Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chantall, Amsterdam, Ruysdaelkade 121

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chantall, Amsterdam, Ruysdaelkade 121

    Roemeense
    Zwartharige
    28-31 jaar
    B-cup
    Slank
    1.50
    Engelssprekend

    https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...27942-chantall

    Overdag getroffen, kleine dame, wel lekker lijf en wel vriendelijk, sex op zich goed, maar vond haar iets gemaakt/afstandelijk, lees professioneel, dus miste ff die warmte of klik, maar goed dat kan. Verder wel ok, maar voor mij blijft het hier bij.

  • #2
    Naam: Mistress Chantall
    Leeftijd: 27-29
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Lang zwart
    Lichaamsbouw: slank/tenger
    Lengte: 1.65 (met hakken 1.80)
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Navel
    Tattoo's: enkele (klein formaat)
    Taal: Goed Engels sprekend

    https://www.kinky.nl/advertenties/3427942-mistress-chantall

    https://twitter.com/KinkyChantall


    Heel verrassend kwam ik deze dame Mistress Chantall op een druilerige herfst middag tegen op de kade. Wow een echt knappe vrouw, stijlvol, classy. Lang zwart haar tot onderaan haar rug.. Heel tenger slank met een prachtige volle voorgevel die in haar zwart leren setje heel beschaafd goed uitkomen. Ze droeg prachtige zwarte lange laarzen. Open vriendelijk (prachtig) gezicht, met haar bruine ogen keek ze mij ondeugend onderzoekend lachend aan. Was gelijk verkocht! Besloot maar gelijk er eens vol voor te gaan. Zoveel mogelijkheden heb je anno 2023 niet vaak meer op de kade. Een uurtje SM afgesproken. Mocht haar volgen naar de 1e verdieping (naar een mooie strakke kleine kamer) . Op de wenteltrap naar boven kon ik al genieten van haar benen/billen/rug en werd nog intenser geiler dan ik al was.

    Ze weet heel goed hoe opwindend ze is voor een man, hoe goed ze is in wat ze doet en dat pure zelfvertrouwen maakt je een verlegen jongetje. Ze is helemaal niet schreeuwerig of overdreven dominant, het is een vriendelijke vrouw eigenlijk, het lijkt haar allemaal heel natuurlijk af te gaan. Ze houdt erg van plagen/teasen merkte ik al gauw. De manier waarop zij geroutineerd mijn ballen afbond en mij fysiek onderzocht terwijl ik vast hing aan het Andreaskruis was indrukwekkend opwindend. Mijn tepels/ballen en piemel moeten het aardig ontgelden. Voortdurend kijkt ze je aan en praat met je. Veel van het gebruikelijke knijp/slagwerk (uitstekend uitgevoerd) passeren de revue. Heerlijk als een dame het spelletje volledig snapt.

    Plots loopt ze even weg. Steekt tot mijn verbazing een sigaret aan. Verontschuldigd zich voor het opsteken van een sigaret. “Normaal rook ik niet maar vaap ik, maar mijn smaak hadden ze vandaag niet, vind je het erg? ik heb het even nodig.” Hing vast nog aan het Andreakruis dus ik had natuurlijk weinig in te brengen. Ze gaat voor mijn gezicht staan en blaast al lachend rook in mijn gezicht. Ze neemt een volle teug en houdt de top van de brandende sigaret gevaarlijk dicht bij mijn tepel en kijkt mij lachend aan. Ik krimp ineen van angst. Kijk me aan en sta stil! zegt ze. Neemt nogmaals een teug van de sigaret en zet de gloeiende sigaret voorzichtig strelend tegen mijn tepel aan. Pijnlijk incasseer ik terwijl ze mij uitlacht. De andere tepel wordt ook op dezelfde wijze onder handen genomen. Het zweet breekt mij aan alle kanten uit. Ze ziet mijn angst en blijft lachen. Neemt opnieuw een teug van haar sigaret en haar aandacht wordt verlegd naar mijn stijve piemel. Ze pakt mijn stijve vast en kijkt mij indringend plagerig aan. Ik denk nog. Je dreigt, dit ga je niet doen. ze houdt de brandende sigaret bij het topje van mijn eikel, bij het plasgaatje en zegt kijk mij aan! Ben je er klaar voor? Ik zeg Nee. Ze lacht voluit en neemt nogmaals een teug van haar sigaret .En ja hoor heel lichtjes voel en zie ik de brandende sigaret tegen mijn plasgaatje aangaan. Ik gil het uit van pijn en schrik. Onbedaarlijk begint ze te lachen en doet de sigaret uit.

