Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Emma, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Vandaag lekker bij Emma geweest die weer terug was van haar vakantie. Wat is zij tot een heerlijke schat.
    Ze streelt me heerlijk over mijn hele lichaam terwijl ik haar vinger en met haar kut speel.
    ook weet ze inmiddels hoe ze me goed kan opwinden en daar geniet ik dan ook van.
    En als ik dan ben klaar gekomen dan knuffelen we nog even de tijd vol en kletsen we wat.
    Ja voor mij is ze een heerlijk gezelschap.
    Ik kijk nu al uit naar de volgende keer!

    Comment


    • #52
      Ik hoop vandaag weer een gezellig uurtje met Emma te hebben. Zij is echt het beste dan een man kan overkomen.

      Comment


      • #53
        Onlangs bij Emma geweest. Geweldig dit was een GFE. Nu snap ik waarom ze zo vaak volgeboekt is. Wauw. Zalig geneukt in drie standjes en over haar buikje gekomen. Heerlijk.

        Comment


        • #54
          afgelopen 2 zaterdagen bij Emma geweest en ik kijk alweer uit naar de volgende gelegenheid.
          Ze is een heerlijk en eerlijke meid die me lekker wast en dan streelt over mijn hele lichaam om me op te warmen.
          Ik mag dan lekker met haar kutje spelen en zo start dan een heerlijk uurtje met haar.
          Ze weet inmiddels wat ik lekker vind en wat me geil maakt, en plaagt me dan naar mijn hoogtepunt.
          Waarna ze me schoonmaakt en we nog lekker na knuffelen en kletsen over van alles.
          Voor mij is ze de vaste meid voor een uurtje puur genot.
          Bedankt lieve Emma!

          Comment


          • #55
            Ik had op een mooie zaterdagavond enige weken geleden een zeer prettige ontmoeting met deze blonde sexgodin. Ik werd aangenaam onvangen door de aardige gastvrouw. De vorige bezoeken waren iets uitgelopen dus moest nog even wachten. Het wachten werd beloond.Fijn gekust. Wat kan deze dame zalig pijpen, niet normaal. Ze smeekte me om haar te beffen. Geen probleem graag gedaan. Ze ging heerlijk op me zitten en reed mij klaar. Wat een genot deze date. Kom zeker terug bij Emma.
            Last edited by Woody; 18-10-2021, 17:52.

            Comment


            • #56
              Emma Emma Emma en maar door gaan, ik heb me heerlijk vermaakt met Emma, wat heeft deze vrouw een energie, op recht, eerlijk en ik was na afloop buiten adem, ik ga haar heel snel weer bezoeken!

              Comment


              • #57
                Emma is nr 2 bij verkiezing beste privehuisdame van Nederland hier: https://www.privehuizenblog.nl/favor...uis-en-waarom/

                Comment


                • #58
                  Het jaar 2021 is alweer voorbij. Het jaar waarin ik in de gelukkige positie was om een aantal dates met Emma te hebben. Een date met Emma is in één woord: geweldig. Bij haar weet je dat het goed zit en dat je tevreden en voldaan naar huis gaat.

                  Emma, bedankt voor de fijne tijd die we ook dit jaar weer gehad hebben. Ik hoop dat ik in 2022 weer vaak van je kan genieten. We moeten per slot van rekening nog het kampioenschap van Max vieren.
                  En als het je tot de eerstvolgende keer allemaal te lang duurt, je weet wat te doen.... liefs, Niels.


                  Ik wil overigens ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om gastvrouw Rebecca te bedanken voor haar werk dit jaar.

                  Comment


                  • #59
                    In de zevende hemel met Emma.

                    Alhoewel mijn ervaringen met Emma al van een aantal maanden geleden dateren zitten ze nog altijd vers in het geheugen. Een bezoekje aan Emma vergeet je immers niet snel.
                    Emma kwam me halen en op de kamer aangekomen begon ze meteen heerlijk te tongzoenen. Ondertussen begon ze mij ook uit te kleden en mijn overhemd en T-shirt lagen dan ook al snel in een hoek van de kamer. Emma begon ook lekker aan mijn tepels te likken en ondertussen ritste ze mijn broek open. Haar hand gleed in mijn slip en al snel omsloten haar vingers mijn balzak. Emma kneep plagend in mijn ballen, en ontblootte mijn billen waardoor mijn broek snel tot op mijn enkels was gezakt. Aangezien dat een vrij ongemakkelijke houding is om je naar het bed te begeven, stopte Emma even haar verleidingskunsten om mij de gelegenheid te geven om mij van sokken, schoenen en andere inmiddels overbodige kledingstukken te ontdoen.

