Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nicole, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  Gisteren na een lange tijd Nicolle weer kunnen contacten aan gezien ik overdag weinig tijd heb en Nicole in de avonden niet werkt in Almere
  afspraak kunnen maken voor vandaag dus met frisse zin naar Nicolle geweest wat had ik haar gemist wat een lekker figuur heeft ze en wat is ze lief. Lekker aan het knuffelen geweest en eerst heeft ze mijn lichaam heerlijk de aandacht gegeven en hebben we het ff omgedraaid waar ze zelf ook heerlijk van kan genieten en even later in div standen heerlijke sex gehad.
  wat een topper ben je, hoop dat de volgende keer eerder is
  knuffeltje 😘

  Comment


  • #27
   Vandaag bij Nicole geweest. Twee dagen geleden via de app een afspraak gemaakt en vanmorgen een 'check-appje' gekregen of de afspraak nog door ging. Natuurlijk!

   Keurig nette ontvangst in deze wat onpersoonlijke industriewijk; Nicole was boven. En... ze had aangetrokken wat ik had gevraagd: de zwarte body die ze ook op kinky aan heeft. Heerlijk ziet ze er daarin uit! Ik zei dat iedereen ontzettend positief over haar schrijft. 'Daar hoef ik niets voor te doen, ik ben gewoon mezelf....'. Wat een heerlijk en eerlijk antwoord. En het klopt, dat heeft ze ook waargemaakt.

   Ik heb in het verleden wat trainingen gedaan met tantra-massages en daar was ze wel voor in. Ze kan heerlijk ontspannen 'ontvangen'. En wat ik voelde ik mij gelukkig dat ik haar met dat mooie lijf overal met olie mocht masseren. En hoewel dat bij tantra niet het primaire doel is, kon ik het toch niet nalaten haar naar haar hoogtepunt te masseren.

   Daarna was ik aan de beurt. En hoewel ze geen cursus heeft gedaan is ze een snelle leerling. Hele rustige stroken en lekker teasen, fantastisch. En daarna op een natuurlijke manier over op de blowjob, met heerlijk rustig ook mijn ballen meegenomen. Het was goddelijk maar uiteindelijk wilde ik toch ook wel intiem. 'Helaas' was het voorwerk zó goed gedaan dat er niet veel voor nodig was om mijn kruit te verschieten. Ik denk dat niemand het langer dan 5 minuten volhoudt met zo'n mooie vrouw en met die geweldige natuurlijke borsten zo vlak boven je neus....

   Ik heb nog een paar minuten 'nagloeien' nodig gehad om weer bij mijn positieve te komen. En we kwamen daarna samen tot de conclusie 'Mijn dag kan niet meer stuk!'

   Dank je wel Nicole, je gaat mij zeker weer zien!

   Comment


   • #28
    Geen woorden om de beleving met deze vrouw te omschrijven. Iedere omschrijving doet eigenlijk te kort. Ze is lief, mooi, vriendelijk, geen klokkijken, open qua karakter, natuurlijk in omgang en fysiek. Behandel haar met respect en je krijgt een echte GFE. Respecteer haar grenzen. Je krijgt de illusie dat ze echte vriendin is. En dan heb ik het nog niet over haar lichaam. Mooie lange vrouw, alles puur natuur, en heerlijk om te strelen en en ze weet hoe jou naar puur genot te brengen. En daar komt nog bij dat ze zelf ook geniet, als je haar op de juiste manier behandelt en dat merk je ook in haar reageren. Mijn geluk is dat ze op een vast locatie is en ik dus mijn vaste plek om te ontspannen en te genieten heb gevonden. Zij is een unieke vrouw tussen veel fake en misleiding. Dankjewel Nicole.

    Comment


    • #29
     Deze dame is prachtig. Heb de eer gehad haar vaak te mogen bezoeken en dat was elke keer weer een feestje.

