Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Samira, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Samira, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Half Marokkaans, half Surinaams
    • 26 lentes
    • 1.52m
    • Bruin/zwart haar
    • Bruine ogen
    • C-cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Geen piercings/geen tattoo’s
    • Roken? Nee
    https://www.privehuislacloche.nl/samira/

    Aangezien Morgan niet aanwezig was, kon ik ook terecht bij Samira. Een mooie, volslanke halfbloed, 26 jaar oud en een uitstekende DVP. Vond het al opvallend dat deze nieuweling, ze vertelde dat ze dit werk slechts een paar weken deed. Samira kan heerlijk tongzoenen, van beffen kan ze erg genieten, en de seks was prima in orde. Wederom een uitstekende aanwinst voor La Cloche.

  • #2
    Samira is een vrolijke gepassioneerde Marokkaanse krullenbol die er wel een leuke spannende tijd met je van wil maken. Ze heeft een goede sexvibe en had tongzoenen als extra erbij genomen. En dat deed ze zeker heel lekker vond ik.

    Lekker pijpen kan ze ook zeer zeker, en heb zelfs haar even moeten afremmen, zodat ik niet voortijdig al mijn kruit zou verschieten😂, was geen enkel probleem voor haar, ze zag het als een compliment.

    Daarna nog lekker in doggie en missio geneukt. Er was nog tijd over, dus stelde ze me voor ff te masseren met een nababbel. Ja prima meisje.

    Comment


    • #3
      Geweldige Sex bij Samira en de klik was goed + één Heerlijke massage erbij en lekker in bad samen. Was één zeer geslaagde date van één uur met Samira.

      Comment


      • #4
        Drie maal een afspraak gemaakt met Coco. Drie keer niet doorgegaan in verband met ziekte van Coco .
        Dus toen maar gekozen voor een andere dame bij Lacloche ; Samira. Ook een heel leuk meisje met wie ik een leuk uurtje beleefd heb.
        Met tongzoenen. pijpen z.c. als extra's was het een prime date.

        Comment


        • #5
          Leuke Mocro girl met krulletjes die lief is, en mij een lekker gevoel gaf, een goede girlfriend experience vond ik het. Lekker zoenen, spelen en teasen en voelen en daarna orale pret en afgemaakt in doggie met intiem

          Comment


          • #6
            goed en leuk meisje met lekkere sexskills, niks mis mee , ik had maar een half uurtje en het was er behoorlijk druk toen ik binnen was, maar netjes geen andere klanten gezien hoor

            Comment


            • #7
              Nadat ik vrijdag een bijzondere eerste GFE ervaring had opgedaan bij Rianne op zaterdag teruggegaan naar La Cloche voor een afspraak met Samira. Ik had haar niet eerder gezien dan alleen de foto’s op de website. Een leuke en vriendelijke dame die weet een man zijn pleziertje te geven. Vanaf het eerste contact een goede klik met elkaar. Een half uurtje geboekt wat erg snel weer voorbij was. Heerlijk oraal bevredigd en twee standjes gedaan. La Cloche is wat mij betreft een top privéhuis: vriendelijk, gastvrij, schoon, professioneel en discreet. Met in de buurt goede parkeer gelegenheid zowel betaald als vrij parkeren.

              Comment


              • #8
                Leuke meid , sexy en chill in de omgang, met goede sex inzet. Ik heb lekker kunnen neuken en ze pijpt heerlijk. Ik heb een top uurtje met haar gehad bij la Cloche, en zla haar zeker in gedachten houden voor nog een keer om te bezoeken, waarom niet?

                Comment


                • #9
                  Op de bonnefooi vond ik mijzelf bij deze huis. Een leuk aantal meisjes stelden zich aan mij voor. Ik had er zelfs wel 3 kunnen kiezen. Ik koos voor Samira en dat bleek op de kamer later een goede keuze geweest te zijn. Leuke meid met een mooie glimlach.

                  Na de wasbeurt verleidde ze me goed, met strelen en kussen. Ik verkende haar lichaam met volle borsten Ik schat een echte C-cup met mijn handen en tong. En het werd een lekker natuurlijk vrijen waarbij ik even vergat waar ik was en dat is te danken aan de passie van deze leuke Samira. Ze viel mijn harde pik aan, om hem later te bestijgen en me te berijden als een echte cowgirl. Ik maakte het af in missionaire positie en kuste ook. Ja, hele prettige ervaring en ik ga zeker nog een keer.