                    Op bed aangekomen zei ik dat ik het oneerlijk verdeeld was omdat ik geheel naakt was terwijl Emma nog in de kleren was. Ze zei dat ik daar wel iets aan mocht doen. Al tongzoenend vonden mijn handen haar heerlijke zachte borsten en het duurde dan ook niet lang voordat ik haar borsten had “uitgepakt” en het niemendalletje dat ze droeg achteloos naast het bed was beland. Mijn tong gleed al snel over haar mooie vrouwelijke borsten en binnen de kortste keren stonden haar tepels parmantig overeind.

                    Emma vond dat ik voldoende met haar borsten had gespeeld en ze zei dat ze niet langer kon wachten om mij te gaan verwennen. Haar tong gleed over mijn balzak, haar mond sloot zich rond mijn ballen en ze rolde deze op onnavolgbare wijze door haar mond. Het was een magisch en extatisch gevoel. Dit was een unieke ervaring. Ze wisselde haar aandacht voor mijn ballen af met een meer dan voortreffelijke pijpbeurt. Emma heeft superieure orale kwaliteiten. Aldus in standje 69 beland te zijn werd het tijd om Emma van haar slipje te ontdoen. Ja, daar waren we nog niet toe gekomen 😊. Emma vond dat uiteraard prima, en terwijl ze doorging met pijpen trok ik haar slipje uit en kon ik eindelijk haar vrouwelijkheid proeven. Het is een waar genot om Emma te beffen en te zien aan de bewegingen van haar heupen en bekken en het zachtjes kreunen, kon ze het ook wel waarderen. Ik merkte hoe ze vochtiger en vochtiger werd en mijn tong deed zich gretig tegoed aan haar vrouwelijke sappen. Ik werd dronken van genot.

                    Emma wilde mij nu in haar voelen en ze ging in cowgirl positie op mij zitten. Mijn inmiddels keihard geworden paal gleed makkelijk bij haar naar binnen en Emma bereed mij in een steeds sneller wordend tempo om rustiger aan te doen zodra ze zag dat ik niet ver verwijderd was van een orgasme. Ze leek hier eindeloos meer door te gaan en ik verkeerde in een roes van permanente opwinding.

                    Emma zei uiteindelijk “vooruit jij mag kiezen in welke positie we het afmaken”. Ik ging achter haar zitten en met uitzicht om haar fraaie billen, voelde ik mijn orgasme vanuit mijn tenen via mijn bekken en balzak opkomen om vervolgens vanuit een luid klinkend klokkenspel te exploderen in Emma. Ik was in de zevende hemel en ook Emma moest even de tijd nemen om weer te landen.

                    Terwijl ik mijn kleding weer bi elkaar zocht zei ik tegen Emma: “Ik denk dat ik je nog wel even moet betalen voor de extra service die ik heb afgenomen”. Emma schoot in de lach en zei: “Bedankt schatje. Was ik helemaal vergeten. Ja we zijn ook meteen aan de slag gegaan toen we op de kamer kwamen en dan vergeet je zoiets”.

                    Ik ging als een zeer tevreden man weer huiswaarts. Daarna heb ik Emma nog verschillende keren bezocht en elke keer weer was het een erotisch feest. Alleen jammer dat Emma tegenwoordig zo weinig aanwezig is in La Cloche. Wat blijft zijn opwindende herinneringen.

                    Comment


                    • #60
                      Emma, ik mis je! Alweer te lang geleden dat ik je bezocht heb maar zeker niet uit m'n gedachten verdwenen.
                      Ik hoop je gauw weer te spreken, te zien, te ontmoeten, te knuffelen en nog véél meer!

                      Dikke kus Gijs.
                      🥰💋

                      Comment


                      • #61
                        Afgelopen week weer eens sinds lange tijd bij Emma geweest. Het was weer super.
                        Hele leuke dame en mooi verschijning. Kan fantastisch zoenen en pijpen.
                        Het was weer ongelooflijk genieten.
                        Ben heel benieuwd naar de volgende keer want ze heeft mij beloofd mij te laten gillen.

                        Comment


                        • #62
                          Tja, ik weet niet zo goed wat ik van de date met Emma moet zeggen. We hebben samen heerlijk genoten, maar toch voelde het niet als een date die vlotjes verliep. Het leek wel of Emma niet zo goed wist wat ze met me aan moest. Ik was voor de 1 ste x bij LC Emma. Sinds ze terug is op de woensdag middag ontvangt ze klaarblijkelijk alleen maar vaste klanten die ze al wat langer kent. Vanuit mijn optiek was het een wat rommelige date. Ondanks een wat stroef begin hebben we er samen een heerlijk uurtje van gemaakt. Dank Emma

                          Comment


                          • #63
                            Beste Allen, is ze makkelijk in omgaan, dus op de kamer. Ik ben vrij nieuw hier en Google binnen de buurt voor een goed privehuis met een leuke dame.
                            ook belangrijk zijn discrete parkeerfaciliteiten. Weet iemand of die aanwezig is?

