Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: SM Studio Nederland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Advertentie: SM Studio Nederland

    SM STUDIO NEDERLAND

    De bekende SM Studio's in Almere en Amersfoort met fraaie SM kamers.

    Welke Meesteressen en Kinkygirls zijn aanwezig?

    Check de agenda's in de links hieronder, je ziet in één overzicht wie er aanwezig zullen zijn. Klik op de naam van jouw favoriete kinky dame en je ziet gelijk de contactgegevens om je afspraak te maken.

    SM STUDIO ALMERE

    SM STUDIO AMERSFOORT




    Last edited by SM Studio; 11-05-2021, 00:36.

  • #2
    Recensie van de Week: Meesteres Vernice

    Over Meesteres Vernice is al veel gezegd en geschreven, de nummer 1 Meesteres volgens vele van onze lezers. Nu is daar een fraaie recensie bijgekomen, die de veelzijdigheid laat zien van deze blonde bloedmooie Duitse Domina.

    Onder de foto lees je de volledige recensie. Wil je zelf ook zoiets meemaken of een ander soort sessie bij Meesteres Vernice? In de agenda van SM Studio Amersfoort kan je zien wanneer ze aanwezig is. Afspreken kan via info@mistressvernice.com. Alle relevante info over prijzen, sessie mogelijkheden en vele foto’s vind je op meesteresvernice.nl.



    Recensie van de Week – Meesteres Vernice – SM Studio Amersfoort


    “Tja, waar moet ik beginnen. Voor het eerst heb ik Meesteres Vernice ontmoet. Bij binnenkomst was ik al gekooid en werd meteen op mijn gemak gesteld en drie zoenen. Toen zij nog in Den Haag werkte moet ik haar vast wel eens gezien hebben in het pand Geleenstraat 23 waar ik zo’n 15 jaar geleden mijn eerste schreden op SM gebied zette. Maar toen hebben we nooit met elkaar gespeeld. Nu wel. Ik had eerder wat foto’s laten zien van mijn outfits, ze had voor rode laarzen, rode lingerie, rode pruik en witte latex rok gekozen met een mooie ketting bh eroverheen. En uiteraard mijn latex borsten. Zij zelf had een mooi zwart latex jurkje en en zwarte hoge laarzen aan. Ze maakte mij op en we maakte wat foto’s in de spiegel. Dat is het mooie van kamer 8 in Amersfoort, zoveel spiegels waar je alles wat er gebeurd nog eens extra geil kunt zien.

    Vernice ging op het bed zitten en ik moest op mijn knieën en haar laarzen uitgebreid likken en ook haar hakken pijpen. Daarna deed zij een eerste strapon om. (Er zouden er nog heel veel volgen) en met 6 snuiven poppers moest ik mijn pijpkunsten laten zien. Ze was zeer tevreden en we gingen naar de gang toe. Daar moest ik verder pijpen en Mrs. Gina Doll kwam even kijken en was zeer enthousiast. Terug naar de kamer en ik moest op het bed gaan liggen. Een grotere voorbind ging om en ze ging mijn slettekutje openmaken. Heerlijk en de eerste anale orgasmes gingen door mijn lijf. De meesteres wilde meer en verder. Lange handschoenen gingen aan en ze ging me fisten. Lang en diep. Dat zou nog vaker gebeuren die sessie.

    Ze wilde wat anders gaan doen. Ik moest op de bok gaan liggen, vastgebonden en kreeg weer snuiven poppers. Ze had een nog grotere zwarte dildo om gedaan en deze moest ik proberen te pijpen. Met enige moeite ging de top in mijn mond. De dildo paste beter in mijn kont. Daar ging hij moeiteloos in en ik werd helemaal doorgeneukt. We hoorden zacht geklop op de deur en daar kwam kinkygirl Alesia binnen. Zij zou een tijdje meespelen met ons. We hadden elkaar een tijdje niet gezien. “Hello Roxy, welcome back” . Ze zag er spectaculair uit in een rode outfit en haar nieuwe borsten. Ze deed ook een strapon om en ik moest haar pijpen, terwijl Vernice me bleef neuken.

    even een korte break om een sigaret te roken en bij te praten. Ik moest weer op het bed gaan liggen en mijn benen in de beugels. Het was nu de beurt aan Alesia om mij te fisten en Vernice speelde met mijn gekooide pik en ballen. Om de beurt gaven de dames mij een constante flow van poppers en om de beurt gingen hun handen naar binnen. Het was even genoeg met het anale spel. Ik moest met de beide meesteressen mee naar beneden om mij aan de andere meisjes in het pand te laten zien. Ook weer heel geil om te doen en ze waren erg enthousiast.

