Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jane, Club De Boerderij, Nijeveen, Kolderveense Bovenboer 48

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Jane, Club De Boerderij, Nijeveen, Kolderveense Bovenboer 48

  Naam: Jane
  Leeftijd: 24
  Uiterlijk: Nederlandse
  Kleur haar: Blond
  Lichaamsbouw: Slank
  Cupmaat: C
  Siliconen: Nee
  Piercing: Nee
  Tattoo's: Ja

  http://clubdeboerderij.nl/dame/jane/

  Tijdje geleden bij Jane geweest,
  Jane is een schat van een meid, enthousiast en praat graag.
  ik heb een afspraak gemaakt via de club met de vraag of ik direct naar de kamer kon en liever geen anderen zag, toen ik binnen kwam werd ik door een man naar de bar gebracht waar al 2 andere mannen zaten, dit voelde dus totaal niet fijn. Wel wat te drinken aangeboden gekregen en Jane werd geroepen. Als ik Jane met de foto's moet vergelijken is Jane wel de dame van de foto's maar zijn de foto's zo gemaakt dat het lijkt als of ze een ander is...
  We zijn naar de kamer gegaan en op gaan liggen, we hebben een lekker uur gehad, Jane is enthousiast en een drukte dame, ze probeert het echt naar je zin te maken maar kan daar in doorslaan. Omdat we volgens haar redelijk de zelfde humor hadden leek het af en toe alsof ik in een cabaretshow zat.
  Jane doet alles vol overgave en ze vergeet zeker geen zaken. Pijpen was erg lekker, ze hou van ballen dus die neemt ze ook graag mee, intiem was fijn, verschillende standjes en toen ik aangaf snel te komen neemt ze tijd zodat je echt van je tijd geniet en gebruik maakt.
  Toen we klaar waren nog even gedoucht samen en wou ze naar de bar, hier had ik geen trek in omdat ik niet graag op zo'n locatie andere tegen kom.
  Met Jane was het zeker fijn maar discreet was de club niet zo.
  Herhalingsgevaar zeker.
Working...
X