Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Claudia, Utrecht Prive, Utrecht, Vleutenseweg 247

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Claudia, Utrecht Prive, Utrecht, Vleutenseweg 247

    Naam: Claudia
    Leeftijd: 41
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: FF
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://utrechtprive.nl/dames/Claudia_FF

    Getipt door een bezoeker op dit forum ben ik in Utrecht beland bij Claudia. Haar borsten (FF Cup zoals ze zegt) zijn van fors formaat. Het is een spontane Latina, in de veertig jaar met ook flinke billen. Ze is zeker niet dun, een flinke mollige dame. Maar fijn knuffelvlees

    Ze wist natuurlijk dat ik voor haar borsten vooral kwam en ze weet ze goed in te zetten. Veel voelen, likken, over mijn lichaam glijden met olie, en lange tijd op z'n Russisch er tussen gezeten. Heerlijk! Pijpen ging in hoog tempo en iets te gehaast, daarom maar snel overgegaan naar neuken waarbij in missionaris ze haar borsten dicht tegen elkaar hield zodat ik een prachtig uitzicht had terwijl ik tot een orgasme kwam.

    Ik heb mij zeer prima vermaakt met Claudia!

  • #2
    Ben nu twee keer bij Claudia geweest. Allebei de keren alweer een tijdje terug, maar Claudia verdient wel een goeie recensie. Vooral het tweede bezoek was erg lekker. Had voor twee uur gereserveerd met bad. Zoals Pietertje68 al aangeeft: genoeg houvast voor de liefhebber. Vriendelijke en lieve dame. Na een tijdje op bed te hebben gevreeën hebben we een flinke tijd in bad doorgebracht. Heerlijk om met een paar van die grote, natte en gladde borsten te spelen. Ondertussen veel zoenen. Daarna nog een sessie op het bed. Inderdaad is het pijpen wel lekker maar niet spectaculair, maar een vrouw als Claudia is gewoon gemaakt om geneukt te worden. En dat was dan ook vreselijk lekker.

    Comment


    • #3
      Ik kom al vele jaren bij Claudia, ken haar nog van vroeger toen ze op het Zandpad werkte. Omdat ze me al zo lang kent mag er veel bij haar, zo is tongzoenen bij de prijs inbegrepen, helaas doet ze geen body-to-body massage terwijl ze daar een perfect lichaam voor heeft naar mijn mening. Ze gaat altijd van December t/m Februari voor een maand of 2 terug naar haar vaderland de Dominicaanse republiek. Vroeger op het Zandpad had ze een kamer op een boot met een deur waarvan alleen het bovenste deel geopend kon worden, ze ging dan met die grote borsten van haar hangend over die deur staan, en dat trok wel de aandacht, haha. Op de site van Utrecht Privé staat nog steeds 41 als haar leeftijd, maar ik denk dat het wel wat jaartjes meer is. Maar een heerlijke vrouw ook.

      Comment


      • #4
        Ik was voor het eerst bij Claudia. Wat een leuke, lieve, lekkere dame is zij. Ze heeft prachtige borsten en dan is het niet raar dat je snel opgewonden bent. Ze vrijt echt met je en het tongzoenen vond ik ook erg opwindend. Het was voor mij een heerlijk uur met een dubbel orgasme. Alleen al daarom kom ik zeker voor haar terug.

        Comment


        • #5
          Padloper heeft vorige week Maandag een aangenaam uur met Femke gehad op haar eerste dag bij UP, ze stond voor vandaag weer op hun agenda en dit keer van 13.00 - 23.00 uur, vorige week slechts van 18.00 - 0.00 uur. Ik belde om 15.00 uur met de vraag of Femke aanwezig was, nee kreeg ik te horen, vroeg vervolgens of men dacht dat ze nog zou komen en daarop was het antwoord we zijn bang van niet. Daarom maar een afspraak gemaakt met Claudia die nooit teleur stelt, ik ken haar al 20 jaar nog van het Zandpad . Kijk ik net weer even op de site van Up en nu staat er dat Femke toch aanwezig is, het lijkt er dus op dat ze net als vorige week om een uur of 6 is begonnen. Jammer dat ze dan een verkeerde starttijd op heeft gegeven en er pas uren later binnen is gekomen. Claudia is altijd super betrouwbaar waar het haar aanwezigheid betreft, als er staat dat ze er is dan is ze er ook. Minpuntje voor Femke......

          Comment

          Working...
          X