     Ze ontvangt in een mooi privehuis .Mooie kamers .Nicole is schoon, fris, lief en mooi.

     Nicole is mooier dan haar foto's, een prachtige jonge vrouw die oprecht intresse toont
     Ze voelt zacht en lief maar heeft een ontzettend ondeugend randje. Wij beginnen altijd rustig en zacht. Zoenen met haar is heerlijk en haar uitkleden en aanraken is zalig.
     Vrijen met Nicole is zo lekker en ontspannend dat ik daar echt iedere keer weer naar uitkijk. Ik kom daar steeds met een glimlach weer vandaan.

     Behandel haar met respect en je krijgt zoveel terug. Dit is echt GFE / Girl next door.

     Nicole bedankt !!

     Comment


     • #30
      Vandaag mijn vakantie begonnen met een bezoekje aan Nicole.

      Al jaren een van mijn toppertjes.
      Het was weer als vanouds.

      Het liefst zou ik mee naar huis nemen

      Comment


      • #31
       Werk en Almere. Dat is, als de agenda's matchen een bezoek aan Nicole.

       Zo ook deze week.
       Even tussen het werk door een uurtje langs.

       Een uurtje me time.
       En het is me time geworden.
       Wat ging ze tekeer. Als een wilde.
       Een uur lang(2x) liggen genieten.

       De volgende afspraak staat in ieder geval al in de agenda voor 2023.

       Comment


       • #32
        Al verschillende keren met Nicole afgesproken elkeer is het weer een genot ze geniet er vol op van zo als er meer omschrijven het kan je vriendin wezen.
        Afspraak maken is zo gebeurt al ben je wat aan de laten kant ze probeert vaak om je tussen te zetten

        Comment


        • #33
         Nicole is een speciale vrouw. Lief, mooi, mooie ogen, en vind dit werk oprecht leuk. Dat is te merken tijdens een bezoek. Ongedwongen, relaxed. Behandel haar daarom met veel respect. Zij is niet zomaar een dvp. Want als je haar bezoekt is het niet alleen plezier, maar een unieke, speciale ervaring. Het is een moment van vriendschap, passie en genot. Zorg dat dat voor beiden geldt. Dat verdient ze.

         Comment


         • #34
          Hoi!

          Twee weken geleden bezocht ik Nicole in Almere. Echt een mooie vrouw, zeker ook van binnen. Ik was super zenuwachtig, maar met Nicole kun je heel makkelijk echt contact maken waardoor je niet het gevoel hebt met een compleet vreemde te liggen vrijen.

          Nicole zoent, pijpt en vrijt lekker, alles safe en heel hygiënisch! Alles is puur natuur aan Nicole en bij mij nam ze ook nog ruim de tijd om nog even na te kletsen. Ik vind haar echt een aanrader. Jaren geleden ben ik 1 keer bij een dame geweest en dat was echt een slechte ervaring. Ik was dus wat huiverig om weer naar een dame toe te gaan. Maar Nicole heeft alles weer goed gemaakt😀

          Contact maken gaat via een appje. Nicole reageert snel en vriendelijk terug.

          Lokatie is ook wel prettig. Lekker anoniem op een industrieterrein (gratis parkeren). Deur gaat snel open en je wordt meteen de kamer ingeloodst zonder dat je iemand anders tegen komt.

          Comment


          • #35
           Nicole ontvangt in Privehuis, Almere, maar valt ook onder Prive Ontvangst, dus vind dat ze hier ook een recensie verdient. Want ze is een een unieke vrouw in deze branche.
           Geen woorden om de beleving met deze vrouw te omschrijven. Iedere omschrijving doet eigenlijk te kort. Ze is lief, mooi, vriendelijk, geen klokkijken, open qua karakter, natuurlijk in omgang en fysiek. Behandel haar met respect en je krijgt een echte GFE. Respecteer haar grenzen. Je krijgt de illusie dat ze echte vriendin is. En dan heb ik het nog niet over haar lichaam. Mooie lange vrouw, alles puur natuur, en heerlijk om te strelen en en ze weet hoe jou naar puur genot te brengen. En daar komt nog bij dat ze zelf ook geniet, als je haar op de juiste manier behandelt en dat merk je ook in haar reageren. Mijn geluk is dat ze op een vast locatie is en ik dus mijn vaste plek om te ontspannen en te genieten heb gevonden. Zij is een unieke vrouw tussen veel fake en misleiding. Dankjewel Nicole.