    Wordt losgemaakt van het kruis en moet met mijn rug tegen het bed gaan zitten mijn hoofd liggend op de bedrand. Ze pakt de middelste (ca. 25 cm) van haar 3 klaar hangende strapons en doet het harnas om haar lichaam. Terwijl ze om de strapon een condoom omdoet kijkt ze weer heerlijk ondeugend lachend aan. Ze gaat voor mij staan en langzaam mag ik de forse strapon pijpen. Steeds ruwer duwt ze de strapon achter diep in mijn keel en mijn kokhalsreflex reageert. Het geluid vind zij erg leuk om te horen en lacht mij uit! Dat moet je toch makkelijk kunnen hebben sletje .zegt ze. Ze gunt mij enkele seconden en dan onverbiddelijk duwt ze hem weer diep in mijn keel. Kan geen kant op en zij schijnt er veel plezier aan te beleven. Ettelijke keren wordt dit herhaald en het put mij fysiek aardig uit, buiten het feit dat het mij aardig wat doodsangsten geeft. Dan krijg ik de opdracht met mijn bovenlichaam met mijn handen op de rug op het bed te gaan liggen en mijn knieën voor het bed.

    Ik hoor het gesputter van het glijmiddel op de strapon en vrij snel voel ik de strapon mijn kontje binnengaan. Ze gaat eerst voorzichtig in en uit mijn anus en dat voert ze vrij snel en hard op. Werkelijk meedogenloos hard wordt ik diep geneukt wat niet altijd even prettig aanvoelde. Zij kickt erop je zo hard en diep mogelijk te neuken. Ze tilt door aan mijn handen te trekken mijn bovenlichaam omhoog en door de spiegel zie ik hoe zij zich echt vermaakt. Deze dame geniet werkelijk van het mij goed te grazen nemen in mijn kontje. Het duurde mij veels te lang maar ik had weinig keus. Uiteindelijk stopte ze en kreeg een oogmasker op. Tot mijn verbazing begon ze mij nu te vingeren, begreep niet helemaal wat ze aan het doen was. Kreeg wat extra poppers toegediend en het vingeren ging door met steeds meer vingers… Ik hoorde haar zeggen. Dit kun je wel hebben… En opeens ging haar volledige tengere hand naar binnen… Wat een ervaring, dit was mijn eerste keer. Wow wat een bijzonder spannend en opwindend gevoel. Langzaam begon ze haar hand te bewegen in mijn kontje terwijl ze ook aan mijn stijve plagerig begon te sjorren… Hoe ze het deed kan ik in al mijn opgedane indrukken en spanning niet meer herinneren maar net voordat ik heftig klaarkwam trok ze haar hand terug.

    Volledig uitgeput en brak ging ik liggen. Ik had ik even tijd nodig om bij te komen en dat was ook geen probleem. Ze bood me wat te drinken aan. Nadat ik weer op mijn benen kon staan kleed ik mij aan en ga ik. Holy shit! Wat was dit een ervaring zeg! Ik heb mij vergist in haar. Ze oogt in eerste instantie als een lief knap buurmeisje wat van romantische Vanillia sex houdt!. Maar niets is minder waar deze dame houdt van snel, intens, ruw en meedogenloos kinky. Wat een vrouw zeg! Voor mij is de herhalingsfactor erg groot! Volgende keer zal ik wel waar duidelijker aangeven waar mijn grenzen zijn want zij is aardig ervaren en gaat vrij ver als je haar de vrije hand geeft zoals ik heb gedaan….
    Last edited by servantobey; 02-11-2023, 12:09.

    Comment


    • #3
      heb het eens geprobeerd, was in Amsterdam en even op kade gekeken, beetje treurige sfeer en best wat meiden vrij, maar ja het is herfst, kil, regen, en recessie.... Dame is wel vriendelijk. Ze heeft wat kinky skills, niet onverdienstelijk maar ook niet hemels of zo. Ben wel iets beter gewend. Klein poppetje is het met wel lekker lijf, en we hebben strap on, fisting, niple torture gedaan. Niet slecht, maar voor geen kans op return for visit.

