Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Schipperskwartier, Red Light District, Antwerpen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Originally posted by Scuderia View Post

  Das misschien niet zo'n goede vergelijking, gezien er een paar miljoen mensen de concentratiekampen niet overleefd hebben...
  Auschwitz complex (including Birkenau, Monowitz, and subcamps) approximately 1 million
  Treblinka 2 approximately 925,000
  Belzec 434,508
  Sobibor at least 167,000
  Chelmno 156,000–172,000
  nee natuurlijk, maar ik wil alleen maar zeggen dat er mensen zijn die met honger, zware arbeid, en massaslachting om zich heen, amper voedsel of goede huisvesting of hygiene en niet wetende of daar een einde aan zal komen, dat zelfs wisten te overleven. Dus mensen die nu gaan gillen dat een lockdown zeer ernstig is.. wil ik dat wel even in een ander perspectief plaatsen, en ja ik weet dan een oorlogs voorbeeld dan gevoelig ligt, maar daar ging het mij ff niet om

  Comment


  • #17
   Originally posted by nobody View Post
   Artikel uit De Standaard
   dat geldt voor zoveel werk en banen, maar we zullen toch weer aan het werk moeten en dan is de vraag hoeveel doden mag dat kosten, want een economie kan je niet langdurig op slot houden

   Comment


   • #18
    al bekend wat nu de exacte datum is die nu bekend is dat prostitutie weer mag in Belgie? de aantallen doden en besmettingen hebben daar inmiddels Nederland behoorlijk ingehaald begrijp ik

    Comment


    • #19
     https://www.info-coronavirus.be/nl/news/nvr-13-05/

     Comment


     • #20
      Hm, dit gaat niet echt specifiek in op sekswerk in België... Alleen over contractberoepen in zijn algemeen staat er dat er vanaf 18 mei weer gestart mag worden:

      Wat het economische leven betreft – daar is beslist dat de contactberoepen in deze fase hun activiteit kunnen hernemen, onder bepaalde voorwaarden. Zo moeten ze werken op afspraak, een mondmasker of mondneusbescherming dragen (personeel en klanten) en moeten ze de veiligheidsafstand tussen de klanten respecteren.

      De veiligheidsafstand tussen klanten lijkt me geen probleem. Werken op afspraak moet ook kunnen, de toppers doen dat sowieso al grotendeels. Maar ja, die mondmaskers... En gaan ze net als in Nederland een onderscheid maken tussen alle contactberoepen en sekswerk? Lijkt me wel?

      Comment


      • #21
       https://www.violett.be/nl/sekswerker...a-en-sekswerk/

       Comment


       • #22
        Originally posted by Ed Raket View Post
        al bekend wat nu de exacte datum is die nu bekend is dat prostitutie weer mag in Belgie? de aantallen doden en besmettingen hebben daar inmiddels Nederland behoorlijk ingehaald begrijp ik
        Nog nergens gelezen dat prostitutie terug mag in België! En als je de tekst leest op de website van violett dan vrees ik dat het nog niet voor spoedig zal zijn.

        Comment


        • #23
         Wordt in Belgie een stuk vager over gedaan dan in Nederland. In Nederland is het in ieder geval specifiek genoemd wanneer het mogelijk weer open kan..

         Comment


         • #24
          Belgie heeft teveel regeringen dat is niet meer te volgen daarbij zijn het aantal doden en besmettingen veel hoger op een kleinere bevolking, dacht ik?

          Comment


          • #25
           In Belgie gaan geruchten over Juni, maar dat lijkt mij sterk, want ze zijn daar strenger dan in Nederland, en grenzen zijn toch ook nog dicht? En kan online ook nergens een bericht vinden wat officieel aangeeft wanneer het weer open gaat daar.

           Comment


           • #26
            dus er is helemaal geen officiele datum? hebben zij geen spoorboekje voor diverse branches wat wanneer open mag, hoe geven ze dan mensen hoop?

            Comment


            • #27
             Originally posted by Johan Geluk View Post
             Belgie heeft teveel regeringen dat is niet meer te volgen daarbij zijn het aantal doden en besmettingen veel hoger op een kleinere bevolking, dacht ik?
             Ja en nee, Belgie 'rekent' ook anders. Ook overledenen die vermoedelijk aan corona zijn gestorven nemen ze mee in de cijfers. De meeste landen doen dat niet, als er geen coronatest is geweest voor overlijden dan wordt die niet meegeteld als corona-slachtoffer.

             Beetje hetzelfde wat een paar weken geleden gemeld werd, dat het CBS beduidend meer doden telden in Nederland dan normaal, wat niet allemaal verklaart werd door de officiele cijfers van corona-doden. Dat gaat ook om een paar duizend doden die "niet verklaarbaar" zijn.

             Comment


             • #28
              nou in Nederland worden ook veel overleden personen die aan Corona zijn gestorven genoemd die eigenlijk hartpatient waren, maar dan wordt Corona aangevinkt omdat dat dan als boosdoener wordt aangemerkt en men ook geld opstrijkt voor het ziekenhuis. Maar inderdaad het is vaak appels met peren vergelijken, al vind ik een verschil van 100% op een veel lagere bevolking wel een erg groot verschil hoor

              Comment


              • #29
               Ik wilde het hier eigenlijk niet neerschrijven omdat ik het via via heb vernomen, maar wil jullie het toch niet onthouden. Tijdens de brainstorming over de mogelijkheden voor de heropening van de raamprostitutie en de andere vormen van sexvertier kwamen blijkbaar volgende suggesties naar voor :
               - voor het schipperskwartier zouden er beperkte openingsuren zijn, met name van 10u tot 24u (blijkt ook voor restaurants en cafés te gelden)
               (een dagschift zou van 10u tot 18u zijn, en een avondshift van 18u tot 24u, dubbele shiften niet toegelaten)
               -sexwerkers en klanten moeten geregistreerd worden (hier knelt het schoentje inzake wet op de privacy)
               -slechts één toegang mogelijk tot schipperskwartier waar security en/of politie toezicht houdt, beperkt aantal wandelaars toegelaten om overrompeling te vermijden (heb hier mijn twijfels over als je ziet wat een massa er zich nu op de Meir begeeft)
               Kortom er is nog heel wat denkwerk nodig alvorens het allemaal zal toegelaten worden en de eerst vooropgestelde datum van 15 juni zou dus niet haalbaar zijn.

               Maar nogmaals, schiet niet op de pianist want het zijn misschien dus wishfull thinkings van bepaalde personen, die dit dus verspreiden. Trouwens ik kwam vorige week nog een meisje tegen en die vertelde mij dat de ramen terug zouden open gaan op 9 of 10 juni. Dus je ziet er wordt nogal veel rond verteld. Misschien komen we via een leugen toch aan de waarheid.

               Comment


               • Citygirl.nl
                Citygirl.nl commented
                Editing a comment
                Dit bericht is per ongeluk op 'in moderatie' terecht gekomen, en daardoor pas een paar dagen later online gekomen. Excuus nobody !

              • #30
               Totaal geen schema hebben die Belgen he? Worden ze daar niet gek van? Hoorde op radio 1 dat de overheid bij een tv presentatie 69 sheets gebruikte om de Belgen uit te leggen wat er met het Corona virus aan de hand was en wat men moet doen in welke situatie. Ja dat kan niemand onthouden lijkt mij

               Comment

               Working...
               X