    Het tweede deel van ons trio zou naaldenspel zijn. Alesia moest twee getallen tussen 10 en 100 kiezen, 24 en 58. De dames gingen aan de slag, 24 naalden in mijn pik en 58 in mijn ballen. Alesia zette ook nog een navelpiercing. Met al deze naalden in mijn lijf werd ik weer in de beugels gehangen en gingen de meesteressen me weer fisten. Om daarna me met grote strapons te lijf te gaan. Alesia deed daarbij ook vijf vingers bij de dildo naar binnen. Tot slot moest ik weer de dildo van Alesia pijpen die boven mij kwam zitten terwijl Vernice me met een hele grote voorbind neukte. De tijd met Alesia zat er op en zij ging weer terug naar haar eigen kamer.

    Vernice ging de naalden uit mijn lijf halen en ik moest me omkleden. We kregen nog meer bezoek. Een andere slaaf van Vernice kwam binnen , hij zou meespelen. Eerst werd ik de bok gelegd om door Vernice gefist en geneukt te worden terwijl ik de slaaf moest pijpen. Daarna moest ik daar blijven liggen en maakte Vernice met Naalden haar naam op mijn kont, terwijl de slaaf mij poppers gaf en ik hem stijf moest pijpen. We gingen naar het bed en de slaaf moest op zijn rug liggen en ik moest hem klaarpijpen terwijl de naalden nog in mijn kont zaten. De slaaf kwam klaar en moest in de stoel gaan zitten om bij het laatste vervolg van ons spel te moeten toekijken.

    Vernice wilde iets doen dat ze nog nooit gedaan had. Ik in ons app contact gezegd dat ik wel eens een piercing in eikel wilde krijgen. Dat ging ze nu doen. Het ging heel gemakkelijk, met een flow van poppers, een hele korte steekpijn en heel weinig bloed. Ik ben nu de gelukkige bezitter van een Prince Albert piercing. En Vernice was heel blij ermee. Het laatste halfuur ging Vernice met haar voet mijn kont in en uiteindelijk werd ik met behulp van een vibrator klaargetrokken door haar. Waarbij ik haar prachtige blote borsten mocht zien en aanraken. Het was een geile kinky ontmoeting geworden. Douchen en napraten en met drie zoenen vertrok ik.”

    Comment


    • #3
      Agenda Mistresses & Kinky Ladies from Germany at www.smstudio-nederland @ The Netherlands:

      18-24 March Black Angel in Amersfoort
      20 & 25 March Mistress Dajana in Almere
      25 & 26 March Mistress Melina Sharp in Almere
      8-16 April Black Angel in Almere
      8-16 April Selina Vogue in Almere
      14 & 15 April Lady Markazi in Almere
      14 & 15 April Lady Vivien Violet in Almere
      16 & 17 April Gina Doll in Amersfoort
      25 & 26 April Mistress van Licks in Almere
      7 & 8 May Mistress Valerie de Valors in Almere
      6-9 May Lady Sonya in Amersfoort
      16-17 May Lady Estelle in Almere
      20-25 May Selina Vogue in Almere
      20-31 May Black Angel in Almere
      26-27 & 30-31 May Lady Gioia in Almere
      26-27 & 30-31 May Mistress Aphrodite in Almere
      7 June Calea Toxic in Almere

      See also https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/ & https://www.smstudio-almere.nl/agenda/

      Powered by www.smdome.com and www.smdome.de

      Comment


      • #4

        Comment


        • #5
          Wil jij op sexdate? Klik op de link!



