Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maya, Den Haag, Geleenstraat 110 kamer 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maya, Den Haag, Geleenstraat 110 kamer 5

    Roemeense
    Leeftijd 25-30
    1.70m
    Roemeense
    donkerblond
    slank, Normaal
    Cup DD siliconen
    piercing weet niet
    tattoo: weet niet
    Engels sprekend

    Zoals gezegd liep ik in de avond een paar rondjes en kon niet direct iets vinden tot ik op 110 K5 een bijzonder aantrekkelijke dame zag staan, niet heel slank maar goed figuur met een paar behoorlijke sili borsten zoals ik ze graag zie.
    Na een paar rondjes bleef ze me uitdagend aan kijken en ik kon haar niet weerstaan dus hup naar binnen.
    Ze stelde zich voor als Maya. Ze had gewerkt in Brussel, vervolgens een paar dagen in Antwerpen gestaan waar het haar niet goed bevoel, slechte business en hoewel ze eigenlijk naar Amsterdam wilde was ze toch maar naar Den Haag gegaan om te werken. Gelukkig maar want Maya is een ontzettende leuke meid, erg spontaan en nam alle tijd om een praatje te maken.
    Borsten waren een paar maanden gelden gedaan en zaken er geweldig uit dus snel een wasje gedaan en de borsten werden ontbloot.
    Ik had gekozen voor een half uurtje (voor 100) dus we hadden alle tijd.
    Ze begon me rustig te masseren en nam mijn jongeheer ook mee dus die kwam al snel omhoog waarna ze met haar lichaam over me heen begon te kroelen met mijn lul tussen haar borsten, erg geil.
    Ze pakte het condoom en bracht die vakkundig aan waarna ze me heerlijk begon te pijpen, mjammie. Ik lag lekker hoewel de kamers daar erg kleine bedden hebben, wel een minpuntje maar goed, daar kan zij natuurlijk niets aan doen.
    Na een minuut of 10 gevraagd om te neuken, 2 standjes gedaan en kan er eigenlijk niet veel aan toevoegen, het was gewoon prima.
    Vanwege vermoeidheid - en het kleine bed - maar gevraagd of ze het met de hand af wilde maken en dat deed ze vakkundig waarna ik knallend tot een hoogtepunt kwam.
    Al met al een prima bezoekje en toen ik na een half uurtje langs liep om alsnog de trein te pakken zwaaide ze me nog vriendelijk toe. Herhaling aanwezig hoewel het kleine bed wel een dingetje is.
Working...
X