Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Kelly Kalashnik, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Kelly Kalashnik, SM Studio Nederland, Amersfoort

    Naam: Meesteres Kelly Kalashnik
    Leeftijd: 35-40
    Lengte: 1.70
    Uiterlijk: Oostblok
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    http://www.kinkydevils.nl/meesteres-kelly-kalashnik/

  • #2
    Zeer vriendelijk en gedreven ervaren Meesteres, die op hoog niveau speelt en ook bekend is van internationale SM films en ook veel sessies in het buitenland heeft gespeeld en voorheen in de SM studio's van Nijmegen/Deventer/Arnhem. Op verzoek haalde ze nog een kinkygirl erbij voor de erotische touch in het SM spel en dat was in dit geval Alesia, maar ze schijnt ook wel eens Carina erbij te halen, afhankelijk van wie er beschikbaar is op de locatie (in dit geval in Amersfoort)

    Ik heb nog wel even mijn tepels gevoel dagen na de sessie en haar intense manier van spelen blijft ook even in je hoofd zitten, weer heel anders dan andere Meesteressen of kinkygirls, maar dat maakt het interessant en afwisselend. Kwaliteit is er zeker, en zeker voor de gevorderde SM slaaf

    Comment


    • #3

      Ze mag dan niet de goedkoopste meesteres zijn, maar wel een die haarfijn aanvoelt wat je als slaaf nodig hebt. Ik kom al lang bij deze meesteres, en ze is super hartelijk. Maar in een sessie kan ze ook ongenadig 'doordrukken', even je grenzen wat oprekken.
      Onlangs in Amersfoort weer een pittige sessie meegemaakt met electro, bondage en teasing/denial. Bij binnenkomst op bed vastgebonden met mooie spiegel erboven zodat je jezelf goed kan zien liggen. Daarna kwam ze tussen mijn benen zitten en nam ze ruim de tijd om met electro eens even te testen of de bondage goed gelukt was. Niet dat je je daar bij Kelly zorgen om moet maken, ze is echt een topper met bondage en vindt dat ook leuk om te doen. Naarmate de sessie vorderde voerde ze de electro steeds verder op, en plaatst ze uiteindelijk een gasmasker om het met breathplay nog wat moeilijker te maken. Uiteindelijk heeft een kleine vibrator aan mijn pik vastgemaakt, die het toch al zwaar had onder de pulserende electro, waarna ik hands-free klaar kwam onder het nodige geluid.

      Ze houdt rekening met je verzoeken, maar ze traint je wel om steeds wat verder te komen. Spreek je vooraf af dat je training nodig hebt, dan zal je 't krijgen ook. Daarbij weet ze haar looks zeker in te zetten, en gaat ze een stevige sessie zeker niet uit de weg. Om daarna na afloop met een glimlach de sessie te evalueren en je uitgeput weer terug te brengen in de dagelijkse wereld. Voor mij een top meesteres waarbij ik altijd zeker weet dat ik moe maar voldaan weg ga.

      Vroeger ontving ze vaak in Deventer, tegenwoordig in de mooie SM kamers van SM Studio Amersfoort. Aanrader!

      Comment


      • #4
        Old school klasse Meesteres, die alle ins en outs weet van het BDSM spel https://www.kelly-kalashnik.com/

        Ik heb in de loop van jaren denk 3 sessies met haar gespeeld die van hoog niveau waren. Een ware dominante maar ook sympathie en een ware liefhebster van het BDSM spel. Ook qua leer fetish en ponyplay is Meesteres Kelly Kalashnik zeer ervaren, en dat is wel een keer wat anders als variatie op andere bdsm sessies. Momenteel is met haar af te spreken in Utrecht, Almere, Deventer en Amersfoort

        Comment


        • #5
          In 2004 heb ik al eens 2 sessies met Meesteres Kelly mogen beleven ; door omstandigheden heb ik me heel veel jaren niet meer als slaaf kunnen aanbieden.

          Maar vanaf eind 2018 probeer ik eens in de 2-3 maanden een sessie met Meesteres Kelly te plannen.

          Ik ben erg blij dat ik Haar slaaf en slet mag zijn ; natuurlijk is Ze super dominant, vraagt het uiterste van je, maar Ze geeft je zo’n vertrouwd gevoel, dat je allemaal maar verder wilt gaan, nog meer voor Haar wil ondergaan en doen.

          Dat is toch een gave van een Meesteres, dat een slaaf bereid is tot alles.

          Wat zoal, in mijn sessies met Meesteres Kelly :
          • spanking, caning, whipping
          • anal training, strapon, prostate massage
          • sounding, milking
          • electro
          • worshipping ass, legs and feet
          • golden shower
          Ik wil nog veel fetishes ondergaan, door corona zijn een aantal geplande helaas niet door gegaan.

          Maar op mijn verlanglijstje staat zeker nog :
          • CBT
          • Facesitting
          • Trampling (ik moet nog oefenen)
          • Ponyplay
          • Roleplay
          Ik spreek altijd altijd voor een lange sessie, meestal 4 uur ; omdat je dan als slaaf je helemaal kunt laten gaan in het spel.

          Moe maar zo voldaan ga ik daarna naar huis, en ik voel Meesteres Kelly zeker nog een week daarna, een heerlijk gevoel.

          Ze is goddelijk mooi, goddelijk dominant, goddelijk “lief” 👸🏻

          Meesteres Kelly ontvangt ook in Arnhem bij DonnaFiera

          Comment


          • #6
            Zeer goede en vriendelijke Meesteres met een duidelijk natuurlijke dominantie en uitstraling. Ze heeft natuurlijk ook de nodige ervaring, ook internationaal. Ik ontmoette haar de laatste keer onlangs bij SM Studio Amersfoort, maar Mrs. Kelly Kalashnik speelt onregelmatig ook in het oosten van het land in SM Studio's en ook naast Amersfoort in Almere waar ze deze week donderdag weer is zag ik op https://www.smdome.com/meesteres-kel...re-amersfoort/

            Haar manier van spelen is duidelijk klassiek qua dominantie en duidelijk en ook opwindend. Ze weet goed wat ze doet, zowel verbaal als technisch qua handelingen. Ook qua opbouw spel, pijn, plezier, mindplay is logisch en werkt ook stimulerend en opwindend. Ik merkte dat ik in een soort van trance bij haar kwam wat een speciaal sub gevoel gaf. Ja ik ben overtuigd en positief over Mrs. Kelly Kalashnik

            Comment


            • #7
              Zijn er nog recente ervaring met deze beroemde Meesteres? Want zag https://www.smdome.com/sm-studio-ned...lly-kalashnik/ hier dat ze volgende week in Amersfoort weer eens is, ben er wel benieuwd naar!

              Comment


              • #8
                Mrs. Kelly is morgen donderdag 28e weer eens in Amersfoort

                Comment

                Working...
                X