          https://www.casualdating.com/landing...9-45f944ebebe0


          Comment


          • #6
            Mistress Amely Pain, 29 t/m 31 mei bij SM Studio Almere



            Voor nu vast info via https://www.amelypain.com/

            Comment


            • #7
              Normaal volgeboekt, maar in maart & april zijn er nog SM kamers vrij en te huur in Amersfoort



              SM Studio Amersfoort is een populaire locatie bij Meesteressen, de fraaie nette SM kamers zijn meestal alle dagen volgeboekt. Er zijn nu echter een aantal dagen waarop er ruimte vrij is, van 17 december t/m 15 januari! Heb je interesse om een kamer te huren? Mail dan naar info@smstudio-amersfoort.nl!

              Je kan via deze link foto’s zien van de SM kamers in Amersfoort: smstudio-amersfoort.nl/sm-kamers. Mail gerust voor meer informatie via info@smstudio-amersfoort.nl.


              Comment


              • #8
                Mistress Sonya – Duisburg – Munchen (D.) & Amersfoort (Holland).



                6th-9th May in SM Studio Amersfoort - The Netherlands

                Bizarrlady Sonya – Das Spiel zwischen Distanz und Nähe

                Mein Naturell entspricht nicht dem einer klassische Domina, ich genieße das Spiel zwischen Distanz und Nähe und reize dich auch gerne spielerisch mit meiner Weiblichkeit – allerdings nur wenn du es dir verdient hast.

                Aber lass dich nicht täuschen auch eine wahre Sadistin steckt in mir.

                Ich werde äußerst großen Gefallen daran finden, dich als meinen Sklaven mit tease and denial in den Wahnsinn zu treiben. Lass dich überraschen. Bis zur nächsten Session 😉

                Am liebsten ist mir der Kontakt per Mail/SMS/whatsapp. (Englisch & Deutsch)

                Grüße

                Miss Sonya

                Contact: What’s App: +49 151 41610997

                Duisburg: https://www.bizarrfabrik.com/de/bizarrlady-sonya
                Munchen: https://www.bizarrstudio-elegance.de/de/team/miss-sonya

                Reviews: https://www.citygirl.nl/node/61530

                Comment


                • #9
                  16 & 17 april terug in Amersfoort: Gina Doll



                  Op veler verzoek, komt Gina Doll toch eerder terug dan verwacht!

                  Nieuw tarief €300,00 per uur

                  Zie de recensies via https://www.citygirl.nl/node/12479 en https://www.citygirl.nl/node/90576


                  Comment


                  • #10
                    Bella is terug, in Almere!



                    Ja heren de bekende knappe Marokkaanse twintiger Bella bekend van Privehuis House of Dreams uit Amersfoort ontvangt bij Privehuis Almere / SM Studio Almere, aan de Josephine Bakerstraat 29 in Almere (Muziekwijk) nabij de A-6 en A-1! Deze inmiddels donkerharige Arabic girl met goede looks, prachtige groenbruine ogen en een verrukkelijke echte 75 D cup boezem is in voor sex, erotic games en soft kinky games.

                    En daarnaast nog vele extra’s kijk, maar eens op haar profielpagina via www.privehuisalmere.nl/bella. Daar zie je ook haar contactgegevens.

                    Let op: Bella ontvangt geen mannen met een Arabische of Noord-Afrikaanse achtergrond. Geen uitzonderingen, en het heeft geen zin je anders voor te doen, want bij de deur zal de gastvrouw dit zien en Bella zal niet tevoorschijn komen. Dus bespaar je dan de moeite en de reis en respecteer Bella’s grens daarin.

                    Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/119

                    Wil je weten wanneer Bella aanwezig is? Kijk dan op de agenda via www.privehuisalmere.nl/agenda


                    Comment


                    • #12
                      25 en 26 april bij SM Studio Almere: Missy van Licks



                      Bekend in Duitsland en nu komt Missy van Licks naar Nederland! Ze zal bij SM Studio Almere ontvangen. Nieuwsgierig? Meer info en foto’s vind je via bizarrfabrik.com/en/missy-van-licks


                      Comment


                      • #13
                        VRIJDAG 7 JUNI BIJ WWW.SMSTUDIO-ALMERE.NL

                        Comment


                        • #14
                          Meerdere dagen per week op SM kamer in SM Studio Almere: Mistress Nadia!