           Comment


           • #36
            Gisteren even bij Nicole geweest. Het liefst zou ik iedere werk gaan en dan voor meer dan 1 uur. Nicole is voor mij een echte vriendin. Ze is mooi, met een mooie lichaam en weet een man te verwennen. Maar wat minstens zo belangrijk is, ze heeft een mooie persoonlijkheid. Ze is open, luistert en geeft het gevoel dat je er toe doet. Behandel haar met het respect en genegenheid die ze verdient en ook teruggeeft en je hebt een geweldige ervaring. Uniek in deze branche, zoals zij ook uniek is als persoon in deze branche. Ik kom zeg maar regelmatig bij Nicole, meestal meerdere uren en als ik vertrek ben ik weer een gelukkig mens. Dankje, Nicole, voor wie je bent.

            Comment


            • #37
             Nicole is echt geweldig. Wat een mooie vrouw in alle opzichten en lekker. Ben donderdag bij haar geweest en hebben een lekker uurtje gehad. Tongzoenen, beffen, pijpen, aftrekken en lekker rijden op mijn pik. Ze was als een kadootje. Ze is ook zo lief, kan ook lekker kroelen. We hadden een kamer met een spiegel boven ons, wat een genot om het zo dubbel te beleven wow. Herhalingsgevaar.....

             Comment


             • #38
              Nicole is verslavend en ik ben dan ook al een aantal keren bij haar geweest. Contact gaat eenvoudig via de app. De ontvangst is elke keer weer zeer vriendelijk. Op de kamer is Nicole elke keer weer enthousiast en alles gaat heel natuurlijk. Meestal gebruiken we de hele kamer en attributen die er in staan. Wat een feest. Ik kijk uit naar de volgende afspraak,

              Comment


              • #39
               Nicole en ik gaan lang terug. Vanaf het begin dat ze ontvangt bij Privehuis Almere. Daarom probeer ik het maandelijkse werkbezoek in Almere zo vaak mogelijk in te plannen op een dag dat Nicole ontvangt.

               In de middag, op goed geluk, een appje of ze tijd had.
               En dat had ze nog. Half uurtje.

               En vanaf het moment dat je binnen komt ben je bij je vriendinnetje.
               Zoen bij binnenkomst. Even wat een goed gesprek. Want dat kan je ook met haar voeren.
               Onder tussen ff wassen en dan het bed op.

               En wat daar gebeurd is gewoon weer iedere keer een feest.
               Gewoon een half uurtje goede en lekkere sex.

               Comment


               • #40
                Alle lovende woorden over Nicole zijn hier al geschreven. Dus ik weet dat ik in herhaling verval, maar voor Nicole doe ik dat graag. Ze is mooi (die ogen!), ze is lief, ze is lekker, ze houdt ervan om verwend te worden en ze is zeker verslavend. Ik weet niet meer hoe vaak ik bij haar geweest ben, ik ben de tel kwijtgeraakt, maar vrijen met Nicole verveelt echt nooit. Ik heb Nicole nog nooit chagrijnig gezien, nog nooit kortaf; het lijkt wel of ze altijd vrolijk is, en altijd zin heeft! We weten inmiddels van elkaar wat we lekker vinden en dat maakt de vrijpartij elke keer intiemer en intenser. Iemand anders zoekt misschien de spanning en het avontuur van steeds weer een ander, nou, doe mij maar saai. Maar dan wel graag met Nicole.
                Dankjewel lieve schat, tot de volgende spetterende date (want saai ben je helemaal niet!).