                  Comment


                  • #10
                    Samira is een mooie jonge Marokkaanse meid die je een ervaring geeft die je nooit zult vergeten. Ze heeft een prachtig gezicht met grote, donkere ogen en een mooie, volle mond. Haar lange, glanzende haar is prachtig. Ze heeft een prachtig lichaam en een leuke persoonlijkheid. Samira is een ware meester in pijpen. Ze heeft een geweldige techniek en weet precies hoe ze je moet verwennen. Ze neemt de tijd om je te verwennen en laat je genieten van elke seconde. Ook als het gaat om neuken, is Samira een ware meester. Samira is een geweldige meid die je een onvergetelijke ervaring geeft. Ze is vriendelijk, aardig en professioneel. Ze weet precies hoe ze je moet verwennen en je zult er geen spijt van krijgen dat je haar hebt gekozen

                    Comment


                    • #11
                      Samira is daadwerkelijk terug. Wat een leuke Mediterraanse krullenbol is het. Een leuke teastster en op haar verzoek kwam Soumaya er een geil half uurtje bij. Ze gaven een leuk showtje en daarna was ik aan de beurt. De meiden deden hun best en hadden er duidelijk plezier in.dus ik ook! Uiteindelijk spetterend aan mijn gerief gekomen🙌

                      Comment


                      • #12
                        Sexy Marokkaanse met vlotte babbel, maar ook lekkere sexservice, ook gezoend etc. Ik vond het een leuke lekkere dat met haar kan ik zeggen en ze is lekker slank en alles puut natuur

                        Comment


                        • #13
                          had maar een halfuurtje maar dat was qua inzet geen probleem met deze vrolijke kwebbel, want ze ging er vol voor en ik heb in een half uur volle tijd sex gehad en goed ook!

                          Comment


                          • #14
                            Samira is een voortreffelijk meisje in haar erotische kunsten. Soms wel onbesuids qua aanezigheid, dus dat moet je wel in de gaten houden. Maarcgarant voorceen lekkere vrijpartij dus.

                            Comment


                            • #15
                              Ik had mazzel op de bonnefooi langs geweest en ze had tijd. Tongzoenen en beffen als extra en dan beleef je een geil avontuur met deze schoonheid. Ik hou nu eenmaal van getinte dames. Dame heeft veel inzet en als ze er is gaat ze er voor!!

                              Comment


                              • #16
                                Kom net terug van Privehuis La Cloche waar ze een leuke aktie qua tarieven hebben vandaag zondag, en koos voor Samira, de leuk en vrolijke Marokaanse krullenbol. Ze weet wel hoe je een ware girlfriend experience moet geven. Lekker vol tongzoenen, vrijen, voelen, teasen, en verder met volop sex, standjes en heerlijke pijpbeurt. Zeker de moeite waard en leuke frisse meid!

                                Comment


                                • #17
                                  Bij het voorstelrondje maakte Samira een heel spontane indruk, en ik was overtuigt dat ze dit werk met plezier doet. Dat bleek op de kamer gelukkig ook het geval. Heel lieve vrouw die zich top inzette om er een geslaagde date van te maken. Fijne massage gekregen en dit was een fijne opwarmer om daarna aan de slag te gaan. Ze bleek erg vaardig met haar mond en tong. Dank Samira voor de fijne date.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Heerlijke en gezellige dame om mee naar de kamer te gaan. Samira is een soort van sex En rock & roll. Super meegaand en geil zodat ze je echt het gevogeeft dat he beide geniet. En als er nog wat tijd over is een lekkere massage om de date af te ronden

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vandaag langs geweest bij Samira. Heerlijk uurtje gehad. Een leuke meid die er zelf ook van geniet. Vrolijke babbel. Ze pijpt heerlijk, lekker diep en langzaam. Neuken is perfect. Kortom, meer dan goed. Krijg je de kans, maak een afspraak met Samira.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Gelukkig is Samira weer terug in Utrecht en staat ze regelmatig opgesteld. Altijd een heerlijk bezoek waard. Blijft een lekkere geile dame! Hoop dat ze voorlopig blijft!!

                                        Comment


                                        • #21
                                          in de afgelopen 2 weken ook langs geweest bij Samira, blijft spannend om een blind date te hebben..maar ben volledig niet teleurgesteld :-) Lief, mooi en lekker geil uurtje gehad met haar en zeker voor herhaling vatbaar. Kortom ik ben zeker niet uitgekeken op La Cloche en ook zeker niet op Samira! Heel snel weer naar utrecht!

                                          Comment


                                          • #22
                                            ben 1x bij haar geweest, was begin deze maand, en het is wel een leuke meid om een ondeugende date mee te hebben. Had wel het idee dat ze op haar manier er lol in had en deed zeker haar best want ik voelde en bemerkte zeker beleving en passie tijdens de sex, en dat is natuurlijk wel iets wat je als man zoekt als je voor betaalde sex gaat toch? Voor mij wel voor herhaling vatbaar als ze er wel een keer is en of nog hier wel werkt, want daar is wat twijfel over als ik het zo hier lees.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Prima lekker half uurtje vandaag met haar gehad, neuken en pijpen, lekkere sex en vrijpartij🙃

                                              Comment


                                              • #24
                                                net gebruik gemaakt van de Black Friday Aktie bij La Cloche en lekker gehad en gedaan met Samira die een goede inzet toont. Ze moet er dan wel zijn want dat is nog wel een dingetje bij haar, maar als ze er is heb je een goede meid aan haar in bed, daar kan ik niks van zeggen!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Kende haar alleen van naam en nu dus mee geweest, was een lekkere girlfriend experience, met zoenen, strelen etc.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X