                          De komende week is Mistress Nadia aanwezig voor sessies bij SM Studio Almere. We hebben begrepen dat ze nog enkele plekken vrij heeft in haar agenda! Grijp je kans om nu nog een afspraak te maken met deze mooie kinky babe. Je kan bij haar een soft-SM, erotische dominantie, of hard-SM sessie ondergaan. Hoe gaat Mrs. Nadia jou gebruiken? Lees en zie meer over haar op kinkydevils.nl/mistress-nadia en op haar fraaie website: russianmistressnadia.com.

                          Meld je nu bij Mistress Nadia in het Engels! Als je serieus wil afspreken dan kan dat via +31 6 387 304 74 (sms of whatsapp), of mail haar op highclassmistress.nadia@gmail.com.


                          Comment


                          • #15
                            Kinkygirl Alesia is nu weer 7 dagen per week in Amersfoort! met een nieuwe kleine D-cup



                            Deze superslanke blonde Kinkygirl Alesia is in de middag en avond op de Soesterweg 271 bij SM Studio Amersfoort. Afspreken kan in het Engels via kinkygirlalesia@hotmail.com en recensies kan je o.a. lezen hier en hier. Meer info vind je ook op haar eigen fraaie website, kinkyladyalesia.nl.

                            Ook trio met sexy meisje van Privehuis House of Dreams mogelijk. En er zijn ook trio’s mogelijk met de prachtige Meesteres Michela en bloedmooie Kinkygirl Carina. Vraag naar de mogelijkheden!


                            Comment


                            • #16
                              Sexy Kinky Lady, Josy Rose, zoekt naar Nederlandse slaafjes - later dit voorjaar terug in Almere



                              Wat een heerlijke billen! Deze behoren toe aan de opwindende Lady Josy Rose. Ze ontvangt voornamelijk in Duitsland maar wil ook eens spelen met Nederlandse slaafjes! Ze komt daarom naar SM Studio Almere. Meer info volgt nog, maar je kan alvast haar volgen via twitter.com/Josy__Rose.

                              Contact voor afspraken gaat in het Engels of Duits via +49 157 37292481.

                              Comment


                              • #17

                                Comment


                                • #18
                                  Gina Doll in Amersfoort: 16 & 17 april, nieuwe uurprijs €300,00



                                  Zie ook https://www.kinkydevils.nl/meesteres...res-gina-doll/

                                  En lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/12479

                                  Comment


                                  • #19
                                    NIEUWE FOTO's Lady Sonya (6 t/m 9 mei in SM Studio Amersfoort!)



                                    Zie de nieuwe foto's via https://www.kinkydevils.nl/miss-sonya/

                                    Comment


                                    • #20
                                      Kink.com highclass fetish en kinky filmpjes, check: https://www.kink.com/shoot/34452?affId=2000300

                                      Divine Bitches van Kink.com is een label met hoogwaardige kinky pornovideo’s, nu toegankelijk via links op SMDOME. Hier alvast een verzameling banners:


                                      Comment


                                      • #21
                                        Meesteres Tayra bekend uit Alkmaar nu bij SM Studio Almere!



                                        Zie ook https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-tayra/

                                        En de recensies via https://www.citygirl.nl/node/48931

                                        Comment


                                        • #22
                                          Kinky Lady Selina Vogue for erotic BDSM & Kink games now 8th-16th April, 20-25th May, 24th- 29th June in Almere!



                                          Locatie: Josephine Bakerstraat 29 - Almere: www.smstudio-almere.nl

                                          Alleen op afspraak, via what's app in Engels of Duits via +49 151 66363710

                                          soft en hard SM, erotic kinky play (pijpen met en beffen mogelijk)

                                          zie meer foto's via https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-selina-vogue/

                                          Comment


                                          • #23
                                            Miss Carina – nu NIET aanwezig, rond 9 mei terug in Amersfoort zie ook https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/2024-05/

                                            SINDS KORT BESCHIKT ZIJ SAMEN MET MEESTERES MICHELA OVER DE VENUS 2000 MILKINGMACHINE 😉 !