                Comment


                • #41
                 Ik kan het niet genoeg zeggen! Vandaag weer bij Nicole geweest. En het werd weer bevestigd, zij is een uniek persoon in deze branche. Vandaag was ik het middelpunt van alle aandacht. Normaal gaat de verwennerij wederzijds. Vandaag werd ik volledig door haar verwent met dingen die ik in her verleden al eens als fantasieën had geuit. Ik ga hier niet in details, maar het was fantastisch. En ook als persoon is zij uniek. Zij is altijd een vriendin, bij sommige misschien als spel, maar ik ervaar echte vriendschap. Nooit slecht gehumeurd en oprecht geïnteresseerd in de ander. Nicole, je bent een topwijf.

                 Comment


                 • #42
                  Vandaag weer een tijd bij Nicole geweest. Dat zijn altijd momenten om alle zorgen en problemen achter je te laten. Ik heb met Nicole wel een speciale band en praten over van alles. Zij is een apart geval in deze branche. Altijd vriendelijk, staat open voor veel, maar heeft ook haar grenzen. En ik vind het een van de mooiste eigenschappen dat ze haar grenzen en principes niet verloochend. Maar dat maakt juist dat je een fantastische tijd met haar beleefd, want alles is oprecht en gemeend. En vraag ook eens naar haar kleding, want ze heeft een grote selectie aan lingerie en leuke opwindende kleding. En met haar geweldige lichaam en lengte geeft dat een ontzettend opwindend plaatje. Kortom, tijd met haar is opwindend, relaxte en ontspannend. Voor mij is Nicole echt de vriendin die je net door wilt.

                  Comment


                  • #43
                   Ik ben bij Nicole in Almere geweest; ongezien kunnen parkeren op een rommelig bedrijventerrein.
                   Nicole is een gezellige dame met een lekkere sexdrive; ze is lekker lang en daar houd ik van.
                   Alles komt aan bod bij haar en is inclusief in haar prijs; waar voor je geld dus in deze dure tijden!

                   Comment


                   • #44
                    Vorige week ben ik wederom bij Nicole geweest. Contact gaat altijd eenvoudig via app. 't Is elke keer weer een feestje bij haar. Deze keer niet alleen het bed gebruikt, maar ook het andere meubilair in de kamer. 't Was wederom een fijn uurtje, voor mij en voor haar. Ik hoop dat onze agenda's binnenkort weer matchen.

                    Comment


                    • #45
                     Ik had al regelmatig haar profiel gezien op de site van privéhuisalmere.nl en het trok me erg aan. Toch kwam het er om verschillende redenen niet van. Soms te druk, soms alleen aanwezig op dagen dat ik niet kon. Etc. Deze week keek ik weer eens op de site en op kinky op haar profiel en las ik de overwegend goede reviews. Het begon zeker te kriebelen en nu toch maar besloten om wat afspraken af te zeggen en met Nicole een afspraak te maken. Dat ging via Whatsapp heel eenvoudig, zakelijk maar ook vriendelijk. Het contact was dus prima. Benieuwd hoe ze er uit zou zien, het is op de foto’s zonder gezicht toch niet helemaal goed in te schatten, op naar Almere. Ik ken het huis dus was het eenvoudig om daar te komen.
                     Nadat de gastvrouw de deur geopend had en me vriendelijk verwelkomde naar de kamer van Nicole. WOW. Wat een prachtige verschijning. Ja, op de foto’s is het een beauty, maar in het echt is het een wonder van de natuur. Wat een geweldig mooie verschijning. Eerst maar even afgerekend, dan ben je daar vanaf, en daarna uitkleden en opfrissen. Ze vroeg me of ze zich moest uitkleden of dat ze haar lingerie nog even moest aanhouden. Ik koos voor naakt, waarbij ze haar kousen aanhield. Altijd geil. Wat ziet deze meid er heerlijk uit. Prachtige echte tieten, die heerlijk aanvoelen, een kont zo zalig en een kutje om te zoenen, en dat heb ik dan ook uitgebreid gedaan. Wat zo zalig is, is dat ze zo lekker zoent en haar tong daarbij met de mijne laat spelen. Dat is werkelijk goddelijk bij haar. Je kunt echt spreken van een GFE. Ja echt. En dan de sex. In een woord super. Het pijpen was een feestje, het beffen en vingeren was een waarlijke traktatie en wat was ze nat en wat smaakte ze heerlijk. Met je tong diep in haar spleetje komen de smaken nog beter naar voren en zeker na haar orgasme. Ik heb haar in de drie traditionele standjes geneukt en me daarna heerlijk klaar laten pijpen. Het nagenieten en wat kletsen was ook zeer aangenaam. Ja, ik snap het, ik kom woorden tekort, maar ik ben dan ook zeer enthousiast. Het herhalingsgevaar is zeker 100% (meer kan niet helaas). Nu maar hopen dat er snel een match is tussen haar en mijn agenda.
                     Nicole, dankjewel.

