. Gepijpt en haar meerdere malen gebeft waarbij ze schokkend klaarkwam. Op mijn verzoek trok ze haar pumps aan en toen heb ik haar vanachter genomen in de badkamer. Daarna wat standjes op de bank. Vervolgens doggy op bed. Nog een vibrator erbij gepakit. Op het eind over haar borsten klaargekomen

    Comment


    • #3
      Bij Siliconen mag je JA invullen.

      Comment


      • #4
        Eerste keer op bezoek in dit privehuis. Gezellige sfeer in de woonkamer waar de meisjes zich kwamen voorstellen. Gekozen voor een uurtje met Laura. Een dame met een mooi slank figuur, knap gezicht, heerlijke (siliconen) borsten maar deze zijn wel heel mooi gelukt en toch nog lekker zacht. Daarnaast is Laura onzettend lief. Wat wil je nog meer? Kort wasbeurtje van mijn jongeheer en daarna het bed op lekker zoenen, elkaar wat teasen en een beetje spelen met mijn lul.

        Hou je van pijpen vroeg ze, ja wie niet? Condoompje er omheen en een lekkere pijpbeurt gekregen. Toen deed ze olie over mijn lul en ging ze met haar borsten over mijn lul masseren. Dat was ook superlekker. Daarna ging ze op mij zitten en moest ik aan haar tepels zuigen. Lekkere stevige tepels by the way. Vervolgens ging mijn lul in haar poesje en begon ze mij lekker te berijden. Pffff, ik voelde dat ik ging komen en ze voelde dat goed aan en vroeg ‘even pauze?’. Ik zei ga maar gewoon door en na enkele minuten was ik al heerlijk klaar gekomen. Dadelijk 2de ronde vroeg ze? Toen ff gezellig met haar zitten kletsen, best gezellig. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar.

        Na een paar minuten gekletst te hebben was het tijd voor de 2de ronde waarbij ze me lekker begon af te trekken, traag of snel vroeg ze? Ik vind alles goed zei ik haar. (Ik ben een gemakkelijke klant, ik weet het ;-) ) Na een tijdje trekken vroeg ze nog een condoom rond doen en nog eens lekker neuken? Ja hoor, met haar bovenop al rijdend met die lekkere tieten wiebelend voor mijn neus moet het zeker nog eens lukken. En ja hoor ze reed me zonder problemen naar een heerlijk 2de hoogtepunt. Laura heeft dat echte (sex)talent waar je naar op zoek bent bij een DVP (wat heel veel andere dames helaas missen) . Leuk dat ik haar gevonden heb en op mijn favorietenlijstje kan toevoegen als toppertje die ik vaker zal gaan bezoeken. Bedankt lieve schat. Tot snel weer eens.

        Comment


        • #5
          Werk deze Laura ook op de Limburgse Wallen? Zo ja, dan ben ik ook bij haar geweest. Helaas is ze denk ik weg gepest door Samantha, ik heb daar een recensie geschreven. Laura doet alles wat bij Samantha niet mag en kan. Laura is jonger, slanker en vraag een redelijke prijs voor haar services.

          Comment


          • #6
            Denk van niet. Heeft eerder in Den Haag gewerkt bij DS geloof ik.

            Comment


            • #7
              Dame was gestopt, maar is weer begonnen bij RVP. Nu onder de naam Danielle. Dat is dezelfde naam waaronder ze ook bij DS heeft gewerkt. Daniëlle heeft het werk nog niet verleerd en is nog steeds een topper tussen de lakens. Aanrader

              Comment

              Working...
              X