                                            Comment


                                            • #24
                                              Promote yourself! Krijg meer slaven samen met smdome.com



                                              Ben je een commerciële Meesteres of Kinkygirl en zoek je naar meer slaven en betere verdiensten? Wij kunnen je daarmee helpen! SMDome heeft ruim 15 jaar ervaring in marketing in de BDSM-wereld en heeft een bereik naar duizenden mannelijke liefhebbers van betaalde kinky-sex in Nederland en België. En dat bereik kunnen we gebruiken om jou onder de aandacht te brengen bij slaven die nog niet van je hebben gehoord en dus jouw klant kunnen worden.

                                              Daarom hebben we een pakket samengesteld, wat je brengt naar betere verdiensten.

                                              Ons marketing-pakket:
                                              • Vier keer per maand een nieuwsbericht met foto, gepubliceerd op smdome.com, het grootste BDSM blog van de Benelux
                                              • Drie keer per maand in onze e-mail nieuwsbrief, die naar ruim 13.500 man wordt gestuurd
                                              • Vier keer per maand een vermelding met foto op Twitter (@smdomecom, met ruim 12.500 volgers)
                                              • Eén keer per maand een nieuwsbericht met foto, gepubliceerd op smdome.de, ons groeiende BDSM blog in Duitsland
                                              • Een eigen profielpagina op KinkyDevils.nl, waar vele kwaliteits Domina’s uit binnen en buitenland op staan
                                              • Een goed zichtbare plek op smdome.com, aan de rechterzijde, om een eigen banner te plaatsen ter grote van 278×60


                                              Met de inzet van deze marketingmiddelen wordt je goed zichtbaar bij de Nederlandse en Belgische kinky-liefhebbers.
                                              Interesse?

                                              Wij bieden ons marketing-pakket aan voor een degelijke prijs, we informeren je daar graag verder over. Mail ons op info@smdome.com en we helpen je met plezier naar een grotere klanten-kring! Mail ons ook gerust als je meer vragen hebt, of als je opzoek bent naar een geschikte locatie om je SM-sessies te houden.


                                              Comment


                                              • #25
                                                Superknap, Superslank, Supersexy… Super Kinky Alesia is nu 7 dagen per week in Amersfoort! - €200,00 per uur



                                                De super kinky Alesia is een blondine van 24 jaar en ondanks deze jonge leeftijd heeft ze al veel kennis opgedaan in de BDSM wereld. Het meekijken en meespelen met bekende Meesteressen zoals Michela, Katharina en Vernice heeft haar veel geleerd.

                                                Een sessie met Alesia heeft natuurlijk altijd kinky elementen, niet voor niets noemt ze zichzelf een Kinkygirl. De mate van kinky kan je zelf aangeven. Het kan in combinatie met erotiek, wat bij Meesteressen vaak niet mogelijk is. Maar ze kan ook zeker de harde SM kant uitoefenen op jouw slavenlichaam! Een ervaren slaafje kan dus ook echt genieten van het spel van Alesia. Maar, voor degene die startende is in de kinky-wereld is ze misschien wel één van de betere opties.

                                                Sessies met Super Kinky Alesia

                                                Wil je afspreken met Kinkygirl Alesia? Ze ontvangt exclusief op de locaties van SM Studio Nederland, te weten smstudio-amersfoort.nl, smstudio-almere.nl & smstudio-utrecht.nl.

                                                Contact haar (in het Engels!) via kinkygirlalesia@hotmail.com of per whatsapp/SMS via 06-57358437.

                                                Kijk voor meer informatie en tarieven op haar Kinky Advertentie. Ook trio combinaties zijn mogelijk met andere Meesteressen en Kinkygirls. Vraag haar zelf naar de mogelijkheden! En bezoek haar fraaie site via www.kinkyladyalesia.nl.


                                                Comment

                                                Working...
                                                X