                     Comment


                     • #46
                      Vrijdag weer bij deze lieve schat geweest. Ik heb al vaak over haar geschreven, maar het kan nooit genoeg zijn. Zij is toch echt een uitzondering in deze branche. Ik ga ooknier meer naar andere collegae, want bij haar vind ik wat ik zoek. Een perfecte mix van passie, kinky, gfe en echte vriendschap. Ik ga niet uitwijden over de relatie tussen ons, maar kan zeggen dat je die nooit zal vinden bij een ander. Ze houdt er ook van om zelf vertroeteld te worden en zal nooit faken. Met alles wat ik over haar vertel doe ik haar te kort. Ik weet zeker dat ik nog lang met haar zal genieten van mooie momenten. Zij is niet alleen een fysiek mooie vrouw, maar ook haar karakter is uniek.

                      Comment


                      • #47
                       Vandaag weer lekker geneukt met Nicole, was weer een tijd geleden.. heerlijk, zij is echt te lekker!

                       Comment


                       • #48
                        Na alle goede recensies te hebben gelezen, voelde ook ik de drang om een afspraak te maken met Nicole. En daar heb ik geen spijt van! Sterker nog: dit was 1 van de beste dates die ik gehad heb de afgelopen jaren. Een geweldige GFE, met een super mooie en aardige vrouw. Sexy gekleed en sensueel prikkelend was het voorspel. Langzaam naar een hoogtepunt toe gegaan. Heerlijk! Hoop dat ze nog lang blijft. Fijne dagen en tot snel Nicole!

                        Comment


                        • #49
                         Al een tijdje wilde ik langs Nicole gaan, maar vanwege de agenda's kwam het er maar niet van. Vandaag was het dan eindelijk zo ver!
                         afspraak maken via wa ging makkelijk en snel en werd vriendelijk ontvangen met een zoen. Daarna mocht te pret beginnen. Snel de kleren uit, opfrissen en zijn we op het bed gedoken. Nicole zoent en tongt heerlijk. Mijn jongeheer stond al snel kaarsrecht en was klaar voor actie. Eerst heb ik haar nog even gebeft, waar ze oprecht van genoot. Daarna was het mijn beurt, wat een heerlijke pijpbeurt, daarna heeft ze me bereden en ben ik heerlijk klaargekomen.
                         100% herhalingsgevaar!

                         Comment


                         • #50
                          Vorige week geweest, was mijn eerste x bij haar. Blij en aangenaam verrast door haar verschijning, helaas maar een half uurtje, die vloog om.
                          Het is een toppertje en gaat mij zeker vaker zien.

                          Comment

                          Working...
                          X