Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sofia, Huize Sandra, Speelhuislaan 60, Breda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sofia, Huize Sandra, Speelhuislaan 60, Breda

    Naam: Sofia
    Leeftijd: 31
    Uiterlijk: Duits
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.huizesandra.nl/dame/teru...afotos-volgen/

    Sofia was nog onderweg. Wilma belde en ik mocht wachten. Binnen 5 minuten stond ze even later voor mijn neus. Wat een vrouw is me dat zeg!

    Daar kan niemand aan tippen. Heel lang. Mooi gezicht, haren, borstjes. Onvoorstelbaar. Wat een lady! Gevraagd of ze met mij wilde. Antwoord was ja. Haar blauwe slede schoenen verwisselde ze voor zwarte pumps.

    En wat er toen gebeurde... Ze raakte mij al wat een tijdens het wassen. Tongzoenen mocht niet ivm corona. Strelen, zoenen. Ze masseerde mijn penis met glijmiddel. Merkte op dat ze leuke pumps had. Wil je dat ik ze aantrek zei ze? Ja, graag. Ze heeft ze de hele tijd aangehouden. Toen ze bovenop mij zat hield ze de hakken vast. Voorzichtig streelde ze met haar voet mijn penis.

    Veel kussen en strelen, tepels van mij likken. Haar borsten gelikt en na een tijdje naar beneden. Ze wreef over mijn hoofd, pakte mijn hand vast. Heb haar heel lang gelikt. Ze vondt het zalig. Mocht haar vingeren. Een vinger gebruikt. Ondertussen gezoend, gestreeld haar clitoris nog gelikt. En meerdere malen alle letters van het alfabet gedraaid tjdens het beffen.

    Er leek geen eind aan te komen. Mooie lange benen, alles is mooi aan haar. Vergeet al die anderen maar. Super sensueel. Ze ging mij pijpen. Haar kontje draaide ze naar mij toe. Ik kuste en likte haar poesje. Ze wilde standjes doen. Ik stelde zijwaarts voor. Heel voorzichtig begeleidde ze mijn penis naar binnen. Oef wat is ie groot zei ze. Het was heerlijk, ondertussen streelden en zoenden we elkaar.

    Vervolgens bovenop. Dat was heel fijn. Ik boog naar haar toe, of zij naar achteren ondertussen hield ze haar hakken vast. Daarna op z'n hondjes. Wat een vrijpartij. Nog steeds was de koek niet op. Een heerlijke missionaris waarbij haar benen zo ver naar achteren gingen dat het niet verder ging. Ze genoot en kreunde volop. Blijf doorgaan zei ze nog.

    Af en toe een nieuw condoom erop. Ze trok me dan af en pijpte mij. Ik wilde graag aan de wastafel verder. Ze droeg nog steeds haar pumps. Ze boog helemaal voorover. Ik kon niet meer bij haar borsten. Haar hoofd hing boven de wastafel. Ze vond het heerlijk. Voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen. Wat denk je? We hadden nog 20 minuten. Dit voelde heel fijn.

    Ze zette mijn penis weer in werking. Haar opnieuw gevingerd en gebeft. Daarna nog een keer zijwaarts maar dan op de andere zij. Iets minder gemakkelijk voor mij. Daarna nog tijd over. Ze is bovenop mij komen zitten en ik heb haar gebeft. Ze heeft een prachtig poesje. Voelde dat het ging lukken. Ze draaide nog wat en ik bleef dat heerlijke poesje maar likken.

    Ik kwam bijna klaar en verwittigde haar: ze keek om en ik spoot alles eruit. Heerlijk. Eind goed al goed... .

    We gingen de trap af en daar had ze moeite mee. Volgende keer doe ik jouw schoenen aan zei ze. Nog een afscheidskus gehad.


    Fred Hache
Working...
X