      Comment


      • #4
        Het is alweer 1,5 week geleden dat ik een afspraak had gemaakt met deze dame. Ondanks dat ik geregeld diversen top meesteres bezoek ben ik niet een review schrijver. Maar nu dus een uitzondering. Afspraak middels de app, voor de zondag, contact liep soepel en kon me do en donts aangeven en tevens mijn verzoek waar ik haar graag in zag tijdens de sessie. Zwarte,hoge,laklaarzen en haar zwarte catsuit. Die werkelijk heerlijk strak om haar kleine mooi gevormde lichaam zat. Chantall betreft het tease and denial erg. Goed en daar begon de sessie dan ook flink mee vast gezet aan het kruis in haar jammer genoeg iets te kleine sm kamer. Deze dame verdient in mijn ogen een mooie ruime sm kamer zodat ze meer mogelijkheden heeft.

        na het kruis verder op het bed, vastgebonden en geblinddoekt gingen we verder. De sounds kwamen er aan te pas. Hoewel niets kon zien merkte ik wel dat ze mijn grens opzocht wat de dikte betrof van de sounds. Daarna was het tijd voormhet anale spel, eerst op verkenning met haar vingers om de boel beetje op te warmen en op te rekken. Uiteindlijk,ging de strapon voor en werd ik bekwaam flink genomen door Chantall. Ze zoekt je grens op en daagt je uit er ietsie over heem te gaan. Startende met de middelmaat diemhadnzijn we geindigd met de grootste die zijn had liggen. Wat een genot om door haar zo genomemn te worden. Ondanks dat je denk van aub stop ismhet gevoel emmde geilheid zodanig dat je ook weer wil dat ze doorgaat. Wat uiteindelijk resulteeerde in een enorm heftig orgasme.

        Mijn 1e keer bij Chantall en ze gaat mij zeker terug zien mede door haar spel maar ook de klik die wij hadden samen in het spel

        Comment


        • #5

          Ik heb deze dame de laatste weken ettelijke malen bezocht en ben erg gecharmeerd van haar sm-vaardigheden. Ze heeft de lichaamsbouw van een tienermeisje. Slank, tenger, petite. Prachtige bos met lang haar. Een paar bruine ogen waarin je jezelf volledig in zou kunnen verliezen. Doe ik niet want het had met gemak mijn dochter kunnen zijn. Ik vind haar van binnen/ buiten een erg mooie vrouw. Altijd uiterst stijlvol verzorgt en erg opwindend gekleed. Ze is enorm vriendelijk, voorkomend en zéér empatisch. Als je eerlijk en open bent over je verlangens en fetisjen geeft zij vooraf aan wat zij wel/niet wil doen. Dat schept vertrouwen. Voor en achteraf kun je -als je je openstelt- een kort gesprekje met haar voeren dat verder kan gaan dan de gebruikelijke hoffelijkheden.

          Vanaf het moment dat de sessie begint is ze omgekeerd als een blad aan de boom. Haar humor en ongekende enthousiasme voor SM zijn zéér opwindend. Ze speelt letterlijk met je, lacht veel, uitlachen eigenlijk... Want ze zoekt snel je grenzen op en probeert ze te verleggen. Van nature kan ze er vrij fel in gaan. Dat is in het begin wel even schrikken maar ook zéér opwindend. Veel van mijn erogene zones/edele delen voelen een paar dagen na een sessie nog heerlijk gevoelig pijnlijk aan.

          Ik wandel al voordat deze eeuw begon. Onervaren in SM zou je mij dus niet kunnen omschrijven. Ik heb genoeg studio’s en dominante dames bezocht. Inderdaad haar ontvangstruimte is momenteel niet erg groot. Maar haar toewijding, vaardigheden en bovenal haar enthousiasme vergoeden heel veel! Dit is een heel erg talentvolle dame, buitencategorie mijn inziens, waarvan we nog veel zullen horen en zien vermoed ik. Haar twitter video’s geven al een aardig opwindend beeld wat je zoal zou kunnen verwachten bij haar.

          Volmondig zou ik haar kunnen aanbevelen. Ze kent de klappen van de zweep. Kom je met realistische uitvoerbare sessie-ideeën en dito budget dan ga je de tijd van je leven krijgen, daar ben ik van overtuigd.

          Comment


          • #6
            Nu denk op vakantie

            Comment


            • #7
              Volgens haar Twitter kanaal heeft ze alle afspraken in december gecanceld

              Comment


              • #8
                Originally posted by Simpel maar waar View Post
                Nu denk op vakantie
                Las op twitter dat ze volgende week vrijdag 12 jan. er weer is...

                Comment

                Working...
                X