Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

B uit G

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • B uit G

  Ongeveer een jaar geleden leerde ik bovengenoemde kennen via een ander forum ( waar dvp's de plak zwaaien en je niets kritisch mag uiten)
  Al snel volgde een eerste date met uitloper( koffie etc) De toon leek gezet.
  De weken daarna leerde ik haar kennen op een meer intense manier.....dates werden afgewisseld met offwork meetings etc....altijd heel leuk en intiem. De band werd sterker en daar lag wel het gevaar om compleet in de ban te raken van de dame. Restaurantbezoekjes, mogelijkheden die niet op websites staan, tot 300 chatberichten per dag....alles leek erop dat ze die band ook wel wou uitbreiden.
  Het is een persoon die je echt kan laten geloven dat je belangrijk bent voor haar. Velen kopen haar dan ook ontzettend veel cadeaus, waar op zich niks mis mee is maar de maakt er zo natuurlijk wel een soort spel van. Onze gesprekjes gingen over heel intieme zaken waaronder onze kindjes , familie etc. Ze had me zelfs toegevoegd op haar prive instagram account . Dus er leek voor mij geen vuiltje aan de lucht. Op een gegeven moment mocht ik in ons contact niets kritisch meer uiten, tot daar de mogelijkheid om mezelf te kunnen blijven. Als ik "moeilijk" deed naar haar normen werden dates op het laatste momentje afgezegd. Of ik werd in de waan gelaten dat een date mogelijk was zonder duidelijkheid omtrent. Paar weken geleden begon ze ineens heel raar te doen en me te beschuldigen van stalking terwijl het net zij is die me in de beginfase enorm veel stuurde en zelfs in die week van beschuldiging nog gedurende 2uur heeft gevideobelt omdat ze wss weer een tekort aan aandacht had.
  Op zich zijn de dates altijd in orde, ze doet wat zegt (er kan ook veel meer) en ze laat je echt voelen dat je als klant koning bent.....echter hangt er een zure nasmaak aan voor mannen die echt in de ban van haar geraken . Want daar , en ik wik mijn woorden .....gaat ze om bekende redenen maar al te graag in mee.
  Een gewaarschuwd man is er 2 waard.

 • #2
  B uit G...

  Hier heeft toch niemand wat aan? Sowieso apart verhaal.

  Comment


  • #3
   Snap er geen bal van, was ie dronken toen het schreef? Aan zijn nickname te zien wel

   Comment


   • #4
    Hoe kunnen we gewaarschuwd zijn als we niet weten over wie het gaat?

    Comment


    • #5
     B uit g... Barbara uit Geilstad?

     Comment


     • #6
      Hilarisch dit!

      Comment


      • #7
       sommige mannen zijn ook niet zo slim in contact met sekswerkers, dat lees je hier ook weer duidelijk in het wazige verhaal van de topicstarter

       Comment

       Working...
       X