                            Dank alvast.

                            Groet Danny

                            Comment


                            • #64
                              Maak je geen zorgen, Emma is zeer makkelijk, je voelt je direkt thuis. Parkeren is ook geen probleem. Rij vanaf de A’damsestraatweg bij LC rechts de zijweg Ondiep-Zuidzijde in. Hier kun je al betaald parkeren, ruimte genoeg. Rijd je 100 meter door en steek je de voorrangsweg over, dan kom je op het Ondiep en daar kun je naast de stoep overal gratis parkeren. Ook in de zijstraatjes. Er is altijd wel een plek. Hiervandaan is het 5 minuten lopen naar La Cloche.

                              Comment


                              • #65
                                Weer een geile date gehad met onze Emma. Het is fijn dat ze weer terug is op haar plek. Al komt de woensdag niet altijd goed uit.
                                Ze herkende mij nog na zo lange tijd en wist precies wat ik leuk en lekker vind.

                                Ik heb weer een vol uur van Emma genoten, ik kan niet wachten op de volgende keer.

                                Comment


                                • #66
                                  Was gezellig Emma! Ga er niet meer over zeggen, want je houdt niet van die stomme reviews.. 😉

                                  Comment


                                  • #67
                                    Emma, was weer gezellig! En sorry, ik ben vergeten de extra's af te rekenen. Die krijg je volgende keer nog van me.

                                    Comment


                                    • #68
                                      Deze week zelfs 2 dagen aanwezig, Emma is op en top girlfriend experience ervaring 2.0+. Wel reserveren vantevoren want vaak is ze volgeboekt. Geweldige tongzoenster en een Hollandse nuchtere meid.

                                      Comment


                                      • #69
                                        Na veel te lang gewacht te hebben eindelijk weer eens afgesproken met Emma. Het weerzien was spetterend! Gelijk op de kamer zoenen, strelen, aftasten, herverkennen en opgeilen. Tussendoor kort heerlijk bijgepraat en er samen een heerlijk uurtje van gemaakt.
                                        Ik ben weer zeer tevreden vertrokken en hoop nog veel vaker van haar diensten gebruik te kunnen maken. Wat een heerlijkheid deze Emma!

                                        Comment


                                        • #70
                                          Tja wat is nog niet van Emma beschreven hiervoor... het is een topper ( en niet als onderdeel van de groep met Gerard Joling enz. ). Vandaag kwam ik toevallig langs. en zag dat Emma er ook was. Gelukkig kon je ook reserveren en ik bofte er was nog een plekje vrij. Na een paar mindere ervaringen met andere dames dacht ik even dat het gedaan was met de pret en alles misschien onder extra's ging vallen. Nou niet bij Emma.... wat was het fijn om een droom in het echt te mogen meemaken. Jaren terug ben ik ook nog een keer bij haar geweest maar kwam al klaar bij het pijpen ( tja dat kan ze nou eenmaal ook goed). Maar niet vandaag, ondanks dat ze weer ontzettend goed haar best deed ( doe ik mij zelf geloven dan). Dus was ik door naar het volgende level... joepie. tot de volgende keer maar weer.

                                          Kortom: Echt een aanrader.

                                          Comment


                                          • #71
                                            Gek op één leuke manier dat is Emma en elkaar geil gemaakt. De sex is zo lekker met haar. Zo blij dat ik vandaag bij haar bent geweest en ze ziet er onzettend goed uit.

                                            Comment


                                            • #72
                                              Zijn leuke reviews. Wil een keer bij haar langs gaan. Weet iemand of ze ook pijpt zonder condoom en of ze dat tot het einde doet?

                                              Comment


                                              • #73
                                                Emma werkt tegenwoordig meestal op de woensdagen. Dus onlangs weer eens een afspraak met Emma gemaakt. Ik werd door de gastvrouw alvast naar de kamer gebracht met de mededeling dat Emma er zo zou aankomen. Jerommeke hoefde niet lang te wachten want daar ging de deur al open en daar verscheen Emma blootvoets en slechts gekleed in een grote bandhanddoek die ze in de haast omgewikkeld had. Emma verontschuldigde zich dat ze iets aan de late kant was. Ze zei lachend “ik heb me net opgefrist en ik dacht dat je het wel niet erg zou vinden als ik me niet helemaal zou aankleden”. We lachten allebei aangezien we beiden wisten wat er het komende uur zou gebeuren.
                                                Emma begon meteen lekker te tongzoenen ondertussen Jerommeke van zijn kleding te ontdoen. Zachtjes maar toch stevig likte ze aan mijn tepels terwijl haar handen voelden of Jerommeke al op voldoende sterkte was gekomen. “Nou“ zei ze met een glimlach “zo te voelen heb je er wel zin in”.
                                                Met een simpele handbeweging verwijderde Jerommeke de handdoek en daar stond Emma in Eva kostuum voor mij. Haar fraaie C-cup lachte mij tegemoet en Jerommeke begon dan ook meteen haar borsten te verwennen en aan haar harde tepels te voelen kon Emma dit wel waarderen.
                                                Intussen waren we op het bed beland en Emma liet plagend haar tong over Jerommeke’s eikel gaan. Langzaam liet ze haar tong afdalen om via mijn stijve paal bij mijn ballen te belanden.
                                                Even een zijsprong. Alhoewel sommige mannen aan fitness doen om hun libido te verhogen, heeft Jerommeke zich bekwaamd in ‘ball stretching’ waardoor Jerommeke’s ballen permanent lager zijn komen te hangen. Dit is niet alleen erotiserend maar maakt het voor de dames ook makkelijker om met je ballen te spelen. Ze hangen immers ‘hapklaar’ als laaghangend fruit klaar om door de dames ‘geplukt’ te worden.
                                                Terug naar Emma. Emma is een meesteres in het bespelen van mijn balzak en ze liet mijn ballen dan ook heerlijk ‘van links naar rechts’ door haar mond gaan om er afwisselend hard en dan weer zacht aan te zuigen.
                                                Aangezien ik Emma ook wilde verwennen positioneerde ik haar in standje 69 zodat mijn tong haar vrouwelijkheid kon beroeren. Emma smaakt altijd heerlijk. Rustig maar gestaag likte ik haar en Jerommeke voelde Emma steeds vochtiger worden. Ik hoorde haar zachtjes kreunen van genot.
                                                Na Jerommeke nog een uitstekende pijpbeurt te hebben gegeven wilde Emma geneukt worden en ze ging in cowgirl positie op Jerommeke zitten. Mijn paal gleed soepel naar binnen en Emma begon Jerommeke nu te berijden. Eerst langzaam, daarna sneller om dan weer af te remmen zodra ze ziet dat Jerommeke’s ontlading nabij is. In eerste instantie wilde Jerommeke het in doggy style afmaken, maar ik liet dit idee echter al snel varen. Het ritmisch neuken van Emma met uitzicht op haar deinende borsten deed mij besluiten om mijn orgasme niet langer uit te stellen en korte tijd later explodeerde ik in haar. Nog even konden we nagenieten waarna het uurtje alweer voorbij was.
                                                Emma pakte de bandhanddoek die nog op de grond lag en zei lachend “haha die heb ik niet echt nodig gehad. ik had wel zonder kunnen binnenlopen”. Met een innige zoen namen we afscheid.
                                                Emma is een dame die er goed uitziet, prettig in de omgang is en Jerommeke altijd een supertijd geeft. Jerommeke zal zeker vaker terugkomen bij Emma al is het maar om haar een volgende keer weer eens doggy style te neuken aangezien we daar deze keer niet aan toegekomen zijn.

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Emma is net als Roxy een zeer gepassioneerde Nederlandse GFE dame die vol tongzoent en je het gevoel geeft dat je met je verliefde maar ook op dat moment geile vriendin ligt te vrijen. Ze is vaak alleen op woensdag aanwezig, en dan moet je snel zijn met boeken voordat ze vol zit, al zal nu door de crisis dat mensen wat minder te besteden hebben er misschien meer kans zijn op een gaatje in haar agenda. Zoals ik net hoorde in de wandelgangen dat een klant telefonisch voor haar afzegde (ik was er niet voor ook een heerlijke GFE met de knappe Coco ). Emma is een zekerheid op passie en inzet een dame die totaal in je opgaat

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    2 weken geleden voor het eerst een afspraak gemaakt met Emma dit had ik tijdig gedaan aangezien ik gelezen had dat ze vaak snel bezet is.
                                                    Vanaf het moment dat ze binnenkwam was het hartstikke gezellig en relaxed.

                                                    Ze luistert goed naar je wensen en vergeet ook zeker die van haarzelf niet
                                                    Alles wat ze doet, doet ze met erg veel passie en de tijd vliegt voorbij als je bij haar bent.

                                                    Ik ga haar zeker nog wel eens proberen te bezoeken.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X